29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Nem mondtál újat!Tény,hogy nem a leg nehezebb,de azért igényel tanulást,én most fogok érettségizni! -
a magyar érettségi nagyjából semmit nem ér, nem dicsőség megszerezni. kb annyit mond el rólad, hogy nem vagy értelmi fogyatékos, de szerintem még a fogyatékosok nagy része is megcsinálná. -
megalodon #24638 Miért van az,hogy sok olyan ismerösöm van akinek van érettségije de mégis olyan hülye mint a segg.
Nekem nincs és nem felvágni akarok de értelmesebb vagyok pár ilyen emberkénél.
Lehet hogy nem tudok elemezni egy Ady verset,de nem is akarok és amikor tanultam akkor se nagyon érdekelt.
Ami meg érdekel annak ugyis utánna járok.
-
hát, fogalmam sincs, hogy most hogy van. emlékeim szerint van a felvi-n valami fórum is, ott nézd meg h a többiek hogy állnak... -
Nekem csak a bizonyítvány van feltöltve még, de azt nem tudom megnézni :o
Valamit elkúrtam? -
voltak vele zűrök, de alapvetően nem volt rossz. voltak napok amikor szar volt, de nem hiszem, h nappal egyáltalán ne lehetett volna doksikat feltölteni. a "feldolgozás alatt" dolog valóban irritáló volt, de ahogy tudom, senkinek nem lett ebből baja. ha valamit feltöltöttél, utána meg tudtad nézni, hogy hogy néz ki pontosan a feltöltött cucc, ezért láthattad te is ha valami szar lett. és ha levélben küldted el, egyből visszaigazolták, hogy az úgy jó? aligha. -
Yepp #24634 a másik meg: szerintem egyszerűbb lefénymásolni 2 papirt, mint az okmányirodában sorbanállni, meg keresni egy helyet ahol tudok szkennelni majd feltöltögetni mindent... -
Yepp #24633 én még emlékszem a tavlyi e-felvételire...
1 annyira tulterhelt volt a rendszer h nap közben nem hogy feltölteni nem lehetett a doksikat, de magát az oldalt is csak nagynehezen lehetett elérni.. igy csinálhatta mindenki éjjel
2 miután feltöltötték a doksikat, napokig a "feldolgozás alatt" szöveg volt olvashato, igy jöhetett a napokon át tartó idegeskedés hogy vajon most elfogadja-e (hiszen aki utolsó napokban tölti föl, annak nincs több napja h kiderüljön jo-e és pár nap mulva ujra megprobálja)
most döntse el mindenki melyik a nagyobb macera. -
azt en sem ertem... 144241x annyi macera es meg dragabb is. -
jogos.. a felvételi rendszer egészen korrekten ki van vitelezve ahhoz képest ahogy ebben az országban működni szoktak a dolgok.. -
Nem tudom, hogy a 21. században egyáltalán miért szaroztok még papír alapú jelentkezéssel? -
Yepp #24629 hát... jah kb :D
ha meber végzi az adminisztráciot akkor talán nem lesz baj, de ha gép az lehet h gáz
-
gotchaaa #24628 ELTE-XIK :D -
Yepp #24627 lenne egy kérdésem
kicsit elbarmoltam a jelentkezési lapot:
az egyeteknél, a 2. helyen megjelölt ELTE-IK helyett ELTE-NIK -et irtam (vmiért megkavart a 3. helyen megjelölt BMF-NIK)
csak a csekk befizetése után vettem észre a hibát, ezért az N betűt egy szép nagy X-el áthuztam :D
vajon ezt igy el fogják fogadni? -
e-felvi már pár napja szinte mindig túl van terhelve. Most már Gateway timeoutja is van, asszem majd éjfél körül megpróbálom.
Szerencsére már csak hitelesíteni kell :) -
Thx,lecsekkolom! -
neménvoltam #24624 Többletpontok
Ha jól tudom ezek a jogszabályok minden felsőoktatási intézményre érvényesek. -
Aziaztok,most állok a továbbtanulás előtt,és aztszeretném megkérdezni,hogy hol találom meg azt,hogy egyes egyetemek milyen többletponttípusokat fogadnak el(gondolok itt a szülő egyedelülneveli,segélyben részesül,nyolc általánosnál kevesebbb stb.) -
Nuki #24622 Mások nem panaszkodtak, hogy nem került be szóval gyanítom, hogy valamiért (vagy csak véletlenül) egyedül én kerültem ilyen szituációba annál a tanárnál.
Nem, nem utál :D -
OtherSide84 #24621 Sziasztok!
Igaz már érettségiztem, de egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek a szakdolgozatomhoz. Aminek a témája az Interneten fenntartott és kialakított emberi kapcsolatok, illetve egy újfajta társadalom típus kialakulása. Aki szívesen segítene abban, hogy kutatásom eredményes legyen, online kérdőívemet (ami teljesen anonim, nem kell e-mail címet megadni, kitöltése max 4-5 perc) ezen az oldalon töltheti ki:
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pB8xLx4sm4tEN0xQxYsrSTA
Köszi Mindenkinek, aki segít! További szép napot és jó felkészülést az érettségire!
-
Azon mi a kibaszás, hogy aki nem végzi rendesen a munkáját, annak nem kötelező ott dolgoznia? -
Nem hát, hülye azért nem vagyok :) -
Nuki #24618 #24615: szerencsére nem jellemző, hogy nem hagynánk egymást figyelni, de kösz a jó tanácsot :)
#24616: tegyük föl, még ha lehetne is, nekem nem célom, hogy a másik emberrel kibasszak, mert akkor a következő generációkkal már máshogy, de még jobban ki akarna szúrni :| -
:DD gondolom nem a bme-re jarsz -
Szólsz a HÖK-nek vagy a tanszéknek idézve a TVSZ ide vonatkozó paragrafusát, és ha nem egy töketlen társaság, akkor tesznek az ügyben, hogy a tanár kapjon valami büntit, vagy legalább egy erőteljes lebaszást, hogy a következő ilyennél komoly gondok lehetnek a munkahelyét illetően. -
Ez szomorú, de zárójelben megjegyezném, hogy haverokkal azonos kurzuson nehéz figyelni a lényegre. Az időt elütni persze könnyebb így:) -
nálunk ritka az olyan lecke, amit 12 óra alatt meg lehet oldani... -
Nuki #24613 Az a durva, hogy általánosságban az volt igaz, mint amit scorpeeon írt a #24612-ben, és pont ez az az egy tárgy volt kivétel, ami ennyire fontos vol :(
Szerencsére még 10-12 munkaórás házikat még nem kaptunk, áldom is az eget. -
én is voltam dec22-én, nekem még aznap bekerült és általában a többi tárgy is.. volt mondjuk 1-2 kivétel.. -
Sajnos elofordul az ilyen... Tanarok hajlamosak az ilyen szemetsegekre, de persze elvarjak, hogy 10-12 munkaoras hazikat idoben leadd. -
Nuki #24610 Próbálok optimista szemmel nézni mindenre, friss BME egyetemistaként, ám furcsaságok azért történnek:
december 22-én elmentem vizsgázni, aminek a jegye ma került csak be a neptunba.
Miért is baj ez? Elő tárgyfelvételkor egy kisebb baráti körként megbeszéltük hogy hova mennyünk, és jó móka legyen. Erre az a bizonyos tárgy, aminek a jegyét nem kaptam meg, előfeltétele volt 4 fontos tárgynak, emiatt a neptun ma reggel szépen ledobott, délután megkaptam a jegyet, mehetek szopni a tárgyfelvétellel.
Ihaj-csuhaj! -
Én is hasonlóképpen gondolom. Amúgy se ér semmit nemhogy plusz pontot.
Kösz:) -
nem hiszem. Soha nem adtak erte pluszpontot, kizartnak tartom, hogy ez valtozott volna. -
Olyat hallottam ma hogy ECDL vizsgáért plusz 5pont jár felvételinél... Ez igaz? -
hova jarsz? -
Akkor erre nincs konkrét válasz. :D
Akkor majd a tanárnál érdeklődöm, köszi! -
konkrét esettől függ, általában nem, de előfordulhat. -
Lenne egy kérdésem, amire sehol sem találtam konkrét választ.
Ha egy tárgyból megvan az aláírásom de a vizsgám nem sikerült, és van egy másik tárgy ami ráépül, akkor azt felvehetem? -
hat az teny hogy ma mar az erettsegi semmit sem er, de lassan a diploma sem. akarmilyen legalabbis nem. de nincs ezzel problema, szerintem ha valaki el tudja vegezni amit kell azt nem kell papirral igazolnia, ha meg nem akkor hiaba van rola papirja -
NeoPS #24601 Itt a nagy igazság a link mögött!