29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #20160 szerintem is úgy ahogy bandi mondta... beiratkozás után amikor be TUDTAD klikkelni hogy aktív vagy. :) -
Nálunk vagy regisztrációs héten vagy az első héten. Attól függ mikorra kezd a neptun rendesen működni :D -
JancsiPapa #20158 tárgyakat mikor kell felvenni? -
Nuki #20157 köszi az infót mindenki! hát akkor majd legfeljebb szembesülök a gonosz igazsággal a beiratkozáskor... -
Biztos hogy lehet, beiratkozáson a beíratkozási lap utolsó részét akkor kell kitölteni ha passzíváltatni akarsz rögtön. -
Nuki #20155 Nekem meg azt mondták odabennt, amikor halasztást kértünk, hogy a klasszikus-1év-halasztás helyett két passzív félévet jelöljünk be. -
én nem tudom, sry, vagy aludtam vagy csocsoztam az ilyen beszélgetéseknél : / -
Tavaly a BME-n nem lehett első félévben passzívra menni. LEgalább 1 félévet aktívon kellett megkezdeni, hogy passzívra válthass. Nézzetek utána. -
vagyis nálunk de -
de -
Első félévben tudtommal nem lehet passzívra menni. -
Nuki #20149 BME-re járók!
Beiratkozni passzívra vagy aktívra csak regisztrációs héten lehet? Mert nekem minden adat megvan, de mégsem fogadja el hogy be szeretnék iratkozni passzívra. -
én se tanultam a töri érettségire egy szótse:D Mégis jó lett mert kihúztam az 1-es tételt ami a földrajzi felfedezések volt, és ugye lehetett használni töriatlaszt...Egyébként meg úgyse érdekelt mert dupláztam, de nem ez a része érdekes a történetnek
-
KTH honlap jobb oldal. -
a bme-n mikor kezdodik a reghet meg a tanitas? honlapon nem sok infot talaltam rola eddig:s -
ez jó
-
Nuki #20144 Egy fiatalember lázasan tanulja a szóbeli érettségi tételeket. Egy nappal az érettségi vizsga előtt riadtan konstatálja, hogy a történelem tételekre nem maradt ideje. "Mentsük, ami menthető!"- alapon EGY tételt azért megtanul, mégpedig a 13-as számút, ettől rögtön elmúlt a félelme. Másnap, amikor a 8-as számú történelem tételt húzta, egy hirtelen mozdulattal visszadugta a többi közé.
- Na-na fiatalember, mit művel? Hányas tételt húzta?
- A 13-ast, de szörnyen babonás vagyok, ezért ijedtemben visszadobtam .
- Ilyen nincs!!! Tessék, mondja csak el a 13-as tételt!
A fiatalember jelesre vizsgázott. -
2. doboz cigimet szivom egyhuzamba.. Ezen a mocskos oldalon hogyan lehet bejelentkezni :DDDD
rá is gyujtok megeccer nembírom, kész megölt, mien életrajz mien tussa meg hozé :D
szoval e-mail/NEPTUN alatt mit ért? :D -
nekunk anno volt golyaoldlunk ahol mindenfele kerdesre lehetett valaszt kapni, egy chat volt ahova jartak a mentorok. a vikeseknek pl tok profi forumjuk is volt, sztem kerdezoskodj ott. ha van mar ilyen persze. -
Javaslom a legfelső elolvasását: BME TVSZ. -
Fú, most megnyugodtam, azt hittem augusztusról van szó mert mindenkitől azt hallottam és nekem még nem küldtek lófaszt se...
Ez a halasztás meg akkor mivan? -
Nuki #20138 szóval azt mondod halasztani már nem is lehet? -
Mert tényleg nem az:) Passzíváltatnod kell... -
Nuki #20136 mindenhol csak passzív félév van, de aszondják az nem ugyanaz mint a halasztás... :\
lasssan azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány X___X -
Tudtommal nem, bár nem vagyok jogász. Legegyszerűbb, ha az adott egyetem honlapján megkeresed a TVSZ vonatkozó részét... -
Nuki #20134 van ilyen, hogy két félév halasztását ahhoz kötik, hogy két félévet előtte járj le ott? -
másodéveseknek nincs ilyen beiratkozás nem? nem örülnék neki, egyszer is elég volt
Nem kell újra beiratkozni, értelme se lenne. Vedd fel a tárgyaidat és add le az indexet. (Következő félévtől valószínűleg Neptunon kell bejelenteni az aktív, illetve passzív félévet)
halasztottként egy év múlva mi is gólyák leszünk? szóval gólyatábor meg ilyesmik?
nem leszel gólya, leveleket sem kapsz, de - kartól függően - valószínűleg részt vehetsz gólyatáborban.
akkor a levelet el kell küldeni...?
Be kell iratkoznod és bejelenteni a passzív félévet. Halasztani már nem lehet, csak passzíváltatni maximum két félévet. Kizárt, hogy ezt megtiltsák.
-
passziv felevre keruulni egyszeru, automatice odaraknak ha nem veszel fel kreditet, csak sztem ha halasztani akarsz akkor ne igy tedd. egyaltalan miert akarsz halasztani? a passziv feleveid jol johetnek meg maskor is, en lehet h eljatszom majd hajon vmi jo dolog amit ki kell hasznalnom. -
Nuki #20131 de ők honnan veszik? mert lehet nem ok nélkül mondák a Gödöllői egyetemen hogy: sajnáljk de idén nem. (személyesen voltak benn, tudod te kiről beszélek:) -
jol jön néha egy-két dologra egy egyetemista ismerös (rokon...) -
Nuki #20129 és ezt te honnan tudod? vagy kitől? és ő honnan tudja? -
akkor dörgöld az orruk alá.
Tanulmányi és Vizsgaszabályzat magában foglalja, hogy egy évet kötelezöen engedniük kell. Törvény.
-
Nuki #20127 ahhoz képest a Gödöllőiek nem halaszthatnak... :\
bennt jártak személyesen, és megmondták nekik. -
szerencsére kötelezö elfogadniuk 
(törvény kötelezi öket MINDEN iskolában) -
Nuki #20125 ja és döntsék el addig hogy elfogadják-e? mi addig már megyünk gyárba dolgozni... -
be kell adni. regisztrácios(beiratkozás) héten. -
Nuki #20123 akkor a levelet el kell küldeni...? -
Nem pont, nekem elmondták, hoyg a passziv félév nem ugyanaz mint az évhalasztás, mert passziv félévvel a suliba jársz, csak nem tanulsz, mig évhalasztással nem jársz oda, csak egy év mulva. -
Nuki #20121 igen, úgy néz ki :)
azon gondolkoztam még, mert nem kaptam egyértelű választ más BME-s ismerettségtől, hogy halasztottként egy év múlva mi is gólyák leszünk? szóval gólyatábor meg ilyesmik? -
hát őszintén szólva én már nem emlékszem. valami rémlik, nem lehet hogy a karok jelei vannak rajta körbe? mindenesetre sose néztem meg mi van rajta:)