29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nuki #24360 vagy csak direkt :C -
Nuki #24359 Azt még nem vettük meg, de van. -
mikrobóbl azért nem érdemes teljesen arra hagyatkozni, mi anno csináltunk egy olyan puskát, hogy a kérdések szavainak kezdőbetűi, mellé a helyes válasz szavainak kezdőbetűi. Miután vagy 20-an lebuktunk a zh-n (köztük én is -.-) ezzel a puskával (kaptak egy fülest, ennyien puskázni se szoktak), azóta kicseréltek pár kérdést : D -
ez jo hogy igy zh utan kiderult, akurvaeletbe
van makrobol is? -
ja, azt a munkafüzetet lapozgattam. most van nálam egy olyan, ami nem a megoldás alapján van megoldva, hanem tényleg jók a megoldások. hiába magoltam be azt, a megoldások több mint fele rossz, amit hozzá adnak, a tanárok is elismerik, csak akkora inkompetens faszkalapok, hogy basztak kijavítani. -
Nuki #24355 Van munkafüzet, (igaz hogy vannak benne hibás válaszok de az mindegy
) amikor én a zh-t írtam, akkor egy csomó kérdés visszaköszönt belőle.
-
valoszinu egyebkent nem irok tobb mikro zh-t, mert ha javitozni megyek akkor el is bukhatom az elozot..es amilyen jol tippelek..
nektek is 5 valaszos tesztkerdesek vannak? altalaban a kerdest sem ertem azokbol, ha csak feladat lenne irnek 90%ot -
külön van mikro meg makro, de jah, előfeltétel. tudok mást csinálni helyette, de van pár tárgy, amiből nem tudtam úgy haladni ahogy akartam -
Nektek eleve elofeltetel a mikmak kesobbi targyakhoz nem? -
makro már megvan, az sokkal könnyebb, meg több értelme van sztem...
korrepetálást 1 whiskey/óra : D -
Elvileg ja. Inkabb ugy mondom, hogy konnyebben foghato fel :) -
Nuki #24349 Megalapíthatod a vallásod :D -
grat:)mennyiert vallalsz korrepetalast?:D
#24347 makro konnyebb nem? /ugy hallottam/ -
Majd a makro :D -
70% mikro
sokk hatás alatt vagyok -
Nuki #24345 Nálunk futótűzként terjedt a hír amikor a legelsők észrevették: másnap, pénteken már kinn volt az ST épület lépcsőfordulójában mindenkinek az eredménye. :] -
az nem rossz megoldás. de nálunk mégjobb volt. netre felrakni? áhh, ilyet miért is várnék el? ezutáni fokozat, hogy kiraknak egy listát valahova, ez kicsit kényelmetlenebb, de még hagyján. nálunk mi volt? odacseszte az asztalra az összes zh-t (~200 db), hogy nesztek, válogassátok ki, aztán tegyétek vissza. negyed óra után találtam meg az enyémet, az eredményét persze mondanom sem kell, ezt a negyed óra szarakodást meg az egész nem is érte volna meg. -
neménvoltam #24343 Megkérdeztük amikor jött kifelé, idézem: "A hét második felében már megtekinthetőek, a közgáz tanszéken ki lesz ragasztva."
Pár percre rá tudatosult, hogy a hét második felében ünnepnapok vannak -.- -
nem tudom hogy hivjak, egy aszexualis ostoba kurva, eredmeny nem tudod mikor lesz? -
neménvoltam #24341 Azaz, Lukács Adrienn féle csoport. -
csaknem zf04?
egyébként a variant felesleges olvasgatni, én már vagy 3x elolvastam és nem lettem okosabb tőle, felesleges faszság az egész -
neménvoltam #24339 heh gólya bme-gtk-sként nekem is megvolt tegnap az első mikro zh-m, valszeg bukó. hiába tanultam a variant, ha bemagoltam volna a feladatgyűjteményt akkor lehet meglenne... elég apró részletekbe mentek bele a kérdések szvsz... -
egy vallas, ami egyertelmuen egy adott pont fele halad. a legalabb mikro kettes elereseig, aholis ritualisan annyi természetes/természetellenes dolgot tolunk magunkba egy vilagvege party kereten belul, hogy csoda hogy tuleljuk. -
hát, én is hittem a mikró kettesben, de csak úgy, mint ahogy a lottóötösben hittem.. ha meglett volna, lehet, hogy egy lottószelvényt is megjátszok, ki tudja.. -
Nuki #24336 Úgy hangzik mint egy új vallás. Remélem nem szoktatok rituális öngyilkosságokat végrehajtani. -
most perpill a mikro kettesben -.- -
Nuki #24334 hiszel is?
-
ma írtam mikrobol, imádkozom -
Nekem eppenhogy meglett az alairasom. Aztaln vizsgan lealaztam mindenkit a 3-asommal :D -
mikrón megb@sztak. 11 pont. mondjuk jobb, mint amire számítottam. viszont vizsgázni vszínűleg be se mennék, megajánlotthoz pedig 2szer ennyi pont kéne átlagosan. esélytelen, teljesen esélytelen. -
Nuki #24330 Két okból tettem ilyen macskakörmök közé:
- én halasztottam, ergo nekem saját magamnak kellett mindent felvennem.
- volt egy lány akinek más tankör szerint volt fölvéve az órarendje, fogtuk és letöröltük és felvettük neki a normális órákat, mert ezek ott bent nem voltak képesek normálisan megcsinálni.
Szóval felvehettem volna, de éreztem az édes profit (jele: pí
) szagát, úgyhogy inkább nem okoskodtam se magamnak, se a többieknek.
-
felvettek mindent, ettől függetlenül azt adtál le és vettél fel, oda mentél át, ahova akartál.. -
Nuki #24328 Igazad van, de hát a tanár mondta ezt nekünk (szóval megbeszéltük) , mivel a neptunnal 'felvettek nekünk mindent' alapon mi ezt nem is tehettük volna be magunknak. (az egész évfolyam így jár az óráira mint amit én mondtam úgy)
Mellesleg teljesen igazad van :P -
Aha, es mit is fogsz az orra ele dugni? Mert Indexbe nem irhatja be neked az eredmenyt... Se neptunba. Tehat semmi bizonyitekod nem lesz, hogy te tenyleg megcsinaltad a targyat. Ez igy tuti nem fog mukodni... max ha nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jofej a tanar.
Ilyen alapon mindenki ezt csinalna. Semmi kockazat nincs, mert az 1-es se fog bekerulni, es a bukott kreditekert se kell fizetni, mert ugye fel se vetted a targyat. -
ez csak akkor van ha megbeszeled a tanaroddal, mivel ez nem hivatalos es bizalmi alapon megy. hivatalosan ilyet nem lehet -
Nuki #24325 (bocs, nem felveszem ÚJRA hanem csak felveszem:) -
Nuki #24324 Én is úgy járok egy válogatott fejezetek az általános kémiából c. órára, hogy nincs felvéve a tárgy, aztán levizsgázom, ha jól, akkor következő félévben felveszem újra, és odadugom a vizsgaeredményem a tanár orra alá, hogy kérem a +2kreditem.
Ha ilyen alapon működik nálunk is, akkor talán nálad is fog. Mellesleg ha kiderül hogy visszafizetted a tartozásod és visszaraknak aktívra akkor meg vidámkodhatsz tovább, nemde? -
szerintem alapból nem lehetséges ez, mert most nem is járok az egyetemre, ennyi erővel akárki beülhetne az órákra -
Nuki #24322 Meg lesz a mikro, és a makro is, megkapod az aláírást amit köv. félévben odanyújtasz az orra alá hogy érvényesítse, merthogy ez és ez történt velem.
Ez így nem lehetséges? -
Passzivon vagyok most BME-n. Ugy tudtam, hogy nem kell leadni az indexet... aztan megis... Igy 7. heten sikerult bevinnem. Mondta a kurva, hogy 5*1200 forint kesedelmi dij... Mire hazaertem, mar ki is irtak a neptunban. Ezt bezzeg rogton kiirja a kocsog BME.