29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Hehe, érettségi :DD
Lekjopp tolok ami léteszikk, =D -
aranyköpések megérzés rulz :) -
cucmalajmc #21158 jajjdehülyevagy
-
Sok sikert mindenkinek, én már 5éve érettségiztem, szerdán egy durvább viszgám lesz: polgári jog államvizsga. :( -
HUmanHunter #21156 sok sikért nekik -
HUmanHunter #21155 sok sikért nekik -
whehehehehe :)))))
kíváncsi vok, hogy miket írhatnak. -
Hajráá!!! :) -
Cat 02 #21152 Soxerencsét ;) -
Hajrá, kitartás! -
Mennyire ráérnek... :) -
benne volt a topic a tvben 
kalappal mindenkinek
-
Na gyerekek, eljött a szopás napja :D Sok sikert mindenkinek! -
Sok sikert mindenkinek! -
Azért durva, hogy tavaly és tavaly elött semmi mozgás nem volt a topikban, mostmeg 400 komment egy nap alatt :D -
Hát nem csodálom.... -
izguljatok
mert ha nem írtok 3 oldalt, azonnal dunába lőnek titeket :C -
zsebi baba #21143 A hülyeséget nem kéne terjeszteni
-
skristof #21142 juj kicsit megkésve de azért tessék..
irodalom - szövegértés
no para :-) -
Hát kedves érettségiző fiuklányok, eljött a nagy nap :D -
j ó nehéz volt emléxe mikor írásbelin 3-as írtam 2es lett a helyesírás -
najó igazából hazudtunk, az érettséginél nincs nehezebb majdnem megbuktunk sztem be se menjetek -
kíváncsi leszek az első benyomásokra holnap :) -
persze hogy mindenki az épp aktuális vizsgája miatt izgul, de ha most megnézem 2-3 év távlatból a dolgot, akkor úgy látom hogy amennyit foglalkoztam az érettségivel és paráztam meg görcsöltem h jól sikerüljön, felesleges.....most meg egyetemi vizsgákra pattanásig tanulok (néhány tárgyra) és még sem sikerül.....de persze össze sem lehet hasonlítani a két megmérettetést.....igazából, ha elkerül az ember fősulira, egyetemre akkor tudja meg igazán hogy mekkora szopás néha a tanulás és ha végre megvan egy marha nehéz tárgy, azt hiszed nehezebb már nem lesz, de lesz...
-
Azért, mert mégiscsak érettségi. Persze, hogy mindenki fosik tőle, amíg nem élte át. Én is fostam előtte. Így 3 év távlatából visszagondolva már csak röhögök rajta, hogy milyen egyszerű volt, és hogy most mennyivel szívesebben írnék érettségit, mint vizsgát itt a fősulin :)
Tehát mindenkinek az nehéz vizsga, amit épp csinál. -
érecscégi videjó
-
én akartam!!! :S -
[IMG]http://iaro.3dmax.hu/kep/rtlerettsegi.png [/IMG] 

-
chaten volt :)
-
nem tudom miért fosik a legtöbb ember az érettségitő, nagy vicc az egész, magyar nem nehéz, csak fogalmazni kell, matek megint egyszerű tudjál kivonni összeadni szorozni meg osztani...töri nevetséges a kérdésben benne van a válasz, idegen nyelv.. azt meg jó esetben már 8-10 éve tanulod szóval nincs miről beszélni...választható, azt meg azért választod mert tudod
-
ballag már a vén diák tovább tovább
MI -
menjetek aludni, mer mosottszarok lesztek...kispöcsök :DDDDD -
Bristowboy #21128 Na léptem én is. Látom kihalt a topic. Na sok sikert mindenkinek. -
Sok sikert fiatalok! -
Bristowboy #21126 Megint csak azt tudom mondani: de szaaar. Amúgya kiderült valójában ki tette fel??? Vagy hogy került fel? -
hát jah,érdekes volt átélni nah:)
matek sztem nehezebb lett, meg a töri is:S -
Bristowboy #21124 De szaaaaaaaar. -
mod #21123 Good luck to everyone! -
hát úgy volt h vasárnap este ide partyface nevű emberke felrakta a magyar tétel egy lapját feketével átcsíkozva
hétfőn este,kikerültek a matek tételek,az elég sok mindekihez elkerült
a töri pedig már kedd délután kiszivárgott és már a média is lefülelte
ezért a matekot később újra kellett írni, míg a törinél összeraktak gyorsan egy új feladatsort amit szerdareggelre ki is küldtek a sulihoz! -
jóéjt s sok sikert mindenkinek ;)