29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
skristof #24000 nekem is vége... 2 éve :) -
Vola #23999 őszintén szólva engem valahogy nagyon nem hatott meg h vége van :D érettségi utáni nap rögtön elkezdtem melózni és valahogy sokkal több időm és erőm volt addig amíg csak tanulnom kellett... :D szal sztem ebszolúte nem egy hűdejajjdenagyonmegkönnyebbültem dolog mer ha pénzt akarsz keresni akkor azért sokkal jobban meg kell szenvedned.
jah és lassan nemártana felküldenem a bizonyítvágy és egyebek másolatát a felvételihez :D de asszem még júli közepéig lehet szal jó magyar szokáshoz híven: "ráááérünk arra mééég" - vagy Pató Pál mondott hasonlót asszem :D -
DeclanMatto #23998 Nagyon megkönnyebült érzés túl lenni az érettségin.
Jól teljesítettem, örülök hogy túl vagyok rajta :):):)
Sokat izgultam, de a vizsgán nyugodt voltam, aludtam is egy fél órát a vizsga alatt, míg a többiek feleltek.
De egész nap bent voltam a suliban mire megkaptam az érettségi bizonyítványomat.
A vizsga nekem 4 óra hosszáig tartott, de hamar elment az idő, 8 kor bementem és délbe már ki is jöttem, na mondom, itt az ideje kávézni egy lazát meg rágyújtani, onnantól már még a várakozás is jó volt :)
Mindenből jó tételt húztam, simán ment számomra a szóbeli:)
Élvezzük a nyarat és az éjszakát, ébredjünk fel minden nap jó korán, arcunkra süssön le a hold, lelkünkbe költözzön be a jó... -
VÉÉÉGEEEEE
addig nem hagytam abba a dumát szóbelin, amíg nem akadt fel mindegyiknek a szeme xDDDD
"felügyelő: hát, szerintem alaposan lefárasztottad ezzel a hosszú beszámolóval tanárurat
tanárúr: hát azért még lehetne kérdezni... melyik szolgáltatónál van postafiókod?"
:DDDD -
gotchaaa #23996 Végre vége!!!4 -
DeclanMatto #23995 nem izgultam a szóbeline, nyújtozkodtam, ásítozgattam, kicsit szundikáltam is míg a többiek feleltek, röhögtem egy jót biosz felelet közben a tanárral és kb ezzel el is volt rendezve...
4 óra alatt végeztem -
DeclanMatto #23994 Debreceni Agrár kereskedelem, marketing -
nah ezért kellett halálra izgulni magad?:D
nem rossz, attól függ hova jelentkezel/jelentkezel e valahova tovább -
DeclanMatto #23992 ez nem számít rossz eredménynek gondolom -
DeclanMatto #23991 Valaki fog még szóbelizni? -
DeclanMatto #23990 Leérettségiztem tagnap!!!
Magyar nyelv és irodalom 74% - 4-es
Történelem 78% 4-es
Matematika 50% 3-as
Angol 53% 3-as
Biológia 58% 3-as
A szóbeli eredmények pedig nyelvtan irodalom 74%
töri 77%
angol 59%
biológia 46%
-
Nah, nekem holnap 10-kor lesz elv a szóbeli, de lehet, hogy csak ketőkor kezdünk hozzá... :DDD
A lényeg az, immáron tiszta a fejem, nem izgulok, és telivagyok magabiztossággal...
már csak ki kéne aludni magam végre -
Vola #23988 "Suit up" :D látom Te is How I met your mother fan vagy :D wehehehe! jó is! ;) -
Cat 02 #23987 Mekkora lett volna beszól h Suit up!
[apro][URL=http://youtube.com/watch?v=AEFmRjxzsRY]Suit up/URL], bár itt máshogy mondja [/apro] -
Ki, mert mondták, hogy everybody needs to show up mivel elvileg nem tudhatjuk ki-mikor lesz. Úgy fest az ofő sem tudtaXD
Na mindegy, egy kalappal aki még nem volt. Aki meg igen, annak egy rekesszel:] -
és ki voltál öltözve? mert nem "úgy" mentél oda... -
Gondolhatod:) Megyek reggel tök nyugiba, hogy csak lecsekkolni jöttem, mp3 a fülben, pacsi a többiekkel, aztán névsorolvasás és az én nevem először:)
Mondjuk nem voltam unikum, mást is megszívattak uígy.
Töri, nyelvtan, infó folyamatosan ment, helyeselő bólogatásokkal párosítva, szóval lehet maxok, de az irodalom katasztrófa lett. A magyar olyan feles lesz, tehát marad a 4-es.
Angol is tök jó volt, amíg el nem érkeztem a divathoz:) Azt útálom a legjobban és pont benne volt a tételben, amit húztam. Mindegy, 5-ös meglesz so lesz.rom...
A tanárok btw tök jóarcok voltak, a vizsgabiztos is. -
Magyarom dicséretes lett^^
töri meg meglessz annyi hogy felhúzza az írásbelit 4-re -
Had fosson egy kicsit a srác!:)Úgyse nyugszik meg ha mondjuk neki hogy semmi gáz,ez olyan mint amikor valamit hallani akarsz,de a másik véleményt meg se hallod!!!Mintha lételeme lenne a fosás!:D -
bazze:) akkor szerencséd volt, elképzeltem milyen lehetett amikor behítakXD
én nem kis balhét rendeztem volna, lazán kikapartam volna ofőm szemét
-
Huh. Azt mondta ofő kedden leszek, erre ma bemegyek és legelsőnek velem kezdték 

Nem kicsit kerekedett ki a szemem, de végülis tök jó lett minden:)
-
cocobanana #23979 

-
erre nem tudok mit mondani... -
cocobanana #23977 ki nem szarja le hogy sikerült ,megvan az érettségije azt csá -
és hogy sikerült? -
Túléltem^^
Irodalom: Vörösmarty : csongor és tünde
Nyelvtan: álandósult szókapcsolatok.
Töri: kereszténység kialakulása.
-
deszemétvagy
-
jaj hagyjad már:) pedig már kezdett megnyugodni... -
nyugi nem kell mégjobban ijeszteni, be fog lassan szarni:ASDFsdf -
Húúúú DeclanMatto kezdelek félteni!!Téged nagyon ki fognak csinálni a szóbelin!Látják majd rajtad a tanárok hogy fosol,készülj fel a legrosszabbra!Nem fogod elérni a 10 % sem!Meg sem fogsz tudni majd szólalni,mert mire beérsz el fogod felejteni azt is amit megtanultál!!!! -
Cat 02 #23970 Legalább nem volt dög meleg :P -
...az "én napom" reggelén, 18.-án egyszerűen rossz idő volt: esős, borús, komor, semmiképp sem hangulatjavító hatású, mégis elégedetten távoztam a teremből 12 és 1 között. :) Hidd el, hogy nagyon izgultam, aggódtam, sőt elégedetlenkedtem egészen addig, míg volt időm rá, mivel a társadalomismeret - történelem tanárom volt a kedvencem, és még az elnök bemutatkozó beszédét hallgatva is az járt a fejemben, hogy a gazdasági tételsort tartalmazó fájlt meg sem nyitottam, a történelemet pedig nem vettem komolyan. Mégis sikerült megszereznem a jelest társadalomismeretből, azaz szóbelin a 67/70 pontot.
Az a lényeg, hogy a tétel témájánál maradva közölj folyamatosan logikus gondolatokat / észrevételeket a forrásokra vagy a felszínes ismereteidre támaszkodva. Ez irodalomból a legnehezebb, hiszen csak a verseket vagy a regényt adják a kezedbe, de egyszer megvalósítható. :)
Menni fog ez. :)
(Én nem számítottam arra, hogy a 18.-i csoportba kerülök, 18, 19, 20 volt a három nap...) -
A Közgazdasági alapismeretek vagy a Közgazdaság - marketing alapismeretek vizsgaleírásban megtalálod.
(Nem tudom, hogy melyik (biztos az első...) szól pontosan a te tárgyadról, de mindenképpen 50 az emelt szintű vizsga szóbeli összetevőjével megszerezhető pontok száma.) -
emelt szinten hány pontos a szóbeli vizsga? pontosabban a közgáz emelt érdekelne.
köszi -
meleg napos sztem. De ha egy érettségi szóbelitől ennyire fosol, mi lesz vizsgaidőszakban
-
DeclanMatto #23965 holnap és holnapután milyen idő várható? -
DeclanMatto #23964 Megszűnt bennem a feszültség.
Már nem vagyok ideges.
Meg fog történni és leérettségizek.
Már várom! :) -
Igen :P
már egy éve... -
gáz...a zakó alap, szal vedd fel:) legfeljebb majd ott leveszed, csak kibírod, ritkán öltözik ki az ember^^ -
Igen, már pár éve. :)