FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HIvatalosan nem lesz benne
Nekem a World Cup 98-hoz volt egy tök jó BL patch-em 17 floppy lemezen vittem haza

Nekem a World Cup 98-hoz volt egy tök jó BL patch-em 17 floppy lemezen vittem haza

A másik fej, ami nagyon idegesít, az Amoroso. Nem találkozott esetleg valaki egy Amoroso arccal?
Ja és van egy kérdésem. Most olvastam hogy jön majd az Euro 2004. A kérdés az lenne, hogy ebben csak azok a csapatok lesznek, akik játszanak az EB-n, vagy klubcsapatok is lesznek? Még soha nem volt ilyen FIFÁm, úgyhogy nem tom. A korábbi években hogy volt (pl. World Cup 2002)?
Ez a Beckham face király, asszem ezt berakom, mert nagyon elegem van már a játékban levõ Beckham fejbõl. Ez lesz az elsõ face amit berakok 

17 2GA Adboards!
Team Adboards
- AC Milan
- Ajax
- Arsenal
- Barcelona
- Bayern Leverkusen
- Chelsea
- Inter Milan
- Juventus
- Liverpool
- Man Utd
- Real Madrid
- Roma

Team Adboards
- AC Milan
- Ajax
- Arsenal
- Barcelona
- Bayern Leverkusen
- Chelsea
- Inter Milan
- Juventus
- Liverpool
- Man Utd
- Real Madrid
- Roma

» Liverpool 2GK Pack by HUDD
» Leicester 2GK Pack by HUDD
» Fulham 2GK Pack by HUDD
» Everton 2GK Pack by HUDD
» Chelsea 2GK Pack by HUDD
OOver at FIFA ECP you can now download the latest brandnew stadium for FIFA Football 2004: It's the "Millennium Stadium
Az vagyok, csak néha egy idõre ott hagyom õket, mert már nem tudom tovább nézni ezt a szenvedést
Danke schön. Kezdtem megint egy új bajnokságot a bayernnel, eddig a juvéval nyomtam, de a tegnapi meccs után elment tõle a kedvem
Betudna valaki rakni ide egy Bayern mezt vagy keressek vissza 9000 hozzászólást, elég lenne a hazai 2GK-s
na ez látod nagy gól 😊
Majd egyben a superpatch-et
És addig sem nyilatkozik P
Egyenlõre csak annyit erõsítünk meg, hogy minden stadionhoz új gyepet szeretnénk

És addig sem nyilatkozik P
Egyenlõre csak annyit erõsítünk meg, hogy minden stadionhoz új gyepet szeretnénk

Pilfer: ennek a 9087-nek a fájljait PLS küldd el a [email protected] -ra vagy ha van msn-ed akkor ott keress meg ugyan ezen a címen! PLS, kössz
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Vaúúúúúúúúúúúúúú
Nekem tetszik
Ésnemcsakazért mert én akartam ilyenre P
És a játékban a körívek miegymás is rendben vannaK?
Nekem tetszik
Ésnemcsakazért mert én akartam ilyenre P
És a játékban a körívek miegymás is rendben vannaK?
Javítottam:

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Ha megnézted, töröld!
NEM JÓ!

NEM JÓ!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)