FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem elsõsorban a gumi
inkább az amirõl volt már korábban szó
de inkább idézek az fh-ról:
"A haverommal vásároltunk két gamepadot A dual action gamepad baloldali analóg karja nem megfelelõen mûködik a telepített játékvezérlõk tesztben sem érzékel megfelelõen (nem viszi ki ütközésig a tesztjelet), viszont ha kihúzom,
és visszadugom az usb-t akkor pár percig rendbe jön, de utánna ugyanaz. Nem tudom eldönteni, hardver, vagy softver probléma.
Valakivel történt már ilyesmi?
Nekünk mind a kettõ ugyanolyan, és nehéz elhinni, hogy szart fogtunk ki, ráadásul kettõt. "
Na nálam ugyanez jelentkezett sajna, ezért akarok egy másikat is venni oszt ülhetnek rajta, hogy magyarosan mondjam P
inkább az amirõl volt már korábban szó
de inkább idézek az fh-ról:
"A haverommal vásároltunk két gamepadot A dual action gamepad baloldali analóg karja nem megfelelõen mûködik a telepített játékvezérlõk tesztben sem érzékel megfelelõen (nem viszi ki ütközésig a tesztjelet), viszont ha kihúzom,
és visszadugom az usb-t akkor pár percig rendbe jön, de utánna ugyanaz. Nem tudom eldönteni, hardver, vagy softver probléma.
Valakivel történt már ilyesmi?
Nekünk mind a kettõ ugyanolyan, és nehéz elhinni, hogy szart fogtunk ki, ráadásul kettõt. "
Na nálam ugyanez jelentkezett sajna, ezért akarok egy másikat is venni oszt ülhetnek rajta, hogy magyarosan mondjam P
És kényelmes tartani, kézre állnak a gombok, nem fárasztja a kezed? Könnyen konfigurálható a gombkiosztás? Mert ha tényleg olyan jó, lehet hogy én is azt veszek, csak nem vezeték nélkülit, mert annyi pénzem most nincs.
Nekem hirtelen felindulásból megérte. Már elég régóta halasztgatom ezt a gamepad vásárlást, és elfogyott a türelmem. És azt hozzá kell tennem, hogy nem bántam meg, hogy megvettem. Persze jobb lett volna olcsóbban, de így is jó.
Itthon sehol se látok, osztrákoknál meg 39 €, annyié meg nem éri meg onnan hozatni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ezt komolyan mondod?
jókor szólsz 😊
amúgy milyen problem van a duallal? az hogy hámlik a gumi róla?
Bocs a láma kérdésért, de a Számalk az mi? Online bolt?
jókor szólsz 😊
amúgy milyen problem van a duallal? az hogy hámlik a gumi róla?
Bocs a láma kérdésért, de a Számalk az mi? Online bolt?
grr
namindegy a Juve-s itt van
namindegy a Juve-s itt van
helyedben azt venném amit õ
a dual-al gondok vannak
és többet is tud az öve
bar elvileg 11-ért van a Számalkban
a dual-al gondok vannak
és többet is tud az öve
bar elvileg 11-ért van a Számalkban
Lehet hogy kicsit türelmesebbnek kellett volna lenned😊)
Én is Logitech gamepadot rendeltem, és múlt héten föl hívtak az AdriaComp-tól hogy a héten kapnak Logitech gamepadot, a dual actiont. Már nekem is nagyon kéne gamepad, de azért 20 rugót nem adnék érte.
Én is Logitech gamepadot rendeltem, és múlt héten föl hívtak az AdriaComp-tól hogy a héten kapnak Logitech gamepadot, a dual actiont. Már nekem is nagyon kéne gamepad, de azért 20 rugót nem adnék érte.
A múltkor mondtam hogy megrendeltem egy sima dual action-t, de azóta sincs semmi hír róla. Megérdeklõdtem egy csomó üzletben, sehol nem találtam és azt mondták hogy nem beszerezhetõ. Nekem meg már nagyon kellett volna, úgyhogy tegnap már annyira ideges voltam, hogy hirtelen felindulásból megvettem 19.900-ért.
Dunakeszi Auchan, de nagyon drága volt. Én meg már ideges lettem, hogy sehol nem tudok szerezni egy Logitech gamepadot, így megvettem.
nah
Manchester United - Supporter song (3027 kb)
Viva Italia - AC Milan soccer chant (940 kb)
download
Manchester United - Supporter song (3027 kb)
Viva Italia - AC Milan soccer chant (940 kb)
download
egész jól megcsinálták a fazon pofázmányát, csak fogalmam sincs ki ez, pedig szeretem a Dortmundot 

TVbõl azé nehéz rendesen fölvenni, mer a kommentátor mindig beleugat 

Sziasztok!
Nézz be légyszi a PES3-ba...
Nézz be légyszi a PES3-ba...
nyamnyammmmmm
download
Mostmár csak kéne valaki aki szurkolói hangokat tud tv-bõl leszedni.
Akár anyádjózsi-t is P
download
Mostmár csak kéne valaki aki szurkolói hangokat tud tv-bõl leszedni.
Akár anyádjózsi-t is P
ki volt az?
néha olyan hülyeségeket tudnak beszélni
tegnap pl kisfiu azt mondta, hogy nekem nincs kapufám mert patchelem a fifa-t lol
néha olyan hülyeségeket tudnak beszélni
tegnap pl kisfiu azt mondta, hogy nekem nincs kapufám mert patchelem a fifa-t lol
én is kételkedtem benne hogy van 2. de azt mondt hogy biztos van!
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
IRC-n
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Lehet a másik embernek volt fent vmi patch, ami miatt megszakadt, és arra gondolt, de hivatalos update még csak 1 van. Talán kérdezd meg az illetõt, hogy mire gondolt pontosan.
Játszottam a multin emberekkel, de mindig kb 10 másodperc után lekapcsolodott a játék. utána ezt kédeztem a csatin is, mire mondta valaki hogy fel kell rakni a 2. patchet.
akkor mi lehet a probléma?
akkor mi lehet a probléma?
hali! érdekelne, hogy hol lehetne felelni a játékhoz a 2. javító patchot crackelten! köszi
HÁt nem próbáltam ki de a feliratok egyértelmûvé teszik azt hiszem,
One On One érdekes lehet P
Nameg a No Referee, Gravity settings
Gondolom az inikben turkál
One On One érdekes lehet P
Nameg a No Referee, Gravity settings
Gondolom az inikben turkál
Ez mi és mire jó?
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)