29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
HUmanHunter #28614 HOOOAH! Első helyre megvan a pontom! :P -
simára nem elvileg fizetősre felvettek.
de sms még nemjött, fuu... -
Monoton #28612 Haha lol, megemeltek a felsofoku szakkepzesre is a pontokat. -
Nami? -
na mi van már
-
HUmanHunter #28609 igen -
köszönöm
Korábbiakat visszolvasva tehát :
Első helyre nem elég a pontom , tehát nem vettek fel.
Második helyre elég, de lehet h mégse vesznek fel mert megvan a létszám azokból akik elsőhelyen jelölték ? -
HUmanHunter #28607 augusztusban küldik ki az értesítőket a felvetteknek. -
oki, és mikor tudod meg akkor h felvettek ? -
Szerintem ha 2. helyen jelöltél meg valamit, és meg van a pontod szerintem felvesznek. Talán csak akkor nem ha megvan a maximális létszám az első bejelelölők közül. De akkor is felvezsenek szerintem mert kell a pénz nekik :-) -
ágybanalvó #28604 Ez nem lenne túl logikus, hisz gondolj csak bele, mondjuk van egy szak amit megjelöltek 300-an, abból 100-an első helyen, de mondjuk csak 60 embert vesznek fel, akkor akik nem első helyen jelölték meg, akkor biztos, hogy nem veszik fel akárhány pontja van? Ettől szerintem nem igazán kell tartani. -
de -
dehogy igaz. -
smses értesítés is lesz, nem ? -
HUmanHunter #28600 nemtudni egyelőre, azt tudni hogy 3 év múlva államilag lesz kijelölve hogy miből kell emelt szinten érettségizni a bizonyos szakokra. és este 10 nél hamarabb nem fogjuk megtudni. [kivétel pop on résztvevők ők már 8 kor megtudják] -
patkomar #28599 Na mennyit emelkedtek átlagban a ponthatárok? Egyébként: igaz az hogy kötelezővé fogják tenni (talán jövőre) hogy 1 tudományos tárgyból érettségit kell tenni? -
Hangman576 #28598 Valami ilyesmiről szól ez a könyv is: Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa
Ezt a könyvet mindenkinek el kéne olvasnia, simán kötelező olvasmánnyá tenném az iskolákban.
Robert T. Kiyosaki: Gazdag papa, szegény papa -
HUmanHunter #28597 majd kiderül ;) -
Hát ez kurvajó, mert első helyre tuti nem vesznek fel. -
HUmanHunter #28595 igen, azthiszem. -
xxxpaulxxx #28594 Hát... esélyes... én pl utolsónak jelöltem meg az ELTE-t, meg is lenne a pontom de ha a többire nem vesznek fel, akkor már oda sem akarok menni:D -
Azt hallottam, hogy ha másodiknak jelöltem meg valamit, akkor nem biztos hogy felvesznek, hiába van meg a pontom. Ez igaz? -
xxxpaulxxx #28592 Az biztos, hogy az élettől többet lehet tanulni, mint suliban... van egy ilyen ismerősöm... a fősulit elkezdte, de hagyta a francba, mert rájött, hogy nem jár vele jól... fölösleges neki... de ez az emberke már nem mai csirke... ma is nagyon számít, hogy jó legyél valamiben, sőt szinte csak ez... de azért kelll valami papírocska, mert ezt is nézik... de persze... a tapasztalat+hozzáértés+ismerettség mindennél fontosabb -
azon múlik h másoknak mennyi pontja van, ahova jelentkeztek oda mnnyi pont kell tehát összetett. :( -
Sziasztok! Sajnos lehet h alapképzésekre nem fgonak felvenni, megjelöltem még 1 felsőfokút szegden, csak az a baj h az se biztos mivel 34en jelentkeztek ebből 7 első helyen, tegyük fel megyek 8.nak akkor szerintetek meglesz a 12fős létszám? -
persze lehet emelni meg minden , de azt gondolom h az a baj h lesz itt szabadbölcsész , grafikus meg mittudomén micsoda nem csak olyan ember nem aki normálisan tud valamit dolgozni, mindegy h érettségi, vagy diploma, termleői munkát végezni.
Szinte mindneki azt mondja h irodai munkár akar csinálni ? Kérdezem tőle h mit ? Hát azt nem tudom de valami irodai munkát. Azért h iskolába járok elmegy 3 - 4 év és semmi hasznom belőle csak húzom az időt h hátha eltudok helyezkedni. Őszintén végignézte valaki h mennyi főiskola van és mennyi szak ? szükség van ennyire ? évente ennyi jogászra ? rendőrtisztre ?! Arről meg ne is beszéljünk h sok cicvil diplomásból csinálnak rendőrtisztet, 0 előképzettség nélkül. -
reméljük, hogy ebben a melegben ők is elvannak pilledve és nem csinálnak ilyent
-
HUmanHunter #28587 azthallottam hogy télen még 40 el akartak emelni a rektorok, remélem meggondolták magukat.. -
ezt nem lehet így tudni.
szerintem ahol volt mondjuk 300 az helyett tuti lesz 310-315 -
mennyi az a sok? 40-50 pont ?
-
tavaly volt 356 , nekem van 344. és emelkedni fog.
túl tettem magam én már ezen akkor mikor megnéztem hogy idén mennyivel többen jelentkeztek mint tavaly. egy másik suliba felvesznek, csak hát az fizetős :( -
HUmanHunter #28583 hogy sokat fog ugrani fel a ponthatár mindenhol [kivéve okj] -
http://www.facebook.com/pages/Felvihu/128005987243383 -
ha lehalna a felvi.hu
http://www.facebook.com/pages/Felvihu/128005987243383?v=wall&ref=search#!/?ref=logo -
mit hallottál ?:) mert én már elég rendesenelvagyok keseredve :))) -
HUmanHunter #28579 jah Június 18. amúgy elég szar dolgot hallottam a ponthatárról remélem nem lesz igaz. -
18. volt a határidő ha jól emlékszem :( -
ha nem egyezik a pont amit kiszámoltak a felvi-n azzal amit pl suliba segítséggel vagy otthon kiszámolt az ember akkor meddig lehet változtatni, szólni? -
:D -
xxxpaulxxx #28575 haggyábékén:D
(márcsakegy)