FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
Ah bocsi vak voltam 😊 ja hát ezt a EURO-ból kivették 😞

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Töltsd le az 1.1-es javítást de ne kérdezd honnan. Olvass itt vissza vagy a FIFA HUNGARY fórumán a megfelelõ topikban keresd meg.

Udv mindenkinek. A korabbi jatekoknal, ill. az Euro 2004-nel lehet allitani a billentyu kiosztast. En a sprintre peldaul a W-t hasznalom. Itt viszont nem talalom a beallitasi lehetoseget, van egyaltalan ilyenre lehetoseg? Segitseget mindenkinek koszonom.
nem lejátszani, hanem lejátszatni (engem legalábbis nem engedett tovább addig, amíg nem választottam ki valamelyik csapatot.

The Hedgehog
Miért ne lehetne lejátszani a EURO 2004-el? Nem találtad meg benne a friendly módot?

Mivel az Euro 2004-el nem lehet, ezért a Fifa2004-el játszattam le az Eb két mai meccsét.

Nálam a portugálok könnyedén, 2-0-ra verték a görögöket (Tiago és Pauleta góljával). Kiegyenlített elsõ félidõ végén egy középre kifejelt labdát lõtt kapásból a bal alsóba Tiago, és ezután a második félidõben már hengereltek a portugálok, Pauleta egy szóló után növelte az elõnyt, és több gólt is rúghatott volna, ha kicsit jobban figyel. Sima meccs volt, a vége tehát 2-0.

Nem így a spanyol-orosz, ahol meglepõ módon az oroszok támadtak többet, irdatlan nagy ziccereket hagytak ki, és ez megbosszulta magát, a 23. percben Raul futott üresbe és tökéletesen fejelt a hosszú sarokba. Az oroszok nem adták fel, rohamoztak tovább, aminek a második félidõ közepén meg is lett az eredménye, egy kiugratás után a leshatárról induló Aldonin egybõl lõtt, és a labda a kifutó Casillas mellett a rövid sarokba vágódott.

A spanyol válogatott azonnal válaszolt, Morientes lépett ki a védõk közül, és szépen helyezett a hosszú sarokba. Ezután mindkét csapatnak volt még helyzete, de az eredmény nem változott, a szerencsésebb spanyolok 2-1-re nyertek.

csum666
VALAKI MULTI???????????

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

csum666
senki se jáccik😊

csum666
NAH megvan😊

csum666
qukenet serverre ekkéne köcce😊

csum666
a quakenet címe kéne még😊

Garcia
arra meg már maguktól rájönnek 😊)

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

csum666
köcce😊

Breki33
sztem jobb megállitani a jelzés elõtt
Breki33
le kell szedni a mirc nevû progit
felmenni a qukenet serverre
ott belépni a #fifa.hu szobába

Ezt olvasd el
Garcia
jóez 😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

csum666
a mircen hogy lehet felmenni a fifa címre?

csum666
hogyan kell felmenni mert mircet ne mvágom

Breki33
hm kicsit le kéne már porolni P
Breki33
a mircre menj fel
a cím felül
Breki33
párszor már kifejtettem
most röviden

anyaga
formatervezése
elöl nincs négy gomb
az analóg karok ha jól emléxem nem használhatók gombként

a rezzgés és mozgathatóság nem lényeg
csum666
jön vki fifázni??????????

kipróbálom,köszi!!

Garcia
Szilciso vs. Breki

- SZABADRÚGÁS HASZNÁLATA -

BILLENYTYÛVEL:

LOGITECH DUAL ACTION GAMEPADDAL: Tökéletesen ugyanez csak éppen a D gomb helyett 3-as gombot kell nyomni és nem shittel kell a labdán a célkeresztet mozgatni, hanem a JOBB ANALÓG KARRAL.

Na erre van több alternatíva, nézzük :

"Szabadrúgásnál elvileg a következõ a teendõ ( Szerzõ : Donpedro )

Elõször az iránygombokkal beállítod a célkeresztet, hogy pontosan hova akarod lõni. Aztán, ha akarod, a shift használatával lehet csavarni a labdát, értelemszerûen, ha a sorfal jobb oldalán akarod eltekerni, akkor jobbra, és vice versa. Ami nekem gondot okozott, az az volt, hogy nem csak oldalra tekertem, hanem egy kicsit lefelé is mozgattam korábban, mint a 2003-ban, de itt ezt nem szabad! Csak szigorúan jobbra, vagy balra tekerjétek a lasztit!

Ha ez megvan, akkor jöhet maga a lövés, amihez elõször meg kell nyomni a d-t, erre elindul a csúszka jobbra. Ez az erõt állítja, minél közelebb nyomod a csúszka végéhez, annál erõsebb lesz a löket. Megjegyzem, hogy nálam ez késve reagál, így hamarabb kell nyomnom, mert ha túlszalad, akkor annyi, abból bikázás lesz.

Ha sikerült idõben megállítani, akkor azonnal indul is visszafelé, és ekkor már csak bele kell találni abba a kis zöld szarba. Nálam ez is késik, szóval elég nehéz, de meg lehet csinálni.

Remélem érthetõ voltam, mégegyszer a lényeg: csavarásnál ne állítsátok fel-le a láb és a labda találkozási pontját, csak oldalra, és a lövés a d gomb 3-szori lenyomásával történik.
1. a mozdulat megkezdése
2. az erõ megadása
3. az irány megadása. " Köszönjük meg neki is. Köszi Donpedro és elnézést, hogy ezt csak most csatolom !

Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.

1. célozz azzal a célkörrel
2. Állítsd be, hogy a játékos hol tallája el a labdát (shift+nyilak)
3. D!!!.....És kétszer kell kattintani..elõsször gyorsan, hogy a csúszkában az elején álljon meg a zõdbe, aztán a csúszka visszaútján még1szer a zõdbe...(gyakarlatilag uaz mint a 2003, csak a kör alakú csúszka helyett most egyenes, és egy helyett kétszer kell eltalálni a zöld részt)
ennyi.

Megnyomod d-t és ilyenkor megy az erõsség, de ne hagyd hogy sokáig felmenjen.Kb a felénél nyomd meg a d-t és ilyenkor elkezd visszafele menni a csuszka vagy mi és ilyenkor állítsd meg a zöldben.

Ezt Szilcsio oldalán taláod meg..

õõõõõ😊

Garcia
vajon miért van dezsvûm?? 😄

sziasztok! lehet h hüyle kérdés,sõt biztos,de szabadrugást hogy kell normálisan kapura lõni?emrt mindig felé megy jóval...thx

csum666
na és mért ????

Breki33
hát ha megoldod hogy lehessen
nincs benne multi
Breki33
a zsinoros a legroszabb logiech sztem
csum666
nah akkor weit jáccunk?

csum666
én a zsinoros változattal😊 de az is rumble
nem tecett a zsinor nélküli

Breki33
Cordless Rumblepad
csum666
és weit jáccunk?

csum666
mien gamepaddal?

Breki33
gamepaddal
Breki33
nem inkább Wei köszi
csum666
te billel tolod?

csum666
KÖCCE MEGVAN😊

NEM JÖSSZ GÁMOLNI?

Breki33
jõ de elõbb keríts ellenfelet
csum666
köcce😊 minnyá megnézem😊

Breki33
nem kell jelszó
direct ip-s-el játsz

ha felraktad a patchet megjelenik egy menüpont
bki most jut eszembe 4-el elõbb leirtam már

OLVASS VISSZA P
csum666
Hogyan lehet multizni nagyon fontos lenne pliz

Van jelszóm de nem lép be vele direct ip lehet játszani?

Breki33
ja printscreennel P
Apropó. A FIFA 2004-bn el lehet menteni az egyes mérkõzések statisztikáit?
Köszi Breki, sikerült!
Breki33
Ha jól raktad fel a patchet lesz egy új menüpontod asszem második vagy harbadik azon belül van.
De ne az EA-s ra menj.
Sziasztok!

Telepítettem az 1.1-es patchet, de nem tudom, hogy hova lehet beírni a Direct IP-t.
Kérlek, segítsetek! 😞
The Hedgehog
Bár csak ezek lennének a játék egyetlen hibái, de ennek a sokszorosa a bugok és hiányosságok száma...

Sajnos azt kell mondjam, hogy a sok idegesítõ aprósággal megutáltatják a játékot a rajongókkal.

Ja, tenyleg. Igy utolag visszaolvasva igazad van. Felreerthetoen fogalmaztam. Bocsi. De a Fifa-ra vetitve ertheto a csalodottsagom, nem??