10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
vmit mondtak h te beállitottad az iránytiást azt hogy tudom majd én is beállitani?? -
szerencséd, hogy gong volt különben lett volna banggggg -
Az első cd lenn avan a 2.ból még van 10 fájl!!!!
:)) -
bang #1623 jó-jó .. de most piros-fehér csíkos, vagy piros-fehér kockás ?? :))) (OK.. befejeztem) -
Megint piros fehér a magyar zászló ennyi -
egy kis inyencség háttérképnek
-
azok meg mik? 

jobb lesz,ha konkrétan elárulod mire gondolsz..az oké,hogy fos magyar zászlók vannak ott(inkább osztrák zászlók,meg majdnem horvát) de ez lenne a gond? az ott szembe a képen a magyar szurkolótábor? van német is és a német zászló fasza? hm? -
bang #1619 nem lobog ?? :))) -
gr Mik a magyar nemzeti szinek? -
milyen zászlót? van vagy 5 fajta(német se,magyar se köztük) -
Korsós György neve nem helyesen van leírva?!
-
a zászlód nézd :-) -
Na lecibáltam a gammát. Lenne egy nagy kérdésem. Most én vagyok hülye és nem látom, vagy tényleg nincs olyan menüpont, ahol be tudnám állítani a gyorsaságot, ami a demoban is volt ugye. Mert így rohadt gyors, és az otb-t szinte értelmetlen és lehetetlen használni, hacsak nem vagy villámkezű Edward :)) -
bang #1612 az, hogy nem a magyarok vezetnek :)) -
Mostnézem
Hűderonda ez a labda.
Ha valaki lárja, hogy kijött az Adidas azonnal szólni :-) -
na ez szétcsúszott szóval az alsó az én konfigom a felső képen meg találjátok ki mi a bibi -
brehi féle config? :-)
az jó lehet
Az enyém itt van
De ez csak ilyen és hasonlo gamepadokhoz jó:
Amúgy, hogy negatív dolgot is mutassak
Breki configja P
-
akkormegnemértem mi a gond?
őkis vesznek CD-t :-) -
és csavarást olvasd el
fontos !!! -
grr nemugy kell cselezni
illetve úgyis lehet, de nem célszerű csak megakasztja a támadást:
De azért idézném Marcell fordítását:
"Kulonbozo gamepadokon, eltero lehet az iranyitas/konfiguracio.
Mar korabban leirtam ugyan, de megosztom ujra.
Csak a ket analog karos gamepadot ismerem, (mint amilyen a PS2 padja).
Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.
Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.
Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
3) fol
4) le
5) fol 2x (gyorsan)
6) le 2x (gyorsan)
7) fol es le (gyorsan)
8) le es fol
9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba
-
bang #1605 egyébként kilövöm a felsőt (ezzel nincs gond), de védi a kapus. megpróbálok variálni az erősséggel... -
bang #1604 ígérem nem alkalmazom ellened :)) -
A válasz erre (naenishülyxevagyokhaelérulomaztanmultibanellenenamindegy:)
A z erősségnek elég jónek kell lennie, tehát ha biztosra akarsz menni, hogy bemegy rizikózni kell a csúszkánál, hogy eléégé erős legyen, de ne menjen tul.
Ezenkívül fontos a csavarás mikéntje is de az is le van irbva a Fifaiskolánál nem írnám le mégegyszer. -
CzKaresz22 #1602 Sziasztok
Lenne egy kérdésem!Miért fagy a gépem a fifánál?Nem a meccs közben szokott hanem a menüben megáll a hang kifagy s kész!Nem tudom mi a gond...
MSI KT3ULTRA2
SAPPHIRE RADEON 9600PRO
512DDR
Minden kártyát kiveszek minden integrált cuccot letiltok s akkor is csinálja!!!Minden oprendszernél mindegyik ATI drivernél...
3DMarkok mind lefutnak hibátlanul...
Kezdek ideges lenni...
Nem kell a gamenak valami player vagy codec aminek még fennt kell lennie???
Tudtok valami ilyesmiről... -
vkmi brehi féle config-rol beszélnek!
Ahhoz h tudok hozzájutni mert
nekem az a régi asd meg ilyen irányitás féle kéne -
második cd-böl még 10 fájl van hátra
elsö cd-t má kiirtam!
Fasza kis játék lehet -
ezt nem igazán tudom mire vélni, most direktből szarták el a képet vagy spec ilyen????
-
Bocs félre írtam!!!
-
Egy kis ínyencség!!
-
bang #1596 Egyszer passzoltam sarokkal (az ellenfél 16-án belül!! és gólt is rútam belőle), sima "S"-sel. A 180 fokost még nem is figyeltem.
Cselezés: egyetértek (én is pad-del játszok) "C"-t nem tartom hatékonynak (leáll az egész támadásom, minden védő felveszi az emberét stb.) Ha "c" nélkül csak a jobb analógot (persze a balt is használva, mert ha áll a pléjer , akkor csak a jobb analóggal nem mozdul meg) használod, akkor valami csel félét művel (kacsázva elkezd szaladni), de ez nem alkalmas arra, hogy faképnél hagyd a védőt (mert rádtapadva rohan veled és előbb-utóbb szerel is). Nem használom :((( -
THX Breki, megpróbálom szerkeszteni. :)) -
én csak akkor veszek meg valamit eredetiben , ha az megéri az árát...és a FIFA 2004 nem ilyen
úgyhogy megmarad a másolt DVD
a DVD lemezről a képet a netről szedtem le... -
bang #1593 Akkor nem adom fel én sem, csak rájövök egyszer :)
Szöglet: válaszd a középre ívelést, majd "A"-val kiválasztva a befutó ember. Nem könnyű elfutni a védőd mellett, de W.c-on is háromból egy gól (demo-ban). -
namégegyszer:)
sarkazni tud valaki?
vagy a játékossal úgy irányt váltani 180 fokban hogy az rálépjen a lasztira és maga mögé húzza?
"Ekkor lettem dühös és vettem egy gamepadott emiatt is de főleg a cselezés miatt."
én a FIFA 2004 esetén nem nevezném a cselezést cselezésnek, mert R2-t nyomva tartva lehet a jobb analóggal cselezős mozdulatokat előcsalogatni..ennak csak az a baja hogy ilyenkor a játékos nullára lassul le...
-
Hi!!
Találtam egy oldalt, ahonnan ingyen lehet talán húzni a deviance-st. Ha sikerül majd bedobom a linket!!! -
szabadrugas meg neha sikerul,hogy kb minden 10. -
nekem egyszer sikerult egy fejest golt lonom szogletrol:) -
bang #1588 Szabadrúgás megy valakinek ?? Úgy értem gólt tudunk-e rugni belőle?? Nekem csak egyszer sikerült, akkor sem csont nélkül (a kapus védte be). A kaput eltalálom, de mindig kivédik. -
akkornemártem
áruld el a titkot :-) -
"És nem mindenki engedhet meg magának PS2-est és eredeti Fifa 2004-et konzolra mint te..."
remélem nem gondolod, hogy kiadtam rá egy nyers DVD áránál többet:)