29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Nem hiszem, hogy ő volt.

Itt egy kép róla:

• magus
    nekünk egy ilyen nyak nélküli dagadtabb komplexusos arc tartotta, nem tudom hogy hívták, nála is volt megajánlott kettes. Az órái szarok voltak viszont
  • I.C.ram
    Varga Imrét kell felvenni fiziákból, ha van :) Lehet nála megajánlott kettest is kapni, és akkor megúszod a hülye fizika vizsgát.
  • grizzly21
    ja semmi kulonos..ha izelitot akarsz kapni ird be youtube-ba hogy bme orosz
  • Nuki
    Mivan? :o Meséljetek plz :)
  • grizzly21
    most epp nem:)
    nagy hire ment latom
  • Balo
    Orosz szopat?:D
  • magus
    hát a faszom a bme-be, nem lepontozta a rohadt pingvin (horvath tamas) csakmert elobb beadtam.
  • Bradyx
    jól van, na, csak kérdeztem-.-
    egyébként ha hátrányos helyzetű vagy, azért már alapból kapsz pontot...szal ezért miért ne lehetne?
  • ivjoe
    Azért nem akarsz pontot kapni, h építettél egy várat ovisként a homokozóba? :)

Sztem tuti nem, bár én már nem ma érettségiztem. :C
  • Bradyx
    Sziasztok!
    Nem tudja valaki, hogy (alapfokú) zeneiskolai tenulmányokért lehet-e kapni érettségi-pontokat?
  • grizzly21
    hat ez se semmi kibaszas:)
    nalunk ilyen lenne, hat nem is tudom...de valahogy 400 embert nem akarnak felpiszkalni, ertheto
  • magus
    Már megint elmehet a bme a kurva anyjába.
    Hétfőn írtunk egy zh-t, úgy volt, hogy csütörtökig kijavítja. Holnap reggeé 9-kor a megtekintésen lehet megtudni az eredményeket, akinek nem lett meg, 10-től pótzh-zhat az egész anyagból. 8-tól 10-ig egy másik pótzh lesz. Mind a kettő érint rengeteg embert, ötletem sincs mi lesz holnap, ha nem lesz meg a pótzh sem, akkor hullik a fejem, megyek az egyetemről, mert alapkereszttárgy. faszom
  • gercse
    jaja, ezt én is hallottam
  • Fujiryu
    Sztem keress másik főiskolát, ha egyetemre nem akarsz menni.Van egy pár olyan cég amelyik a gábor déneseseket alapból visszadobja, pusztán azért mert ott végeztek...
  • grizzly21
    :) kinomban felnevettem ezen
  • Nuki
    Mi a baj?
  • JancsiPapa
    gyertek szopni a bme-re!
  • David2
    helló!
    Nem tudnátok megmondani, h emelt szintű érettségi esetén bármilyen tantárgyból jár a +40 pont, vagy csak a felvételi tantárgyakból tett emeltért?
  • ivjoe
    :D

Progalap előadóm mondta:
    "Az egyetem olyan döntések sorozata, melyek diplomát eredményezhetnek."
  • magus
    mindenki azért (is) jár egyetemre, hogy tanuljon, csak kinek mennyire fontos és mennyi energiát öl bele.

derekasan megvallom, a matematikus, fizikus, programtervező szakokat én tuti nem bírnám. nekem egyszerűen túl sok.

amúgy nehogy berágj, de azért a fizikusokra én is úgy nézek mint aki nem is tudom honnan jött : D
  • I.C.ram
    Eléggé keresettek is. MEg aki azt tényleg elvégzi becsülettel, az tud is valamit azért :) Azt a szakot csak az tudja csinálni, akinek tényleg az a mindene. Én nem bírnám.
  • Zomil
    akkor lehet csak én reagáltam tul:D
    nah mind1 a lnéyeg h sztem egyáltalán nem rosz szak:)
  • I.C.ram
    Nyugi, csak vicceltem :D
  • Zomil
    hát bocs, lehet tényleg többet kell tanulni mint egy ttk-n...tudod én azért járok egyetemre h tanuljak és utána kezdjek is vmit az életemmel...jah h nálad a hányásban fetrengö buli volt a menö értem...
    attol h programozást tanulok még lehet társadalmi életem, de te biztos jobban tudod
  • I.C.ram
    Elvileg simán beadod a jelentkezésed. Ha felvesznek akkor ugyanúgy mint a többieknek első év ingyen van, aztán a teljesítményed alapján besorolnak az állami és a fizetős helyre, és aszerint kell fizetned.

Ezek a kredit akkreditációs dolog nem tudom, hogy működik.
  • I.C.ram
    kifejezetten ez ELTEre gondoltam :P
  • grizzly21
    ohho koszi:D hat nezd nemtom h az nehezebb lenne e egyebkent, en mar gondolkoztam rajta h atmegyek fizika miatt.
    nem tudjatok ha most egyetemet valtok akkor hogy van a fizetes? olyat hallottam hogy 30 elfogadott kreditkent egy felev:s kicsit sok
  • I.C.ram
    Épp azért. Ezekre a helyekre elmebtegek járnak :D

ELTE-TTK-ra jártam, egy épületben voltunk velük, és mindenki úgyn ézett rájuk, mint valami élet nélküli űrlényekre. :D
  • grizzly21
    aberalt?:) hogy erted? en ugy hallotam nem pite az se
  • I.C.ram
    az egy aberralt hely :D Annál már csak a progmat az aberráltabb :D
  • Zomil
    én elte programozoira jutottam be :)
  • I.C.ram
    Inkább a BMFet ajánlom, ha már fősuli. Többet ér mint a GDF. BMFre se kell túl sok pontszám a fősuli mivolta miatt.
  • grizzly21
    a gabor denesre egy 20%os magyar kozepszinttel is el lehet helyezkedni:)
    bocs.
  • dookie
    és egy erős közép vizsgával el lehet helyezkedni infós fősuliba?:) én gábor dénesre gondoltam (gyerünk kövezzetek) mert hát jelenleg kereskedelmen tanulok, de nem szeretem:)
  • Easy Rider
    Főleg ha jól emlékszem Deplhi, Pascal meg ehhez hasonló "primitív" nyelveket lehetett választani, amikben nehezebb egy olyan feladatot megoldani, mind mondjuk c#-ban
  • Zomil
    én is inkább közepet javasolnám:) programozáshoz nem sok közöm volt ugyhogy inkább tettem egy 92%-os közepet:DDD
  • grizzly21
    ha meg semmi dolgod nem volt a programozassal, akkor szerintem ne vagj bele, nem eri meg mert annyi pontot fogsz bukni hogy jobban jarsz egy pofonegyszeru kozepszintuvel.
  • dookie
    hali. egy rövid kérdés. Érdemes emelt szinten érettségizni infóból? Mert tudtommal "szinte" annyival több hogy programozás. Nade én azt nem tudok, úgyhogy meg kéne tanulnom nade miből hogyan...a suliban nem vállalnak felkészítést, így magamra vagyok utalva, és most elbizonytalankodtam, hogy középszintű vagy emeltszintű infó legyen:) segítsetek egy kis lelket belém önteni kösszike!
  • light00
    1%-kal, kéremszépen. Az 2 pont...