10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#10274 párszor már kifejtettem
most röviden
anyaga
formatervezése
elöl nincs négy gomb
az analóg karok ha jól emléxem nem használhatók gombként
a rezzgés és mozgathatóság nem lényeg -
#10273 jön vki fifázni?????????? -
Revenge #10272 kipróbálom,köszi!! -
#10271 Szilciso vs. Breki
- SZABADRÚGÁS HASZNÁLATA -
BILLENYTYŰVEL:
LOGITECH DUAL ACTION GAMEPADDAL: Tökéletesen ugyanez csak éppen a D gomb helyett 3-as gombot kell nyomni és nem shittel kell a labdán a célkeresztet mozgatni, hanem a JOBB ANALÓG KARRAL.
Na erre van több alternatíva, nézzük :
"Szabadrúgásnál elvileg a következő a teendő ( Szerző : Donpedro )
Először az iránygombokkal beállítod a célkeresztet, hogy pontosan hova akarod lőni. Aztán, ha akarod, a shift használatával lehet csavarni a labdát, értelemszerűen, ha a sorfal jobb oldalán akarod eltekerni, akkor jobbra, és vice versa. Ami nekem gondot okozott, az az volt, hogy nem csak oldalra tekertem, hanem egy kicsit lefelé is mozgattam korábban, mint a 2003-ban, de itt ezt nem szabad! Csak szigorúan jobbra, vagy balra tekerjétek a lasztit!
Ha ez megvan, akkor jöhet maga a lövés, amihez először meg kell nyomni a d-t, erre elindul a csúszka jobbra. Ez az erőt állítja, minél közelebb nyomod a csúszka végéhez, annál erősebb lesz a löket. Megjegyzem, hogy nálam ez késve reagál, így hamarabb kell nyomnom, mert ha túlszalad, akkor annyi, abból bikázás lesz.
Ha sikerült időben megállítani, akkor azonnal indul is visszafelé, és ekkor már csak bele kell találni abba a kis zöld szarba. Nálam ez is késik, szóval elég nehéz, de meg lehet csinálni.
Remélem érthető voltam, mégegyszer a lényeg: csavarásnál ne állítsátok fel-le a láb és a labda találkozási pontját, csak oldalra, és a lövés a d gomb 3-szori lenyomásával történik.
1. a mozdulat megkezdése
2. az erő megadása
3. az irány megadása. " Köszönjük meg neki is. Köszi Donpedro és elnézést, hogy ezt csak most csatolom !
Először nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyő alján lévő sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyűt, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell „érkeznie”, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
1. célozz azzal a célkörrel
2. Állítsd be, hogy a játékos hol tallája el a labdát (shift+nyilak)
3. D!!!.....És kétszer kell kattintani..elősször gyorsan, hogy a csúszkában az elején álljon meg a ződbe, aztán a csúszka visszaútján még1szer a ződbe...(gyakarlatilag uaz mint a 2003, csak a kör alakú csúszka helyett most egyenes, és egy helyett kétszer kell eltalálni a zöld részt)
ennyi.
Megnyomod d-t és ilyenkor megy az erősség, de ne hagyd hogy sokáig felmenjen.Kb a felénél nyomd meg a d-t és ilyenkor elkezd visszafele menni a csuszka vagy mi és ilyenkor állítsd meg a zöldben.
Ezt Szilcsio oldalán taláod meg.. -
Revenge #10270 őőőőő:) -
#10269 vajon miért van dezsvűm?? :D -
Revenge #10268 sziasztok! lehet h hüyle kérdés,sőt biztos,de szabadrugást hogy kell normálisan kapura lőni?emrt mindig felé megy jóval...thx -
#10267 na és mért ???? -
#10266 hát ha megoldod hogy lehessen
nincs benne multi -
#10265 a zsinoros a legroszabb logiech sztem -
#10264 nah akkor weit jáccunk? -
#10263 én a zsinoros változattal:) de az is rumble
nem tecett a zsinor nélküli -
#10262 Cordless Rumblepad -
#10261 és weit jáccunk?
-
#10260 mien gamepaddal? -
#10259 gamepaddal -
#10258 nem inkább Wei köszi -
#10257 te billel tolod? -
#10256 KÖCCE MEGVAN:)
NEM JÖSSZ GÁMOLNI? -
#10255 jő de előbb keríts ellenfelet -
#10254 köcce:) minnyá megnézem:) -
#10253 nem kell jelszó
direct ip-s-el játsz
ha felraktad a patchet megjelenik egy menüpont
bki most jut eszembe 4-el előbb leirtam már
OLVASS VISSZA P -
#10252 Hogyan lehet multizni nagyon fontos lenne pliz
Van jelszóm de nem lép be vele direct ip lehet játszani? -
#10251 ja printscreennel P -
Frank de Boer #10250 Apropó. A FIFA 2004-bn el lehet menteni az egyes mérkőzések statisztikáit? -
Frank de Boer #10249 Köszi Breki, sikerült! -
#10248 Ha jól raktad fel a patchet lesz egy új menüpontod asszem második vagy harbadik azon belül van.
De ne az EA-s ra menj. -
Frank de Boer #10247 Sziasztok!
Telepítettem az 1.1-es patchet, de nem tudom, hogy hova lehet beírni a Direct IP-t.
Kérlek, segítsetek! :( -
#10246 Bár csak ezek lennének a játék egyetlen hibái, de ennek a sokszorosa a bugok és hiányosságok száma...
Sajnos azt kell mondjam, hogy a sok idegesítő aprósággal megutáltatják a játékot a rajongókkal. -
Air #10245 Ja, tenyleg. Igy utolag visszaolvasva igazad van. Felreerthetoen fogalmaztam. Bocsi. De a Fifa-ra vetitve ertheto a csalodottsagom, nem?? -
#10244 "Erre nem voltak kepesek odafigyelni a keszitok??"
Ezt érthettem félre mert végig a HSP-ről beszéltél.
-
Air #10243 Speciel nem rad gondoltam, hanem az EA-ra. Nem is ertem miert vetted magadra. Az ilyen nem lehet a kiegeszito hibaja, csak a foprogie. Gondolom az alapcsapatok kozul is barmelyikkel megtortent volna ez. Pont azon sopankodom, hogy a tapasztalt(?) fejlesztok erre miert nem tudnak odafigyelni. -
#10242 A készítők! Vagyis én... azért nem tudtunk erre odafigyelni, mert a FIFA 2004 nem engedi minden részét átszerkeszteni. Nem túl "patcher" barát a játék és ez nem az én hibám volt, hanem a FIFA 2004.
Ilyeneket nem tudok sajnos kiküszöbölni! :\ Reklamálj az EA-nél! -
Air #10241 Sziasztok!
Fent van a HSP2004-es verzio. Egy bajnoksagot mar megnyertem a PMFC-vel, (merthogy pecsi lennek) most a masodik szezonban mar jonnek a BL meccsek, ahol a Liverpoolt kaptam ki. (Erdekes modon a magyar bajnoksagbol is 2 csapat kvalifikalta magat a BL-be. Vagy en tudom rosszul?) Elso meccsen itthon sima 3-0 lett ide, a masodik meccsen 2-1-re kikaptam. De osszesitesben igy is 4-2-vel en mentem tovabb. Es most jon az erdekesseg. A meccs vegen az angolok orultek es az en jatekosaim voltak elkeseredve. Szornyen illuzio rombolo volt a dolog. Erre nem voltak kepesek odafigyelni a keszitok?? -
#10240 eh csak, hogy ne haljon unalomba a topik:
-
ten155 #10239 milyen gond?? pont a golok mentese miatt tettem fel az 1.1-es pecset. igy viszont a kimentett golokat nem tudom visszatolteni. elotte nem volt ilyen gond mert nem volt elmentett gol amit vissza akartam volna tolteni... a nocd crack nelkul el sem indul mert keresi az eredeti cd-t. szoval 22-es csapdaja?? -
#10238 hmmm én nem tudom melyiket használom... anélkül nincs gond?! -
ten155 #10237 ami a patchben van nocd crack azzal el sem indul. amivel pedig a hibat csinalja azt a gamecopyworld-rol toltottem. meretre mindketto: 3 678 208 byte. -
#10236 szerintem nocd-vel van vmi... -
ten155 #10235 Feltettem a pecset + az 1.1-es nocd cracket. Most mar tudom menteni a golokat, viszont ha vissza akarom tolteni a fomenuben akkor egyszeruen kivag a windowsba...
Nem tudjatok, hogy ez mitol lehet??