FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Erre nem voltak kepesek odafigyelni a keszitok??"
Ezt érthettem félre mert végig a HSP-rõl beszéltél.
Ezt érthettem félre mert végig a HSP-rõl beszéltél.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Speciel nem rad gondoltam, hanem az EA-ra. Nem is ertem miert vetted magadra. Az ilyen nem lehet a kiegeszito hibaja, csak a foprogie. Gondolom az alapcsapatok kozul is barmelyikkel megtortent volna ez. Pont azon sopankodom, hogy a tapasztalt(?) fejlesztok erre miert nem tudnak odafigyelni.
A készítõk! Vagyis én... azért nem tudtunk erre odafigyelni, mert a FIFA 2004 nem engedi minden részét átszerkeszteni. Nem túl "patcher" barát a játék és ez nem az én hibám volt, hanem a FIFA 2004.
Ilyeneket nem tudok sajnos kiküszöbölni! :\ Reklamálj az EA-nél!
Ilyeneket nem tudok sajnos kiküszöbölni! :\ Reklamálj az EA-nél!
Sziasztok!
Fent van a HSP2004-es verzio. Egy bajnoksagot mar megnyertem a PMFC-vel, (merthogy pecsi lennek) most a masodik szezonban mar jonnek a BL meccsek, ahol a Liverpoolt kaptam ki. (Erdekes modon a magyar bajnoksagbol is 2 csapat kvalifikalta magat a BL-be. Vagy en tudom rosszul?) Elso meccsen itthon sima 3-0 lett ide, a masodik meccsen 2-1-re kikaptam. De osszesitesben igy is 4-2-vel en mentem tovabb. Es most jon az erdekesseg. A meccs vegen az angolok orultek es az en jatekosaim voltak elkeseredve. Szornyen illuzio rombolo volt a dolog. Erre nem voltak kepesek odafigyelni a keszitok??
Fent van a HSP2004-es verzio. Egy bajnoksagot mar megnyertem a PMFC-vel, (merthogy pecsi lennek) most a masodik szezonban mar jonnek a BL meccsek, ahol a Liverpoolt kaptam ki. (Erdekes modon a magyar bajnoksagbol is 2 csapat kvalifikalta magat a BL-be. Vagy en tudom rosszul?) Elso meccsen itthon sima 3-0 lett ide, a masodik meccsen 2-1-re kikaptam. De osszesitesben igy is 4-2-vel en mentem tovabb. Es most jon az erdekesseg. A meccs vegen az angolok orultek es az en jatekosaim voltak elkeseredve. Szornyen illuzio rombolo volt a dolog. Erre nem voltak kepesek odafigyelni a keszitok??
eh csak, hogy ne haljon unalomba a topik:

milyen gond?? pont a golok mentese miatt tettem fel az 1.1-es pecset. igy viszont a kimentett golokat nem tudom visszatolteni. elotte nem volt ilyen gond mert nem volt elmentett gol amit vissza akartam volna tolteni... a nocd crack nelkul el sem indul mert keresi az eredeti cd-t. szoval 22-es csapdaja??
hmmm én nem tudom melyiket használom... anélkül nincs gond?!
ami a patchben van nocd crack azzal el sem indul. amivel pedig a hibat csinalja azt a gamecopyworld-rol toltottem. meretre mindketto: 3 678 208 byte.
Feltettem a pecset + az 1.1-es nocd cracket. Most mar tudom menteni a golokat, viszont ha vissza akarom tolteni a fomenuben akkor egyszeruen kivag a windowsba...
Nem tudjatok, hogy ez mitol lehet??
Nem tudjatok, hogy ez mitol lehet??
OK. Vettem. KOszi!
Breki az 1.1-es hivatalos javításra gondol!
Hogyan lehet elmenteni a golokat?? Az Euro2004-ben az ismetles alatt a fenykepezogep ikonja mellett van egy floppi ikon, ami a Fifa2004-ben hianyzik!
danke
a save hol található melyik mappában?
a játék save pölö a bajnokságomé
fontos lenne pliz
a játék save pölö a bajnokságomé
fontos lenne pliz
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
mi van akkor ha mindem meccsemen lefagy a játék?akármit csinálok fogja és mutat egy desket!
régen ez nem így volt és azóta nincs új hardverem?!
régen ez nem így volt és azóta nincs új hardverem?!
Szaisztok! Hogyan lehet saját csapatot csinálni a játékban?
Undormány,évrõl évre szarabb.amíg a lotto meg kappa mezek voltak addig jó volt,de mióta a nike van azóta gagyi,már az idei se egy nagy szám,de ez?Jól látom hogy az alsó nem is fekete,hanem olyan kékes szerû?mondjátok hogy színtévesztõ vagyok
na Brekk, itt vannak az uj mezek! de akkor mi az a csíkos?? Ami a WEhez van

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Miért?! 2GK-t is be lehet rakni... én már rakocsgatom is be a 2GK mezeket csak kicsit körülményes... mert át kell pakolnom a textúrákat manuálisan FSHed-del az SA féle demó patches 2GK fsh-kba 😄
Igen neked is fent kell, hogy legyen de nem tudom, hogy megy-e a HSP netes játékkal!?
játszanák vkivel neten, neki fent van a magyar patch, nekem is fel kell tennem ,hogy ne szakadjon meg?
Steam Nick: adakiller
Csúnya dolog volt így van! Nem szégyelled magad?! 😛
Most a EURO 2004-rõl beszélsz vagy a FIFA 2004-rõl?
Most a EURO 2004-rõl beszélsz vagy a FIFA 2004-rõl?
Sorry most látom, hogy van saját topic is, bocsesz
Tudom, hogy csúnya dolog, de szigorúan csak kipróbálásilag :-)leszedtem a warez siteokon megjelent 2 CDs játékot. Ez most akkor nem i s avégleges verzió?
Az EB nyitány még messze van ahhoz, hogy már most kész legyen a progi, demonak meg kicsit hosszú a 2 CD.
Most akkor ez mi?
Az EB nyitány még messze van ahhoz, hogy már most kész legyen a progi, demonak meg kicsit hosszú a 2 CD.
Most akkor ez mi?
Felbojgatják(juk) még ezt a topikot ne aggódj...
Szegény topik,mióta kijött a nem sokkal jobb euro 2004 azóta elhanyagolják a fifa 2004-et,nem baj,nem sokára jön az utód(reméljük oktoberben meg lesz, és nem lesz annyira rossz, mint ez)