FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Porto-Lyon
2. Real Madrid-Monaco
3. Chelsea-Arsenal
4. Milan-Deportivo
2-esnek Morientes miatt örülök remélem vág a Realnak párat P
4-nél meg a Milan visszavág remélem
2. Real Madrid-Monaco
3. Chelsea-Arsenal
4. Milan-Deportivo
2-esnek Morientes miatt örülök remélem vág a Realnak párat P
4-nél meg a Milan visszavág remélem
Milan away mezen nem is középen van a karika, nézd meg.
Szar Bayern, szar Bayern :)
De az alja nem egyenes nézd meg
és ez nincs középen
A Milan logó pedig homályos.
A csíkozás fordítva, és a nadrág szárán alul egy csík kéne.
Így:
Ezeket kijavítanád, ha megkérlek?

és ez nincs középen
A Milan logó pedig homályos.
A csíkozás fordítva, és a nadrág szárán alul egy csík kéne.
Így:
Ezeket kijavítanád, ha megkérlek?
Ez a legjobb 

Itt vannak még tök jó labdák.
Van valakinek fényképe a Nike Vapor Red lasztiról? Meg szeretném csinálni a 2GB-s változatot, csak kéne egy eredeti fénykép, amin jól látszanak a színek.
Rudee tudnál ilyen nyakat csinálni a Milan Away mezednek?
Így most elég ronda a nyaka, hameg az elejét kicserélem akkor a csíkok forditottak.
Így most elég ronda a nyaka, hameg az elejét kicserélem akkor a csíkok forditottak.
Lett egy ilyen véletlenül 

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Jó örülök hogy próbálkoztál, csak fölkaptam a vizet(a juve vereség óta nincs semmihez kedvem és fölhúzom magam minden hülyeségen)
Most hülyéskedsz velem, ez micsoda, azt látom, hogy siena mez, de ez vagy fantázia, vagy nem az idei
Nem tudsz berakni egy normális színû siena mezt, mert néhány oldallal ez elõtt is volt de a fekete csíkok elég szürkék a játékban
Én nekem olyan gondom van hogy feltettem azt az epl gameplayt vagy mit aztán most kurvára zavaró mert ha az emberemhez kerül a labda akkor van úgy hogy nem jelenik meg fölötte a kis 3szög, szal mindent próbáltam uninstalláltam a játékot és a gameplayt is felraktam másikat de semmi se segít!
PLÍZ +OLDÁST!!
PLÍZ +OLDÁST!!
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Hi all!
Van egy gondom! Win XP Prof om van és mikor felteszem a FIFA 04 et, nincs hangja!!!
_Mi a baja?
Sound Blaster Audigy 1.0 ásom van! DirectX 9 es és az Easy Info nem ír ki semmi hibát!
Nos?? Nagyon fontos lenne! 😊
Köszi
Van egy gondom! Win XP Prof om van és mikor felteszem a FIFA 04 et, nincs hangja!!!
_Mi a baja?
Sound Blaster Audigy 1.0 ásom van! DirectX 9 es és az Easy Info nem ír ki semmi hibát!
Nos?? Nagyon fontos lenne! 😊
Köszi

)