29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Nuki
    nálunk a lépés jól kijövése, ILYEN SZINTEN soha nem lesz :D
  • gercse
    höhö, válasz ment,
    amúgy sztem átlagos suli, csak jól kijött a lépés az osztályunknak
  • Nuki
    höhö pü ment :D
  • gercse
    nem, Kossuth Lajos Gimi, erzsébeti
  • Nuki
    pffffffffffffffff :DDDD
    osztályátlag, loál, te nem az apáciaiba jársz véletlen?
  • gercse
    bátor:DDD
    dehogy, kéttannyelvű gimibe jártam ;), alap volt, hogy kétnyelvű érettségim lesz, német emelt kötelező volt mindenkinek, + matekot németül(az egyszerű) + amit akartál tantárgyat(föci, töri, zivilizáció, vagy egyéb lehetett még németül), sikerült mindenkinek, osztály átlaga 4,82 lett (nekem 4,6 :SD)
  • 1200bpm
    HÁLA AZ ISTENNEK VÉGA VAN ENNEK A SZ**NAK!!! KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!!
    Aki még nem végzett annak sok sikert a továbbiakban!!
  • raven87
    ÁÁÁ, de jó... vége... este detox party. Csak az a baj, hogy osztásra holnap 2-re be kell menni és ki kell józanodni :D
  • Nuki
    ááá bátor!!4 :D
    én emelt kémián gondolkoztam így utólag angolul, ha tudom hogy van rá lehetőség akkor megpróbáltam volna XD
    (voltak olyanok akik középszinten kémiáztak angolul az országban, emelt szinten nem volt senki...)
  • allock #19790
    jeeEEeee letudtam ezt a xart :DD
    angoltól paráztam legjobban erre nemvolt semmi gáz vele :Ð
  • PrasCo
    AAaaAa ye'! Ma 17:30-kor díjátadó, amúgy ma fejeztem be a szóbelijeim. 100%-os emelt fizika szóbeli, ótvarszar közép töri, egészen jó közép magyar, és ntné német (nem-tudom-nem-érdekel).
    Nyugtával dícsérd a napot... =)
  • Rage47
    sztem aligha van különbség. bár ha neked mindegyik megvan, akkor jobban tudod...
  • gercse
    nem sokkal,
    matekból meg töriből is németül érettségiztem, és a németnek 60% fölé kellett menjen emelten a többinek meg sikerülnie kellett,így elvileg megkapom
  • sleepyhead
    én is. hát ez van. köszi.
  • wordsworth
    Hmm ma lesz izé érettségi :D
  • hen-tes
    Lol. Álmodj királylány. Ahoz kicsit többet kell tudni, mint egy mégha emeltszintű érettségin..
  • Rage47
    nekem már nem múlik a felvételem a középszinttől. akár úgy is odamehetnék, hogy 10% elég mindenből, mivel duplázással több pontot kapok. de ezt azért mégsem teszem meg a tanáraimmal..:) gondolom sok emberke van még így, főleg aki emeltezett vmiből.
  • Taybor
    Ez igy nem igaz, mivel azt tudod hogy ezen mulik hogy felveszenk e vagy nem, csak fölösleges a tanárok részéről a paráztatás az lehet hogy inkább ront a helyzeten mint javít. Mert alapból mindenki izgul egy kicsit
  • Nuki
    grrr, én még nem vagyok túl :C
    [füstölög]
  • Rage47
    A kétszintű érettségi vizsga bevezetése után idegen nyelv tantárgyból az emelt szintű érettségi vizsgán elért 60% fölötti eredmény középfokú C típusú, a 40-59% közötti eredmény pedig alapfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsgával egyenértékű.
    link

én meg azt hittem h 80% fölött felsőfokú nyelvvizsgát kapok. de tévedtem:S
  • Gnome
    emeltszintű idegennyelven leadott vmelyik tantárgy után kapsz bizonyos százalékon felül emeltszintűt....sima nyelv érettségin mégha 100%lesz is nemkapsz emeltet csak közepet
  • grizzly21
    csak ha sikerül:)
  • I.C.ram
    Ha nem mondják, hogy parázz, akkor még ennyit se tanultál volna, és szarabb lett volna az érettségid. Szóval inkább örülj, hogy beparáztattak. Utólag meg a legkeményebb vizsga is könnyű.
  • Taybor
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nem olyan para az érettségi mint azt beállitják annak. (most már tapasztalatból mondom 2 napja leérettségiztem) Inkább a tanárok fuják fel hogy tényleg tanulj meg minden...
    Szóbelihn elötte én jobban paráztam mint irásbeli elött, de amikor már ott ülsz és nyomod akkor már nem para:) Sok sikert annak akinek még hátra van!
  • sleepyhead
    üdv, 89% lett az angol emelt, kaptam is középfokú nyelvvizsgát... de én úgy tudtam az emelthez 80% kell, mégse kaptam.

pedig elvileg mindkét vizsgarész(írás+szó) 80% fölött volt.
  • wordsworth
    Akko nekem is lehet meg nektek is :D
  • raven87
    Szorítok minden SG-snek, aki most szendved az érettségi borzalmaitól.
  • nyalokaa
    :D szoritunk :D de nekem is szorissá vazze, mert nemakarok bukni :D
  • xy21
    Én is most kaptam meg a papírt hogymegvan az INFÓ^^5
    (Előrehozott érettségt csináltam)
    Amugy az internet kialakulása szolgáltatásai-t húztam^^
    Eccerű volt
  • gercse
    na elmondták az eredményeket, törim maradt 4es :D
    magyar is szerencsére, többi 5ös(matek, info,német emelt)
    sok sikert mindenkinek
  • raven87
    A tanáraim az érettségim megléte ellen küzdenek. Az osztálytársaim érettségiei is veszélyben van. Raven87 középiskolás tanuló vagyok. A holnapi lesz életem leghosszabb napja...
    ---
    Szorítsatok...
  • R0sc0
    HUHHHUU LEÉRETTSGÉIZTEM :)

reggel 8kor mentem be és háromnegyed12kor jöttem ki :)
    pedig csak 3 tantágyam volt :P

Töri: II Jozsef és felvilágosult abszoltuizmus
    Magyar: Berzsnyi elégiái, szofajok rendszere és szoalkotás
    Föci: Tropusi és mréskéelt övi monszun, energiagazdálkosás

de az a lényeg tul vagyok rajta és jol sikerult :)
  • hen-tes
    Nah, már meg is van a bizonyítvány. :)
  • wordsworth
    11:45kor megyek holnap - . - most még törizek még 8 tétel van amit át kell néznem azt csók
  • Rage47
    tönkrementek az idegeid...-.-
    :D
  • nyalokaa
    én meg hnap reggel nyóckor, vazze 1ik pillanatban félek másikban meg leszarom, ez hogyvan?.. :D
  • allock #19762
    holnap leszek éretlen csak, 10től :Dd
    azé örülök hogy nem mára raktak be ;P
  • light00
    Rio és ZP?
    Érdekes egy párositás...:D

Nekünk a jövö héten lesz banzáj, egész hétre lemegyünk osztálytárs nyaralojába, és éjjel-nappal....
  • light00
    középszinten igen.
  • xy21
    A szabadonválasztott érettségi tantárgyak tételei minden suliban más?
    (jókor kérdem, most meek 11-kor érettségizni infóbol^^)