29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
me neked? -
zsíros -
Irodalom: egy yo közepesre érzem
Angol: a feladatok fele tipp volt, kevés volt az olyan amit biztosra tudtam, sok olyan volt amire kizárásos alapon írtam vmit.. sztem egy közepes lesz az is.
töri: perfekt munka sztem ötös
matek: 2esem megvan :D -
hogysikerült az írásbeli fiam?? -
hát most érted bármi lehet... -
Nuki #22916 Aki tud majd írni fog úgyis, próbáld meg az ezelőtti tételeket/érettségiket átnézni... de mondjuk feltételezem tanáraiddal azért készültél rá. -
bizibizi #22915 szóval akkor közgáz érettségiről senki nem tud semmit? -
hehe nekünk be kell járni suliba gyakorolni...de csak nézek én is milyen feladatok vannak...pdig már hétfőn írjuk:SSs -
na en is csatlakozom az idei "kurvaanyjatabmenek" koncepciohoz... ugy mentem el a potpotzh-rol (aka gyakiv) hogy tuti megvan, ha nem is sokkal felette de megvan..erre meg kene 7 pont..(legalabb a vizsgaidoszakom rovidebb lesz iden, de basssssszameg akkor is) -
nemakar valaki jövő héten ppt vizsgát meg matek szigót írni helyettem?htx -
igen, azt hogy rohatt mod nem tok egy számítást se , de elméleti részéből cska összeszedek 20%ot XD:A::DA:SD:ASd -
Uristen van akit mar gimiben is szopatnak ezzel -
bizibizi #22909 Közgáz(elméleti gazdaságtan) érettségiről tudtok vmit?
-
Nuki #22908 Azt írja 22-től, vagyis holnaptól. Szóval köszi! :)) -
akkor nem tudom mi van ha rogton 2 passzivval kezdtetek, de pl en mar ezen a heten fel tudom venni a targyaimat, ilyen elozetes targyfelvetel vagy mi. ha neptunhoz hozzafersz probald meg majd -
Nuki #22906 Köszi a tippet :D
Igyekszek majd gyors lenni, csak így passzívan nem-nagyon tudom mikor számítsak a rohamra....
Az a lényeg hogy light-al egy csoportba kerüljek mindenhol...
Mivel a tanárokat ott a VBK-n nem ismerem, ezért igazából...
-
ha jol tudom igen, de targyfelvetelnel mindig erdemes sietni akarmirol van szo
(en mindig megszoptam szinte) -
Nuki #22904 Végre újra egyetem-szpem :D
Testnevelés: A tenisz hamar el szokott fogyni? -
Nekem is ez lenne a logikus.
Ha egyszerre kéthelyre járok, és ugye aktív féléven vagyok mindkettőn, akkor 2-esével vonódik le sajnos. -
szerintem logikus lenne hogy nem,
de ha mondjuk egyszerre 2 helyre jarsz akkor ketszeresen vonodik le? -
Azt tudja valaki, hogyha passzív félévre megyek, akkor az vonódik le az állami félévekből? -
Holnap tájanat vizsga,ha sikerül letudom a 4 féléves anatot:)
Szigorlat már volt,de most szig.+efélévi anyag.A lótapogatásos gyakvizsgát már a múlt héten megcsináltam.
-
Áhh úszásra nem mennék, mert mondom rohadt messze vannak az uszodák. BME-ne ráadásul saját uszodája van, de az is vagy 2 km-re az egyetemtől. Nem volt túl kellemes. Ráadásul olyan helyen, ahol pont nem jár semmi, amivel normálisan ellehetne jutni az egyetemre. Nem kívánom senkinek a reggel 6-kor történő gyaloglást a -10 fokban. -
Azért előadáson bambulni ki a fejedből, és nézni a csajokat nem ugyanaz, mintha ezt a medencében teszed, és körülötted mindenhol jó seggek és cicik lebegnek :D -
naná. -
Nem tudjátok, Game-elést nem lehet felvenni? Vagy esetleg a lan party-t?
Amúgy a floorball jó dolog,ha norm. a többi játékos.
(Lőttek már pofán labdával,hát nem kellemes.) -
a kosar jo moka volt, de mostmar vege nekem is a 2 ev tesinek -
Ha pár centivel vastagabb lenne a pénztárcám 4 félév ejtőernyős ugrást csináltam volna, de így maradt a foci (és nem, nem vagyok retardált, ahogy akikkel fociztam [néhány kivételtől eltekintve] sem) -
Még 7 nap
-
Nekem egy életre elég volt a tesirejárás bme miatt :D
Úszásnál kellhettem baromi korán, aztán a világ végéről rohanhattam vissza, hogy elérjem az órám, kösz nem kell többet :D
Csajok meg előadáson/gyakorlaton is ott lesznek, szerintem :D -
ó csocsó:D az feküdne:DD -
Nálunk állítólag sakk is volt, bár ebben nem vok biztos :) -
volt mikor a csocsot is fellehetett venni. állítólag, de én még mindig nem hiszem el -
Bazz...milyen alternatívák vannak a tesire fősulin:DDDDd Nem gondoltam volna... -
bowling???? ejj, de jó dolgotok van...én is mennék bowlingra
Póker nincs véletlen? :) -
huááá megvan a ppt-ből az aláíráspótom, mehetek vizsgázni :DDD -
te most komolyan le akarod tudni a tesit egy olyan helyen, ahol az évfolyam 70%-a lány, a srácok 50%-a nyomorék? Első dolgom lenne beiratkozni zenés női ritmikus gimnasztika + röplabda kombóra -.-
hát én próbálkoztam bejutni bowlingra pl és már első nap nem tudtam. jövőre énis sportlövök sztem, csoporttársaim csinálják most és azt mondták elég lazán veszik, hogy mikor jársz, kb amikor van időd. -
neménvoltam #22884 Hellóbelló! Nem tudjátok véletlenül angol emelt szintű szóbeli témaköreit előre meg lehet tekinteni valahol? Eddig csak a vizsga menetéről találtam információt. Vagy iskolánként más-más? Tudom rendkívűl tájékozatlan vagyok, de tényleg nem találom...:) -
én mentem úszni 3 félévig. Aztán 4. félévben sportlövészetre. Nem volt gond a bejutással sehol.
Azt tudja valaki, ha esetleg átmennék közgázra, akkor a tesiket elfogadják-e? Közgázon eleve csak 2 tesi van, ha jól láttam, szóval akkor ezek le is lennének tudva legalább :) -
bme-n 4 félév kötelező tesi, nincs kredit érte. a jó tárgyakra úgyse jutsz be úgyhogy marad a ping pong meg a tollas. vagy mész a sok retardált közé focizni, de nem igazán füllik a foga hozzá senkinek