FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ps 2 hogy kell cselezni ..:-s
most kaptam kolcson a jatekot
jatszotam mar vagy 10 mecset
de meg nem jottem ra...:-s
segitsetek plsss
HIP-HOP ARAD
szal a fifa 2004-ben nem tudjátok miért van az, hogy a kapusom mindig ki szalad van hogy fél pályáig leszerelni az ellenfelet?? mer elég idegesítõ néha xD
na mind1 csak gondoltam megkérdem 😄 thx
A fifa 04-hez magyarítást hol lehet szerezni?
Ez nekem õrülten fontos
szóval van erre megoldás?
elõre is köszönöm
ReaL MaDRid x siempre

www.andris91.try.hu Teccikérteni?

Elkészültek a labdák ;-)
Biztos volt már csak lusta voltam 2 oldalnál többet visszaolvasni, sorry
Fifa 2004 Bajnokság indul a Game Klub keretein belül ( nov.21.). Kaja +Pia+ Jó hangulat. Könnyen megközelíthetõ helyszín. Várunk mindenkit. Jelentkezés és információ : www.pcmagus.hu, e-mail : [email protected]
+ egy olyan patchet ami seggítségével be lehet állítani a billt. vagya gamepadot!!! Kössszzz!!4
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
aszt a baziklafásat vidike voltam
valaki írjon nekem egy cd-keyt privibe please vagyvalami oldalt ahonnan le lehetne szedni valamit
köszi
aszt a baziklafásat vidike voltam
Elõre is kösz !!
Fc Bayern FOREVER No.1 !!!
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
crackhez ajánlom figyelmetekbe a www.crack.am oldalt.
én viszont magyaritást keresnék hozzá!aki tud segitsen hol keresek ilyet ha van már ilyen egyáltalán!köszi
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem tudjátok mlyik csapatban játszik Ilhan Mansiz?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
szeretném megtudni, hogy az Euro Fifa 2004 Portugália
megjelent-e és ha igen mi a pontos cime?
köszönöm
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
üdv.Solo
File not found
Mi lehet a baj?

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
akinek ilyen van és megy az írja be már légyszi a megoldást.
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
a szervezést úgy gondoltam megkérdem ki akar játszani :-)
de elõbb fel kell raknom, meg gamepaddal kipróbálnom megy-e
amúgy jó a BL patch?
Breki nyugodtan szervezd meg a bajnokságot én már tuti vevõ lennék rá meg még lenne szerintem egy pár emberke aki szivesen játszana még vel vagy játszik is😊
Y\'oull Never Walk Alone