FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye van olyan hogy Fiorentina patch, mintha már hallottam volna, meg tudja valaki mondani honnan szedhetem le?
Az lenne a kérésem hogy monjátok meg melyik csapattal indítsak career módot amíg nem jön ki a hsp(olasz és német bajnokságon kivül)túlságosan unom magam

végulis ez maradhat így mert nem lehet minden pálya tökéletes, de a BL-esnél ezeket javítsd ok?
ezt kiszedtem 

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Tudom, hogy lesz... várom a kritikát
, észrevételt...
, észrevételt...Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Ma reggeli termés:
Úgy gondoltam, ha van CL logo, ne legyen földes, mert nem illik össze a "föld" és a logo.
Úgy gondoltam, ha van CL logo, ne legyen földes, mert nem illik össze a "föld" és a logo.
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Talán, mert az Arsenal-Tottenham mérkõzésre kevesebben kíváncsiak a Nou Camp-ban.

(Ha erre gondoltál!)

(Ha erre gondoltál!)
figyi nem arra gondoltam, hogy te készítsd el hanem, hogy szedd ki a 0.0.0.0-ásból
deha mindenképp te akarod akkor ne ilyen hangsúlyosra, sárga zöld inkább
barna ne
deha mindenképp te akarod akkor ne ilyen hangsúlyosra, sárga zöld inkább
barna ne
Az a kis f. vmi ilyesmi szokott lenni, nem?]
De most, hogy jobban megnéztem, elég vicces. Pl, ha nõszemély megnézi, mire gondolhat?
[#vigyor
De most, hogy jobban megnéztem, elég vicces. Pl, ha nõszemély megnézi, mire gondolhat?
[#vigyorHajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Brekk! Itt a kopott:
Így gondoltad? Jó ez így?
Így gondoltad? Jó ez így?
egy kis off: szerintetek hol fogja abba hagyni Del Piero és mikor fogja abba hagyni Tore Andre Flo
Szar Bayern, szar Bayern :)
Köszi, csak ehhez a buta francia oldalhoz regisztráció kell, én meg nem tudok franciául
A 2GB-s NEO-n meg egy darab pipa nincsen...
A 2GB-s NEO-n meg egy darab pipa nincsen...
Ugyanígy ahogy én megcsináltam. De közben rájöttem hogy nem is lehet megcsinálni azt, hogy belül legyen a pipa. Legalábbis így, hogy összesen 4 db textúrából rakja össze a lasztit, így nem.
Lehet, hogy megpróbálom úgy is, de akkor nem csak egy pipa lesz, hanem minden egyes izén belül lesz egy. És marha nehéz megcsinálni is...