10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#9338 Mi van veletek máskor már rég televan a topik jobbnál jobb cuccokkal meg hozzászólásokkal, most meg semmi(ez nem szidás, hanem bíztatás) -
#9337 -
pilfer #9336 Ha kérhetnék egy felülnézetit (könnyebb lenne kilopni színt) a #9279-esből, megnézem mit tehetek. -
#9335 Nem fifa,
csak a színek miatt. -
pilfer #9334 Ja, és a most kilinkelt milyen? -
pilfer #9333 Ezt a gyepet hol találom? Mert megnézném, hogy ki lehet-e lopni az egész gyepet! Ez hányas? 2002? -
#9332 9279-ből nem tudnád levenni a színeket?
nekem az tetszik
vagy ilyesmi
-
pilfer #9331 Átszíneztem; egyelőre csak ezt (mert ez gyors "munka"):
Nézd meg azt mondd, mi a hiba!
-
#9330 Merkkora pangás van, nem tudom elhinni, nektek suli van vagy mi, nekem csatoltak a Hétfőhöz 2 napot, úgyhogy én holnap kezdem a hetet -
#9329 Na közben megoldottam ACX-ben van az átkonvertáltam wav-ba.
Tökjó stadion bemondó hangok
Azt nem lehet érteni mit mond (biztos, hogy a kocsik tulajai menjenem má arrébb :-), de pont ez a jó.
Mindegyik csapathoz berakható.
Viszont nem tudom milyen számmal rakjam, be mert azse jó, ha a hangosbeszélő egész meccsen dumál, de ha néha megszólalna az tök jó lenne.
Meg figyi mi lenne, ha beraknánk a gólhang alá kicsit csúsztatva és akkor olyan, mintha bemondaná a gólszerzőt P
Érdekel a dolog? -
#9328 Ilyen nyak kell
nézd csak meg -
maszek #9327 egy eredeti képről -
maszek #9326 de ha egy kivágottat teszek be nyaknak nagyon szétmegy a játékban! -
#9325 #9164-ben nézd már meg az eredeti mezt abszolút nem ilyen a gallér
template-t asszem Hedge elkérte Hermantól, de most nemtom megkeresni a neten mer a bit nagyon lelassít. -
#9324 "Nadrág és MERIVA talán jobb"
ez azt jelenti hogy ez jobb P
Viszont nálad a trikolór majnem akkora mint a Milan címer, és tojás alakú P
nyakban nekem a 9284-es tetszik, pl mi itt alul az a fehete gallér? -
maszek #9323 amúgy a #9214-es templatet honna szedjem le? -
maszek #9322 Breki, pont jó a meriva logó, megnéztem a játékban pont jól van beállítva. A nyakát ilyenre kell cisnálnom mert ha kisebb,nem látszanak a játékban a piros-fekete sávok a nyakon tessék nézd csak meg:
Ezeket nyújtani kell hidd el! -
Rudee #9321 Kb kécceresére nyújtja. -
#9320 Ha kicsit nyúlik ez még ovális marad P
Nemis beszélve arról, hogy nagyobb a címernél. -
Rudee #9319 A logóknak oválisnak is kell lenniük, mivel a játékosmodelleken kicsit "megnyúlik" a mez. -
#9318 Őszinte legyek?
Ez nekem kicsit nylon
A nyaka nem tetszik, a körös logó meg ovális lett.
Nadrág és MERIVA talán jobb
Megpróbálhatnád sztem. a
#9214-es templateval -
maszek #9317 na itt van linkelem:
-
maszek #9316 jólvan jólvan -
#9315 1. Breki
2. Ha nem sietsz Hedge hamarabb megcsinálja az övét P -
maszek #9314 bocsi breki még nincs teljesen kész azért nem linkelem be, de nemsokára kész lesz csak pár javítás... -
#9313 Ez nagyon királyul néz ki:
-
-
#9311 Megnéztem az oldalt, de nem találtam arra infot, hogy milyen formátumban vannak a hangok. Van ott valami sound tutorial, ami valami AFS Recorderről beszél. De mivel nem foglalkoztam a PES-sel, meg azzal, hogyan kezeli a hangokat, ezért nem igazán tudok segíteni. -
#9310 nem a PES nem asf-el dolgozik
ha az lenne csak simán átraknám
asszem valami acx de nem biztos
hogy adjak egy kis inspirációt
Bundesliga Soundpatch -
#9308 Márminthogy asf-ből wav-ba nem megy? -
#9307 Köszi remélem a vékonypártiak nem átkoznak ki P
Amúgy jó gyors vagy P
A PES chantok Fifa-be helyezésében tudsz segíteni?
wav-ból olyan formátumba konvertálom van amiben kell, de visszafele nemtom egyenlőre. -
#9306 Megvastagítottam, és frissítettem a .zipet. -
#9305 ilyesmire a mintát nem lehet vastagítani?
Nem a színt csak a mintát. Kicsit most vékony nekem -
#9304 Mehet külföldi oldalakra is, a ballraptor indexképek pedig bekerültek a korábbi linken megadott .zip fájlba. -
#9303 #9265-ösnél kicsit jobb színek kellenének
#9267-esbe kéne akkor egy BL jel és a 16-osnál, hogy pontos legyen a színezés (most nem a vonalnál vált)
Más a PES-ben legalábbis az 540 megás patch felrakása után fantasztikus alapstadionhangok vannak- tülkölés, morajlás
jó lenne ezeket kiszedni és átrakni a FIfaba csak nem tudom, hogy lehet visszafele konvertálni.
Bár ezt lehet sammival kéne megbeszélnem -
pilfer #9302 A #9265-ös 2003-as, csak tettem bele logo-t, de asszem van logo nélküli is.
chess turbózásról majd délután. Megnézem, mit tehetek.
a #9267-est meghagytam, mert nem olyan rossz az. (Azért van annyi Breki style, mert meghagytam a próbálkozásokat is)
Még nem töröltem le! -
#9301 #9265-ben van BL jel P
és nem tudnál egy ilyen szép chesst turbózni?
és a 9267-es abból van egy jobb is nem?
JA de amit küldtem ne töröld különben szedegetheted ki egyesével !
-
pilfer #9300 Az #9265-ös egy az egyben a 2003-as gyep, áttéve 2004-esre.
A #9264-es az egy "műhiba", az nem direkt lett olyan, kijavítom, csak mond meg melyik az (az én megnevezésem kéne).
A #9279-es az a terítős pálya: vmi olyasmi a neve, hogy "chess turf 2004". Bár nem olyan szép, mint az általad kilinkelt, de ez is azért van, mert ez is egy 2003-as "copy".
Igen. Jobb lenne, ha úgy küldenéd vissza, a beazonosítás miatt. -
klikk -