FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Mert akkor: http://sfl.fw.hu
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Miért nem megy
Ezt nem értem
Esküszöm ha több idõm lenne elkészíteném, de sajnos 😞
# original kits in 2GK quality (home, away, keeper, some trainings)
# original chants and national anthems (optionally)
# almost 150 faces
# new pop-up logos
# all EURO 04 stadiums (new built and converted from EURO 2004)
# Adidas Roteiro ball
# ORIGINAL EURO 2004 MODUS AND GROUPS
# original squads and numbers
# skills, formations, and so on updated
# Netherlands, Bulgaria and Latvia added (everything is updated, you'll not notice that those teams are added later)
<---- ---->
miért van ez?
minden tûzfalat kikapcsoltunk+ mind a kettõnknek fennt van a patch.
help!!!
Nincsen kedvetek csatlakozni egy vadiúj on-line ligához?
részletes infó itt: http://sfl.fw.hu
jelentkezni MSN Messengeren nálam: [email protected]
ugyan azok a patchek vannak feltelepítve a fifába mindkettõtöknél??
Multizni próbálunk egyik haverommal, de a kezdõrúgás után kiírja a gép, hogy elveszett a kapcsolat. Miért? Ezt hogyan lehet kiküszöbölni?
sõt tartalmazza a teljes ini.big-et kivéve az aicpu-t!
a csaj biztos jól focizik!!
Nekem ez így furcsa volt mert ezideig pro-n, de fõleg w.cl-on nyomtam (OTB-vel) és ott nem találkoztam ilyen szélsõségekkel ... végülis a szezon elbírja az ilyen nehézségi ingadozást, de kupa meccseken rosszul tud esni, hogy pont egy div.3-as ellenfél elkezd w.cl-on "nyomulni" igen nagy önuralom kell hozzá, hogy ne dúrjak be néhány OTB-s gólt... 😊
megunván az OTB-s W.classos „diadalokat” az angol div. 3-ban elkezdtem egy karriert semi pro-ban szigorúan mellõzve az OTB-t.
tetszett, hogy viszonylag gördülékenyen lehet támadni, távoli gólokat lõni, sima beadásból gólt fejelni, stb.. (igaz emellett sajnos az ellenfél támadó játéka elég gyenge volt) így aztán lájtosan meneteltem elõre, fejlesztve a skilleket. Gólt alig kaptam és rúgtam bõven, de ezen a szinten ez nem érdem.
Azután egyszer csak... kb 10 meccsel a szezon vége elõtt (amikor már özön ponttal vezettem a tabellát) lazán bekezdem a meccset... ellen szerel.. két húzásból berámol egyet. Nekem meg nem jönnek a helyzetek, nem vagyok eredményes sem beívelésbõl, sem szögletbõl, sem szöktetésekbõl, viszont kapok még egy elkerülhetetlen gólt. Kikaptam... semi pro-n elõször.
És ez még semmi, köv. meccs ugyanez a helyzet: az ellen 3-4 húzásból lõ 3 gólt, csak nézni tudtam, én meg esélytelenkedem és ez így ment még két meccsen át... többet már el sem mertem kezdeni. Többször ránéztem a settingsre: semi pro. Kiléptem-vissza ugyanúgy elkerülhetetlen zakó. Próba friendlyben semi pro-n simán gyõzõk 3:0-ra
mi történhetett ??? miért ment át a karrierem nehézsége min. pro-ba, de inkább W.classba, amellett, hogy semi pro van beállítva (még az alap user settinsben is) ???