10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Ruffi
    vmit mondtak h te beállitottad az iránytiást azt hogy tudom majd én is beállitani??
  • Breki33
    szerencséd, hogy gong volt különben lett volna banggggg
  • Dj Csaba
    Az első cd lenn avan a 2.ból még van 10 fájl!!!!

:))
  • bang
    jó-jó .. de most piros-fehér csíkos, vagy piros-fehér kockás ?? :))) (OK.. befejeztem)
  • Breki33
    Megint piros fehér a magyar zászló ennyi
  • Breki33
    egy kis inyencség háttérképnek

• fm
    azok meg mik?

jobb lesz,ha konkrétan elárulod mire gondolsz..az oké,hogy fos magyar zászlók vannak ott(inkább osztrák zászlók,meg majdnem horvát) de ez lenne a gond? az ott szembe a képen a magyar szurkolótábor? van német is és a német zászló fasza? hm?
  • bang
    nem lobog ?? :)))
  • Breki33
    gr Mik a magyar nemzeti szinek?
  • fm
    milyen zászlót? van vagy 5 fajta(német se,magyar se köztük)
  • fm
    Korsós György neve nem helyesen van leírva?!
  • Breki33
    a zászlód nézd :-)
  • LezLee
    Na lecibáltam a gammát. Lenne egy nagy kérdésem. Most én vagyok hülye és nem látom, vagy tényleg nincs olyan menüpont, ahol be tudnám állítani a gyorsaságot, ami a demoban is volt ugye. Mert így rohadt gyors, és az otb-t szinte értelmetlen és lehetetlen használni, hacsak nem vagy villámkezű Edward :))
  • bang
    az, hogy nem a magyarok vezetnek :))
  • Breki33
    Mostnézem

Hűderonda ez a labda.

Ha valaki lárja, hogy kijött az Adidas azonnal szólni :-)
  • Breki33
    na ez szétcsúszott szóval az alsó az én konfigom a felső képen meg találjátok ki mi a bibi
  • Breki33
    brehi féle config? :-)

az jó lehet
    Az enyém itt van

De ez csak ilyen és hasonlo gamepadokhoz jó:

Amúgy, hogy negatív dolgot is mutassak
    Breki configja P
  • Breki33
    akkormegnemértem mi a gond?
    őkis vesznek CD-t :-)
  • Breki33
    és csavarást olvasd el

fontos !!!
  • Breki33
    grr nemugy kell cselezni

illetve úgyis lehet, de nem célszerű csak megakasztja a támadást:
    De azért idézném Marcell fordítását:

"Kulonbozo gamepadokon, eltero lehet az iranyitas/konfiguracio.

Mar korabban leirtam ugyan, de megosztom ujra.
    Csak a ket analog karos gamepadot ismerem, (mint amilyen a PS2 padja).

Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.

Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.

Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
    1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
    2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
    3) fol
    4) le
    5) fol 2x (gyorsan)
    6) le 2x (gyorsan)
    7) fol es le (gyorsan)
    8) le es fol
    9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
    10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba

• bang
    egyébként kilövöm a felsőt (ezzel nincs gond), de védi a kapus. megpróbálok variálni az erősséggel...
  • bang
    ígérem nem alkalmazom ellened :))
  • Breki33
    A válasz erre (naenishülyxevagyokhaelérulomaztanmultibanellenenamindegy:)

A z erősségnek elég jónek kell lennie, tehát ha biztosra akarsz menni, hogy bemegy rizikózni kell a csúszkánál, hogy eléégé erős legyen, de ne menjen tul.

Ezenkívül fontos a csavarás mikéntje is de az is le van irbva a Fifaiskolánál nem írnám le mégegyszer.
  • CzKaresz22
    Sziasztok

Lenne egy kérdésem!Miért fagy a gépem a fifánál?Nem a meccs közben szokott hanem a menüben megáll a hang kifagy s kész!Nem tudom mi a gond...
    MSI KT3ULTRA2
    SAPPHIRE RADEON 9600PRO
    512DDR
    Minden kártyát kiveszek minden integrált cuccot letiltok s akkor is csinálja!!!Minden oprendszernél mindegyik ATI drivernél...
    3DMarkok mind lefutnak hibátlanul...
    Kezdek ideges lenni...
    Nem kell a gamenak valami player vagy codec aminek még fennt kell lennie???
    Tudtok valami ilyesmiről...
  • Ruffi
    vkmi brehi féle config-rol beszélnek!
    Ahhoz h tudok hozzájutni mert
    nekem az a régi asd meg ilyen irányitás féle kéne
  • Ruffi
    második cd-böl még 10 fájl van hátra
    elsö cd-t má kiirtam!
    Fasza kis játék lehet
  • Dj Csaba
    ezt nem igazán tudom mire vélni, most direktből szarták el a képet vagy spec ilyen????

• Dj Csaba
    Bocs félre írtam!!!

• Dj Csaba
    Egy kis ínyencség!!

• bang
    Egyszer passzoltam sarokkal (az ellenfél 16-án belül!! és gólt is rútam belőle), sima "S"-sel. A 180 fokost még nem is figyeltem.
    Cselezés: egyetértek (én is pad-del játszok) "C"-t nem tartom hatékonynak (leáll az egész támadásom, minden védő felveszi az emberét stb.) Ha "c" nélkül csak a jobb analógot (persze a balt is használva, mert ha áll a pléjer , akkor csak a jobb analóggal nem mozdul meg) használod, akkor valami csel félét művel (kacsázva elkezd szaladni), de ez nem alkalmas arra, hogy faképnél hagyd a védőt (mert rádtapadva rohan veled és előbb-utóbb szerel is). Nem használom :(((
  • Fritz Von...
    THX Breki, megpróbálom szerkeszteni. :))
  • mohus
    én csak akkor veszek meg valamit eredetiben , ha az megéri az árát...és a FIFA 2004 nem ilyen

úgyhogy megmarad a másolt DVD

a DVD lemezről a képet a netről szedtem le...
  • bang
    Akkor nem adom fel én sem, csak rájövök egyszer :)
    Szöglet: válaszd a középre ívelést, majd "A"-val kiválasztva a befutó ember. Nem könnyű elfutni a védőd mellett, de W.c-on is háromból egy gól (demo-ban).
  • mohus
    namégegyszer:)

sarkazni tud valaki?
    vagy a játékossal úgy irányt váltani 180 fokban hogy az rálépjen a lasztira és maga mögé húzza?

"Ekkor lettem dühös és vettem egy gamepadott emiatt is de főleg a cselezés miatt."

én a FIFA 2004 esetén nem nevezném a cselezést cselezésnek, mert R2-t nyomva tartva lehet a jobb analóggal cselezős mozdulatokat előcsalogatni..ennak csak az a baja hogy ilyenkor a játékos nullára lassul le...

• Dj Csaba
    Hi!!

Találtam egy oldalt, ahonnan ingyen lehet talán húzni a deviance-st. Ha sikerül majd bedobom a linket!!!
  • toMpEr
    szabadrugas meg neha sikerul,hogy kb minden 10.
  • toMpEr
    nekem egyszer sikerult egy fejest golt lonom szogletrol:)
  • bang
    Szabadrúgás megy valakinek ?? Úgy értem gólt tudunk-e rugni belőle?? Nekem csak egyszer sikerült, akkor sem csont nélkül (a kapus védte be). A kaput eltalálom, de mindig kivédik.
  • Breki33
    akkornemártem
    áruld el a titkot :-)
  • mohus
    "És nem mindenki engedhet meg magának PS2-est és eredeti Fifa 2004-et konzolra mint te..."

remélem nem gondolod, hogy kiadtam rá egy nyers DVD áránál többet:)