29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
november #21240 De jó hogy én már 2éve leérettségiztem:) -
Sajnos igen. De jobban járt volna egy 4-es középszintűvel, mint egy 2-es emelt szintűvel. -
Valahova kell. -
Bristowboy #21237 Ráadásul most nézem, hogy nem hogy a tankönyvben, de még a szöveggyűjteményben sincs a vers. Na és tanuljak meg négy könyvek!!!! Ilyet lehet csinálni???? Kurva anyjukat. -
"Na és mi volt emelt magyaron???"
Nem volt kötelező emeltet tenni. -
József Attila a "kedvencem" -
Bristowboy #21234 Na és mi volt emelt magyaron??? Nyugat +József Attila. Na kapják be a rücskös tökét a parasztnak!!! Miért??? Elemezzem a művet 3 oldalban 1 szempont alapján! És mi volt a szempont egy 5 versszakos versnél? Az hogy írjam le hogy a tavaszt másképp mutatja be Ati, és ez hogyan hat a műre. Érted. 3 kibaszott oldal. Beszarok. -
jaja kevesen választották az összehasonlított -
zsebi baba #21232 Nah a Magyar letudva! Írtam 4 oldalt
, elég is volt! De egyébként ritka kitolás volt ez az írásbeli...
-
K Ace #21231 Helosztok. A szövegértés első ránézésre tényleg nehéz volt, de amint haladtál tovább a feladatokkal, szerinte nem volt olyan vészes. Az érvelés, nah az meg, ennél jobb témát sztem nem is kaphattunk volna. Lazán írtam 4 oldalt. Én beleírtam a mátrixot, meg a terminátort is, sztem tökéletes példája, hogy mi várhat ránk. -
azt hittem hogy tele lesz írva a borító...nem győztem járni a wc-re :D -
Nekünk azt mondták, hogy június 5-re lesz kijavítva. -
Mondom, hogy nem megy. :D -
az biztos hogy nem fogom megnézni a javítókulcsokat:)engem csak a végeredmény érdekel -
<off> Gúla az Te :D</off> Sok sikert a matekhoz mindenkinek.:) -
hát magyar tanár olt minket, hogy nem csak 20. századot írtunk bele, aszonta arrol kellett vna .\ -
Nekem a testben a test nem megy. pl háromszögben a gömb -
remélem jó lesz mert az kell nekem a tovább tanulásnál :(
nekem isvan 1-2 téma ami sajnmos nem tiszta -
Matekról mi a véleményetek?
Remélem könnyebb lesz mint a tavaly másjusi...
Függvények,koordinátageometria,halmazok a halálom.. -
szasza666 #21221 miden megkezdett oldal egy full oldalnak számít, tehát mind1, hogy 3 sort vagy 5-öt vagy 10-et írtál rá, az teljes oldalnak számít.
egyébként a szövegértésre nem maradt időm :s tudtam volna még dolgozni...
az érvelésnél meg a 20. századról kellett volna írni?
mert nekem majdnem minden második mondatomban szerepel a napjainkban szó... :S
-
azért kíváncsi vagyok,van-e az országban olyan, aki írt vagy 5-6 oldalt max, nemhogy 8 oldalt... 3 oldalba beleszakadtam :P -
vonnak le ha nincs meg a 3 oldal.az enyémről is vontak amit órán írtunk.csak nem tudom mennyit -
Feladatban ott van, hogy válaszát 3-8 oldalon át adja (vagy valahogy így). Biztos h sokat levonnak azért, ha nincs meg 3 oldal. -
én, én, én ! :D
Szerintem egész könnyű volt abból írni, a 3 oldal simán megvolt :)
A szövegértés sem volt olyan vészes, bár volt néhány kérdés, aminél igen erősen vakargattam a fejem :D -
zombysoad #21216 Nincs megkötve a kötelező 3 oldal. Ez csak ilyen formaság.Náunk a magyar tanár mondta,hogy 2oldal vagy afelett is jó már.. Volt osztálytársam aki írt 1,5 oldalt érvlésből(!). xD Mondom neki: "de legalább az tömény ész,mi?" Erre Ő: "Jaja,tömény akarat!!" xDxDxD -
om.hu azt írja,hogy holnap reggel 8-ra fent lesz a javítókulccsal együtt. -
#21144 -
nekem 3és fél oldal lett az érvelés.bízok benne mert már írtunk ilyet és egész jól sikerült -
zombysoad #21212 Ha megvan a 20% akkor nem buksz meg. Számold ki a szövegértés 40pontos volt a 2.rész meg 60. 100 pontnak a 20%-ka a kettes! (de ezt lehet lerontani a szóbelivel meg javítani is persze).(Amúgy nem tudom,ez a 100 ez vizsgapont-e vagy rendes.) Amúgy mikor kerül fel a javítókulcs ma? Este felé igérték? valaki? -
knightbali #21211 Hogy járnak el, ha pl valaki nem éri el a 3 oldalt? Én szerencsére el tudtam érni, de mégis ha nem sikerűl valakinek, akkor azt hogy nézik? -
neménvoltam #21210 Van itt bárki is, aki a novellát választotta rajtam kívűl?:D
A szövegértéssel nekem annyi problémám volt, hogy elcsúsztam az idővel, így volt egy két feladat amire nem válaszoltam, de a többit sztem jól megoldottam.
A novellával mázlim volt, összehoztam belőle 3 oldalt remélem jó lesz az is. -
Látom nem vagyunk túl sokan összehasonlítósok.
Szerencsére 2,5-3 oldal meglett,majd kiderül milyen minőségben.
Érvelés téma tényleg könnyű lett volna, de még nem gyakoroltam ilyet, ezért nem lett volna több 1-2 oldalnál..
Szövegértés nagyon gáz volt,kifutottam az időből, vagy 3-4 feladatot nem csináltam meg teljesen... Azt hittem ez lesz a legkönnyebb része,de az idő kevés lett. Örülök ha 20 pont meglesz a 40-ből :( -
a szövegértésrekicsit kevés volt az idő nekem:D -
üdv mindenki.nem volt ez rossz gyerekek.atz érvelés témája ott volt hál istennek -
nokly #21206 má a nyelvtani részéből a 20 pontból? -
nokly #21205 olyan kérdésem lenne ha tele van helyesírási hibával az esszé éás mondjuk 0 pontot érsz el abból de a másik 2-ből meg 10-et kb akkor nem húznak meg ugye? -
jaja, én is azt választottam -
knightbali #21203 Az összehasonlító jó volt. -
Haverom is elkezdett pojénkodni érettségi előtt hogy az érvelésben a terminátorról kell írni meg ilyenek és ha úgy nézzük akkor bejött :D
Amugy a szövegértés nekem nehéz volt meg kevés volt az idő.
Az érvéshez én is írtam az ipari forradalmat^^ -
A szövegértés már megy, csak a szmájlik vizuális feldolgozását és mögöttes szemantikai megértését kellene gyakorolni.