10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Bundesliga Spielpläne

downloads -
tudtommal nincs :-) -
szia
most nincs itt de sztem a DC-n megtalálod
amúgy bocsi, hogy nem válaszoltam a privátokra, de csak este láttam, hogy írtál és nem tudtam csak privát-ot -
Szia
Azok a képek a nagy indiánkönyvből voltak :-))))
DE komolyan van egy fifa topic ahol jobbnál jobb képek vannak a képek onnan származnak.
Ezt a REplay-es dolgot énsem értem utánna fogok nézni.
Ha tudok ........ -
Oké így mindjárt más a leányzó fekvése.
MI a demoban megszoktuk az irányítás-t
szóval a billentyűzet leírása ebben a Fifa-ban a config.dat file-ban van ami szövegszerkesztővel szerkeszthető.
Namármost a demo-ban még engem is érdekel a billenyű ezért az aktiális fórumon rákérdeztem, de Elber (nem a focista) azt válaszolta, hogy billenyűzetet nem lehet.
Ekkor lettem dühös és vettem egy gamepadott emiatt is de főleg a cselezés miatt.
NAmármost van ez a projekt aminek utánna kell járni, vagy belenézni a teljes config-jába ha abban van billenyűre vonatkozó sor nagyon egyszerűen átírható.
Ha nincs akkor sorry.
Esetleges átírásban segítséget nyújthat az általam írt modositott file ami Lee-nek köszönhetően az fh-ról letölthető.
Kb ennyit tudok a dologrol mondani remélem segítettem.
AZ irányítással kapcsolatban mielőtt valaski szindni kezdi érdemes elolvasni pl az OTB használatát.
Nem akarok nevet mondani, de volt aki azután miután elolvasta jkött rá, hogy hülyeségeket beszélt.
REmélem rájött P -
De ezt honnan lehet leszedni????? -
sztem ezt ne itt beszéljük mert off de röviden reagálok
Egymással szemben tisztességtelen 1-kra korlátozni
a 8-k limites DC-vel DSL kapcsolatnám még vhogy érthető.
Az ellpopásról csak annyit hogy én a játékot vszinuleg megveszem, de megértem azokat akik csak leszedik mivel a szoftver árak nem állnak arányban a fizetésekkel.
Magyarul a szoftverárak magasabbap a fizetés meg nem mint nyugaton.
És nem mindenki engedhet meg magának PS2-est és eredeti Fifa 2004-et konzolra mint te...
De nem akarok ebből flame-t
Gondolom biztos jobban keresel mint itt a többség.... -
Hali!megtenné valaki,hogy kilinkeli a deviance.nfo-z valahova, ami nem ftp? Kössz! -
Hi all! Ide csak azért írtam "egyszer", mert nagyon vártam a játékot. A 2003 amikor kijött, nagyon visszahozott valami érzést, ami utoljára a '98 Rtwc-ben volt meg. És amikro elkezdtem volna a játékot, felidegesített, hogy most már a gombokat sem lehet tetszőlegesen beállítani. Én speciel a W gombot használtam eddig futáshoz. És most, hogy nem lehet megváltoztatni, a teljes megszokott játékom szarrá ment.
Ezért plíz Breki, ha tudsz segíteni, hogy tudom megváltoztatni a gombokat, írd le nekem.
Köszi! -
sehol...
Breki féle config buherát javaslom -
Mongyátok mán meg,hogy hol lehet álitani a gombokat.
Mert ez igy úgy szar ahogy van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
"Hi all. Megnéztem a játékot. A 2003 jobb. Egyszerűen kezelhetetlen az irányítás főleg úgy, hogy nem is lehet beállítani a gombokat. Tipikusan a sötét amcsinak készítették."
egyetértek...itt csak futni kell..cikk cakk-ban passzolni..aztán kiugratod a játékost az meg (semi proban 30-40 ről az automata célzással, pro ban néha megfogja a kapus, de 16m ről az is tuti) bevágja...
sarkazni tud valaki?
vagy a játékossal úgy irányt váltani 180 fokban hogy az rálépjen a lasztira és maga mögé húzza?
-
"Zaki a netlimiter használata sztem tisztességtelen. Azért mondom neked mert te írtad. GOndold végig ezzel egymással b.unk ki. Gondolom tese örültél volna, ha a COD 1k-val jön."
pofám leszakad...
ellopni nem tisztességtelen??? sávot korlátozni az...
-
najóéntöbbetistenbíznemmondomel -
Sziasztok nemtugjátok,hogy lehet benne álítani a Controlt???? -
Pedig pont fel akartalak kérni, hogy nyilatkozz erről P
De miaza régi név? -
Hát először nekem is konzolosnak tünt a kijelző meg túl nagynak, de már kezd tetszeni :-)
Szerintem lehet bajnokságot menni de minek?
Én tökre karrierfüggő lettem a Juveval. -
Birom az ilyen életemben egyszer beirok hozzászólásokat :-)
Miért lenne a 2003 jobb?
El kéne olvasni a Fifa iskolát elvégre azért van.
Nekem amúgy tökre megfelel az irányítás még a magam készítette irányításátkonfigurálást se használom :-)))) -
Úgy értettem, ha kicsit visszaolvasnál látnád, hogy a németet már kitárgyaltuk most a DEVIANCE-vel küzdünk... -
van különbség a német és az angol verzió között? (játék, bugok, stílus.....stb) ? -
na jó estét! leszedtem az angol deviance fifa2004et. a jatek nagyon jó,az irányítással is kezdek megbarátkozni,ebben sokat segít a practice mód.
a menü viszont full gagyi...ráadásul ha jól látom nem lehet seasont menni,vagy vmelyik ország bajnokságát.
csak ez a karrier,amit nem igazán értek..kezdjem el vmi gyenge csapattal,vagy a real madriddal? van értelme? vagy hogy megy ez?
mind1,tuti ráfüggök
-
Hi all. Megnéztem a játékot. A 2003 jobb. Egyszerűen kezelhetetlen az irányítás főleg úgy, hogy nem is lehet beállítani a gombokat. Tipikusan a sötét amcsinak készítették.
Vagy ha mégis lehet valahol, akkor plíz hol??? -
Hi!! Na mizu!!!
Tudom, hogy eltér a témától, de most vittem végig a Max Payne 2-t miden kód és segítség nélkül!!!
Szerintem király, de a FIFA 2004 biztos királyabb, csak még nem jutottam hozzá, de rajta vagyok 1000-rel!!!!!
-
fel lehet gyorsítani, de amenü tényleg ganyé. -
hát nekem eddig nagy csalódás a játék... :( -
ezen már túlvagyunk P
bár én elraktam a német kommentárt -
hát most minden volt, csak gyors nem :P -
ha valakinek nagyon kell és szereti az smswebet mert gyors és beztonságos akkor hdc-t ajánlom -
ja, és a gombokat hol lehet átállítani? -
sztetek milyen a menü? sztem pocsék, kicsit (nagyon) konzolszagú... -
ami ma jött ki :) -
melyik? az angol? a deviances? -
váááá, 99%-nál tart az uccsó fájl
-
jaj ne most olvastam forumban igazad van :( de a deviance s az jó és lassú is :( -
tököm kivan a sok furulyával, hogy nem mennek ezel el a qrva anyjukba a fasz reklámaikkal -
honnan veszed? -
ne itt hirdesd magad PLEASE!!! -
akkor most ez azt jelenti hogy van szabad hely...
léci nekem is küld el -
elment privatba -
Zsömbi #1538 SZIASZTOK. RENGETEG JÁTÉKOT TUDOK (CSAK A LEGJOBBAKAT) NAGYON OLCSÓN. Köztük a Fifa 2004 is. Ha érdekel valakit akkor írjon egy e-mailt és megbeszéljük meg küldök egy elég hosszú játéklistát. [email protected] Sziasztok