FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marad míg le nem törlik. Awayrõl majd ekresek képeket, most 3 másikat fejeztem be, má csak képet kell csinálni róluk.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hm kicsit érdekes gól
Próbálgattam az Inter hangokat erre ilyen gól Vieri labdájába Emre sarokkal belepiszkált.
Csúcs P
Próbálgattam az Inter hangokat erre ilyen gól Vieri labdájába Emre sarokkal belepiszkált.
Csúcs P
Igen, azon az oldal a letöltésnél jelszót kér!Hogy kérjek jelszót?
Azokat a stadionokat bigguiva tegyem be,amik az fh-n vannak?
Azokat a stadionokat bigguiva tegyem be,amik az fh-n vannak?
Nem próbáltam még ki.
Úgy tudom a Delle Alpi helyett rakja be ahhoz pedig nem nyúlok.
Tudtommal egyébként, hogy semmit nem ír felül, így minden visszaállítható az eredeti formába, ha nem sikerült valami jól. A progi alapból az Ibrox stadiont tartalmazza a többi az oldalról letölthetõ.
Úgy tudom a Delle Alpi helyett rakja be ahhoz pedig nem nyúlok.
Tudtommal egyébként, hogy semmit nem ír felül, így minden visszaállítható az eredeti formába, ha nem sikerült valami jól. A progi alapból az Ibrox stadiont tartalmazza a többi az oldalról letölthetõ.
Breki a stadion importert,hogy kell használni?
Elínditom a progit, stadiont berakom a data kõnyvtárba asszem úgy irja,és utána?
Elínditom a progit, stadiont berakom a data kõnyvtárba asszem úgy irja,és utána?
Olyan színû mint a zászló, csak valamivel fényesebb, azé láccik világosabbnak.
Hm nemrossz csak kicsit a színek
olannak kéne lennie mint mögötte a zászlón és akkor jó
Away is lesz? P
olannak kéne lennie mint mögötte a zászlón és akkor jó
Away is lesz? P
Minnyá fölrakom Valencia mezeket akkor, a Milan most így áll, lassan kész.
jahh és a fifa.hu IRC milyen irc serveren van?mert az extra.irc.hu-n tök üres.
aza helyzet,h olyan netem,van,h akik egy városban vannak,azok lan-on is látják egymást.Viszont le vannak tiltva azok a portok ,amiket a fifa használ,és így nemtuok hostolni DirectIP-nél.Namost lehet ez a probléma fenn áll lanon is?Mert ott megkreálom,haverom be is jön a gamémba,látom is,csak a jobb gombra azt az üzenetet irja ki és baszik tovább menni.
Breki nem a direct IP-re gondolok,hanem a network-re,vagyis LAN-ra.fenn van az 1.1-e Patch,kell neki még azon kívül vmi?
Valencia mezbõl melyiket linkeljem?
Van hazaiból is meg vendégbõl is 2-2 db.
Az egyik hazai az amirõl volt kép a FH-n, a másik meg ugyan az csak fekete zoknikkal.
A vendégbõl van a szintén FHn látott, meg van egy fekete gatyával.
Van hazaiból is meg vendégbõl is 2-2 db.
Az egyik hazai az amirõl volt kép a FH-n, a másik meg ugyan az csak fekete zoknikkal.
A vendégbõl van a szintén FHn látott, meg van egy fekete gatyával.
A másodikat arra az elütésre gondoltam, ahol megmaradt az eredeti szín
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
A zöld nem az igazi olyasmi szinekben kéne mint a 8985, 8986
És a kör ne üssön el ennyire a többitõl, pont ez a lényeg hogy halvány legyen így túl kiemelõdik.
A kikopott viszont ahhoz illene amilyen színû az volt amiben a kezdõkörben koncentrikus körök voltak. De ez a 2003- kikopás ugye?.
Inkább ezt a koncentrikust kérném.
És a kör ne üssön el ennyire a többitõl, pont ez a lényeg hogy halvány legyen így túl kiemelõdik.
A kikopott viszont ahhoz illene amilyen színû az volt amiben a kezdõkörben koncentrikus körök voltak. De ez a 2003- kikopás ugye?.
Inkább ezt a koncentrikust kérném.
Pilfer: elküldöd nekem a fájljaidat amugY? Megnézném mi hol van meg lyenek
sztem túl élénk a zöld, 1-2 helyen meg kopár!
Csinálj inkább salakot 😄
Csinálj inkább salakot 😄
Küldjem
?

?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hi mindenkinek!
Lenne 2 kérdésem!
Nektek mûxik normálisan a Network mód?mert nekem(nekünk) nem nagyon.Ha csinálok gamét Network módban,akkor be tudnak jönni,látom is õket,de ha megnyomom a jobb gombot,akkor ezt irja ki:"Established Connection" várvár,tölttölt,de semmit sem csinál:-(.Pedig connect van tutira,mert látom a másik csókát,akivel jáccani akarok.Tudtok rá vmi gyógymódot?
A másik az ,h most kezdtem el komolyabban fifázni,ha van valakinek kedve neten jáccani az szóljon;-).Jahh én nemtok hostolni:-((,mert azok a portjaim le vannak tiltva.
Lenne 2 kérdésem!
Nektek mûxik normálisan a Network mód?mert nekem(nekünk) nem nagyon.Ha csinálok gamét Network módban,akkor be tudnak jönni,látom is õket,de ha megnyomom a jobb gombot,akkor ezt irja ki:"Established Connection" várvár,tölttölt,de semmit sem csinál:-(.Pedig connect van tutira,mert látom a másik csókát,akivel jáccani akarok.Tudtok rá vmi gyógymódot?
A másik az ,h most kezdtem el komolyabban fifázni,ha van valakinek kedve neten jáccani az szóljon;-).Jahh én nemtok hostolni:-((,mert azok a portjaim le vannak tiltva.