29454
| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
2balin2 #25371 hmmm töri :) ugy éreztem az első része szar lett... erre fn.hu-n lévő megoldásokból 6 pontot vesztettem =)
honlap angol, de attól nem tartok... most lett meg a középfokúm, a középszint meg alapfokúval egyenlő -
Én is írok angolt.
Választottként.
Mert nyelvből már van német emeltem. Csak Serginho kedvéért mondtam ezt el. :D -
jajnemárr #25369 istenem,de szánalmas...
-
NoriszDius #25368 köszike nem kell én csak egy egyszerűű kérdést tettem fell..
am meg grat h nekedd már nem kell szenvedned vele..lennék a helyeedben..
-
én írok, közepet, felső fokúval :) (azért nem mentem emeltre mert nem kell) -
"egyik sem okozott nagy fennakadást"
"Néhány perces késés"
húúúúúú, azta, most összeomlott minden -
jajnemárr #25365 írt valaki törit franciául?
-
Yepp #25364 nah, ahhoz képest amire számitottam, nem is lettolyan rossz
40-43 pont körülire számitok az elsö részben -
én nem...:-)
akkor most balfaszozzak le mindenkit akinek még nincs meg?.. -
Roland815 #25362 Én olaszt írok:S -
NoriszDius #25361 ki ír holnap angolt? -
de hibáztam, csak nem mindenben :) -
temég sose hibáztál? ok -
NoriszDius #25358 értékelésünk a következő:
Magyar:
Matek:
Töri:
:D:D:D
-
NoriszDius #25357 sziasztok! mi két napja olvassuk a fórumot.... és egy cipőben járunk veletek vagyis a többséggel mert mi is az érettségi közepén járunk -
Ez hány ponttol kettes?:))
20 vagy 30? A tatárjárást,és a II.ipari forr.azt leirtam,a hosszúhoz semmit.a feladatok nagyrésze ősszejőtt
-
Elbaszták az érettségit (már megint) :D
Hiába... idióták állítják össze, egy idióta rendszerben, és idiótán kivitelezik, mint ahogy minden idióta ami állami :D -
nekem egyben van ennyi:d -
nekem is 30/45 lesz legroszabb esetben -
Namost valamit nemértek, itt a 13-ik feladatban a b azt írja "find thosre real numbers" theát valós számokat keresünk, akkor miért csak a "The whole numbers satisfying both inequalities are the elements of the set {− 2; −1; 0; 1}." fogadható el és miért kell a "If the answer is plainly − 2 ≤ x < 2 then the score should be reduced by 1 point." alapján levonni 1 pontot? 
Mert pölö az 1.5 os kielégíti mindkét egyenletet és mégsem egész szám... -
Abruzzi #25351 Akkor itt csak én vagyok ekkora balfasz :D kb első részből 45ből lesz 25 pontom..esszék meg tatárjárás meg 2. ipari forradalom, de kb fele nem is a témáról szól, nagy esszé meg az utolsó volt. Kb kimásoltam a forrást szóval elég érdekes lett. Mindegy talán 3mas meglesz. -
én is összeszámoltam,az első részből 45/30 pontom van kb. -
kb lesz 35-40 pontom, szóbelivel megvan a 3 tutira -
Bmx01 #25348 "földrajzból" -
Bmx01 #25347 még szerencse hogy van 1-pár földrajból érettségiző oszt.társam
-
talajerózió érettségin grat! -
na leérecsékisztetek? émá debizonyhotyleérecsékisztem. hotyisfan? hétfő vót a mátyár, kedd a mátek, má meg trötlénelem vóte? -
Én meg megkérdeztem, hogy nem nyomtatták ezt félre egész véletlenül? -
Bmx01 #25343 én is szintén könnyebre számítottam 
matekot gondoltam volna nehezebbnek -
Én is nehezebbre számítottam,de nem volt nehéz.
A savas esős kérdésnél megnéztem a borítót(ez történelem vagy földrajz érettségi?) XD.
-
könnyebbre számítottam:) -
Yepp #25340 hát egy egyenletnek jobban örültem volna :D
gondolom ez is arra ment ki mint a mateknál a nagy kontraszt az 1. és 2. rész között:
lehetőleg senki ne bukjon meg, hiszen a néhány nagyon egyszerü kérdésre még a leghülyébb is tud válaszolni, viszont az 5-ös, méginkább egy jo % elérése mégse legyen olyan egyszerű, köszönhetően a többi, utolsó feladatoknak -
TDantes #25339 Hogy vannak a pont határok? Vagy 4 éve érettségiztem kíváncsi vagyok. Mennyit lehet kapni ,max a kérdésekre, és mennyit az esszére? 50-50 pont vagy hogy van? Nem emlékszem.
-
azért egy kicsit jobban is megerőltethették volna magukat, ha a témából akarnak kérdezni.
ennyi erővel berakhattak volna egy egyenletet is, kb annyi köze volt hozzá így. -
Bazz első részbe, vagyis ha nem nézzük az esszéket buktam összesen 3-4 pontot. Viszont az egyik kisesszét eléggé elrontottam. -
Yepp #25336 gondolom próbálják aktualizálni a sok marhaságot (jelen problémái, vagy mifene néven futott ez a feladat)
de most nem ennek örülök, hanem kijöttek a matek megoldások :) -
Amúgy megoldás:
Töri -
Nehezebbre számítottam, de amúgy júl ment, azt viszont egyáltalán nem értettem hogy kerül oda az ónoseső meg a talajerrózió, véletlenül bemásoltak egy földrajz oldalt vagy nem tudom. -
Yepp #25333 na kinek hogy ment a töri? :)
-
Oda se neki.Az ilyen nagyképű emberek várják a legjobban a matek érettségit.Az évben ez az a nap amikor leolthatják a többi embert és lehetnek kiskirályok azzal, hogy emeltszintű tudással elmentek középszintre érettségizni, mert ahhoz meg hülyék.De ugye ez is elég ahhoz, hogy bekerüljenek a BME-re és egy év alatt kettőt csússzanak.Szóval hagyd meg nekik a gyereknapjukat :)
Amúgy meg ha szarul sikerült akkor se aggódj.Legalább lesz papírod róla, miért számolod rosszul azt, hogy hányszor fregellek le :)