10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    Köszi nemis tudtam :-)))))))

Amúgy nem vagyok pesti és a német kódja is be volt már irva ide. Sőt ha jól emléxem legalább 10 kód.

De az ilyenek beszólásait nem veszem fel.
  • FiReBoY
    FIGYELEM FIFÁSOK!!! PUBLIC FTP!!! MINDENKI TÖLTHET FEL KÉPEKET ÉS AKÁR IDE IS LINKELHETITEK ŐKET!!! AZ INDEX.HTML-RE MAJD ÉN FOGOM KILINKELGETNI!!!

Total Commanderrel az ftp címet így:

Kiszolgáló neve: ftp.atw.hu
    Felhasználónév: fifa2004
    Jelszó: afif
  • bang
    meg ne próbálj mégegyszer a játékról pozitív véleményt alkotni, mert kimoderálnak. Itt ez mostanában nem divat.:))
    Örülök, hogy végre valakinek tetszik és ennyi !!!
  • Breki33
    Erre a kérdésre ma már részletesen válaszoltam söt egy másik hozzászólásban is utaltam rá.

a 1635-ös is erről szól

és ha jól sejtem az előző lap legtetején is én irok erről
  • Monkis
    És ha már valaki játszott a deviancde-os változattal regélje már el mi a külömbség a kettő között?????
  • Monkis
    De ugye nem mindegy melyik verziód van: A német ill. a deviance-os változat?????
    A némethez :6KSS-KREK-L66J-BGN4-8DEV

Meg nem kéne egyből kifakadni, mert Breki sokat segített itt már nekünk!! :))
  • BaziJoe
    Amig valaki nem válaszol értelmesen,hogy lehet e álitani
    Igen vagy Nem És ha Igen akor hogy És ha Nem akkor van e rá valami alternatív mrgoldás??????????
  • [HUN]FaTaL
    Nah kipróbáltam én is a gamet. Kurva jó. Nekem nagyon tetszik.:)
  • zaki
    hányszor fogod még megkérdezni?
  • BaziJoe
    Na akkor hogy lehet álitani az irányítást a játékban????
    Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????
  • Barni
  • BaziJoe
    Ugyan valaki valami értelmes választ a kérdésemre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zaki
    bunyó van itt is? :P
  • BaziJoe
    Na akkor hogy lehet álitani az irányítást a játékban????
    Vagy lehete egyáltalán????És ha nem akkor valami progi van e az állításhoz???? És ha van honnan lehet letölteni????
  • Breki33
    nem vagyok falüsi

és tudtommal az őcséd sem

de segítek még egy kicsit
    1. CD DEviance könyvtár.........P
  • Breki33
    most nem egészen látom át ezzel mit akartál
    tulképp azt se tudom, hogy melyik az én szövegem és mely másé

Mondjuk ezt én írtam?: Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz. :-)))))))))

• Breki33
    Hát bocsi testváreim az urban, de nagyon lámák vagytok.

Nézzétek csak meg jobban azt az első CD-t és kapjatok a fejetekhez........
  • Breki33
    Nem írtál konkrétumokat, konfigot operációs rendszer, videókártyár, drivert semmit..........
  • Breki33
    Köszönöm nagyon sokat segítettél, nemis vártam ilyen potos fordítást.

Esetleg ha annyit megtennél, ghogy néha ránézel az oldalra van-e valami új hír én nagyon megköszönném

Köszi mégegyszer.
  • Dj Csaba
    HEEEEELLLLPPPPPP!!!!

Feltelepítem a gamét és egyszerűen nem indul el!!!

Tippekek PLSSSSS????
  • mohus
    Megnéztem az oldalt

Ilyeneket PS2 is produkál....köszönjök EA:) multi fejlesztés átka

"SZÍNHIBÁK, TEXTÚRAVILLÓDZÁS -

Ha homogén színek jelennek meg (barna, zöld stb.) vagy villódzanak a textúrák, netán a teljes kép egyszínű bizonyos képernyőkön:
    ATi videókártyák: - távolítsuk el teljes egészében az illesztőprogramot és telepítsünk régebbit, végszükség esetén állítsuk vissza a régi drivert a Rendszer-visszaállítás segédprogrammal! -
    NVidia videókártyák: - még nem fordult elő -"

"Átlátszó mezek -

Az átlátszó mezek problémája a részletezettség alacsonyra vételével oldható meg." - hát köszi:)vagy a monitor kikapcsolásával..persze PS2-n nem lehet segíteni sehogy...

FIFA ISKOLA
    "- CSELEZÉS -

Billenytyűzetről:

Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel
    Shift + lassú futás + 1 irány = átlépős csel és a labda továbbvitele a megfelelő irányba.

Ha állsz a lasztival,nyomd a c-t,rádjön a védő,majd c+shift és jobb majd bal nyíl. ekkor a játékos egy pillanatra megpöccinti jobbra

,aztán elviszi balra a lasztit. (utána fontos nyomni az e-t is).

Ha viszont futás közben shift+c,majd egy teljes kör lenyomsz a nyilakkal. ekkor Zidane módjára rálép a lasztira és körbeforog vele. simán otthagyva a védőt.

Logitech Dual Action gamepaddal:

8+bal analóg kar"

8 + bal analóg kar?????

a 8 az a jobb hátsó fül vagyis az R2 (right2), de én a bal analóggal mozgatom a játékost, úgyhogy ez inkább a jobb analóg

gyors futás közben nem lehet cselezni???

a szabadrugást is megbonyolították, de legalább most már értem

"OTB
    BILLENYTYŰZETRŐL :

Nyomjuk le az Y-t, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.

Mikor megnyomod az "Y" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-től 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "Y" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "Y"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, tartsd lenyomva a "SHIFT" gombot és mozogj a kiválasztott játékossal a nyilak segítségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "A" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "W" gombot (ne az "S" gombot).

Ugye inditsd el a off the ball(y), aztán a shift-et csak nyomd meg, add meg az irányt és engedd el, viszont maradj Y-al of the ballban.
    E ttől a srác magától kezd el futni, te meg tudod a másik faszit irányítani.
    N yomod a shift-et megadod merre fusson a nyilakkal és ha elkezdett futni akkor engedd el.
    Ettől ő folyamatosan fog menni abba az irányba.

LOGITECH DUAL ACTION GAMEPADRÓL:

Nyomjuk le az 7-est, majd nyomjuk le újra többször és válasszunk ki egy játékost. Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, a bal analóg kart mozgassuk valamelyik irányba. Ezután az 1, 4 vagy 2 gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.

Mikor megnyomod az "7" gombot, találsz 3 számot a játékosok fölött 1-től 3-ig. Választanod kell a 3 játékos közül az "7" gomb lenyomásával (az 1-es játékos kiválasztásához egyszer kell megnyomni az "7"-t, kettes játékoshoz kétszer, míg a hármas játékoshoz háromszor. Mikor kiválasztottad a játékost a 3 közül, fogd meg a JOBB analóg kart és mozogj a kiválasztott játékossal a kar segitségével. Ha ívelve szeretnél paszolni, nyomd meg az "1" gombot, ha "kereszt" passzt szeretnél, nyomd meg a "4" gombot (ne az "2" gombot)."

Ez billentyűzetről lehetetlen:) de még gamepadról is totálisan felesleges mert a kiugratással meg a lapos passzokkal(mármint ha nem passzol bénán) remekül el lehet lenni...egyébként meg az ellenfél is látja hogy merre mozogsz és rengeteg időt igényel míg megvalósítod, ahhoz képest hogy a játékmenet a futás kiugratás automata célzásos bombázásról szól

Breki
    "Az alap tippem, nyomd meg az R2-t, hogy a helyes iranyba fordulj, majd mozogj az R2 alagog karral.

Elmondanam, hogyan melyik kominacio milyen cselt csinal, de tul segg vagyok a cselek megfogalmazasahoz.

Tetelezzuk fol, hogy a palya kozepen vagy. A poziciod be van allitva R2-vel, szoval a cselezeshez mozgasd a jobb kart, valamelyik alabbi modon:
    1) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval ellentetes iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
    2) mozgasd a jobb kart az oramutato jarasaval megegyezo iranyban 180 fokban ugy, hogy 3 oratol (jobb oldalrol) inditod.
    3) fol
    4) le
    5) fol 2x (gyorsan)
    6) le 2x (gyorsan)
    7) fol es le (gyorsan)
    8) le es fol
    9) forgasd 9 oratol, 90-fokkal
    10) forgasd 9 oratol, 90-fokkal a masik iranyba"

nem az a bajom hogy nem csinálja meg, hanem az hogy SZINTE MEGÁLL A JÁTÉKOS A VÉDŐ ELŐTT

egyszerűen nem lehet életszerűen elmenni egy védő mellett egy csellel miközben gyorsan futok és a jobb analóggal pedig nem lehet éles váltásokat megcsinálni olyan béna...pl.meg akarok fordulni erre nem rálép a lasztira és maga mögé húzza hanem kis ívben próbál megfordulni...AMATŐR

ezért inkább passzolok...és kijátszom így a védőket

• Barni
    hi! hol lehet kikapcsolni azt, hogy ne csipogjon mikor egyszerre 3 gombot nyomok? mert nem tudok átlósan futni emiatt! írjatok! Köszi
  • bang
    bocs: http://szil.uw.hu
    és fifa 2004 iskola
    sok jó tipp van ott
  • bang
    http://szil.uw.hu/ fifa2004 iskola
  • mazsa
    Billentyűzetet nem lehet átállítani?
  • bang
    gondolom Te is elolvastad a Breki által javasolt módszert, mert az jól leírja, nekem kapura is megy (az más kérdés, hogy mindig véd a kapus, de még próbálkozom, mert hallottam olyan emberről, aki látott már olyam embert, aki ismer olyat, aki már rúgott vele gólt is)
  • Breki33
    köszi akkor néha be kéne irogatni nekik

az oldal meg jo, csak rosszul linkelted
    De ott a cim
  • Ruffi
    LÉcci segitsetek!
  • Meggymag
    Gondoltam felteszem a FIFA-t.
    Installálnám és beírtam a CDkey-t és nyomom, hogy tovább mire kiírja a win, hogy hibát észlelt és kilép. Ergo nem tom felinstallálni. HURRÁ!! Próbáltam német nyelvel és angollal is de nem megy tovább a telepítő hanem kilép az elöbb említet hibával. Ha esetleg valaki találkozott a hibával kérem szóljon. Köszke...
  • BaziJoe
    Breki33 Az oldal sajna nem él!!! Valami elérhető?????
  • Ruffi
    nem igaz:(((((((((
    az van mint nfs hot pursuittal meg mint nhl 2004-el:(((
    ezekt az eahelp.hlp-eket kapásbol az elején nem tudja felrakni és igy fel se tudom rakni a játékot...:(((
    mit csináljak???
    kiirja h vmi media miatt probléma van annak fájlnak az átvitele közben
    mindez 0 %-nál:(((
    Lécci segitsetek:((
  • Breki33
    www.fifahungary.on.hu/
  • Breki33
    NA irányításkonfigurálok itt egykis segítség:

You can change. Find fifa2004/data/system/config.dat and edit it by notepad. Find your controller name and rearrange number.

Example> "Logitech WingMan RumblePad" 9 "Logitech WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 7 10 9 6 0
    -> "Logitech WingMan RumblePad" 9 "Logitech WingMan RumblePad" 9 1 2 3 4 5 8 6 7 9 6 0

Description) 1,2,3,4,5,8,6,7,9 -> Long pass, pass, shoot, attacker advance, threw pass, run, off the ball, individual skill, open menu
  • Breki33
    Ha valaki tudna esetleg németülEA IP Commentary
  • Dj Csaba
    Finish!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dj Csaba
    Utolsó fájl!!!!!!!!!!!!!!!!
  • fm
    egyetértek
    :)
  • bang
    :)
    de komolyra véve: engem is bosszantanak ezek a hibák, mert OK, hogy nem vagyunk egy foci nagyhatalom, de a nemzeti zászlónknak ehhez semmi köze.
  • BaziJoe
    Valaki nemtud valami konfigurálo progit a az iránytás beállításához???????
  • Breki33
    1578......

néha vissza kéne olvasni khm