29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Emberek...egy kérdés: Ha megvan az angol középfokúm, de külön-külön A és B részvizsgaként, akkor csak simán feltöltöm mind a kettőt felvire és C-nek veszik? -
Vola #24039 nah sikerült végre, de csakis doc-ban és ékezetek nélkül :D
elviekben júli elején számolnak majd nekem egy pontot azt kiírja majd a renccer. majdnembiztos vok benne h vmit tuti elbasznak :D de még van több mint egy hetem postai úton is feladni ha netán nem jönne ki a 399 pont.
amúgy igen, a postai a biztos de ott is azért lehet gubanc, akárcsak bármely magyar állami cuccnál. nah majd meglássuk h kell e reklamálni vagy sem ;D -
Szerintem meg posta... az a tuti. S legalább ott a tértivevény a kezedben, h. tényleg elküldted. :) -
jpegben nekem sem ment fel, docba voltam kénytelen én is felrakni
elvileg, ha ilyen képfeltöltő oldalakra vagy fájlmegosztókra fel tudsz webesen tölteni, akkor itt is mennie kéne.
Sztem próbáld meg holnap reggel -
Vola #24036 nekem még mindig nem működik :S
már próbáltam avant browserrel, explorerrel, mozillával
továbbá 1200x1600-as felbontásban jpg-ben majd word doc-ba
egyik esetben sem haladtam meg az 1MB-os határt
mindig azt írja ki hogy a feltöltés közben hiba lépett fel... :S
hálótai szempontból is minden ok, csak tesóm ip-jén blokkolom a portokat :D éjszaka van, max karbantartást tudok elképzelni, de Dávidnak is ment 10kor :P akkor meg mi lehet? valakinek ötlete? -
én most töltöttem fel az érettségi bizonyítványt -
Vola #24034 valaki plz csekkolja le hogy neki működik-e az e-felvételi, azaz h ha csatolni akar vmit elekronikus úton, azt elfogadja e a rendszer és legalább kiír róla valamit hogy folyamatban van e vagy bármi mer nekem cseszik reagálni. ( feltöltöm és semmi visszajelzés pedig írja h jeleznie kéne h folyamatban vagy feldolgozás alatt és ilyesmi )
gondolom túl lehet terhelve vagy vmi ilyesmi fasság és az én rendszerem okés de azért kérnék rá megerősítést ha lenne vki oly szíves. előre is thx! -
Vola #24033 köcce az infót! hmmm... 2 éven belül csak csak ráveszem magam h kiváltsam ezt a vackot :D
( 5500Ft = 22 üveg Miller, hmm... asszem én is maradok a sörnél :D ) -
5500 huf? ehh, nem hiszem h kiváltom, 2 rekesz sörre hasznosabban költeném el ezt a pénzt :) -
ECDL és az érettségi
Nem kell a suli az igényléshez, megmentheted őket egy fejtöréstől..:) -
Vola #24030 ezt az ügyet én sztem halasztom az egyetemig, ugyanis a sulimban még azt sem tudták megmondani h hova küldjem a bizonyítvány és a nyelvvizsga cuccait :D a titkárságról elküldtek a könyvtárba, onnan meg vissza a titkárságra, majd felhívtam offőmet h mifasz van de konkrét dolgokat Ő sem tudott :D szal egy ilyen állandóan váltotó ECDL ügy sztem még a falakat is összedöntené a volt sulimban :D
( anno mikor még elsőben ezt nyomattuk volt h haverral nekiálltunk egyik nap h nah készüljünk már egy kicsit a köv modul vizsgájára, 30percig próbálkoztunk koleszban a leptopomon azt végül hagytuk a picsába az egészet mer h úgyisátmegyünk, azt rá 2órára feltettem a kérdést h bazz, hányadika is van? azt rájöttünk h 2napja volt a vizsga :D ) -
középen és emelten is, nem tudom melyiket váltja ki :) -
Vicces, én is elkezdtem megcsinálni, de hasonlóan találtam jobb programokat is:)
A kreditpontokról nincs infóm, de mégis csak egy papír, 5000Ft-ot megérhet.
És azt te sem tudod, h. ez hány modulost vált ki, mert még mikor elkezdtem én ezt, akkor lehetett választani, hány modulosra akarunk? -
Vola #24027 engem is érdekelhet majd ez a kiváltás, bár felvételibe nem oszt szoroz de úgytudom, legalábbis csajhaver mintha azt mondta volna még régen h lehet érte majd +2 kreditet kapni vagy miazisten. mondjuk nem tudom h azt számít-e hogy én ezt még elsőben elkezdtem megcsinálni aztán csesztem bejárni vizsgákra a kb 3-4edik után, volt jobb dolgom is :D
szal a 3éves határidőből kicsúsztam ami alatt le kell tenni, de most akkor elviekben nekem is járna még így is? :D
( jah és próbáltam e-felvizni, azaz felnyomni a doc-okat de baszik a renccer megmozdulni és még másnaposak a renccergazdág akik így csesznek bármit is tenni... :P no comment...) -
Vagy személyesen:)
Educatio Kht. Ügyfélszolgálat
Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ, Budapest, VIII. kerület, Reviczky u. 6.,
munkanapokon 10-18 óráig -
neked kell postán v. elektronikusan intézni. -
egy kis tévhit terjeng köztünk: fel kell az évvégi bizonyítványt vagy az érettségit küldeni vhova? vagy már ezt lerendezte az iskola? -
ez hogyan is van, meg is feledkeztem róla:) Középen van ez? Meg hány modulos ECDL-t vált ez ki? -
attol fuggo hova jelentkeztel tovabb? En nem valtottam ki -
Jeles lett az infóm, érdemes 5500Ft-ért kiváltani az ECDL bizonyítványt? Vagy nem sokat ér? -
megis mit vartal? Ez a 200 millio forintos honlapok orszaga:)
lasd -
Vola #24019 mekkora fasssáááááááááág.....
30percem ment el arra h találgattam h mi is volt a felvi.hu-n az accom azt végül arra jutottam h postán adom fel a visszalévő fasságokat de csakazért is tettem egy utolsó próbálkozást... újra reggeltem ugyanazokkal az adatokkal melyeket korábban megadtam és max a nevemben lehetett eltérés... szal ha már léteztem volna korábban ( amikurvahétszen ) akkor visszadobott volna a reggelésnél h sorry de ilyen ember már létezik de nem!!! ergó kitöröltek a rendszerből mer lett új accom a már korábban megadott adatokkal + látom h hova vok bejelölve és h mit küldtem eddig fel...
jó ez így csak egyéni szoc problem de ha jobban belegondol az ember, akkor felteheti a kérdést h ha egy ilyen eccerű dolog megtörténik egy magyar oktatásügyi szervren h törlődik az accod, akkor egy olyan dolog mint a felvételis ügyek rendezése és azok basztatása h felvegyék az illetőt ahova akart, akkor abban mekkora bugok lehetnek mááááár...
naggggyonszááánalmas már ez az ungárishe renccer.... -
alap h jónak kell lennie, az a lényege :) -
nekem jó volt a bankett(Y) -
G4LL3GO #24016 Ha megváltozott a lakcímem, azt hogy tudom átíratni a jelentlezési lapomon?
+ azt írják, hogy a dokumentumokra, amiket el kell küldeni, írjam rá a felvételi azonosítómat... de azt honnan kéne még tudni? :) -
nem érdekel a bankeeeettttt emmbeeeeeeeeeeer???? xD
gondolom szerenádokat sem tartottatok
-
Hát szerintem meg igazán jó iskola, az meg hogy nem lesz bankett, őszintén...engem nem érdekel, szerintem szinte senkit...de ez az én vélemyényem:) -
G4LL3GO #24013 A bankett szerintem is alap, nálunk megvolt már régen, rögtön az érettésgik után. Nagyon jól sikerült, rekord mennyiségű piát ittunk meg, de a tanárok is simán ittak velünk :) -
Vola #24012 akkor szar suliba jársz :P bankett az egy alap dolog. Az hogy miként sül el és mennyire lesz igényes vagy sem az már más kérdés :D de ahol ez nem szokás ( már bocsánatot kérek ) az igencsak gáz egy suli lehet
sztem... -
akkor yó -
nekünk nem... sőt, a mi sulinkban senkinek sem:) -
hehe ebben mi a vicces?O_o -
nektek banket is lesz?? lolXD -
Ma éreccségi banket:D
Amugy mióta túlvagyok az éreccségin (hétfő óta) mindennap iszok:D -
Vola #24006 ez nem egy elcseszett chat :P ha ennyire társasághiányod van akkor menj el kocsmázni ismekkel azt ott tegyél fel ilyen kérdéseket... -
te sose hagyod abba
[poénkodik]
egyébként jól, most hogy vége a sulinak szinte ugyaúgy tellik minden napom, délben kelek, kávé aztán egy kis zene, gép bekapcs, egy ki manager, délután tv, dvd, sorozatok meg anime:) este meccs és sg
-
DeclanMatto #24004 ki hogy van ma? -
DeclanMatto #24003 Gyerekek gratulálok mindenkinek az érettségihez!!!
Én is leérettségiztem, túl vagyunk rajta :)
Nekem 304 pontom lett.
Szeretnék továbbtanulni, meglátjuk mire lesz elég -
lecsocibzar #24002 orvosira készülők pont?
nekem 421
üdv
B -
vége (-)
100%-os lett az irodalom, nyelvtan, és töri. német 92%, matekom csak 71. érettségire elkezdtem tanulni 23-án. leérettségiztem 25-én...