29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
nekem egy laza 20as , kreditek miatt.
Ami durva nalad az a 36K nem beiratasok miatt...remelhetoleg hamar eltunik az index es akkor nem lesz ilyen gond.. -
Nekem csak 3k volt a viszgarol valo tavolmaradas. -
3500 - vizsgáról való távolmaradás (ott voltam...)
24000 - kreditek (jogos...)
36000 - indexbe való jegybeiratás póteljárási díj (he? ennyi tárgyam nem is volt...)
3000 - indexbe való jegybeiratás szolgálati díj (?)
------------------
66500
sírok... -
Multkor pontban zaraskor ertem oda, es mondtak, hogy mar vege az ugyfelfogadasnak. Mondtam, hogy b+ kb 2 perccel. Csak az indexem akarom leadni. Nem sajnos nem lehet... Ez a kocsogseguk +1200 forintba kerult nekem a +1 het kesedelem miatt.
Kapjak be... Alig dolgoznak, meg nyaron is kapnak rendesen fizetest, amikor szinte be se kell jarni, es akkor ennyit nem birnak megtenni. -
3 órás munkaidőben 2 órára elmennek ebédelni. morál az van -
Jó de ha Neptunból kiválogatták azt a párszáz főt, akkor pár napnyi túlórával meg lehetne oldani. Lustaság van itt kérem:D
Igazából nem látom, hogy beledöglenének a melóba, lehet ezért vagyok ilyen rosszmájú:) -
Ezt szemelyesen is le kell ellenorizni. Neptun alapjan senkit nem baszhatnak ki. Raadasul a 2 felev kozott, sokkal szorosabb hataridovel kene dolgozniuk, mint mondjuk a nyari vizsgaidoszakban, ahol raernek szeptemberben tajekoztatni hogy kibasztak. -
Elképzelem mekkora kapacitás kell egy Neptun szkript lefuttatásához:D -
Köszi szépen, akkor ezekszerint nincs évkihagyás és jövőre már odajárhatok... -
én is ezt hallottam, hogy nem nézik meg félévenként. elméletileg kellene, gyakorlatilag nem.
de szokása a kth-nak hónapokkal később értesíteni, hogy jah elbasztuk te ide se jársz... -
En ugy tudom, hogy ezt mikor tavaly bevezettek, akkor megsem alkalmaztak, mert nem volt ra kapacitas a KTHban, es ezert maradt a minden masodik felev utani 30 kredites vizsgalat. -
mondjuk asszem ezt mostanában megvariálták, az új rendszer szerint úgy tudom én is, hogy ha nincs meg a 15 félévkor, akkor viszlát. -
Leghamarabb 2009 szeptembereben kezdheted el az uj sulit. Tudtommal BMEn nem nezik felevkor a kreditet, csak evvegen a 30-at, mert nincs ra kapacitas. Tehat elvileg meg eslyed is van a 30-at osszehozni evvegere. -
Üdv srácok!
Fontos kérdésem lenne, BME-n vok államilag finanszírozott képzésen elsőéves, de előreláthatólag nem lesz meg a 15 kredit félévkor, valamint a választott szak sem igazán érdekel. Namost: szeretnék intézményt váltani, ELTE-re mennék finanszírozottra. Beadhatom februárban a felvételi jelentkezést és ha sikerül, akkor ott folytathatnám tanulmányaimat, vagy ki kellene hagyni egy évet? Valamint ha nincs meg a 15 kredit félévkor, akkor még év végéig fenn áll a jogviszonyom a BME-vel és csak azután teszik ki a szűrömet?
-
Nuki #24386 +fav köszönjük :) -
thx, ezt elteszem -
ez -
az melyik ? -
Nuki #24382 végre valaki... kezdtem egyedül érezni magam hogy be-be járok órákra... :D -
Hát ez két módszer, mondjuk én általában inkább bejárogatok, így kevesebb meló egy-egy zh-t teljesíteni, cserébe vannak hosszú (elég hosszú) napjaim:D -
En nem jartam eloadasra kb soha :D -
Nekem anélkül is meglett a négyes:D Petrónál villanyos létemre... Igazából szarul tartotta, de megedzett már pár tanszék szar előadás terén, így sikerült mindig a lényeget leszűrnöm és megtanulnom. nem lehetetlen, csak pl. érdemes követni az előadást meg hasonló sablonok. -
Van belole pedig...
Ezekszerint nem tudtatok rola :D
En is ebbol tanultam es elsore meg lett a targy 3-assal. -
Ezért kellene egy jó jegyzet... Nem is értem mért nincs, vagy ha van mért nem terjedt el jobban, hisz a többi véres tárgyhoz már profi segédletek vannak... -
Tudjátok mikor lesz a Föci Közép Szóbeli?
Ki írt föciből?
Sztem könnyű volt... -
Köszöni szépen^^ -
gotchaaa #24374 :D
8:00, de nem árt, ha már kb. fél 8 körül ott van. -
Sziasztok,
Egy haveromnak most jutott eszébe, hogy holnap angolból érettségizik...hosszú volt a szombat este ugye...
Esetleg valamelyikőtök nem tudja, hogy holnap hánykor lesz a az angol középszintű érettségi? -
rühellem Darukát, nem értem amit mondd. ja, ahogy mondod, magának tartja az előadást -
neménvoltam #24371 Daruka előadásmódja pl. elég furcsa számomra... azt mondták hozzászokunk, én nem tudtam... nagyon durván darál, mintha saját magának mondaná el az anyagot :D -
nem azért mert nehéz a tárgy, hanem mert botrányos tanárok tartják -
Nuki #24369 Ja... akkor jó
-
Úgy nézem itt a műszakin a mikromakro nagyobb kihívás mint a szakdolgozat:D -
szerintem az nem epul ra, legalabbis en mar vagy 2 eve megcsinaltam azt uzleti joggal egyutt:) -
Nuki #24366 Vegyészmérnökin vagyunk (Bence is, ha rá is emlékszel), következő félévben Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan lesz. -
Ha már mindenképp könyvet akarsz olvasni, akkor szerintem a Kerékgyártó félével próbálkozz. Azt mérnökönek írták, tárgyilagosan van leírva, hogy mi miért történik. Nem olvastam, mert a Varian után feladtam, de az állítólag jobb... -
neménvoltam #24364 Én sikeresen elbuktam ezen a zh-n, asszem rágyúrok én is a nagy-nagy pótzh-ra. De most már tudom, hogy az előző tanulási módszerem szar volt (varian...) :P
Va -
nem lehet. biomernokon vagy nem? -
Nuki #24362 Nekem még két tárgyam van ami erre épül :\ -
majd lehet kene konzultalni elotte, nekem ez mar szakirany kerdes^^