FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Garcia
Breki most voltam fent 2 napja és mondta CFC, hogy már senki nem fifázik, hanem valami szar multis játékkal nyomják..... meg kihalt az egész..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
nem véletlen van ám fent a szöveg
Garcia
nekem van egy csomó címem de azok a bajnokságok már befejezõdtek...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

bodesz
vmi más?

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

gercse
Hedge nem lehet hogy valaki elolvasta a #10317-es hozzászólásom,és úgy döntött na jó kidobjuk ezt a patchet,egyébként még nem töltöttem le mert nincs idöm várakozni a filefonton,majd holnap.

Online bajnokságra gondolsz?
Mert akkor: http://sfl.fw.hu

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

bodesz
tud valaki ajánlani vmi jó magyar fifa 2004 bajnokságot?pls

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Garcia
hmm... szerintem a 2002 volt a hullámvölgy legményebb része.... akkora szarral még nemjátszottam....

The Hedgehog
Amikor Carmack megunja az FPS-eket és a sportra vált...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Wing Rockling
A FIFA 2004 egy elbaszott játék, a 2002-óta nem tudnak nagyot alkotni. Mikor térnek már át a sportjátékok is a full DirectX 9-re?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

The Hedgehog
Hmmm azt hallottam akadnak sok embernél gondok a DirektIP-s játékkal a FIFA 2004-ben! Saját tapasztalatom nincs így nem tudok neked többet segíteni... 😞

Semmi más nincs csak a fifa a patch meg mi!
Miért nem megy
Ezt nem értem
The Hedgehog
Beteszi a FIFA-ba az EB módot és a csoportokat is. Szóval szép kis komplett patch. Nem értem, hogy miért ne tudnák íly módon megcsinálni a BL-t is.

Esküszöm ha több idõm lenne elkészíteném, de sajnos 😞

The Hedgehog

gercse
A mezes screenshot szerintem jobb

gercse
Kár hogy szar a fifám,nem akar elindulni,csak villog kettõt és kilép,majd elkérem oszttárstól és felrakom ujra

The Hedgehog

The Hedgehog
Na végre egy nagyon jó kis kiegészítõ a játékhoz: EURO 2004 PATCH for FIFA 2004

# original kits in 2GK quality (home, away, keeper, some trainings)
# original chants and national anthems (optionally)
# almost 150 faces
# new pop-up logos
# all EURO 04 stadiums (new built and converted from EURO 2004)
# Adidas Roteiro ball
# ORIGINAL EURO 2004 MODUS AND GROUPS
# original squads and numbers
# skills, formations, and so on updated
# Netherlands, Bulgaria and Latvia added (everything is updated, you'll not notice that those teams are added later)

<----

The Hedgehog
hmmmm nincsenek fent esetleg más kiegészítõk a játékokon mert azok is bezavarhatnak!

Hi! Nekem is az lenne a gondom, hogy direct ipvel akarunk játszani és a kezdõrugás után kiirja, hogy connection lost!
miért van ez?
minden tûzfalat kikapcsoltunk+ mind a kettõnknek fennt van a patch.
help!!!
😊
Sziasztok!

Nincsen kedvetek csatlakozni egy vadiúj on-line ligához?
részletes infó itt: http://sfl.fw.hu
jelentkezni MSN Messengeren nálam: [email protected]
Garcia
hmmm... tûzfal meg ilyesmi ki van kapcsolva??
ugyan azok a patchek vannak feltelepítve a fifába mindkettõtöknél??

Sziasztok!

Multizni próbálunk egyik haverommal, de a kezdõrúgás után kiírja a gép, hogy elveszett a kapcsolat. Miért? Ezt hogyan lehet kiküszöbölni?
The Hedgehog
huh.... jót kérdezel! azt hiszem, hogy a cmn könyvtárban valamelyik fájlok! a fifa.db és az fe-ben asszem az eng.db ... de nem tuti!

gercse
ÚÚ,Hedge ki tudod írni azokat a fájlokat amikkel akármit kell csinálni hogy menjen a fifa a hsp eltávolítása után?

The Hedgehog
Még nincs és nem is hiszem, hogy lesz bár a FIFA ECP nagyon ígéri a BL patchet de félek csak valamikor a FIFA 2005 elõtt jönnek ki vele. Akkor meg már késõ!

gercse
még mindig nincs a fifhoz valamilyen eb v. vb patch?nem igaz hogy nem lehet egy international cup-ot berakni a játékba.

gercse
Kössz a segítséget,egyébként nagyon király a patch,csak ez az egy hibája van,ja és nem tudjátok hol lehetne hozzáállítani a magyarositást,mert berakták lettországot ausztrália helyére,és ausztria helyére hollandokat,mondjuk nem nagy baj mert csak a csapat neve és zászlója maradt a régi.

The Hedgehog
szedd le a superpatchet 😄

gercse
felraktam a superpatch 2.0-t,és a válogatottak címere eltünt,megoldás?

Breki33
kit raptorban nézd meg
gercse
Németország mezeinek nevét tudjátok?(playerkittexobj...)

The Hedgehog
bár én mostanában már afs-ben gondolkodom és nem big-ben 😛 LOL

The Hedgehog
jah! jól emléxel! 😄

Breki33
azmeg a zdata06-ban ha jól emléxem
The Hedgehog
igen abban is vannak gameplay módosítások!

sõt tartalmazza a teljes ini.big-et kivéve az aicpu-t!

Breki33
hát jónak lehet jó
a gameplay sztem big.ini-ben és az aicpu-ban van
gercse
úgy látszik,mert jó lett a game,thanks Hedge

Breki33
config.dat a gameplay?
The Hedgehog
CD-rõl a config.dat-ot másold be a FIFA 2004 könyvtárba!

gercse
Nem tudja valaki megmondani hogy honnan tudnám az eredeti gameplay-t letölteni?Vissza töltöttem cd-rõl de ugyanúgy gagyi,ha nem tudja senki akkor nem férne el egy e-mailben?

Breki33
Hát jól játszik a focistákkal

pl volt már a fél galaktikával P

a csaj biztos jól focizik!!
Miért szaggat R9800PROval?!?

Akinek van kedve multizni, küldjön egy e-mailt: [email protected], az MSN Messengeren is itt vagyok elérhetõ
Nincs kedve valakinek multizni egyet?
most már gyanítom, hogy a progi generálta a "benehezülést" Este újra neki ültem simán - minden változtatás nélkül - betöltöttem az elmentett állást - amivel elõzõleg "gondjaim" voltak - és jött 3 nyugis, semi pro-nak megfelelõ több gólos gyõzelemmel záruló meccs, aztán az utolsó elõtti meccs megint elkerülhetetlen vereség (gólt nem bírtam rúgni, és null reakció idõs gépi támadásokból kaptam 3-at) a szezon utolsó - egyébként minden tét nélküli - meccse pedig döntetlen (ezt kísérlet képpen töbször visszatöltöttem és egyszersem bírtam nyerni).
Nekem ez így furcsa volt mert ezideig pro-n, de fõleg w.cl-on nyomtam (OTB-vel) és ott nem találkoztam ilyen szélsõségekkel ... végülis a szezon elbírja az ilyen nehézségi ingadozást, de kupa meccseken rosszul tud esni, hogy pont egy div.3-as ellenfél elkezd w.cl-on "nyomulni" igen nagy önuralom kell hozzá, hogy ne dúrjak be néhány OTB-s gólt... 😊

na ezt nem értem:
megunván az OTB-s W.classos „diadalokat” az angol div. 3-ban elkezdtem egy karriert semi pro-ban szigorúan mellõzve az OTB-t.
tetszett, hogy viszonylag gördülékenyen lehet támadni, távoli gólokat lõni, sima beadásból gólt fejelni, stb.. (igaz emellett sajnos az ellenfél támadó játéka elég gyenge volt) így aztán lájtosan meneteltem elõre, fejlesztve a skilleket. Gólt alig kaptam és rúgtam bõven, de ezen a szinten ez nem érdem.
Azután egyszer csak... kb 10 meccsel a szezon vége elõtt (amikor már özön ponttal vezettem a tabellát) lazán bekezdem a meccset... ellen szerel.. két húzásból berámol egyet. Nekem meg nem jönnek a helyzetek, nem vagyok eredményes sem beívelésbõl, sem szögletbõl, sem szöktetésekbõl, viszont kapok még egy elkerülhetetlen gólt. Kikaptam... semi pro-n elõször.
És ez még semmi, köv. meccs ugyanez a helyzet: az ellen 3-4 húzásból lõ 3 gólt, csak nézni tudtam, én meg esélytelenkedem és ez így ment még két meccsen át... többet már el sem mertem kezdeni. Többször ránéztem a settingsre: semi pro. Kiléptem-vissza ugyanúgy elkerülhetetlen zakó. Próba friendlyben semi pro-n simán gyõzõk 3:0-ra

mi történhetett ??? miért ment át a karrierem nehézsége min. pro-ba, de inkább W.classba, amellett, hogy semi pro van beállítva (még az alap user settinsben is) ???

Koszi