29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
okj-re nem kell felvételizni odamész és bemondod a neved aztán mész az órákra :) -
xxxpaulxxx #28693 Én úgy tudom OKJre is, de nem vagyok benne biztos -
HUmanHunter #28692 csak fizetősre lehet majd jelentkezni, és csak 1 helyre ez volt felvire írva. pontok azok minden pótfelvételin emelkednek. -
Alias91 #28691 és szerinted a pontok maradnak? fizetős minimum kell tavaly ez volt -
Monoton #28690 Állítólag csak fizetősre lehet, de ez nem 100% -
Alias91 #28689 pótfelvételikor lehet fizetősre jelentkezni? -
közlekmérnök vagy járműgépész szakra jelentkeztél? -
Monoton #28687
-
Ojee, ott zöldellik a BME-KSK :-) -
Monoton #28685 Belépsz és a neved mellett ponthatárok 2010 -
Alias91 #28684 Első helyre tuti nem vettek fel 2 pont kellett volna 
Viszont a második helyen megjelöltre tuti hogy felvettek mert megnéztem felvi.hu és ott is azt írja ki hogy 32ponttal nekem több van.
Szóval nagyon remélem hogy elírták a sms-t végül is oda van írva nem hivatalos.... jöjjön már a levél....... -
Én ott nem találom, hogy hol írják. -
Monoton #28682 Ne az SMS-t nezd hanem a felvi.hu-t -
Lehet, hogy azok között, akik elsőnek megjelölték, volt annyi, hogy téged már nem vettek fel, de persze ne így legyen. -
Alias91 #28680 mi van akkor ha jött a sms, hogy nem vettek fel sehova. Viszont a második helyen levőm, pontjaim alapján 32ponttal több van mint amennyi kell. Előfordulhat, hogy elírták a sms-t? és még is csak felvettek? -
Cat 02 #28679 Hát erősen gondolkozom rajta, hogy elmegyek külön tanárhoz fizikázni, meg matek deriválás/integrálást átvenni. -
sajnállak :D azért az a bevezető fizika, amiről azt mondják, h a legelejétől átvesztek mindent nem igazán úgy van. szóval kösd fel a gatyádat. bev.fizikából szerintem a fél évfolyam bukott VIK-en :D -
Cat 02 #28677 VIK, mérnökinfó -
milyen szak? -
Gondolkodj egy picit... attól, hogy valaki első helyen jelölte meg nem jelenti azt, hogy van elég pontja a felvételre. A is előfordulhat, hogy senki nem vesznek fel az első helyesek közül, mert mindenkinek kevés pontja van, viszont, akik a 2. helyen jelentkeztek nem jutottak be az ő első helyükre, viszont ide van elég pontjuk. Nem olyan bonyolult ez... -
Én már a matekra sem emlékszem...
Láttad a tantárgy listát?
Elvileg fizika csak a második félévben lesz, szóval még szerencse is kell az odajutáshoz :D -
xxxpaulxxx #28673 Gondolj bele... van aki nem is tanult fizikát középsuliba és úgy megy oda;) -
Amúgy nem igazán értem még, hogy engem hogy vehettek fel:D
támgatottra összesen 310-en jelentkeztek, 136 első helyen.
költségesre 58-an, 0 első helyen.
felvesznek max 115 embert. akkor nyilvánvaló hogy ott van az első helyen megjelöltek, és még igy is lemarad x ember, nem?
vgy fel van osztva nekik, hogy 15 embert a költségesből tesznek bele? -
Cat 02 #28671 Nekem fizika és matek kéne >.> De elvileg alapoktól vesszük majd BME-n, csak gyorsan -
Bagyin? -
Ezt akkor jól besz*ptam :)
Gondolom fizikára sem árt előtte alapozni... -
Én földtudományin a kémián fogok meghalni sajnos:D -
xxxpaulxxx #28667 Nekem is lesz fizika egy ideig 1. évben, de túl kell élnem, mert az infó az ami érdekel.
Bár sokan az 1. éves matek miatt szokták szívni a fogukat infón:D -
Köszi:) -
Monoton #28665 Persze hogy oda van írva mert egy SMS nem lehet hivatalos. -
zolee92 #28664 Egyet értek, ha valakinek több pontja van, mint a ponthatár, akármit is írtak sms-ben, azt felvették. -
Monoton #28663 De ha benne van a ponthatárban akkor felvették. Mindenki mást mond és ez zavarja össze az embereket.
De az a biztos ha megkerdezi az iskolat, en is ezt tettem. -
nekem is lesz fizika elvileg, de csak második félévtől...
helyette lesz matek meg geometria:D meg ökonómia :C -
De oda van írva, hogy nem hivatalos tájékoztatás. -
Monoton #28660 Ha tegnap megkapta oda a besorolást akkor felvették. -
HUmanHunter #28659 valszeg megvan neki de mérget nem vennék rá. -
Srácok. Egyik ismerősöm tanító képzőbe jelentkezett. 312 jelentkező, 85 első helyre jelölte be és ha minden igaz, akkor 80-at vesznek fel. A ponthatár 279, emberünknek 280 van. Ilyen esetben mi van? -
zolee92 #28657 Hát nem tudom, hogy más hogy van vele, de matekból én profi vagyok, nekem az nem okozhat semmi problémát. -
Nem mintha a matek kellemesebb lesz... -
zolee92 #28655 Vegyészmérnöknek készülök Veszprémbe, sajna szinte az egész első évben ezzel fognak zaklatni.