| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
műszaki menedzser
amúgy nem lenne nehéz szak, csak a műszaki tantárgyakból van aki direkt szivatja a menedzsereket, van ahol meg a mérnökökkel vagyunk együtt. Meg nem feltétlen jelentkeztem erre, mert annyira érdekel a flip-flop. a közgázos tárgyak háromnegyede meg szimplán szar, szarul tanítják. a kedvencem a mikro, bejön egy vékonyhangú nő, elkezd rajzolgatni vmi grafikont, a legkisebb erőfeszítést sem teszi, hogy te megértsd, vagy megszeresd. Abból meg amúgy a gazdmenesekkel vagyunk együtt. szóval annyira nem könnyű mint hittem. persze lusta rohadék is vagyok ám, nem tagadom, nem igazán vagyok benn órákon, csak amikor tanulok, tényleg, és csakazért sincs meg
bioszból pl azért buktatta meg a menedzserek 80%-át, és engedett át mindenkit a környezetmérnökök közül, mert menedzserek nem voltak benn egy óráján sem, csak a kiadott jegyzeteket meg a diákat tanulták meg, és neki nem tetszett ez. aki nem volt benn órán és/vagy olvasott utána önszorgalomból (azt nem tudtam meg, hogy hol kellett volna) az bukott.