29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Molnibalage
    Hol tudom megnézni egy matel emelt szintűt. NAGYON kíváncsi vagyok, hogy milyen messze van a régi matek központik szintjétől. Nem merném biztosra állítani, hogy most diploma előtt egy régit meg tudnék írni 70% felett. Atomdurvák voltak régen. Egy átlagdiplomázó meg tutire nem tudná, erre mérget veszek. Olyan seggülye emberek végzik el a BME-t is, hogy már deriálni is elfelejtenek sokan pár év után, a komplex számokra meg nem is emlékeznek. Ezek után milyen lehet a többi suli...
  • Tigristank
    Tavaly az egyik évfolyamtársamnak lett 1 hibája.
  • Balumann
    közép szintü csak szerencsére (és eleve nem vagyok olyan jó matekból).
  • Balumann
    Nah jó lesz, ha anyukám nem kap reggel elemet (mert vszínű az elemek m,erültek le), akkor bicajjal érettségi előtt be a tescoba, és elem (ráadásul ilyen közép méretű gombelem kell...), ha nem jó akkor egy másik számológép. Jól fogok kinézni a matek érettségin C: Mind1 bicajozástól felfrissülök mindig valamennyire.
  • mrzoltan
    yaya én is azt veszem fel fakultációra jövőre, elméletileg emelt szintű képzés de középszintre készít fel.
    (Nekem Meg tavaly előtt 2-em volt infóból.Az a köcsög tanár nagyon utált pedig olyan sötét volt hogy csak a monitor világított a pofájából.)
    Tudtommal az uccsó két évet nézik amikor még tanulja az ember a tantárgyat,jól tudom?

Sztem a Word egyszerű meg a powerpoint is frontpage-t még nem használtam exel se olyan rossz de acces-t se próbáltam de már nem tetszik.
    Ha 80% fölött van az érettségi akkor kapunk EBCL papírt is az királyság.
  • mrzoltan
    pff nem lennék a helyedbe.Matek yay, Emelt vagy közép?
    ti halltatok már olyat hogy 100% emelt szintű matek érettségi.Mert nálunk volt 1.Behaltam.

Lehet grafikus számológépet vinni érettségire?
  • Rockynhooo
    igen az , igen egyszerű! infot vállaltam 6. érettségi tantárgynak , kicsit accestől meg exceltől tartok, de majd haver felkészít :)
  • karajjj
    az
  • Balumann
    Beszarok és pont most készítettem elő a holnapi cuccom, és bedöglött a számológépem. Hát ezt nem hiszem el!! :o
    Remélem tud majd valaki adni számológépet a suliba... hogy lehetek ennyire szerencsétlen és lehet, hogy életembe utoljára kellene a számológép... hát ez. :(
  • mrzoltan
    "frontpage" őt nem ismerem.Talán Webszerkeztő?
  • Rockynhooo
    excel,word,acces,frontpage,powerpoint
  • Sadist
    A függvény inflexióját.
  • mrzoltan
    Helló!
    Betűrím.(Nem hiába vagyok 3-as)
    Amúgy nem is csodálkozom hogy 2000-en írtak csak emelt szintűt belőle.
    Szerencséjükre nem ismerik Ági Nénit.
    Grat,akinek jól sikerült,annak akinek nem annak meg passz.
    Közép infó érettségibe mi van?
  • nyami
    alliteráció :)
  • McCartman
    meg tudja nekem mondani valaki , hogy mi annak a annak a szokepnek/alakzatnak(mi a különbség?) a neve ami a szavak első betűjének ismétlésén alapul? pl:borju barany beget, vagy szittunk szoke szivart
  • kakateve
    Nálunk ma bejött a magyar és a töri tanár és segített magyar írásbelin. Egy két feladatot lediktáltak. :)
  • 5c0rp330n
    viszont kívánom, sorstárs! :)
    csak aztán legyenek inkább integrálós feladatok, mint nehezen rájövős-beszopatósak :)
  • 5c0rp330n
    igen, csak ábrázolásnál jött eddig elő, ahogy én emlékszek, méghozzá összetettebb függvények ábrázolásánál. inflexiós pontnak hívják egyébként, a múltkor rosszul írtam.
  • doddencs
    na léptem, sikeres matekot mindenkinek mind közép, mind emelt szinten ;)
  • doddencs
    hát nem tudom, de akkor jelentős pontveszteeségekre számíthatsz.. a bekezdések miatt nem is tudom, de terjedelem miatt van, amikor nem értékelhető a szöveg...

Én épp ezért váalsztottam a novellát, mást nem is, akkor cselekményt írtam s így lett 3,5 oldal :D S akkor már a terjedelembe nem tudnak belekötni.
  • BiG G
  • fzoli990
    köszönöm a gyors válaszokat, a cím miatt paráztam, de akkor remélem oké. Ennyi rémlett h a tanár mondta h fogalmazás kinézete kell h legyen a szövegnek ez persze megvan, de a cím akkor ezekszerint nem kellett, már csak az miatt izgulok junius3-ig h mennyit vonnak le a terjedelem miatt (csak 2oldalt írtam a minimum 3 helyett, de ez szeritenm sokaknál előfordul majd). Sok sikert mindenkinek aki velem szenved a következő napokba!!:D bye
  • doddencs
    vagy ennek csak ábrázolásnál van értelme?
  • doddencs
    huhh, nagyon ritkán szoktam használni a második deriváltot.. s most nem nagyon rémlik. Feladattipusokban mikor szokott előjönni, mit kérdeznek:D?
  • doddencs
    áhh, zalai vagyok :)
  • doddencs
    címet nem kellett írni, mivel erre konkrét utasítást nem adtak. A bekezdések elbírálása meg eléggé tanárfüggő, felépítésre kapott pontokat vszeg teljesen lehuzhatja, dehogy egyeltalán semmisnek vegyék, ekkora fasz nem lehet:D

(mondjuk aki annyit nem tud, h. fogalmazásba, esszében bekezdésekbe kell tagolni a szöveget, annak is csak gratulálni tudok)
  • 5c0rp330n
    nem hiszem, hogy kéne cím. aláhúzod, hogy melyiket választottad, ennyi.
  • 5c0rp330n
    ja te kérdezted, akkor gondolom nem komolyan kérdezted csak valakit teszteltél én meg jól elcsesztem most :)
  • fzoli990
    pls válaszoljatok ha tudtok segíteni, köszi
  • fzoli990
    pls válasozljatok ha tudtok segíteni, köszi
  • 5c0rp330n
    inflekciós pont (konkavitás-konvexitás változásának a pontja)
  • 5c0rp330n
    nem tűnsz kispályásnak ilyen téren :)
    csak nem Fazekas? :)
  • doddencs
    már mért lenne hiba. Monotonitás szempontjából egyértelmű a használata:D

(de jut eszembe, 2. derivált mit is ad meg? ..hehe)
  • 5c0rp330n
    szerintem csinálhatod, miért is ne. csak inkább írd le betűkkel is, hogy most akkor deriválsz, hogy egyértelmű legyen.
  • doddencs
    meglehet, bár könyvben csak korábbi évek (jó régi) feldatsorok gyűjteményét szokták kiadni. Amit én oldottam, azokat havonta küldik :)
    De mondjuk oldottam korábbi feladatsorokat is, szal ott is akad pár aranyos feladat, sőt.. :D:D
  • takraj
    Matek középszinten ha deriválok az hiba? Függvényelemzésnél gyorsabban haladok vele, ha olyat kapok.

Lehet, hogy volt már, de nincs kedvem visszaolvasni.
  • 5c0rp330n
    várj, nekem KÖMAL érettségi gyakorló feladatsorok címen van valami könyvem, ezek nem sima KÖMAL feladatok, hanem direkt erre vannak kitalálva asszem. ezeknek akkor elméletileg olyan szintűeknek kell lennie, mint az érettséginek.
  • Tigristank
    Jaja, nekem is így lett meg tavaly az 5-ös. Egyik számolós feladat végeredményét elrontottam, de a gondolatmenetem jó volt és azért kaptam pontokat.
  • Dying Soul
    Ismert verset úgy sem kapsz verselemzésre. Vagy te ezt nem tudtad? Vagy tudtad, de mégis neked legyen igazad?
  • zmeor
    elég észlény lehetett aki belinkelte...
    mivel

ezek tiszta azonosságok amiket meg kell tanulni.. semmi nehéz nincs benne..
    0! =1 lim n->végtelenbe (1+1/valami)^valami adikon az "e" (2,71)
    ln -ek az alapja pont "e" (2,71) tehát az egész logaritmus értéke 1..
    a mellette lévő cosinus és sinus is egy azonosság ami szintén 1
    tehát a bal oldala 1+1 vagyis 2 a jobboldalt meg már felsorolták előttem :)