29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #20440 Csodálkozol hogy szívatnak/megbuktatnak ha nem jártok be?
Én még csak technikusnak tanulok (felsőoktatás ez már), de 30 igazolatlan óra után kib****ak mint magyszkát sz**ni. Elnézést...
Itt a tanarak egy része úgy kering a fejed fölött mint a keselyűk... "Gyülekezik ez már......" "Nincs meg a gyárlátogatás? Fiam ne sokat remélj..."
-
én is műszaki menedzser vagyok csak BMF-en, igaz első éves...
nekem tetszik, tanárok jófejek, és jól tanítanak, mikró pl. még érdekelt is engem, mert értettem, és élveztem, más kérdés hogy tanulni annyira nekem sincs kedvem :D -
Kurvára mindegy mennyit tanulsz 2-est kapsz jó esetben.
Faszfej matektanár mondja a matek beugró feladatnál, hogy "nálam még soha senki nem tudta hibátlanra megcisnálni a beugrót" mindezt vigyorogva, miután a 40 emberből kivágott 36ot (nem vicc) a BEUGRÓN! Teljesen elmebeteg.
Messze a BMEn van a legbunkóbb tanári kar. Van egykét kivétel, de az átlag nagyon tapló, aki belekeseredett abba, hogy hiába tanulta végig az agyát mégis tanárifizetésből kell megélnie, ezért szarrászopat mindenkit. -
műszaki menedzser
amúgy nem lenne nehéz szak, csak a műszaki tantárgyakból van aki direkt szivatja a menedzsereket, van ahol meg a mérnökökkel vagyunk együtt. Meg nem feltétlen jelentkeztem erre, mert annyira érdekel a flip-flop. a közgázos tárgyak háromnegyede meg szimplán szar, szarul tanítják. a kedvencem a mikro, bejön egy vékonyhangú nő, elkezd rajzolgatni vmi grafikont, a legkisebb erőfeszítést sem teszi, hogy te megértsd, vagy megszeresd. Abból meg amúgy a gazdmenesekkel vagyunk együtt. szóval annyira nem könnyű mint hittem. persze lusta rohadék is vagyok ám, nem tagadom, nem igazán vagyok benn órákon, csak amikor tanulok, tényleg, és csakazért sincs meg
bioszból pl azért buktatta meg a menedzserek 80%-át, és engedett át mindenkit a környezetmérnökök közül, mert menedzserek nem voltak benn egy óráján sem, csak a kiadott jegyzeteket meg a diákat tanulták meg, és neki nem tetszett ez. aki nem volt benn órán és/vagy olvasott utána önszorgalomból (azt nem tudtam meg, hogy hol kellett volna) az bukott. -
az milyen? hanyadeves vagy? miket tanultok?
jar oda nehany ismerosom, ugy eleg rendesen huzzak meg azert oket ott is, de nem panaszkodnak arra hogy szivatasok lennenek..
es meg valami: van nehany nagyon rendes tanszek a bme-n, ritka mint a feher hollo, de meg kell emlitenem, mert megerdemlik hogy ne vonjuk oket egy kalap ala mindenki massal:) -
hat nem tudom, nem akarok tapasztalat nelkul mas egyetemrol okoskodni, de ami teny: akiket erettsegi idejen ismertem, es nagyjabol tudom milyen szinten vannak, azok joresze nem szop tizedannyit sem mas helyeken...persze lehet hogy en hulyultem el de nem, most masodevben pl 3szor annyit tanultam mint elsoben sajna:( -es megsincs latvanyos javulas
tanulni mindenhol kell, de tenyleg vannak itt oltari nagy szivatasok :( -
bme-en mire jársz?
én elte programozoira, és eddig csak 1köcsög tanárt ismertem meg, mindenki nagyon rendes és segitökész :) -
a rohadt tetves kura anyját ennek a szarrágó egyetemnek, aki tudja kerülje messziről ezt a szart, a bmet.
az még csak hagyján, hogy nem egy tanár (horváth tamás, a kis rohadék) élvezi, hogy szivathat, és kapásból áthúzza a feladatot, megtekintésen meg nem hajlandó elárulni a miértet, a megoldást nem adja oda, mert hogy ez nem konzultáció, de
új tvsz, a félévközi jegyekre mostantól nem egy kövér nem teljesített címkét kapsz, hanem 1-est, ami azt jelenti, hogy be kell iratnod. 31 rugót szedhetsz öszse maximum ilyen tartozásokból. kibaszot tjó, hogy a tanári kar fele már nincs is itt
elmehet az egész tetves brigád a kurva anyjába
máshol is ilyen szivatások vannak? megyek innen a faszba -
koleszos én is nagyon szívesen lennék, csak nem mennék el pestről -
Hát amúgy van különbség az egyetemek között.Meg pár ismerősöm azért ment vidékre mert koleszos akart lenni, szóval pestet be se jelölte...Ergo az hogy BME menőbb lenne azért mert első helyen jelölik hülyeség.Mindenhol vannak hülyék 8) -
jo nyilvan nem rad irtam, csak a nagy atlagra:)
egyebkent eleg sokan vannak, akik nem pestre jelentkeztek de felvettek volna, rajtad kivul is ismerek -
:DDD
Én első helyre jelentkeztem az SZTE-re. Ki nem állhatom Pestet. :D
Anno néztem BME-re is csont nélkül felvettek volna.
Nekem is az a bajom, h nagyon alacsonyak voltak a ponthatárok anno 106, szóval a 3 infószakra felvettek majd 700 hallgatót, nyilván szórni kell, ezért a vizsgák sem könnyűek. Szóval kicsit gáz ilyet mondani, de van itt gyomlálni való, csak elég mellbe vágó volt, h 98-ból átmentünk 12-en. :) Később már volt olyan óra, ahová 40-en 60-an jártunk. :)
-
nem akarom az egyetemedet fikazni, de a nagy bukasi aranynak 2 oka lehet: nehez vizsga, vagy..
en nem tartom magam felsobbrendunek, es egyaltalan nem erzem hogy a bme sokkal tobbet adna mint mas egyetem itthon, de azert a nagyatlagot tekintve, ..hogy fogalmazzak hogy ne legyen serto, a bme-re jarnak azok akiket elso helyre felvettek, mondjuk igy. -
SZTE
Nem azon volt a hangsúly, h hányadik féléves, én csak első féléves tárgyaim "statisztikáját" tudom kb. szal nehezen tudnék példázni más tárgyakkal, . :) -
ez 3.feleves targy, ki mondta h elso -
hova jarsz te?:) -
Van nálunk egy matektanár, akinél vizsgán átlag 1 vagy 2 ember szokott átmenni 40-50 fős turnusokból, és ebben semmi túlzás nincs.
Héthelyi Lászlónak hívják a tanárt. Egyszer már ki is rúgták az egyetemről, csak vissza perelte magát.
Itt van egy blogbejegyzés a csókáról :D
http://tompa.blog.hu/2008/01/09/bme_a_kurva_anyad_hethelyi_27_27 -
Így elnézve ez kb 60%-os buktaarány lehet, első féléves tárgyaim közül a legjobbnak volt ekkora a buktaaránya, a többi tárgyon SOKKAL több embert húztak. -
Lál ez picsafüst, ez nagyon-nagyon jó arány. :D
Fizika vizsga tavaly:
98-an voltunk, 10 kettes, 2 háromas.
Ez fing, nálunk 90+%-os bukási arányok vannak. -
Nálunk is van pár tárgy amiből 80%ot meghúzták. :D -
gólyáink közül állítólag 300-ból 240-et elkaszáltak matek a1-en, mert nem írt ki gyakivt : D -
Easy Rider #20419 ez meg a mienk ;)
-
nem rossz :S -
Sajnos plussz fav -
ez egesz jo:D (az a vizsga amit irtam)
-
én már be se megyek csak leadni, meg legalább elkérni vkitől a jegyzetet, hogy tudjam mi kell legközelebb -
semmikulonos, csak egy ujabb buko -
Nuki #20413 Mi van? -
tul szep is lett volna ha mar most vege a vizsgaidoszakomnak...fasza, eljen a bme -
Nekem Varga Imre tartotta a fizikát :) -
sok megmaradt az oraibol ezek szerint:DD mondjuk nem a neve a lenyeg -
ja én is arra gondoltam -
ha a tavalyi fizikatanarra gondolsz, akkor Orosz Laszlo -
Orosz József.
Csak fizikát tanít tudtommal ,szóval nem ő az. -
hogy hívják azt az állatot youtuben? Orosz kicsoda? lesz egy Orosz Csaba nevű előadóm jövőre, építőmérnöki alapismereketet tanít -
bme közgazdász? Arrafelől megyek épp el, katasztrofális, hogy hogy tanítanak néhány tantárgyat.
Használhatom, csak ezzel az új rendszerrel jobban rámennek a százalékra, az meg annyira nem jó nekem, jobban járnék egy ilyen fogyatékos középszintű 100%-osával -
Minek érettségiznél újra? Elöző érettségid is simán használhatod felvételinek. Én is beadom a jelentkezésem BME közgazdászra, aztán max nem iratkozom be. -
hm, hát lehet, hogy újraérettségizem, és beadom a felvételimet máshova, hogy ha a következő félévemet is ennyire elszúrom, akkor legyen kiút a gödörből.
nehéz úgy tanulni valamit, hogy nem izgat a háromnegyede. nem is feltétlen mert egy sötét barom vagyok, csak lusta vagyok, és nincs motivációm
aki most érettségizik, el tudná mondani röviden, milyen ez az új rendszer? -
Holnap hívd fel a KTHt vagy akik tudnak segíteni, aztán írd be ide, hogy mi volt, érdekel engem is :) -
ja csak ha fizetni kell akkor meggondolando. ha nem akkor meg nem veszthetek ugyse semmit akkor mindegy