FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A soccergamingon se láttam
tegnap rákerestem
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha van jó MIlan mezed kilinkelhetnéd
nekem mindegyiknek xar a nyaka
Gatyát ki lehet cserélni.
A 8924-ben lévõ milán mezt meg tudod csinálni 2GK-ra vagy van jobb Away Milán mezed?
Ja és a Wolfi-s féle Home meznél kéne kicserélni a nadrág színét fehérre, ha nem nagy meló.
Érdekes hogy a BL tavalyi nyerteséhez nem találok korrekt mezeket P

Úgy gondoltam ha kész mindegyiket berakom más stadionhoz és akkor majd kiderul melyikhez melyik való
Aztán márcsak a csomagolás és terjesztés van
már érdeklõdnek a külföldi befektetõk P
mert akkorára szeretném
ha lehet P
Ezt kiexportálod a zdata6.big-bõl, megnyitod fsh editorral, onnan már egyszerû. Én is magamtól jöttem rá: A pálya 3 részbõl áll: van egy függõleges, egy vizszintes és van a pálya közepe. Ezeket a képeket ki lehet exportálni bmp-be, és azokat át lehet szerkeszteni. Miután átszerkesztetted, egyszerûen beilleszted fsh editorban a helyére, és kész.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Mivel és mit kell megnyitnom, majd rajzolnom? :)
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Jobb egérgomb mentés másként és BMP
DE ez tul. fantáziamez.
És van egy elég ronda rész
Ha ezeket tudnád javítani nagyon jó lenne.
THe Best

ezt lehetne variálni a bl-essel meg egy olyannal hogy a közepén a kezdõkörbenvannak konzentrikus körök csak

Ez a cinematics manager mindig ezt írja: "This file contains invalid data."
Ilyeneket nem szoktam leszedni. Link?
amúgy meg de általában én jobb szeretem a készitõtöl leszedni hátha javítják
Az új sevix megvan?
).
Cinematics managert megtalálom az fh-n?
Nemis tudom szoktál multizni?