FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barcelona stadionja
Ha jól emléxem ez béta volt és a világosat vastagítottuk (illetve vastagítattam veled).
Az gondolom meg is van.
Ez is használható egy BL_el körívvel vagy kopással.

Ha jól emléxem ez béta volt és a világosat vastagítottuk (illetve vastagítattam veled).
Az gondolom meg is van.
Ez is használható egy BL_el körívvel vagy kopással.
Na kezdem
mindet beraktam sorba azt hisszem vissza is küldöm átnevezve, hogy beazonosíthasd
Delle Alpi
A 16-osnál csúcsík és a sötét csíkok nem jók (a végén belelóg a világosabba)

mindet beraktam sorba azt hisszem vissza is küldöm átnevezve, hogy beazonosíthasd
Delle Alpi
A 16-osnál csúcsík és a sötét csíkok nem jók (a végén belelóg a világosabba)
El is küldtem (2!) e-mail-t. Majd meglátod miért 2!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
42 db gyep áll tesztelésre készen. P
Jó "szórakozást"!

Jó "szórakozást"!

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Elég kicsire sikeredett Wright-Philliphs tegnapi gólja.
Elküldjem a Mega Giga Tera patch-et tesztelni? Aztán amin van javítanivaló, leírod melyik az.
Elküldjem a Mega Giga Tera patch-et tesztelni? Aztán amin van javítanivaló, leírod melyik az.
Milyen füveddel???
Remélem láttad tegnap a Juve - Milan meccset!
(És nem az eredmény miatt.
)
Ha láttad, remélem nézted, milyen "ronda" a gyep. Mármint rondábbat csináltak az ottani pályamunkások, mint én.

Remélem láttad tegnap a Juve - Milan meccset!
(És nem az eredmény miatt.
)
Ha láttad, remélem nézted, milyen "ronda" a gyep. Mármint rondábbat csináltak az ottani pályamunkások, mint én.

Ez nem mostani, de szép gól. 

A mesterséges inteligenciát, variáltam a sevixel erre a szemétje miket csinál
a 16 ossal egyvonalban de tök kint a szélen nem beadja hanem átlõte a kapusom felett úgy hogy milimétereken múlt, hogy nem csapódott a ficakba.
Aztán meg olyan gólt lõtt, hogyha én lövöm pályázok vele a gólszépségversenyen. Lehet készítek gif-eket
a 16 ossal egyvonalban de tök kint a szélen nem beadja hanem átlõte a kapusom felett úgy hogy milimétereken múlt, hogy nem csapódott a ficakba.
Aztán meg olyan gólt lõtt, hogyha én lövöm pályázok vele a gólszépségversenyen. Lehet készítek gif-eket
Tényleg!... ez mit módosít?

az elsõ képet nézd meg (#9208): kicsit más, de asszem még nem az igazi. 
te már letöltötted az új bayern münchen kit pack-et(mert amikor én letöltöttem nem jött be semmi, egyik mezröl sem)

Hogyan tudom konfigurálni az irányítást,már letöltöttem azt a peccset,de sehol sem találom az opciót!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,