N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Balumann
    Nah én is végeztem vele! Az érvelés nekem sikerült 3 oldal (vagyis 2 sor hiányzik, de szerintem elfogják fogadni). Habár én elkezdtem elemezni, hogy hogyan indult a fejlődés (haditechnikából indult ki, stb.), utána a problémák vele (meghibásodás, atomerőmű katasztrófák), aztán környezetre hatás, utána a mi általunk használt eszközök, akkor az egészségügyi problémák (mozgások hiánya, gázok), aztán művészetekre hatás (expresszionizmus, építészet változása, művészeti keveredések), és aztán végén, hogy véleményem szerint és akkor válaszoltam igazából a kérdésre amit feltettek fél oldalon. :S Remélem el fogják valamennyire fogadni.

A szöveg értésre nekem kicsit kevés időm volt, szerencse hogy 15 percel a vége előtt elkezdtem az utolsót megírni ami 7 pont, mert ha az előtte lévő 3-4 feladatra is elszarakodok annyi időt mint többire akkor arra már nem maradt volna időm. Így volt, és még az előzőkhöz is oda tudtam vmit írni.
    Szerintem nem volt nehezebb mint a tavalyi érettségi feladatok, bár az érvelés szerintem a tavalyinál könnyebb témáju volt.
    Idegen szavakra ti mit írtatok ki?