29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Pipör
    Hu túl vagyok rajta :-)
  • Balumann
    Na meg hiába gyakoroltam a nagy betükkel írást, sorok voltak :@ Nagyon szerencsém volt, hogy kitudtam tölteni a 3 oldalt 2 sor hián :D
  • 5c0rp330n
    ezt az osztálytársam is mondta, hogy beleírta, azt mondta h szó szerint idézett a filmből :)
    ennyire én nem vettem scifi-sre, én csak a Harcosok klubját említettem, mint posztmodern klasszikust :)
  • herczeg
    én adams sóhajtozó ajtóiról is írtam...
    van aki nem érvelést írt?
  • Cat 02 #21196
    omg :D
  • karajjj
    nekem csak 2 és fél de elég kisbetűvel...
  • David2
    én érvelést írtam, s sikerült Marx Kommunista kiáltványát is beleszőnöm

5,5 oldal lett:P
  • 5c0rp330n
    ez az érvelés elég lájtos volt, olyat érveltem, hogy még magamat is meggyőztem de abban sem vagyok biztos, hogy miről pontosan :)
    holnapi matek emelttől fosok kicsit, az lesz a legdurvább része az egésznek, ha az megvan, akkor minden megvan, töri-angol már semmiség, meg nem is nagyon számítanak. csak éljem túl a holnapi napot.
  • HöfEE
    Pont ezért a legnehezebb, aki nem érti b***hatja. A többit csak meg kell tanulni.
  • karajjj
    irodalmi példa nem kellett bele :D
    nem volt odaírva, csak az, hogy "példákkal" :D
  • karajjj
    az az enyémbe is XD egyből a terminátor ugrott be
  • Rockynhooo
    baze az nem jutott eszembe :D

magyar tanár kérdezi Kafkát beleírtad ádámkám?? hát nem , de Tom cruiset meg az utolsó szamurájt igen xddd

#21186 azt majd töribe :)
  • Balumann
    fenébe tényleg filmeket is lehetett volna említeni. Váá ilyenkor már jönnek az ötletek :D
  • ivjoe
    Ezaz flémeld le! :D
  • ivjoe
    '56, trianon nincs? Akkor max. kettes! :DDD
  • 9csöves9
    enyémbe terminátor a gépek lázadása
  • Bristowboy
    Már a tegnapi hozzászólásod sem tetszett, de a mai végképp. Nem tudom mi a faszért jössz ide, és írsz bunkó hozzászólásokat. Mellesleg fostos az akire gondolok.
  • Rockynhooo
    az én érvelésembe benne van a homo sapiens, az ipari forrdalom és az utolsó szamuráj xD
  • ivjoe
    "Oldja meg a következő differenciálegyenletet..."
  • Balumann
    Mind1 a leírásából szerintem kitalálják hogy a futurizmusra gondoltam
  • Balumann
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de hülye vagyok:(((( És ott is expresszionizmust írtam azthiszem :'( És nem írtam az emberek kapcsolatainak változásáról is. Fenébe :D
  • Sadist
    Fúha, az ciki, 2 sor hiány az kb. 2 jegy minusz
  • Sadist
    Na mi van, fostosok, megbuktatok?
  • zombysoad
    Ennél jobb érvelést kivánni sem lehetett volna.Én is írtam (mellette érveltem) az ipari forradalomról meg a mai állapotról.A szövegértés meg: Nehéz is volt és kevés idő is volt rá.Szóval nem lett jó.. Holnap már legyőzöm a matekot is a többi meg lutri..
  • mate317
    basszameg én nem olvastam el figyelmesen és a művészetre gyakorolt hatásokról semmit nem írtam.. De ettől még lehet jó, de még jobb is lehetett volna, ahhoz képest hogy leszartam a magyart mert nem számít be nekem...
  • fireball
    A szövegértés sztem elég nehéz volt, az érvelés témája nem volt rossz, de én nem csak a 20. százardól írtam, hanem elötte is és utána is, nemtom ez mennyire lesz gáz.

Amúgy avantgárdon belül a futurizmust érintette, nem az expresszionizmust

Na, hát matekból jobb vagyok, remélem az jobb lesz mint ez :)
  • zolee90
    A szövegértés sztem nehezebb volt, mint tavaly, de jó lett.
    Érvelés sztem is könnyű volt, én 4 oldalt írtam, viszont aki a többire készült az sztem megszívta, mert nem tűnt egyszerűen sem a novella sem az összehasonlítás.
  • Balumann
    Nah én is végeztem vele! Az érvelés nekem sikerült 3 oldal (vagyis 2 sor hiányzik, de szerintem elfogják fogadni). Habár én elkezdtem elemezni, hogy hogyan indult a fejlődés (haditechnikából indult ki, stb.), utána a problémák vele (meghibásodás, atomerőmű katasztrófák), aztán környezetre hatás, utána a mi általunk használt eszközök, akkor az egészségügyi problémák (mozgások hiánya, gázok), aztán művészetekre hatás (expresszionizmus, építészet változása, művészeti keveredések), és aztán végén, hogy véleményem szerint és akkor válaszoltam igazából a kérdésre amit feltettek fél oldalon. :S Remélem el fogják valamennyire fogadni.

A szöveg értésre nekem kicsit kevés időm volt, szerencse hogy 15 percel a vége előtt elkezdtem az utolsót megírni ami 7 pont, mert ha az előtte lévő 3-4 feladatra is elszarakodok annyi időt mint többire akkor arra már nem maradt volna időm. Így volt, és még az előzőkhöz is oda tudtam vmit írni.
    Szerintem nem volt nehezebb mint a tavalyi érettségi feladatok, bár az érvelés szerintem a tavalyinál könnyebb témáju volt.
    Idegen szavakra ti mit írtatok ki?
  • Lacee
    szóismétlés rulez
  • Lacee
    mik voltak a kérdések?

szerk: már megtaláltam, nevermind :)
    háát, ha nem lett volna érvelés mint lehetőség, nem örültem volna a másik két lehetőségnek... igaz, egy novellaelemzést bőven össze lehet hozni x óra alatt.
  • davidka003
    Végeztem én is. Érvelést választottam.
    2,5 oldalt tudtam csak írni. Szvsz 2-es, talán 3-as meglesz.
    Szövegértés kicsit geci volt.
  • GYUFo
    Az érvelés nagyon jó téma volt, hálistennek nekem is nagyon jól sikerült. M már 10.30kor jöttünk kifele. :)
  • Cat 02 #21168
    Hamar megvolt :D
  • Kreeder44
    Nagy kalappal mindenkinek :)
  • mate317
    Ház ez rohadt könnyű volt, pedig nem vagyok nagy magyaros sőt.. Simán 5ös lesz szerintem! Az érvelésnél meg és sem kívánhattam volna egyszerűbbet!
  • TommyC
    én tavaly érettségiztem, de idén is fogok kémiából S:

sok sikert mindenkinek...!!!...hiányoznak a régi idők :l
  • Cat 02 #21164
    Matek a legkönnyebb, arra nem kell tanulni, csak érteni kell.
  • Willi Betz
    Érettségiről mindig az Éretlenek c. film jut eszembe
    Ott milyen puskázási lehetőségeket vetettek be,hát az valami fantasztikus
  • Willi Betz
    Most van az,hogy bent görnyednek a feladatok fölött és rájönnek,hogy: "Bazzeg ez nem is nehéz!"
    Mondjuk a holnapi matek az más tészta,azt érteni kell. Aki meg segg hülye matekból,az is össze tud vakarni valamit.
  • Cat 02 #21161
    Utána én is ezzel fogom majd baxogatni a kicsiket :D