10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Ahonnan magától online leszedi
A szerverről
Egészen pontosan az 1930-as hozzászólásban leírt szerverről szedi le online is -
1929-es hozzászólás .... -
-A Game Modes menuhoz hozzaadja a multiplayer modot (Direct IP es helyi halozat)
-Az Options menube hozzaadja a Controller Settings-t (ez megengedi majd, hogy testre szabhasd az iranyitas gombjait)
-Tartalmazza majd a grafika reszletessegenek allithatosagat, valamint tovabbi beallitasokat.
-Az Instant Replay reszbe bekerul a visszajatszas mentese lehetoseg.
Javitja majd az eger-kezeleset a Pracitce Pause Menuben
-Javitja majd az EASO (hely)meghatarozasat a brazil es a portugal verziokban (asszem ez az online jatekban vanalmi :)
TUDNIVALOK:
A Direct IP 2 szamitogep osszekoteset tamogatja ugy, hogy egy PC-n maximum 4 jatekos nyomulhat
A LAN (helyi halozat) egyszerre 4 szamitogep osszekoteset tamogatja, ugy, hogy egy PC-n maximum 2 jatekos jatszhat
Az iranyitogombokat ugy tudod majd modositani, hogy a Controller Setting kepernyon egerrel rakattinthatsz a megvaltoztatni kivant iranyito-gombra
Hasznald a grafika-reszltetesseg allitasat, hogy finomhangold a jatek futasat a szamitogepeden. Az alacsonyabb ertekkel gyorsabban fut majd a jatek, a magasabbal viszont sokkal szebb/jobb minosegben.
A visszajatszasok a Save/Load menubol lesznek betolthetoek.
Ennek kellene benne lennie -
Na jó, de az úgy nem az igazi!
Ugyanis, ha az EXE-t nem írja át, akkor a patchnek csak a fele lesz fent,s tuti, hogy nem fog 100%-osan működni -
Offline is lehet patch-elni ha letöltöd ezt a file-t ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
filet, ez 16,43Mb. Ehhez kell még egy "RTPatch" nevű program ami elvégzi a patch telepítését. Így lehet offline elintézni a dolgot. Kicsit bonyolultabb talán, viszont így is működik.
Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. (Offline patchelésnél ez látszik, online nem próbáltam)
Ezzel a módszerrel is látszik pár változás a menüben, hogy mennyire hasznosak azt nem tudom, mert többet nem foglalkoztam vele egyelőre. -
Most úgy patcheltem, hogy a start menü/programok/ea games/fifa 2004/ check for update-et választottam.
utána Európát
Most megint tölt, mint állat -
Őőő jó kérdés
Nekem is felment, játék elindult, de mi változott ?
Direct IP választható a multiban,azt látom
De a video részletességén csak a felbontás terén, illetve a low-medium-high kapcsolóval lehet állítani
A controllert továbbra sem tudom állítani
Minek kellene még benne lennie? -
valaki jöjjön má multizni a mircre, nincs ellenfelem :-) -
Na lejött. Kb. 20 Mb lehet. -
Rendben, kipróbálom....
Érdekes, hogy nem mutatja hol tart , stb...
Mindegy, várok amig szól, hogy kész.
S hogy hogy nem kell crack, nincs védve a játék?? -
Szopás ez az online patchelés. Legalább irná ki mekkora! Fosok megszakitani. Nagy sirások lesznek itt unokaöcs körökben, ohne net. -
Rudee #1921 rage: nem kell crack, csak meg kell várni míg befejezi a telepítést, elsőre nekem se ment, de utánna vártam kicsit és jó lett
Marcell: sajna nincs más link, online telepítés :/ -
Belinkelne valaki a kozvetlen linket? -
Nemtom még mindig csorog. Nagyobb mint 10 mega. -
Vazz, hány megás ez a patch? Modemmel elkezdtem húzni, de no info a cuccról. Ezt nem nekünk találták ki. -
Ja hülye vagyok: [email protected] -
Úgy ahogy mondod
A patch-hez kell majd nyilván új crack is -
Bang nekem is eltudnád küldeni mailben azokat a hasznos tippeket??? Igazán rámférne :)) Nagyon megköszönném. -
Na, probléma megoldódott.
Most már túl vagyok első nyert meccsemen:) -
Vagy ez valami online installalo faszsag??? Mert kiirt valami olyat, hogy patch installed. Es azota nem indul el a jatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nem tudnad kozvetlenul belinkelni? Valamiert (talan a javascript miatt) nem tudok a letoltesig eljutni.. -
bang #1908 Breki, Petya777: mail
-
Rudee #1907 Kipróbáltam, a billentyűzet átállítása még nem sikerült, a többi dolog a helyén van :) -
Rudee #1906 Itt a peccs:
Angol
Német -
savafan #1905 Én még csak egy gép-gép ellenit indítottam a kinézet és a játék képe miatt. Ott nem volt semmi kiírva, de akkor már megvan miért. Azt hittem, hogy a labdatartót kiírja. -
A menu tenyleg kurvara el van cseszve, ugy probaltak meg leegyszerusiteni? hogy irdatlan FA strukturakat hoztak letre, ahelyett, hogy gombokat tettek volna ki a kulonbozo menupontokra. (Peldaul a Fifa98-ban jol volt megoldva.)
Manuszka: gollovolistat en sem talaltam, hol van?
Az idojaras kimaradt?! Jatszott mar valaki esoben vagy hoban???
Miert nincsen szel?
A jatekmenet szerintem nagyon jo iranyban felodik, de rengeteg bosszanto tenyezo rontja az osszkepet. Foleg, hogy sok bevalt dolgot kihagytak a keszitok. JQA! -
A jatek sebessegen (es meg egy csomo dolgon) lehet allitani a szokasos ini.big file-ban (text editorral / notepaddal es worddel nem!) -
Automatikusan kiirja ott lenn, hogy ki van kijelolve. Mondjuk nem azt, hogy kinel van a labda... -
savafan #1901 Be lehet azt valahol állítani, hogy a játékosok neveit feltüntesse? A régiekben meg volt oldva, hogy lássam kinél van a labda. Ebben eddig ilyen beállítást nem találtam. De ez a menü tényleg gázosnak tűnik. Első próbára vagy 3 percbe tellett mire ki tudtam választani a csapatokat és a mezeket:( -
Billenytuzetet at lehet valahogy allitani mert nekem eddig a W volt a sprint es nem tudok at szokni az E beture 
Szerintebb jobb let volna ugy megcsinalni hogy ha hosszu passz kell akkor nyomva tartod tovabb a S-et nem igy kulon gombra tenni.
Ahhh ez a rohadt garfika mindig a jatszhatosag rovasara megy
Hat eddig
Fifa 2004
-
Petya777 #1899 bang léci az én mailomra is küldd a tippeket! [email protected] -
Kéne egykis fordítás
Kenny's League Logos Version 1.1
Gameplay Update
Ich habe über 100 Einstellungen im Gameplay verändert.
- Das Passspiel ist komplett verändert worden
- Die Schusshilfe ist verändert worden
- Die Torwartreaktionsfähigkeit ist verändert worden
- Das Spiel der Computerteams ist verändert worden
- Die Hilfe bei Flanken ist verändert worden
- Beim Kopfball kann man jetzt selber ziehlen wo der Ball hingehen soll
- Ausserdem sind noch mehrere kleine Überraschungen mit eingebaut worden
Kleine Tipps zum Gameplay:
- Nicht immer der direkte Weg zum Tor ist der beste
- Die "Gehen-Taste" oft benutzen so hat man viel kontrolle über den Ball
- Einfach mal stehen bleiben und gucken wo man den Ball am besten hinspielt.
- So spielen wie man auch in echt Fussball spielen würde -
Hátha benne vagy -
Petya777 #1896 Hogy? -
a laszti átvétele rész engem is érdekelne.. -
engem nem is?
-
Elolvastam, és köszi de nem fogom begyakorolni
viszont az átvételes része érdekel
Ha mödötted van a védő mikor OTB-vel kapod akkor hogy kerülöd meg, hogy gólhelyzetbe legyél?
EZ a részt használnám belőle és ezert érdekel.
Ja és nekem meg Marcell nak mondom, hogy én nem szoktam klanozni, de nem alakitunk egy csapatot?
Két ilyen világklasszisal :-)
Esetleg Beepe-t is bevehetjuk :-) -
oké nézem bár most egész jó lettem rájöttem hogy lehet c-vel is tökjol operálni a 16-os előtt -
Teljesen egyetértek :-)
Akkora cselek golok és támadások vannak benne
Aki meg nem tud játszani vele az sztem ne itt szidja egyből hanem gyakoroljon !!!
Az hogy meg gyors lenne :-)
1. sztem ezt simám át lehet irni a locale-ban
2. szvsz abszolúte nem gyors és még C-vel is lehet lassítani.
3 OTB-t simán lehet használni. Én szinte csak azt használom állandóan ott az ujjam.
-
bang #1890 Breki, mél ment.