29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nekem még "küldés alatt", dehát ráérünk még gyerekek, végülis miért is paráznék? :) -
Vola #24079 höhő!
2 feldolgozva és 1 feldolgozás alatt :D be végre beindult a gépezet, pedig már pont készültem újra felküldeni mindent azonosítókkal minden lapon de úgytűnik már mégsem kell ;) -
dokumentumok küldése
Nem kell semmi külön lap, kérik is, h. csak a dokumentumokat csatold, s a dokumentumok fölött virítson az azonosítod. Más nem kell. -
neménvoltam #24077 Köszönöm! :) -
én nem mellékeltem semmit, e azért minden papiroson ott virít az azonosító:P -
Vola #24075 először is csatolj minden dokot, akár feladtad korábban akár nem
írj egy külön papírt aminek a címe: Hiányzó dokumentumok pótlása vagy valami ilyesmi
nem kell essze csak röviden írd meg a személyes adataidat rá, azokat amik a regisztrációs leveleden is vannak ( legfontosabb az azonosítód ) + írd rá mien dokokat csatoltál ( tudom h egyértelmű de így a biztos ) majd végül egy kézi aláírás.
célszerű gépen megírni, csakhogy ne köthessenek bele az olvashatóságba, de az aláírás legyen kézi
+ volt aki szerint érdemes minden egyes doc-ra ráírni az azonosítódat, bár én ezt kihagytam mer sztem fölös de ha megteszed akkor az már 150% :D
kb ennyi -
neménvoltam #24074 Én is szeretnék biztosra menni, ezért feladnám én is postán a biziket. A levélhez a fénymásolaton kívűl kell bármit is csatolni (felvételi azonosító v. akármi)? Ha igen milyen formában? -
Vola #24073 nah most adtam fel én is, bár hogyismondjam... noob vok a postával kapcsban mindenben és a kb 20perc sorbanállás után úgy sürgetve lettem h abszolúte nem adott biztonságérzetet a dolog :D jó persze ha ők azt mondják h ok akkor elvileg minden rendben de nekem az a 1-2perc amit az ablaknál töltöttem az totál káosz volt mer úgy sietett és siettetett a csajszi... ha én kivártam a soromat akkor azért megérdemelnék ilyen ügyben még +1 percet sztem és akkor én is azt mondanám h mostmár minden 100%... :P nah de mindegy, mindkét rendszerben megtettem a részemet, ha ezekután valami gebasz lesz akkor meek és felgyújtom az Oktatási hivatalt, a felvi szerverét meg szarrá zúzom :D -
pedig a hibát véglegesen eltávolították
-
DjVktr #24071 Ezt most kaptam:
"Tisztelt Jelentkező!
Sajnálattal értesítjük, hogy a www.felvi.hu E-felvételi oldalán 2008. június 27-30. között feltöltött dokumentuma technikai ok miatt nem érkezett meg a központi adatbázisba, annak ellenére, hogy a feltöltést követő üzenetben úgy tájékoztattuk, hogy a feltöltés sikeresen megtörtént, illetve hogy a dokumentum az E-felvételi csatolt dokumentumok táblázatában is megjelent.
A hibát véglegesen elhárítottuk, illetve a csatolt dokumentumok táblázatból töröltük az érintett dokumentumra vonatkozó bejegyzést, így kérjük, hogy az E-felvételin lévő csatolt dokumentumok táblázatban nem szereplő, a felvételi eljárásban benyújtani kívánt dokumentumot szíveskedjen ismételten feltölteni!
A kellemetlenségért szíves elnézését kérve, üdvözlettel:
Educatio Kht.
www.felvi.hu"
Lehet h a biztonság kedvéért postán is be küldöm ezek után.. -
Ja. A lényeg, hogy a határidő lejárta ELÖTT fel legyen adva. Hogy mikor ér oda, az tök mindegy. -
mi most adtuk fel postán, ajánlva+elsőbbségivel
felesleges ezzel a szar rendszerrel baszni a rezet, ne bízd a véletlenre, annyit nem ér. Minél előbb fel kell adni, azt kész. -
nektek is még "küldés alatt" van az e-rendszerben? még nem vagyok ideges, a telefonos faszi 3 napot mondott. ha 2 nap múlva még mindig ugyanez lesz ott, akkor asszem az asztalracsapok jelképesen csak természetesen, a telefonon keresztül.
egyébként ha végül postára kényszerülnék: most is ugyanúgy van, mint febr. 15-nél? tehát posta esetén a lényeg h a határidő előtt (júli 10-én éjfélig) fel legyen adva, nem kell oda is érnie addig ugye? -
sztem a legtöbb ember a jelentkezési lapot még februárban postán adta fel...csak tudod...így kábé 6-szor egyszerűbb volna most, és hogyha már van ez a rendszer és még reklámozzák is, akkor logikus, hogy az ember így töltené fel...csakhogy ezek rohattttak...még egy normális tájékoztatást sem tudnak adni, hogy most mivan
-
Vola #24066 én holnap meek feladni, szépen megírok hozzá egy "levelet" is h tudják mipöcsért küldtem mégis :D mindent szájbarágósan kell, hülyének nézve a titkárságot ( mer sok esetben azok is ) azt 100% hogy minden okés lesz. Főleg ha az ember ajánlottan tértivevényesen adja fel ( jah igen, máig én sem tudtam mit jelent az, olyan "sokszor" járok oda én is... :D )
lényeg a lényeg h ha mindent megteszel a szent cél érdekében akkor nem lehet gebasz, ha nem akkor meg lehet verni az asztalt h köcsög renccer miért nem működsz :P -
látjátok, erről beszélek. ha feladtátok volna postán akkor már rég ellenne intézve minden. most ezt nem úgy mondom mint egy ódivatú rikács, én is 24h-ból 12-t a gép előtt töltök, de ebben az esetben tényleg megbízhatóbb és akármilyen hihetetlen de gyorsabb a posta. -
dettó ugyanez 
-
énja -
Vki miskolci itt? -
nekem ott van minden, viszont bármelyiket nézném meg, egy 0 bájtos képre mutat :S de sztem ott vannak azok már nekik, csak megnézni nem lehet vmi hiba miatt. de mondjuk a jó annyukat kell az agyunkat így felb@szni.. -
hát ez nagyon gg, vasárnap este töltöttem fel az érettségi bizonyítványomat, s most nézem, h eltűnt, tölthetem fel újra! még azt sem írták ki, h elutasítva, vagy h mi a fasz bajuk volt vele, egyszerűen eltűnt az éterben
-
orkenyid #24059 Nekem mára egyszűen ELTŰNTEK azok a dokumentumok, amiket tegnapelőtt töltöttem fel, és a régiek megnyitásakor is csak üres lap jelenik meg... szánalmas az egész rendszer.
-
Az a furcsa, hogy amikor beindult az efelvi rendszer 2005ben, akkor hibétlanul működött, sőt 2006-ban is. Nem tudom, hogy most mi a baja. -
kb mindenhol ezzel menőznek h intézd elektronikusan mert úgy a jó, úgy a gyors. ha van pofájuk így meghírdetni, az a minimum, h működjön az a rohadt rendszer. eddig is úgy csináltam, mostmár nem fogok elkezdeni postázgatni, ennyi. feltöltöttem, amit kell, most "küldés alatt"-ot ír, felhívtam őket és állítólag rendben van a dolog, majd ha 3 nap múlva is ugyanezt fogja kiírni ahelyett, h "feldolgozva"-t írna, akkor rájuk csörgök megint. egyébként is milyen hülyeség már hogy nem szabad rábízni ilyet az internetre. a net kb 10szer biztosabb és biztonságosabb, mint a posta, az más dolog, h milyen az itteni rendszer. -
attól még hogy a fä$zod televan a postázgatással, tudomásul kell venned hogy ebben a kis nyamvadt országban még nem mennek úgy a dolgok, mint ahogy szeretnéd (mondjuk külföldön). ma még nem lehet/szabad rábízni magad ilyen fontos kérdésben az internetre. szerintem küldd be nyugodtan postán, akármilyen szar is, de az a biztos. -
éppen nincs itt a digifényképező, de pár napon belül én is feltöltöm amit kell és beszámolok róla, hogy ment. ha szar lesz, rájuk csörgök, f@szom fog postázgatni amikor fél perc alatt fel lehet(ne) tölteni. -
Vola #24054 én arra leszek kíváncsi amit ígértek h júli elejétől elviekben megmondják hány pontot számoltak Neked azt abból lehet kalkulálni hogy minden papír okés-e vagy sem. De ha egy egyszerű felküldés nem akar működni akkor... meg különben is, júli eleje az lehet tizedike is :D akkor meg már késő avagy sztem nem szabad csak a netes cuccra bízni a dolgokat.
grizzly21:
nem mindehol van úgy h kapsz külön ha vmeik rész nem ment, ECL pl 4 modulos és tudtommal az új TELC sem olyan már ( bár a régit sem ismerem :D ) -
nálam is ugyanaz, "küldés alatt", immár 24 órája
ha hét közepéig nem ér át, akkor irány a posta -
nyilvan mindenki C-re megy, de ha az egyiket elbukod attol meg meglehet a masik -
Vola #24051 kérdés:
tegnap e-felvin elküldtem a cuccost és még mindig azt írja h "Küldés alatt"... azt ezt írja mellé:
"ez a státusz abban az esetben jelenik meg, amikor az e-felvételi felületén elektronikusan feltöltött egy dokumentumot és annak, a felvételi adatbázis felé történő továbbítása éppen folyamatban van. Ez tehát egy átmeneti - technikai - állapotot jelöl, amelynek a következő státusza a Feldolgozás alatt lesz."
szal a leírás azt akarja nekem bemesélni h 1 egész napja száguld a szerver felé a 3 doksim? :D és épp megrekedt 2 router között az egyik kábel közepén mer túl meredek a maddzag? :D ez így elég bizonytalan, szal plz vki írja már meg hogy nála is ez a szitu vagy sem mer én már nem értek semmit :D előre is köcce!
-
valaki felküldte már az érettségi és az évvégi bizonyítvány fénymásolatát? az lenne a kérdésem, hogy pontosan mit is kell belerakni? érettségi, évvégi, meg olvastam a könyvbe hogy azonosítót is felkell tütetni? rakjam bele az azonosítószámom egy külön lapocskára írva? -
Vola #24049 nem azt mondom h nem igaz amit mondtál mer sztem felvételinél nem oszt szoroz, de az is előfordulhat akár sztem. Állásajánlatoknál sem azt mondják manapság már h ilyen olyan C nyelvvizsgád legyen hanem csak a nyelvtudást kérik ( persze nem mindenhol ) amit a meghallgatásnál kell bizonyítanod. Viszont a különböző tanfolyamoknál előfordulhat h köcsögösködnek és vagy megkövetelik h egyesítsd vagy már azt sem teheted mer a különböző változtatgatások miatt arra sarkallnak h tegyél le egy új nyelvvizsgát mer mi ezt már így nem fogadjuk el. Az egésznek a lényege az h minél több zsét legomboljanak az emberről... én valahogy kezdem már meggyűlölni magyarországot :D főleg a egy mai változtatás után ami miatt 30K-t buktam... :D de ez most nem lényeg, csak az h tényleg egyre inkább a káosz felé halad minden -
minden nap tanul az ember..:)
(mondjuk tudatlanságom amiatt lehet, h. én mindig egyből C-re mentem..) -
hogy kell egyesiteni? -
Vola #24046 de szokták egyesíteni :D a hivatalos papírformáció miatt nem egy helyen le se szarnak ha külön A és B típusúd van, nem azt mondom h mindenhol, de könnyen előfordulhat h belekötnek ebben a formában, ezért is érdemes amint megvan a kettő egyesíteni C-re. Anyám is hasonló okok miatt cseszett rá kb 1 hónapja, és 1 éven belül szerezte meg őket csak ilyen szakmai cuccban változott a renccer ( a nyelvvizsga ugyanaz maradt ) és nemhogy külön külön nem fogadják el, de már egyesíteni sem tudja. Szal bármennyire egyértelmű is hogy ugyanazt éri, ez a gyakorlatban nem mindig így van, köszönhetően a drága magyar renccernek... -
nem szokták egyesíteni, kettő együtt megfelel C-nek..
csak annyi, h. meglegyen mind2 -
Vola #24044 a rendszer szopatós szal azért én nem vetnék rá mérget h elfogadják, az a tuti ha ledigitalizálod otthon, csatolod a cuccot a többi küldenivaló dochoz DE felküldöd az A-t és a B-t egy egyesítésre hogy C legyen majd arról egy igazolást is mellékelsz h folyamatban van az ügy mer papírt róla a határidő után kaphatsz csak. -
Köszi szépen mindenkinek...igen, egy éven belül volt -
LegoTGR #24042 Akkor c, ha egy éven belül van meg az "a" és a "b". -
A+B=C elvileg