29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Nuki
    Aztarohadt! :D
  • grizzly21
    mert van am itt esz:D bazz
  • magus
    Gazdaságstatisztika c. tárgyról kérdezgettek levlistánkon. ilyen válasz jött (többek között)

"Elején
    még vicces volt h a tesztkérdéses válaszok betűjele c,cs,sz,z és
    hasonlók (gyk így nehéz lesúgni),"

anyád...
  • magus
    ha esetleg valaki bme-n a spanyol kezdő hétfő-szerda 5 órás kurzusán van elcserélném vele alig használt számvitel alapjai tökéletes órarendi helyemet
  • Nuki
    Dehogy leszek bajban. Minden úgy jó ahogy van
  • 5c0rp330n
    hát, akkor szedd össze magad, mint anti-alkoholista, mert még bajban leszel :)
  • Nuki
    El is hiszem :D

"Ej élet, vegyész élet, ennél szebb se' lehet,
    csak az jöjjön vegyészkarra aki inni szeret"

és társai....
  • 5c0rp330n
    egy ilyesmivel inkább kibékültem volna :)
  • Nuki
    A gólyatáborban nálunk a BME-VBK-ban minden az ivásról és a szexről szólt. Szivatás csak abból adódhatott ha nem bírtad azt a sok alkoholt amit kaptál. Esetleg cikinek tarthattad hogy tejszínhabot kell versenyre lenyalni egy lányról, na nehogymár ez olyan kellemetlen legyen :\

Akik megalázó szivatásokat találnak ki azok kapják be, és lőjég főbe magukat. (nálunk ilyen nem volt, én arra a pisilős izére vagy bármi másra gondoltam)

Én mint anti-alkoholista is jól éreztem magam a sok ivós és részeg között :D
  • Yepp
    jajj tessék már egy kicsit szocializálodni..
    nekem mindenki azt mondja, hogy egyedül lehetetlen elvégezni az egyetemet... jo a tankörök egy kicsit segitenek, de ha nincs kivel majd elmenni buliznod, nincsenke kezdö kapcsolataid senkivel akkor nagyon megnehezited a dolgodat.

amugy meg: http://forum.bmeeok.hu/

ide járnak seniorok is, és tőlük tudni, hogy ha nem is leszel kolis, de igen sok időt fogsz ott eltölteni.
  • 5c0rp330n
    aha. hát oké, elhiszem, hogy összességében szerinted nem volt vészes, de 3 nap szívatás az azért sok, túlságosan is. mostmár mindegy.
    nemhiszem, hogy kolis beiratkozáson ott leszek, nem leszek kolis és nem is tervezem, hogy sűrűn látogatnám..
  • gotchaaa
    Unatkoztak. :D
  • doddencs
    Minden szobára általában jutott egy lány, szal 8:1, direkt úgy csinálták ne egy helyre kerüljenek. Amúgy aki oszt.társam volt lány, meg kiket megismertem, egyik sem panaszkodott, hasonlóan poziítvan élték át a tábort.

Az pedig, hogy ne adjuk tovább, az nem a szivatások miatt van, minden gt-ben megvana szivatás, csak nincs mindenhol akkora fordulat a 3. nap, mint itt. S vki tudja, h. mi lesz, úgy nem az igazi.

Másrészt pedig a seniorok, nevelőtanár megismerése miatt is fontos a tábor, megtudtad, kihez kell fordulni minden problémával. :)

Amőgy nem tudom, emiatt értesültél-e a G7 programjairól: G7
    Szerintem a vasárnapi kolis beiratkozásra is gyere, ott ismerkedhetsz kolisokkal, vszeg úgyis fogod látogatni a Schönhertzet te is.
  • 5c0rp330n
    hát igen, éppen ezért gondoltam rá hogyha voltak is, akkor valami elkülönített részen lettek volna, mert egy ilyet tutira nem viselnének el, így gyakorlatilag esélyt nem adtak nekik :)
  • neménvoltam
    Én a BME-GTK féle gólyatáborban voltam, hát nekünk nem volt gyenge, a kezdeti szivatások után gyakorlatilag semmire nem lehetett panasz, a mentorgárda tényleg mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Sikerült nekik, szerintem eszméletlen buli volt ;)
  • magus
    szerinted ha volt is mennyi maradt? ha pl a mi gólyatáborunkban azt mondják, hogy kettes oszlop, közös pisilés, egyszerűen hazajöttem volna. kell a fasznak a kis nyomorék szivatása. Amikor azt mondom, hogy fura szerzetek az infosok, pl erre is gondolok, senki más nem gondolna így ezekre a dolgokra, hogy ez jó móka volt...
  • 5c0rp330n
    na akkor azért el tudom képzelni. gondolom azért nem tudhatja meg senki, mert ha megtudná, a következő évben nem jönne senki és nem lenne kit szivatniuk :) állatok ezek, én mondom. állatok. :) a 6% lányból senki nem volt?
  • Blekk Síp
    Jaaah, sry akkor nem szóltam, nálunk nem így volt. (:
  • doddencs
    Azt nem szabad elmondani, mert minden évben hasonlóan játsszák el, s nem tudhatja senki, csak ki átélte. :) De szerintem amúgy a szivatásokkal volt teljes a dolog, meg azért ennyi fiút nehéz máshogy összefogni. :)

Kis izelítő: magűzódás a seniorokkal kötelezően, wc-re se mehettünk el egyedül, 2 perces zuhany, folyamatos éneklés, reggeli kelés (7 óra körül asszem) ...
  • doddencs
    csak ugye már táborban úgy voltunk beosztva, ahogyan a tankörök 90%-ban lesznek.
  • 5c0rp330n
    valami konkrétabbat esetleg a szivatásokról? :)
    ha a 4 és félből 3 nap szivatás volt, akkor annyira nem érzem nagy kárnak azért, hogy kihagytam a dolgot :)
  • Blekk Síp
    Miért szívna? Haverság akkor alakul ki igazán, amikor a saját csoportjában ismeri meg a többieket.
  • doddencs
    Voltam, és sztem egy nagy élmény volt. Megvoltak a geci szivatások, olyan érzésem volt mint egy seregben, de aztán az utolsó 2 nap mindent megváltoztatott. Néztünk szerda este rendesen, pofára lettünk ejtve. :)

De ezek szerint te kihagytad, szerintem sajnálhatod, s ha nem leszel kolis, akkor azért még szívni fogsz.
  • doddencs
    Nekünk jövőhét péntek 8ig.
  • magus
    hogyisvan? reghéten még lehet neptunban órákat basztatni, vagy reghétig kell elintéznem. csakmert most a fele órámnak nincs órarendi infoja
  • 5c0rp330n
    voltál végül gólyán? milyen volt?
  • doddencs
    Bírom, én csak tegnap kaptam meg a levelet az egyetemtől :).. Azért számomra 2-án az a fizika-szintfelmérő is érdekes lesz, no sebaj

(végül is 2 év fizika nélkül, hmm.. legalább 4jegyűt adnának XD )
  • nyami
    ajaj a szívásból másra asszociáltam :p
  • nyami
    na hát igen ez is szempont volt az egyetemen választásnál :d
  • doddencs
    Na igen, de mint már én is írtam, ugy sem fognak átkutatni :D A spártai, kard hiányai miatt meg hát majd szopatnak , erről hallottam, majd elviselem :D
  • Blekk Síp
    Hát én nem tudom arrafelé hogy megy, de itt Miskolcon semmi szükség nem volt arra, hogy piát vigyünk be. Úgy itattak, hogy öröm volt nézni. :D

Csak hát ugye az a gond, hogy kb ez volt a sorrend:
    sör, sör, sör, sör, bor, bor, bor, sör, sör, hp

Az én whiskey-n edződött "lelkemet" ez nagyon megviselte. :D
  • Gnome
    az max azért lehet, h az ottani büfé maximális haszonnal zárhasson....vigyélcsak nyugodtan akármennyit igyisugyis leszarják^^
  • 5c0rp330n
    hát, 2 (volt) osztálytársam, akikkel eléggé jóban vagyok, alapból ugyanoda jön, ahova én, szóval teljesen nem lennék egyedül alapból sem. de ők is azt mondják h erre menni kéne, szóval ahogy most áll, vszínűleg megyek. viszont ez a spártai dolog továbbra is feldolgozhatatlan számomra, ahogy a no-alcohol-bevivős szöveg is.
  • Blekk Síp
    Én is gépész voltam. Kemény fél évig. :D
    Én akkor voltam, most nem megyek, mert hónap végére még1 uccsó nyaralás van betervezve. (:
  • METALz
    én ME-GÉK, gondolom te is jössz balektáborba ^^
  • Blekk Síp
    Megyek.
    ME-GTK
  • METALz
    Miskolcra megy valaki mostanában innen?
  • Dying Soul
    iparművészetire vettek fel vkit innen?
  • Gnome
    az nemúgyvan...azért gólyatábor nagyonnagy lökést ad haverkodás szintjén....Már beiratkozáskor megvannak a "baráti körök" jóaz ha valahova tartozol mert nehéz csakúgy belecsöppenni ennyi ember közé, hacsaknem egyik haverod volt táborban akiáltal bejutsz egy egy ilyen körbe...
  • magus
    nem vagy elveszve, de azert mas az, hogyha vannak haverjaid, van relative biztos forras a jegyzethez, infokhoz, van kivel elmenni bulizni miutan vegigszoptal vmit, ugy altalaban.