29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• I.C.ram
    Én Bánóczy vizsgáján lettem 3-as :D
  • Balo
    Nem kérnek személyit, tavaly mással íratta egy ismerősöm, de így is bukta a tárgyat:)

A Nyolc óra munka... dallamára:

"A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
    Egy kávétól felpörögsz, anyázol
    Egy közgázos barom minden évben meghúz
    Nem tudod miért, de jól begurulsz

Mer' elfogyott a türelmed már
    Hiszen most sem jött ki a differenciál
    A tavalyi vizsga az volt a jó
    Bánóczi egy rohadt kettest sem adott

8 félév mikmak, 8 félév menedzsment, 8 félév üzletijog..

A pótZH-n ott van a nagy élet
    Tompulnak az agyak, jönnek a kérdések
    Hasból tippelsz ismét, hátha eltalálod
    Becélozod jól a 16-os pontszámot

Gammát szorzok nagy rhóval,
    Nem bírok a makróval!!!

A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
    Egy kávétól felpörögsz, anyázol
    Egy közgázos barom minden évben meghúz
    Nem tudod miért, de jól begurulsz

Nézed a táblázatot
    Vállalva az összes kockázatot
    Az eredménytől savanyú a szád,
    Úgy néz ki, hogy pótló pótZH vár rád..."
  • magus
    énis küzdök a mikroval : D makro már megvan, de a mikro valahogy sosem akar összejönni
  • grizzly21
    en nem szivok azzal kicsit sem:) mostmar fel se vettem, mert annyi mas fontos targy van, ezen meg nem mulik
  • Nuki
    #20633: Starcraft, elméletileg ő lenne a mezster ha el-el jönne lanokra habár néha nagyon megértem miért nem jön...

#20634: Jólvanna, csak egy magamfajta núbnak, ki nem nézek koreai "teh pro" meccsek videóit, nagyon is soknak tűnt az amit te ott lenyomsz.

Jövőre megyünk oda ^^ Mikro-makroban ha van jegyzetem, vagy bármiben tudok segítek szívesen... ha kérnek személyit akkor buktuk
    (kiváncsi leszek jövőre ugyanilyenkor mit mondok.... :ð )
  • I.C.ram
    Még mindig azzal szívsz? :D
  • grizzly21
    csucskoromban is csak a fele korul volt:D

mi a helyzet veletek egyebkent, jottok szeptembertol bme-re? megcsinalhatnatok nekem a mikromakrot:D bar mar van egy delikvensem (ocsem), csak pszt:)
  • I.C.ram
    Ez melyik játék? :D
  • Nuki
    Jaj nekem! Úgy sajnálnálak ha játszanál, és a jó öreg 450es APM-ed helyett csak 400-at tudnál produkálni :P
  • grizzly21
    oregszem:)
  • akyyy
    nekem kedden szóbeli a 2 évből lál. aztán meg szakvizsga:D de éretségi én is túl vagyok 2éve
  • Nuki
    Merthogy? :D
  • grizzly21
    hat asszem legkozelebb en mar csak az SC2 vel fogok jatszani a blizzard jatekok kozul..:)
  • Nuki
    massgoon, gyerünk fiam szórakozz
  • grizzly21
    erdekes hogy vannak korosztalyok amik valahogy igy jobban megmaradnak,
    csak 1 pelda hogy nagyjabol azok szoktunk irni ide legtobbet akik 2 eve erettsegiztek,
    masik hogy ahova eljarok kosarazni ott is egy koru mindenki pedig tok altalanos (kor nelkuli) edzeskent van kiirva.
    Nem mintha itt filozofalgatni akarnek hogy miert csak mar kezd a tokom kilenni a holnapi zh-val, igy lazitaskent beirok neha valami faszsagot:D
  • magus
    nem mondtam, hogy nem jogos, de tényleg nincs itt túl sok érettségi korú mostanság
  • light00
    Teljesen mindegy, abban neked van igazad, hogy a vizsgák nehezebbek, abban neki, hogy ez az Érettségi topik.
  • Molnibalage
    Sokhoz képest...
  • szucsy89
    mármint milyen vizsgához képest?
  • magus
    elővehetjük újra, hogy mennyire semmi az egész egy vizsgához képest, ekkor előjön h könnyen beszél aki től van rajta, és amúgyis mekkora arca van nekije e -.-
  • Fabio Capello
    én már túlvagyok rajta hálisten:D
  • szucsy89
    na 1 hét múlva érettségi és még semmi ilyenről nem folyik itt a téma? azért ez meglepett....vagy sg-n most csak én vok ilyen korosztályba?:(
    ezelőtt is néztem a topikot(tavaly, azelőtt) mindig pörgött érettségikor...ha valaki még most érettségizik írjon:)
    azért már kezdek félni xD
  • grizzly21
    *foleg hogy az osztatlan, reggel van
  • grizzly21
    uu, kosz nem:) amikor a bme-n szopok, az vigasztal, hogy van aki meg nalam is tobbet sziv: orvosok, jogaszok..na az a magolas rengeteg idot elvisz, nekem nem menne
    nem megvetesbol mondom, minden elismeresem annak aki elvegzi az orvosit, foleg hogy az nem is osztatlan
  • Fujiryu
    Nekem 9 kredites anatómiám van és jövőre jön az élettan 11 kreditért :) Fasza hely az orvosi.Kevés tárgyat kell felvenni hogy meglegyen a 30 kredit (jövőre bikém+élettan+anat kb 25 kredit.Mondjuk igaz hogy nemkicsit nagy szopás egyiksem) szóval aki sok kredites tárgyat akar az hallgasson át a sotera :)
  • Fabio Capello
    lol

nekem most öt kredit a legmagasabb amit egy tárgyra kapok, ökológia, de pofonegyszerű....
  • Molnibalage
    Nekem első két félévben matek 7 kredites volt....
  • grizzly21
    jo nem csak a kredit a lenyeg, de mig nalunk kb 4-5-7 kreditesek a targyak, igy egy felevben 5*5 tel kb ottvagy a 30nal, mashol tok mas az arany
  • I.C.ram
    Jaja. Nekem is egyik 4 kredites vizsgás tárgyam ugyanakkor 2 óra tnaulással 4-esre teljesíthető volt :D
  • Molnibalage
    A kredit sem mérvadó néha. Volt olyan 5 kredites tárgy ami röhögtem volt egy vizsga azt passz. Szakirányon 3 kredites tárgyért csinálnom kellett egy könnyű és egy atomdurva házit, zh. és még ezután vizsga is volt.
  • I.C.ram
    Kredit se számít. Nekem volt olyan tárgyam, ami 3 kredites, és 180 emberből 90%ot megbasztak. De volt 2 kredites is, ahol 75% fölött volt a bukási arány.
  • grizzly21
    na csak ezt ne mond:) mar csak 1 honap
    bekoszont a dogmeleg, foci eb, meg miegymas, nem szivesen tanul az ember..
  • grizzly21
    nem az szamit hogy mennyi hanem hogy milyenek. jogon meg bolcsesz szakon 13 vizsga se atlag feletti, de egyik se tobb 3 kreditnel.
    nekem 5 vizsgam se volt sose, 4 a max egy felevben.
    most ahogy allnak a dolgok 2 se lesz:) legalabb hamarabb mehetek nyaralni
  • gercse
    kinek milyen céljai vannak :)
    bár én is elösször kieresztem magamból a feszültséget, aztán majd meglátjuk...messze még a nyár...
  • magus
    nyáron megpróbálok leamortizálódni
  • gercse
    el is hiszem...
    nálam családi problémák játszanak leginkább közre...
    nyáron megpróbálok majd feltöltődni
  • Molnibalage
    Hát most én is kezdek. Diploma írás, nyelvtanfolyam, röpladba edzés és meccsek...
  • gercse
    nem mondtam, hogy különleges, csak tényeket közöltem ;)
    amúgy csak szimplán kivagyok, más is közrejátszik...
    meg év végére mindig elfáradok, nem tudom mi van velem, év elején minden tuti (kopp kopp kopp) de aztán kész, kipurcanok
  • Molnibalage
    Mi olyan különleges 4-5 vizsgában egy félévben? Nekem volt olyan, hogy 8 darab volt 4 hét alatt és egyik sem IV...
  • gercse
    tegnap nekem is volt 1, ma 3 zh-m...kész, kivagyok...jót tesz majd ez a 3 nap szünet...csak sajnos hétfőn megint 2 zh, kedden 1, aztán valszeg azutáni héten még 1 pót zh, vagy 2, 3, attól függ milyenek lettek a mostaniak...
    majd vizsgaidőszak, 5 vagy 4 vizsgával 1 hónap alatt kb.
    nagyon nem bírom már...