29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Én Bánóczy vizsgáján lettem 3-as :D -
Nem kérnek személyit, tavaly mással íratta egy ismerősöm, de így is bukta a tárgyat:)
A Nyolc óra munka... dallamára:
"A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
Egy kávétól felpörögsz, anyázol
Egy közgázos barom minden évben meghúz
Nem tudod miért, de jól begurulsz
Mer' elfogyott a türelmed már
Hiszen most sem jött ki a differenciál
A tavalyi vizsga az volt a jó
Bánóczi egy rohadt kettest sem adott
8 félév mikmak, 8 félév menedzsment, 8 félév üzletijog..
A pótZH-n ott van a nagy élet
Tompulnak az agyak, jönnek a kérdések
Hasból tippelsz ismét, hátha eltalálod
Becélozod jól a 16-os pontszámot
Gammát szorzok nagy rhóval,
Nem bírok a makróval!!!
A mikmaknak vége, kijössz a K-ból
Egy kávétól felpörögsz, anyázol
Egy közgázos barom minden évben meghúz
Nem tudod miért, de jól begurulsz
Nézed a táblázatot
Vállalva az összes kockázatot
Az eredménytől savanyú a szád,
Úgy néz ki, hogy pótló pótZH vár rád..." -
énis küzdök a mikroval : D makro már megvan, de a mikro valahogy sosem akar összejönni -
en nem szivok azzal kicsit sem:) mostmar fel se vettem, mert annyi mas fontos targy van, ezen meg nem mulik -
Nuki #20636 #20633: Starcraft, elméletileg ő lenne a mezster ha el-el jönne lanokra habár néha nagyon megértem miért nem jön... 
#20634: Jólvanna, csak egy magamfajta núbnak, ki nem nézek koreai "teh pro" meccsek videóit, nagyon is soknak tűnt az amit te ott lenyomsz.
Jövőre megyünk oda ^^ Mikro-makroban ha van jegyzetem, vagy bármiben tudok segítek szívesen... ha kérnek személyit akkor buktuk
(kiváncsi leszek jövőre ugyanilyenkor mit mondok.... :ð ) -
Még mindig azzal szívsz? :D -
csucskoromban is csak a fele korul volt:D
mi a helyzet veletek egyebkent, jottok szeptembertol bme-re? megcsinalhatnatok nekem a mikromakrot:D bar mar van egy delikvensem (ocsem), csak pszt:) -
Ez melyik játék? :D -
Nuki #20632 Jaj nekem! Úgy sajnálnálak ha játszanál, és a jó öreg 450es APM-ed helyett csak 400-at tudnál produkálni :P -
oregszem:) -
nekem kedden szóbeli a 2 évből lál. aztán meg szakvizsga:D de éretségi én is túl vagyok 2éve
-
Nuki #20629 Merthogy? :D -
hat asszem legkozelebb en mar csak az SC2 vel fogok jatszani a blizzard jatekok kozul..:) -
Nuki #20627 massgoon, gyerünk fiam szórakozz
-
erdekes hogy vannak korosztalyok amik valahogy igy jobban megmaradnak,
csak 1 pelda hogy nagyjabol azok szoktunk irni ide legtobbet akik 2 eve erettsegiztek,
masik hogy ahova eljarok kosarazni ott is egy koru mindenki pedig tok altalanos (kor nelkuli) edzeskent van kiirva.
Nem mintha itt filozofalgatni akarnek hogy miert csak mar kezd a tokom kilenni a holnapi zh-val, igy lazitaskent beirok neha valami faszsagot:D -
nem mondtam, hogy nem jogos, de tényleg nincs itt túl sok érettségi korú mostanság -
Teljesen mindegy, abban neked van igazad, hogy a vizsgák nehezebbek, abban neki, hogy ez az Érettségi topik. -
Sokhoz képest... -
mármint milyen vizsgához képest? -
elővehetjük újra, hogy mennyire semmi az egész egy vizsgához képest, ekkor előjön h könnyen beszél aki től van rajta, és amúgyis mekkora arca van nekije e -.- -
én már túlvagyok rajta hálisten:D -
na 1 hét múlva érettségi és még semmi ilyenről nem folyik itt a téma? azért ez meglepett....vagy sg-n most csak én vok ilyen korosztályba?:(
ezelőtt is néztem a topikot(tavaly, azelőtt) mindig pörgött érettségikor...ha valaki még most érettségizik írjon:)
azért már kezdek félni xD -
*foleg hogy az osztatlan, reggel van -
uu, kosz nem:) amikor a bme-n szopok, az vigasztal, hogy van aki meg nalam is tobbet sziv: orvosok, jogaszok..na az a magolas rengeteg idot elvisz, nekem nem menne
nem megvetesbol mondom, minden elismeresem annak aki elvegzi az orvosit, foleg hogy az nem is osztatlan -
Nekem 9 kredites anatómiám van és jövőre jön az élettan 11 kreditért :) Fasza hely az orvosi.Kevés tárgyat kell felvenni hogy meglegyen a 30 kredit (jövőre bikém+élettan+anat kb 25 kredit.Mondjuk igaz hogy nemkicsit nagy szopás egyiksem) szóval aki sok kredites tárgyat akar az hallgasson át a sotera :) -
lol
nekem most öt kredit a legmagasabb amit egy tárgyra kapok, ökológia, de pofonegyszerű.... -
Nekem első két félévben matek 7 kredites volt.... -
jo nem csak a kredit a lenyeg, de mig nalunk kb 4-5-7 kreditesek a targyak, igy egy felevben 5*5 tel kb ottvagy a 30nal, mashol tok mas az arany -
Jaja. Nekem is egyik 4 kredites vizsgás tárgyam ugyanakkor 2 óra tnaulással 4-esre teljesíthető volt :D -
A kredit sem mérvadó néha. Volt olyan 5 kredites tárgy ami röhögtem volt egy vizsga azt passz. Szakirányon 3 kredites tárgyért csinálnom kellett egy könnyű és egy atomdurva házit, zh. és még ezután vizsga is volt. -
Kredit se számít. Nekem volt olyan tárgyam, ami 3 kredites, és 180 emberből 90%ot megbasztak. De volt 2 kredites is, ahol 75% fölött volt a bukási arány. -
na csak ezt ne mond:) mar csak 1 honap
bekoszont a dogmeleg, foci eb, meg miegymas, nem szivesen tanul az ember.. -
nem az szamit hogy mennyi hanem hogy milyenek. jogon meg bolcsesz szakon 13 vizsga se atlag feletti, de egyik se tobb 3 kreditnel.
nekem 5 vizsgam se volt sose, 4 a max egy felevben.
most ahogy allnak a dolgok 2 se lesz:) legalabb hamarabb mehetek nyaralni -
kinek milyen céljai vannak :)
bár én is elösször kieresztem magamból a feszültséget, aztán majd meglátjuk...messze még a nyár... -
nyáron megpróbálok leamortizálódni -
el is hiszem...
nálam családi problémák játszanak leginkább közre...
nyáron megpróbálok majd feltöltődni
-
Hát most én is kezdek. Diploma írás, nyelvtanfolyam, röpladba edzés és meccsek... -
nem mondtam, hogy különleges, csak tényeket közöltem ;)
amúgy csak szimplán kivagyok, más is közrejátszik...
meg év végére mindig elfáradok, nem tudom mi van velem, év elején minden tuti (kopp kopp kopp) de aztán kész, kipurcanok -
Mi olyan különleges 4-5 vizsgában egy félévben? Nekem volt olyan, hogy 8 darab volt 4 hét alatt és egyik sem IV... -
tegnap nekem is volt 1, ma 3 zh-m...kész, kivagyok...jót tesz majd ez a 3 nap szünet...csak sajnos hétfőn megint 2 zh, kedden 1, aztán valszeg azutáni héten még 1 pót zh, vagy 2, 3, attól függ milyenek lettek a mostaniak...
majd vizsgaidőszak, 5 vagy 4 vizsgával 1 hónap alatt kb.
nagyon nem bírom már...