10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Garcia
    ITT találsz pár linket, de szerintem ezek már befejeződtek azért nézd meg
  • bodesz
    pls írjátok le az összes online bajnokság címét/linkjét mert szeretnék csatlakozni 1 hez
  • gercse
    Szeretném ha mindenki megírná a véleményét erről az euro patchről,mert nekem az első három meccsig nem volt vele bajom,de utána 2x jött bulgária,most fog jönni Portugália,és a meccsek után kidob az asztalra (nem lép ki )és sok kattintgatás során tudok csak visszalépni,és a hímnuszok is el vannak egy kicsit baszva,nem a minőség hanem,a meccs elején lejátsza és a meccs közben is megy amíg vége nincs + nekem lejátszotta úgy a 80 perc környékén,szóval nem valami nagy dobás,vagy én nálam vannak csak ilyen hibák?
  • gercse
    Nekem jobban tetszik a fifa mint az euro,már rég löttem távolról gólt
  • Breki33
    hát de ha van euro ami jobb mint a 2004 akkor?
  • gercse
    Én játszanék,de most nyomom a 2004-et az euro patchel,elég jó lett
  • Breki33
    hm te itt?

a szervezést úgy gondoltam megkérdem ki akar játszani :-)
    de előbb fel kell raknom, meg gamepaddal kipróbálnom megy-e

amúgy jó a BL patch?
  • Garcia
    Én is, Én is:)
  • fecoh
    Csá skacok:)

Breki nyugodtan szervezd meg a bajnokságot én már tuti vevő lennék rá meg még lenne szerintem egy pár emberke aki szivesen játszana még vel vagy játszik is:)
  • Breki33
    hmm pedig most akartam szervezni egy 2003-as multi-t
  • Garcia
    Breki most voltam fent 2 napja és mondta CFC, hogy már senki nem fifázik, hanem valami szar multis játékkal nyomják..... meg kihalt az egész..
  • Breki33
    nem véletlen van ám fent a szöveg
  • Garcia
    nekem van egy csomó címem de azok a bajnokságok már befejeződtek...
  • bodesz
    vmi más?
  • gercse
    Hedge nem lehet hogy valaki elolvasta a #10317-es hozzászólásom,és úgy döntött na jó kidobjuk ezt a patchet,egyébként még nem töltöttem le mert nincs idöm várakozni a filefonton,majd holnap.
  • pilfer
    Online bajnokságra gondolsz?
    Mert akkor: http://sfl.fw.hu
  • bodesz
    tud valaki ajánlani vmi jó magyar fifa 2004 bajnokságot?pls
  • Garcia
    hmm... szerintem a 2002 volt a hullámvölgy legményebb része.... akkora szarral még nemjátszottam....
  • The Hedgehog
    Amikor Carmack megunja az FPS-eket és a sportra vált...
  • Wing Rockling
    A FIFA 2004 egy elbaszott játék, a 2002-óta nem tudnak nagyot alkotni. Mikor térnek már át a sportjátékok is a full DirectX 9-re?
  • The Hedgehog
    Hmmm azt hallottam akadnak sok embernél gondok a DirektIP-s játékkal a FIFA 2004-ben! Saját tapasztalatom nincs így nem tudok neked többet segíteni... :(
  • D4nsz3r
    Semmi más nincs csak a fifa a patch meg mi!
    Miért nem megy
    Ezt nem értem
  • The Hedgehog
    Beteszi a FIFA-ba az EB módot és a csoportokat is. Szóval szép kis komplett patch. Nem értem, hogy miért ne tudnák íly módon megcsinálni a BL-t is.

Esküszöm ha több időm lenne elkészíteném, de sajnos :(
  • The Hedgehog
  • gercse
    A mezes screenshot szerintem jobb
  • gercse
    Kár hogy szar a fifám,nem akar elindulni,csak villog kettőt és kilép,majd elkérem oszttárstól és felrakom ujra
  • The Hedgehog
  • The Hedgehog
    Na végre egy nagyon jó kis kiegészítő a játékhoz: EURO 2004 PATCH for FIFA 2004

# original kits in 2GK quality (home, away, keeper, some trainings)
    # original chants and national anthems (optionally)
    # almost 150 faces
    # new pop-up logos
    # all EURO 04 stadiums (new built and converted from EURO 2004)
    # Adidas Roteiro ball
    # ORIGINAL EURO 2004 MODUS AND GROUPS
    # original squads and numbers
    # skills, formations, and so on updated
    # Netherlands, Bulgaria and Latvia added (everything is updated, you'll not notice that those teams are added later)

[---- www.fifa4fans.com ----]
  • The Hedgehog
    hmmmm nincsenek fent esetleg más kiegészítők a játékokon mert azok is bezavarhatnak!
  • D4nsz3r
    Hi! Nekem is az lenne a gondom, hogy direct ipvel akarunk játszani és a kezdőrugás után kiirja, hogy connection lost!
    miért van ez?
    minden tűzfalat kikapcsoltunk+ mind a kettőnknek fennt van a patch.
    help!!!
  • :)
    :)
  • Frank de Boer
    Sziasztok!

Nincsen kedvetek csatlakozni egy vadiúj on-line ligához?
    részletes infó itt: http://sfl.fw.hu
    jelentkezni MSN Messengeren nálam: [email protected]
  • Garcia
    hmmm... tűzfal meg ilyesmi ki van kapcsolva??
    ugyan azok a patchek vannak feltelepítve a fifába mindkettőtöknél??
  • Frank de Boer
    Sziasztok!

Multizni próbálunk egyik haverommal, de a kezdőrúgás után kiírja a gép, hogy elveszett a kapcsolat. Miért? Ezt hogyan lehet kiküszöbölni?
  • The Hedgehog
    huh.... jót kérdezel! azt hiszem, hogy a cmn könyvtárban valamelyik fájlok! a fifa.db és az fe-ben asszem az eng.db ... de nem tuti!
  • gercse
    ÚÚ,Hedge ki tudod írni azokat a fájlokat amikkel akármit kell csinálni hogy menjen a fifa a hsp eltávolítása után?
  • The Hedgehog
    Még nincs és nem is hiszem, hogy lesz bár a FIFA ECP nagyon ígéri a BL patchet de félek csak valamikor a FIFA 2005 előtt jönnek ki vele. Akkor meg már késő!
  • gercse
    még mindig nincs a fifhoz valamilyen eb v. vb patch?nem igaz hogy nem lehet egy international cup-ot berakni a játékba.
  • gercse
    Kössz a segítséget,egyébként nagyon király a patch,csak ez az egy hibája van,ja és nem tudjátok hol lehetne hozzáállítani a magyarositást,mert berakták lettországot ausztrália helyére,és ausztria helyére hollandokat,mondjuk nem nagy baj mert csak a csapat neve és zászlója maradt a régi.
  • The Hedgehog
    szedd le a superpatchet :D