FIFA 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Sajnos ez nem az.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
Nya kijõtt a labdicsek

Breki33
Breki33
Breki33
Szerintem elég azzal az egyel
esetleg ha nem nagy meló készíthetsz két változatot
Breki33
ne P
Akkor mindegyik körrel ezt csináljam, igaz?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Breki33
Ja és talán lehetne világosabb is.
Szólj ha megnézted ezt utánna törlöm P
Breki33
NEEMMMMMMM

a kör ne tünjön el csak az egész egyszínû legyen
de ne sötét
és különbözzön a keresztcsík szinétõl

Egy olyan szín kell ami most nincs, hogy ne mosódjon egybe se a hátérrel se a keresztcsíkkal.

Az számodra világos, hogy a 2003-asok élei miért ilyen élesek?

Breki33
Egyébként sem lesz tökéletes.

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

oké

2003!

Azokra a 2033-asokra?
Azt majd késõbb...
Most ez!

"Szerintem ha az egész belsõ kör egyszínú, de elül a csíkoktól akkor szebben néz ki." - Breki

Ezt úgy érted, hogy tûntessem el azt a kört (mintha ott se lenne), amiben az a hídforma van?
Remélem érthetõen kérdeztem.

Breki33
Ja az élénkzöldet mindenképpen kicsit tompitani kéne, mert így elsõre nagyon szép csak kicsit fura.

Amúgy a kapú elötti kopásokat ami némely pályán van a minta fölé be lehet tenni? Hogy ne csak tökéletes gyep legyen
Breki33
Ja a másik kettõ gyepre amit írtam az vili?
Van még kettõ hamiirõl van véleményem irjam?
Breki33
milyen mezeket he? P
Breki33
Igen tudom, hogy azért ilyen mert árnyékolják
csak itt az árnyékolás elég fura alakzatot ad ki.
(Egy olyan hídforma).

Szerintem ha az egész belsõ kör egyszínú, de elül a csíkoktól akkor szebben néz ki.

Tehát igen az fontos, hogy ne legyen egyforma a csikkal mert akkor összemosódik, de sztem egyszínû lehet.
Breki33
Én azt használom amit te küldtél
illetve van a mentésem és simán visszamásolom mindig
FH ToMmY
Amugy a kész mezeket majd tessék küldeni nekem emailemre 😊
Énmegnemes egyszerûséggel felteszem õket a FifaHungary-re

De képet mellékeljetek ha lehet, ugy, hogy ráírjátok a neveteket

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

Na most... Jó távol vagy!

Szal a köríveknél látom a hibákat, amiket a fekete jelöl: egyengetem egy kicsit.
Az interkéknél viszont nem értem, miért néz ki hülyén?
Azért ilyen sötét ott, mert így "árnyékolják le" egymást, miután egymásra tettem õket.
Egy olyat tudnék csinálni, hogy két zöldbõl az egészet, tehát a legsötétebb zöldet átfestem az eggyel világosabbra (viszont akkor mindenhol, nem?), de úgy elég fura lesz, összemosódva (na mindegy). Esetleg kicsit világosíthatok rajta, bár meg kéne találnom a megfelelõ világosabb sötétet.

Szerintem meghagyom a mostani verziót is.

khmmmm....amíg ti arról beszéltek hogy melyik csikozás az élesebb addig én nem tudok multizni...
Breki33
Na most fogsz kinyírni
Remélem jó távol vagy P

Elõször is ez már sokkal jobb, a feketével jelzetteknél látok még kisebb hibákat a körvonalban.

AZ interkékkel színezett forma viszont elég hülyén néz ki sztem, bár a te képeden jól van.

Emiatt is de amúgyis arra gondoltam, hogy a köröket világosítani kéne -akkor a körvonal kis hibái sem látszanak annyira- de ha ez túl sok meló sztem azis jó lenne ha a belsõ kör végig egyforma világosabb szinû lenne, tehát a kék pontokkal jelol részek is olyan világosak mint a mellete lévõ. TEhát a belsõ kör végig egyszínû lenne függetlenül attól, hogy keresztezi-e másik, csak annyi a lényeg, hogy a keresztezõ csíknál picit sötétebb legyen (HA egyforma összemosódik, ha világosabb akkor viszont a metszési területeken a sötétebnek kell lennie).

Breki33
a 2003-asokra
ez most melyikre vonatkozik?

Breki33
Aztnemértem ezek miért olyan élesek
itt pont az lenne a jobb ha nem a másiknál meg pont ezzel volt gond, hogy maszatol
Breki33
Na így egyben látva a kettõt az alsõ világosabbja a felsõ legsötéttebje vagy legvilágosabbja helyet egész jó lenne
Persze mondani könnyebb P
Breki33
Ez kicsit terítõre hasonlít
azért érdekes, mert emléxem, hogy a 2003-ban használtam.

Ennél vagy a fûggõleges (legsötétebb csikokat kéne világosítani a másik kettõ szín kõzé (egyiknél sötétebb másiknál világosabb) vagy a legvilágosabb kockákat kicsit sötétíteni. Ha esetleg mindkettõ akkor a 2.-ba BL

Breki33
Na nézem

Ezek csak ötletek nem akarlak több havi munkával ellátni

Erre szerintem kellene keresztcsik és akkor lehet hasonló lenne mint amirol beszéltem (kockás)

Esetleg BL jel a körbe
Elküldtem mail-en javítva; remélem jó már, de lehet még van hiba benne, bár elég sokszor betöltöttem a game-be és javítgattam rajta.

Mindegy melyik csikost rakom alá, akkor is bele kell szineznem, mivel olyan sötét lesz, ha a kettõt egymásra teszem. A kontraszt meg csak ront a helyzeten, így szépen türelmesen átszineztem egyesével. Ezért vannak a törések is pl, és nem veszek észre minden apróságot.

Breki33
vagyha a 8920-ast raknánk a körös alá az nem egyszerûbb?
Breki33
És a 8974?
KI tudod javítani?
Ki tudom szedni a 2003-as gyepeket.

Breki33
nem teljesen ott inkább a csíkok látszanak nem a kockát
ezt most úgyse tudom elmagyarázni látni kell
térjünk inkább vissza a másikra
Erre gondoltál?

Breki33
Szerintem ilyet játékban nem lehet

Tulajdonképpen kockás de egyik irányban halványabb és attól fûgg honnan nézed.
Tehát pl kapuskirúgásnál más írányú csikozás látszik mint oldalról.
Ez csak úgy eszembe jutott, de sztem hagyjuk, inkább a mostanit kéne kijavítani.
PL miért lett az egyenes megtört? Az nagyon zavaró.

Lehet vissza kéne térni az elõzõ változathoz és ha a színezés miatt van akkor a kezdõkör lenne csak zöldebb, hmmm ez még egész jól is kinézhet.

DE te vagy a mester éncsak gondolkozom.
DE ha a köríveket ilyen nehéz kihozni akkor inkább legyen csak kockás, csak hát tök jól nézne ki sztem.

Ja a 2003-asok akkor nem használhatóak?
olyan, mint a soccergaming-on a chess turf?

Breki33
Van olyan pálya ha a középsõ vagy oldalsó kamerák veszik a csíkozás függõlegesnek tûnik
Hátulról mutatva meg inkább a vzszintes csíkozás látszik jobban.

De ez nem valószinû megoldható.
Breki33
Nah ezzel gondjaim vannak

nemtudom világosak-e a jelölések

Minta szempontjából a tegnapi jobban tetszett.
És a szélén lévõ szín talán jobb lenne.
"És esetleg még sima kockás de úgy hogy oldalról fûggölegesnek tûnik szembõl meg vízszintesnek, de ez nem biztos megoldható." - Breki

Ezt nem vágom.

Csikos-körös CL:

eddig nekem is
Rudee
Nemtom én se hogy mi a gond, újratelepítés után nekem mindig megy.

hát de akkor mi lehet? eddig ment
Rudee
Múltkor vkinek fölraktam, de neki se ment.

Rudee
Adatbázis szerkesztõ.

valaki tenne fel nekem valahova egy origi-exe-t mert nem tudom mi van az enyémmel nem akarja megpeccselni valami baja van...most tettem ujra fifát. és nemtok multizni
Breki33
Stadionokat lehet barakni