29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #19799 nálunk a lépés jól kijövése, ILYEN SZINTEN soha nem lesz :D -
höhö, válasz ment,
amúgy sztem átlagos suli, csak jól kijött a lépés az osztályunknak -
Nuki #19797 höhö pü ment :D -
nem, Kossuth Lajos Gimi, erzsébeti -
Nuki #19795 pffffffffffffffff :DDDD
osztályátlag, loál, te nem az apáciaiba jársz véletlen?
-
bátor:DDD
dehogy, kéttannyelvű gimibe jártam ;), alap volt, hogy kétnyelvű érettségim lesz, német emelt kötelező volt mindenkinek, + matekot németül(az egyszerű) + amit akartál tantárgyat(föci, töri, zivilizáció, vagy egyéb lehetett még németül), sikerült mindenkinek, osztály átlaga 4,82 lett (nekem 4,6 :SD) -
1200bpm #19793 HÁLA AZ ISTENNEK VÉGA VAN ENNEK A SZ**NAK!!! KÖSZÖNÖM ISTENEM!!!! 

Aki még nem végzett annak sok sikert a továbbiakban!! -
ÁÁÁ, de jó... vége... este detox party. Csak az a baj, hogy osztásra holnap 2-re be kell menni és ki kell józanodni :D -
Nuki #19791 ááá bátor!!4 :D
én emelt kémián gondolkoztam így utólag angolul, ha tudom hogy van rá lehetőség akkor megpróbáltam volna XD
(voltak olyanok akik középszinten kémiáztak angolul az országban, emelt szinten nem volt senki...) -
jeeEEeee letudtam ezt a xart :DD
angoltól paráztam legjobban erre nemvolt semmi gáz vele :Ð -
AAaaAa ye'! Ma 17:30-kor díjátadó, amúgy ma fejeztem be a szóbelijeim. 100%-os emelt fizika szóbeli, ótvarszar közép töri, egészen jó közép magyar, és ntné német (nem-tudom-nem-érdekel).
Nyugtával dícsérd a napot... =) -
sztem aligha van különbség. bár ha neked mindegyik megvan, akkor jobban tudod... -
nem sokkal,
matekból meg töriből is németül érettségiztem, és a németnek 60% fölé kellett menjen emelten a többinek meg sikerülnie kellett,így elvileg megkapom -
sleepyhead #19786 én is. hát ez van. köszi. -
Hmm ma lesz izé érettségi :D -
Lol. Álmodj királylány. Ahoz kicsit többet kell tudni, mint egy mégha emeltszintű érettségin.. -
nekem már nem múlik a felvételem a középszinttől. akár úgy is odamehetnék, hogy 10% elég mindenből, mivel duplázással több pontot kapok. de ezt azért mégsem teszem meg a tanáraimmal..:) gondolom sok emberke van még így, főleg aki emeltezett vmiből. -
Taybor #19782 Ez igy nem igaz, mivel azt tudod hogy ezen mulik hogy felveszenk e vagy nem, csak fölösleges a tanárok részéről a paráztatás az lehet hogy inkább ront a helyzeten mint javít. Mert alapból mindenki izgul egy kicsit -
Nuki #19781 grrr, én még nem vagyok túl :C
[füstölög] -
A kétszintű érettségi vizsga bevezetése után idegen nyelv tantárgyból az emelt szintű érettségi vizsgán elért 60% fölötti eredmény középfokú C típusú, a 40-59% közötti eredmény pedig alapfokú C típusú államilag elismert nyelvvizsgával egyenértékű.
link
én meg azt hittem h 80% fölött felsőfokú nyelvvizsgát kapok. de tévedtem:S -
emeltszintű idegennyelven leadott vmelyik tantárgy után kapsz bizonyos százalékon felül emeltszintűt....sima nyelv érettségin mégha 100%lesz is nemkapsz emeltet csak közepet -
csak ha sikerül:) -
Ha nem mondják, hogy parázz, akkor még ennyit se tanultál volna, és szarabb lett volna az érettségid. Szóval inkább örülj, hogy beparáztattak. Utólag meg a legkeményebb vizsga is könnyű. -
Taybor #19775 Nem tudom ti hogy vagytok vele de nem olyan para az érettségi mint azt beállitják annak. (most már tapasztalatból mondom 2 napja leérettségiztem) Inkább a tanárok fuják fel hogy tényleg tanulj meg minden...
Szóbelihn elötte én jobban paráztam mint irásbeli elött, de amikor már ott ülsz és nyomod akkor már nem para:) Sok sikert annak akinek még hátra van! -
sleepyhead #19774 üdv, 89% lett az angol emelt, kaptam is középfokú nyelvvizsgát... de én úgy tudtam az emelthez 80% kell, mégse kaptam.
pedig elvileg mindkét vizsgarész(írás+szó) 80% fölött volt. -
Akko nekem is lehet meg nektek is :D -
Szorítok minden SG-snek, aki most szendved az érettségi borzalmaitól. -
nyalokaa #19771 :D szoritunk :D de nekem is szorissá vazze, mert nemakarok bukni :D -
Én is most kaptam meg a papírt hogymegvan az INFÓ^^5
(Előrehozott érettségt csináltam)
Amugy az internet kialakulása szolgáltatásai-t húztam^^
Eccerű volt -
na elmondták az eredményeket, törim maradt 4es :D
magyar is szerencsére, többi 5ös(matek, info,német emelt)
sok sikert mindenkinek -
A tanáraim az érettségim megléte ellen küzdenek. Az osztálytársaim érettségiei is veszélyben van. Raven87 középiskolás tanuló vagyok. A holnapi lesz életem leghosszabb napja...
---
Szorítsatok...
-
HUHHHUU LEÉRETTSGÉIZTEM :)
reggel 8kor mentem be és háromnegyed12kor jöttem ki :)
pedig csak 3 tantágyam volt :P
Töri: II Jozsef és felvilágosult abszoltuizmus
Magyar: Berzsnyi elégiái, szofajok rendszere és szoalkotás
Föci: Tropusi és mréskéelt övi monszun, energiagazdálkosás
de az a lényeg tul vagyok rajta és jol sikerult :) -
Nah, már meg is van a bizonyítvány. :) -
11:45kor megyek holnap - . - most még törizek még 8 tétel van amit át kell néznem azt csók -
tönkrementek az idegeid...-.-
:D -
nyalokaa #19763 én meg hnap reggel nyóckor, vazze 1ik pillanatban félek másikban meg leszarom, ez hogyvan?.. :D -
holnap leszek éretlen csak, 10től :Dd
azé örülök hogy nem mára raktak be ;P -
Rio és ZP?
Érdekes egy párositás...:D
Nekünk a jövö héten lesz banzáj, egész hétre lemegyünk osztálytárs nyaralojába, és éjjel-nappal....
-
középszinten igen. -
A szabadonválasztott érettségi tantárgyak tételei minden suliban más?
(jókor kérdem, most meek 11-kor érettségizni infóbol^^)