29454

N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• 2balin2
    hmmm töri :) ugy éreztem az első része szar lett... erre fn.hu-n lévő megoldásokból 6 pontot vesztettem =)

honlap angol, de attól nem tartok... most lett meg a középfokúm, a középszint meg alapfokúval egyenlő
  • Zsolti9014
    Én is írok angolt.
    Választottként.
    Mert nyelvből már van német emeltem. Csak Serginho kedvéért mondtam ezt el. :D
  • jajnemárr
    istenem,de szánalmas...
  • NoriszDius
    köszike nem kell én csak egy egyszerűű kérdést tettem fell..
    am meg grat h nekedd már nem kell szenvedned vele..lennék a helyeedben..
  • scs17
    én írok, közepet, felső fokúval :) (azért nem mentem emeltre mert nem kell)
  • scs17
    "egyik sem okozott nagy fennakadást"
    "Néhány perces késés"
    húúúúúú, azta, most összeomlott minden
  • jajnemárr
    írt valaki törit franciául?
  • Yepp
    nah, ahhoz képest amire számitottam, nem is lettolyan rossz
    40-43 pont körülire számitok az elsö részben
  • HTS s3rg1nh00
    én nem...:-)
    akkor most balfaszozzak le mindenkit akinek még nincs meg?..
  • Roland815
    Én olaszt írok:S
  • NoriszDius
    ki ír holnap angolt?
  • Sanyix
    de hibáztam, csak nem mindenben :)
  • tigeroo
    temég sose hibáztál? ok
  • NoriszDius
    értékelésünk a következő:
    Magyar:
    Matek:
    Töri:
    :D:D:D
  • NoriszDius
    sziasztok! mi két napja olvassuk a fórumot.... és egy cipőben járunk veletek vagyis a többséggel mert mi is az érettségi közepén járunk
  • Versace21
    Ez hány ponttol kettes?:))
    20 vagy 30? A tatárjárást,és a II.ipari forr.azt leirtam,a hosszúhoz semmit.a feladatok nagyrésze ősszejőtt
  • Sanyix
    Elbaszták az érettségit (már megint) :D

Hiába... idióták állítják össze, egy idióta rendszerben, és idiótán kivitelezik, mint ahogy minden idióta ami állami :D
  • passatgt
    nekem egyben van ennyi:d
  • tigeroo
    nekem is 30/45 lesz legroszabb esetben
  • Csirke4
    Namost valamit nemértek, itt a 13-ik feladatban a b azt írja "find thosre real numbers" theát valós számokat keresünk, akkor miért csak a "The whole numbers satisfying both inequalities are the elements of the set {− 2; −1; 0; 1}." fogadható el és miért kell a "If the answer is plainly − 2 ≤ x < 2 then the score should be reduced by 1 point." alapján levonni 1 pontot?
    Mert pölö az 1.5 os kielégíti mindkét egyenletet és mégsem egész szám...
  • Abruzzi
    Akkor itt csak én vagyok ekkora balfasz :D kb első részből 45ből lesz 25 pontom..esszék meg tatárjárás meg 2. ipari forradalom, de kb fele nem is a témáról szól, nagy esszé meg az utolsó volt. Kb kimásoltam a forrást szóval elég érdekes lett. Mindegy talán 3mas meglesz.
  • KAMIONOS KOGYO
    én is összeszámoltam,az első részből 45/30 pontom van kb.
  • passatgt
    kb lesz 35-40 pontom, szóbelivel megvan a 3 tutira
  • Bmx01
    "földrajzból"
  • Bmx01
    még szerencse hogy van 1-pár földrajból érettségiző oszt.társam
  • tigeroo
    talajerózió érettségin grat!
  • Sanyix
    na leérecsékisztetek? émá debizonyhotyleérecsékisztem. hotyisfan? hétfő vót a mátyár, kedd a mátek, má meg trötlénelem vóte?
  • Cápafogxy
    Én meg megkérdeztem, hogy nem nyomtatták ezt félre egész véletlenül?
  • Bmx01
    én is szintén könnyebre számítottam
    matekot gondoltam volna nehezebbnek
  • KAMIONOS KOGYO
    Én is nehezebbre számítottam,de nem volt nehéz.
    A savas esős kérdésnél megnéztem a borítót(ez történelem vagy földrajz érettségi?) XD.
  • passatgt
    könnyebbre számítottam:)
  • Yepp
    hát egy egyenletnek jobban örültem volna :D

gondolom ez is arra ment ki mint a mateknál a nagy kontraszt az 1. és 2. rész között:
    lehetőleg senki ne bukjon meg, hiszen a néhány nagyon egyszerü kérdésre még a leghülyébb is tud válaszolni, viszont az 5-ös, méginkább egy jo % elérése mégse legyen olyan egyszerű, köszönhetően a többi, utolsó feladatoknak
  • TDantes
    Hogy vannak a pont határok? Vagy 4 éve érettségiztem kíváncsi vagyok. Mennyit lehet kapni ,max a kérdésekre, és mennyit az esszére? 50-50 pont vagy hogy van? Nem emlékszem.
  • Hegi90
    azért egy kicsit jobban is megerőltethették volna magukat, ha a témából akarnak kérdezni.
    ennyi erővel berakhattak volna egy egyenletet is, kb annyi köze volt hozzá így.
  • Cápafogxy
    Bazz első részbe, vagyis ha nem nézzük az esszéket buktam összesen 3-4 pontot. Viszont az egyik kisesszét eléggé elrontottam.
  • Yepp
    gondolom próbálják aktualizálni a sok marhaságot (jelen problémái, vagy mifene néven futott ez a feladat)

de most nem ennek örülök, hanem kijöttek a matek megoldások :)
  • Cápafogxy
    Amúgy megoldás:
    Töri
  • Cápafogxy
    Nehezebbre számítottam, de amúgy júl ment, azt viszont egyáltalán nem értettem hogy kerül oda az ónoseső meg a talajerrózió, véletlenül bemásoltak egy földrajz oldalt vagy nem tudom.
  • Yepp
    na kinek hogy ment a töri? :)
  • Fujiryu
    Oda se neki.Az ilyen nagyképű emberek várják a legjobban a matek érettségit.Az évben ez az a nap amikor leolthatják a többi embert és lehetnek kiskirályok azzal, hogy emeltszintű tudással elmentek középszintre érettségizni, mert ahhoz meg hülyék.De ugye ez is elég ahhoz, hogy bekerüljenek a BME-re és egy év alatt kettőt csússzanak.Szóval hagyd meg nekik a gyereknapjukat :)

Amúgy meg ha szarul sikerült akkor se aggódj.Legalább lesz papírod róla, miért számolod rosszul azt, hogy hányszor fregellek le :)