29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HUmanHunter #28574 már csak 2 nap emberek :D -
Cat 02 #28573 Nekem levélben kéne visszaküldeni -
Ezt nem tudtam, akkor nem aggódok:) -
fail :DD
diákhoz a képet és aláírást csak azután dolgozzák fel, ha felvettek szvsz. -
Már régóta kint van... -
Cat 02 #28569 Felvi.hu-n kint van, hogy hova hányan jelentkeztek. -
már csak 12 nap
-
xxxpaulxxx #28567 azt nekem is... bár azt rá is ér:D -
Nekem még a diákhoz a képet is még mindig csak feldolgozzák... -
xxxpaulxxx #28565 Hmmm... érdekes... tegnap volt a határidő feltölteni a doksikat e-felvire... addig azt írta feldolgozás alatt... most meg már rögtön azt írja, hogy feldolgozva az érettségire -
erdly #28564 Felsőoktatásnál 12 félév, OKJ-nál nem tudom... -
HUmanHunter #28563 én azt olvastam hogy 4 évig járhatsz főiskolára/egyetemre/okj re államilag támogatottan és utánna már fizetned kell? [lehet hogy nem így volt de nem tudom már ] -
erdly #28562 Én úgy tudom, egy szakmát támogat az állam. De egy OKJ-s képzés nem tart tovább 2 évnél. -
HUmanHunter #28561 jah a 4? vagy hány év állami támogatását megfelezi -
erdly #28560 Haverom egy School of businissbe jár, azt mondta, hogy kegyetlen szar, nem tanítanak szinte semmit, be sem jár az órákra, de még egy igazolatlant sem kapott. Az ilyennel nem sokra megy az ember, max. elpazarol 2 évet és egy államilag támogatott szakmát.
Máshol is olvastam, hogy sok ilyen iskola van, ahol leszarják az embert.
A másik ismerősöm szakács suliba jár, elég jó hírű, nahh ott tőlük nagyon keményen kérnek mindent, és foglalkoznak is velük, szóval ő nem fogja megszívni... -
javaslom, aki okj- szakmát akar tanulni, az jól gondolja át hova és mire jelentkezik, mrt van ami nem ér semmit. én is ugy vltam vele, hogy ha nem is fog érni semmit, max beszámítják felvételibe, hát nagyon nem:D
azért be van adva, meglássuk mi lesz, remélem sikerül, ha nem, akkor irány a jabil meg egy nyelvvizsga tanfolyam :ð -
Én postán adtam fel még 25.én de tegnap előtt léptem csak be felvire és akkor már fel volt dolgozva. Úgyhogy nem tudom mennyi idő alatt dolgozták fel. -
ágybanalvó #28557 Van itt olyan, aki postán küldte el az érettségi bizonyítvány fénymásolatát? Ha igen, akkor a felvi-re milyen hamar írták ki, hogy megvan? -
xxxpaulxxx #28556 Az Umszki egy fos... de nagyon durván... ha középsuliba jársz oda:D
Viszont szakmát tanulni érdemes ott... én azért nem maradtam mert csak a webmesteri érdekelne, de az viszont még plusz 2 év és már az 5 év alatt kissé elegem lett a suliból:D
Szóval ajánlom az technikusi részét! -
Sziasztok!
Nekem is sikerült az érettségi szerencsére,
Most szakmát szeretnék tanulni, az UMSZKI-t nézegetem,mint iskolát,tudtok róla vmit,vki nem jár oda véletlenül? -
a reglevelet nem kell feltölteni. -
Cat 02 #28553 Nekem is ott van, de nem úgy mintha fel kéne tölteni -
Nekem levélben küldték ki, és a feltöltendő dokumentumok között ottvan. Holnap feltöltöm, biztos ami biztos. -
úgy tudtam azon nem kell semmit szkennelni, csak azért van ott hogy le tudd tölteni
javítsatok ki ha tévedek, nekem is mondták -
xxxpaulxxx #28550 Ezért kellett annyira sürgetniük a biziket:@ -
krav666 #28549 már pár hete beküldtem a kért dokumentumokat, de az érettségi bizonyítvány és tanúsítvány még mindig feldolgozás alatt van.. másnál is ez a helyzet? -
Cat 02 #28548 Hm, 5 nap és még Továbbítva :s -
Jah megvan, a további dokumentumoknál. -
Felvi.hu-n az év végi bizonyítványokat hol tudom feltölteni?
A regisztrációs levél meg az, amit kiküldtek? Azt még be kéne scannelnem :\ -
zolee92 #28545 Áááááááááááááááá! Tudom, már megint félreírtam egy szót (voltam). -
zolee92 #28544 Ja, hogy írjam végig a sort. Már értem. A helyesírásom meg tényleg nem az igazi, de ahhoz képest igen sokat fejlődtem, hogy nyolcadikban még alig voltan 2-es =( -
az, hogy
ilyen
stílusban
irkálsz.
:) -
zolee92 #28542 Na ZKAS, a barátnőd nővére azért elég ütős. DJ RX7-től kérdezem, mit ért
msn-stíluson (mint már mondtam nem vagyok jó infóból)? -
másba nem is tudtál volna belekötni, de muszáj volt. -
Te meg nem vagy képes nagybetűvel kezdeni a mondatot... gj! -
zkas #28539 barátnőm nővére:
magyar 87%
matek 99%
emelt töri 95%
emelt francia 95%
olasz 94%
(nah erre mondom h pff :D) -
azért kicsit ciki hogy ilyen érettségit írsz és msn stílusban irkálsz a fórumon és nem tudod helyesen leírni a lesz szót. -
Baszki, egy zseni vagy, ilyen érettségim lenne, még én is büszke lennék magamra, pedig amúgy max viccből szoktam, nem komolyan:D -
Hát de az előbb mondtad, hogy a kémiához jó érzéked van. Mi a zseniség, ha nem ez? :) -
zolee92 #28535 Sajnos nagyonis csak ember vagyok. Szinte soha nem voltam és vagyok
megelégedve magammal, mindig azokat irigylem, akik valóban zseninek születtek. Egyébként is ez csak középszint volt, azért nem mentem
emelt szintre, mert akkor valószínűleg kevesebb pontom lett volna
a mostani 457-nél. Attól tartok, a tudásom messze nem lessz még így
sem elég a mesterképzésre való felvételhez (10 az országban).