10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• gercse
    felraktam a superpatch 2.0-t,és a válogatottak címere eltünt,megoldás?
  • Breki33
    kit raptorban nézd meg
  • gercse
    Németország mezeinek nevét tudjátok?(playerkittexobj...)
  • The Hedgehog
    bár én mostanában már afs-ben gondolkodom és nem big-ben :P LOL
  • The Hedgehog
    jah! jól emléxel! :D
  • Breki33
    azmeg a zdata06-ban ha jól emléxem
  • The Hedgehog
    igen abban is vannak gameplay módosítások!

sőt tartalmazza a teljes ini.big-et kivéve az aicpu-t!
  • Breki33
    hát jónak lehet jó
    a gameplay sztem big.ini-ben és az aicpu-ban van
  • gercse
    úgy látszik,mert jó lett a game,thanks Hedge
  • Breki33
    config.dat a gameplay?
  • The Hedgehog
    CD-ről a config.dat-ot másold be a FIFA 2004 könyvtárba!
  • gercse
    Nem tudja valaki megmondani hogy honnan tudnám az eredeti gameplay-t letölteni?Vissza töltöttem cd-ről de ugyanúgy gagyi,ha nem tudja senki akkor nem férne el egy e-mailben?
  • Breki33
    Hát jól játszik a focistákkal

pl volt már a fél galaktikával P
  • Yskam

a csaj biztos jól focizik!!
  • Drizzthsz
    Miért szaggat R9800PROval?!?
  • Frank de Boer
    Akinek van kedve multizni, küldjön egy e-mailt: [email protected], az MSN Messengeren is itt vagyok elérhető
  • Frank de Boer
    Nincs kedve valakinek multizni egyet?
  • bang
    most már gyanítom, hogy a progi generálta a "benehezülést" Este újra neki ültem simán - minden változtatás nélkül - betöltöttem az elmentett állást - amivel előzőleg "gondjaim" voltak - és jött 3 nyugis, semi pro-nak megfelelő több gólos győzelemmel záruló meccs, aztán az utolsó előtti meccs megint elkerülhetetlen vereség (gólt nem bírtam rúgni, és null reakció idős gépi támadásokból kaptam 3-at) a szezon utolsó - egyébként minden tét nélküli - meccse pedig döntetlen (ezt kísérlet képpen töbször visszatöltöttem és egyszersem bírtam nyerni).
    Nekem ez így furcsa volt mert ezideig pro-n, de főleg w.cl-on nyomtam (OTB-vel) és ott nem találkoztam ilyen szélsőségekkel ... végülis a szezon elbírja az ilyen nehézségi ingadozást, de kupa meccseken rosszul tud esni, hogy pont egy div.3-as ellenfél elkezd w.cl-on "nyomulni" igen nagy önuralom kell hozzá, hogy ne dúrjak be néhány OTB-s gólt... :)
  • bang
    na ezt nem értem:
    megunván az OTB-s W.classos „diadalokat” az angol div. 3-ban elkezdtem egy karriert semi pro-ban szigorúan mellőzve az OTB-t.
    tetszett, hogy viszonylag gördülékenyen lehet támadni, távoli gólokat lőni, sima beadásból gólt fejelni, stb.. (igaz emellett sajnos az ellenfél támadó játéka elég gyenge volt) így aztán lájtosan meneteltem előre, fejlesztve a skilleket. Gólt alig kaptam és rúgtam bőven, de ezen a szinten ez nem érdem.
    Azután egyszer csak... kb 10 meccsel a szezon vége előtt (amikor már özön ponttal vezettem a tabellát) lazán bekezdem a meccset... ellen szerel.. két húzásból berámol egyet. Nekem meg nem jönnek a helyzetek, nem vagyok eredményes sem beívelésből, sem szögletből, sem szöktetésekből, viszont kapok még egy elkerülhetetlen gólt. Kikaptam... semi pro-n először.
    És ez még semmi, köv. meccs ugyanez a helyzet: az ellen 3-4 húzásból lő 3 gólt, csak nézni tudtam, én meg esélytelenkedem és ez így ment még két meccsen át... többet már el sem mertem kezdeni. Többször ránéztem a settingsre: semi pro. Kiléptem-vissza ugyanúgy elkerülhetetlen zakó. Próba friendlyben semi pro-n simán győzők 3:0-ra

mi történhetett ??? miért ment át a karrierem nehézsége min. pro-ba, de inkább W.classba, amellett, hogy semi pro van beállítva (még az alap user settinsben is) ???
  • cosmo72
    Koszi
  • The Hedgehog
    Ah bocsi vak voltam :) ja hát ezt a EURO-ból kivették :(
  • The Hedgehog
    Töltsd le az 1.1-es javítást de ne kérdezd honnan. Olvass itt vissza vagy a FIFA HUNGARY fórumán a megfelelő topikban keresd meg.
  • cosmo72
    Udv mindenkinek. A korabbi jatekoknal, ill. az Euro 2004-nel lehet allitani a billentyu kiosztast. En a sprintre peldaul a W-t hasznalom. Itt viszont nem talalom a beallitasi lehetoseget, van egyaltalan ilyenre lehetoseg? Segitseget mindenkinek koszonom.
  • donpedro
    nem lejátszani, hanem lejátszatni (engem legalábbis nem engedett tovább addig, amíg nem választottam ki valamelyik csapatot.
  • The Hedgehog
    Miért ne lehetne lejátszani a EURO 2004-el? Nem találtad meg benne a friendly módot?
  • donpedro
    Mivel az Euro 2004-el nem lehet, ezért a Fifa2004-el játszattam le az Eb két mai meccsét.

Nálam a portugálok könnyedén, 2-0-ra verték a görögöket (Tiago és Pauleta góljával). Kiegyenlített első félidő végén egy középre kifejelt labdát lőtt kapásból a bal alsóba Tiago, és ezután a második félidőben már hengereltek a portugálok, Pauleta egy szóló után növelte az előnyt, és több gólt is rúghatott volna, ha kicsit jobban figyel. Sima meccs volt, a vége tehát 2-0.

Nem így a spanyol-orosz, ahol meglepő módon az oroszok támadtak többet, irdatlan nagy ziccereket hagytak ki, és ez megbosszulta magát, a 23. percben Raul futott üresbe és tökéletesen fejelt a hosszú sarokba. Az oroszok nem adták fel, rohamoztak tovább, aminek a második félidő közepén meg is lett az eredménye, egy kiugratás után a leshatárról induló Aldonin egyből lőtt, és a labda a kifutó Casillas mellett a rövid sarokba vágódott.

A spanyol válogatott azonnal válaszolt, Morientes lépett ki a védők közül, és szépen helyezett a hosszú sarokba. Ezután mindkét csapatnak volt még helyzete, de az eredmény nem változott, a szerencsésebb spanyolok 2-1-re nyertek.
  • csum666
    VALAKI MULTI???????????
  • csum666
    senki se jáccik:)
  • csum666
    NAH megvan:)
  • csum666
    qukenet serverre ekkéne köcce:)
  • csum666
    a quakenet címe kéne még:)
  • Garcia
    arra meg már maguktól rájönnek :))
  • csum666
    köcce:)
  • Breki33
    sztem jobb megállitani a jelzés előtt
  • Breki33
    le kell szedni a mirc nevű progit
    felmenni a qukenet serverre
    ott belépni a #fifa.hu szobába

Ezt olvasd el
  • Garcia
    jóez :)
  • csum666
    a mircen hogy lehet felmenni a fifa címre?
  • csum666
    hogyan kell felmenni mert mircet ne mvágom
  • Breki33
    hm kicsit le kéne már porolni P
  • Breki33
    a mircre menj fel
    a cím felül