10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• rage
    Ahonnan magától online leszedi
    A szerverről

Egészen pontosan az 1930-as hozzászólásban leírt szerverről szedi le online is
  • rage
    1929-es hozzászólás ....
  • rage
    -A Game Modes menuhoz hozzaadja a multiplayer modot (Direct IP es helyi halozat)

-Az Options menube hozzaadja a Controller Settings-t (ez megengedi majd, hogy testre szabhasd az iranyitas gombjait)

-Tartalmazza majd a grafika reszletessegenek allithatosagat, valamint tovabbi beallitasokat.

-Az Instant Replay reszbe bekerul a visszajatszas mentese lehetoseg.

Javitja majd az eger-kezeleset a Pracitce Pause Menuben

-Javitja majd az EASO (hely)meghatarozasat a brazil es a portugal verziokban (asszem ez az online jatekban vanalmi :)

TUDNIVALOK:
    A Direct IP 2 szamitogep osszekoteset tamogatja ugy, hogy egy PC-n maximum 4 jatekos nyomulhat

A LAN (helyi halozat) egyszerre 4 szamitogep osszekoteset tamogatja, ugy, hogy egy PC-n maximum 2 jatekos jatszhat

Az iranyitogombokat ugy tudod majd modositani, hogy a Controller Setting kepernyon egerrel rakattinthatsz a megvaltoztatni kivant iranyito-gombra

Hasznald a grafika-reszltetesseg allitasat, hogy finomhangold a jatek futasat a szamitogepeden. Az alacsonyabb ertekkel gyorsabban fut majd a jatek, a magasabbal viszont sokkal szebb/jobb minosegben.

A visszajatszasok a Save/Load menubol lesznek betolthetoek.

Ennek kellene benne lennie
  • rage
    Na jó, de az úgy nem az igazi!
    Ugyanis, ha az EXE-t nem írja át, akkor a patchnek csak a fele lesz fent,s tuti, hogy nem fog 100%-osan működni
  • GmorpH
    Offline is lehet patch-elni ha letöltöd ezt a file-t ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
    filet, ez 16,43Mb. Ehhez kell még egy "RTPatch" nevű program ami elvégzi a patch telepítését. Így lehet offline elintézni a dolgot. Kicsit bonyolultabb talán, viszont így is működik.

Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. (Offline patchelésnél ez látszik, online nem próbáltam)

Ezzel a módszerrel is látszik pár változás a menüben, hogy mennyire hasznosak azt nem tudom, mert többet nem foglalkoztam vele egyelőre.
  • rage
    Most úgy patcheltem, hogy a start menü/programok/ea games/fifa 2004/ check for update-et választottam.

utána Európát
    Most megint tölt, mint állat
  • rage
    Őőő jó kérdés
    Nekem is felment, játék elindult, de mi változott ?

Direct IP választható a multiban,azt látom
    De a video részletességén csak a felbontás terén, illetve a low-medium-high kapcsolóval lehet állítani

A controllert továbbra sem tudom állítani
    Minek kellene még benne lennie?
  • Breki33
    valaki jöjjön má multizni a mircre, nincs ellenfelem :-)
  • pluhi
    Na lejött. Kb. 20 Mb lehet.
  • rage
    Rendben, kipróbálom....
    Érdekes, hogy nem mutatja hol tart , stb...
    Mindegy, várok amig szól, hogy kész.

S hogy hogy nem kell crack, nincs védve a játék??
  • pluhi
    Szopás ez az online patchelés. Legalább irná ki mekkora! Fosok megszakitani. Nagy sirások lesznek itt unokaöcs körökben, ohne net.
  • Rudee
    rage: nem kell crack, csak meg kell várni míg befejezi a telepítést, elsőre nekem se ment, de utánna vártam kicsit és jó lett
    Marcell: sajna nincs más link, online telepítés :/
  • Marcell
    Belinkelne valaki a kozvetlen linket?
  • pluhi
    Nemtom még mindig csorog. Nagyobb mint 10 mega.
  • pluhi
    Vazz, hány megás ez a patch? Modemmel elkezdtem húzni, de no info a cuccról. Ezt nem nekünk találták ki.
  • LezLee
    Ja hülye vagyok: [email protected]
  • rage
    Úgy ahogy mondod
    A patch-hez kell majd nyilván új crack is
  • LezLee
    Bang nekem is eltudnád küldeni mailben azokat a hasznos tippeket??? Igazán rámférne :)) Nagyon megköszönném.
  • rage
    Na, probléma megoldódott.
    Most már túl vagyok első nyert meccsemen:)
  • Marcell
    Vagy ez valami online installalo faszsag??? Mert kiirt valami olyat, hogy patch installed. Es azota nem indul el a jatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Marcell
    Nem tudnad kozvetlenul belinkelni? Valamiert (talan a javascript miatt) nem tudok a letoltesig eljutni..
  • bang
    Breki, Petya777: mail
  • Rudee
    Kipróbáltam, a billentyűzet átállítása még nem sikerült, a többi dolog a helyén van :)
  • Rudee
    Itt a peccs:
    Angol
    Német
  • savafan
    Én még csak egy gép-gép ellenit indítottam a kinézet és a játék képe miatt. Ott nem volt semmi kiírva, de akkor már megvan miért. Azt hittem, hogy a labdatartót kiírja.
  • Marcell
    A menu tenyleg kurvara el van cseszve, ugy probaltak meg leegyszerusiteni? hogy irdatlan FA strukturakat hoztak letre, ahelyett, hogy gombokat tettek volna ki a kulonbozo menupontokra. (Peldaul a Fifa98-ban jol volt megoldva.)

Manuszka: gollovolistat en sem talaltam, hol van?
    Az idojaras kimaradt?! Jatszott mar valaki esoben vagy hoban???
    Miert nincsen szel?

A jatekmenet szerintem nagyon jo iranyban felodik, de rengeteg bosszanto tenyezo rontja az osszkepet. Foleg, hogy sok bevalt dolgot kihagytak a keszitok. JQA!
  • Marcell
    A jatek sebessegen (es meg egy csomo dolgon) lehet allitani a szokasos ini.big file-ban (text editorral / notepaddal es worddel nem!)
  • Marcell
    Automatikusan kiirja ott lenn, hogy ki van kijelolve. Mondjuk nem azt, hogy kinel van a labda...
  • savafan
    Be lehet azt valahol állítani, hogy a játékosok neveit feltüntesse? A régiekben meg volt oldva, hogy lássam kinél van a labda. Ebben eddig ilyen beállítást nem találtam. De ez a menü tényleg gázosnak tűnik. Első próbára vagy 3 percbe tellett mire ki tudtam választani a csapatokat és a mezeket:(
  • Emery
    Billenytuzetet at lehet valahogy allitani mert nekem eddig a W volt a sprint es nem tudok at szokni az E beture

Szerintebb jobb let volna ugy megcsinalni hogy ha hosszu passz kell akkor nyomva tartod tovabb a S-et nem igy kulon gombra tenni.

Ahhh ez a rohadt garfika mindig a jatszhatosag rovasara megy

Hat eddig Fifa 2004
  • Petya777
    bang léci az én mailomra is küldd a tippeket! [email protected]
  • Breki33
    Kéne egykis fordítás

Kenny's League Logos Version 1.1

Gameplay Update

Ich habe über 100 Einstellungen im Gameplay verändert.

- Das Passspiel ist komplett verändert worden
    - Die Schusshilfe ist verändert worden
    - Die Torwartreaktionsfähigkeit ist verändert worden
    - Das Spiel der Computerteams ist verändert worden
    - Die Hilfe bei Flanken ist verändert worden
    - Beim Kopfball kann man jetzt selber ziehlen wo der Ball hingehen soll
    - Ausserdem sind noch mehrere kleine Überraschungen mit eingebaut worden

Kleine Tipps zum Gameplay:

- Nicht immer der direkte Weg zum Tor ist der beste
    - Die "Gehen-Taste" oft benutzen so hat man viel kontrolle über den Ball
    - Einfach mal stehen bleiben und gucken wo man den Ball am besten hinspielt.
    - So spielen wie man auch in echt Fussball spielen würde
  • Breki33
    Hátha benne vagy
  • Petya777
    Hogy?
  • fm
    a laszti átvétele rész engem is érdekelne..
  • fm
    engem nem is?
  • Breki33
    Elolvastam, és köszi de nem fogom begyakorolni
    viszont az átvételes része érdekel

Ha mödötted van a védő mikor OTB-vel kapod akkor hogy kerülöd meg, hogy gólhelyzetbe legyél?

EZ a részt használnám belőle és ezert érdekel.

Ja és nekem meg Marcell nak mondom, hogy én nem szoktam klanozni, de nem alakitunk egy csapatot?
    Két ilyen világklasszisal :-)

Esetleg Beepe-t is bevehetjuk :-)
  • Breki33
    oké nézem bár most egész jó lettem rájöttem hogy lehet c-vel is tökjol operálni a 16-os előtt
  • Breki33
    Teljesen egyetértek :-)

Akkora cselek golok és támadások vannak benne

Aki meg nem tud játszani vele az sztem ne itt szidja egyből hanem gyakoroljon !!!

Az hogy meg gyors lenne :-)
    1. sztem ezt simám át lehet irni a locale-ban
    2. szvsz abszolúte nem gyors és még C-vel is lehet lassítani.
    3 OTB-t simán lehet használni. Én szinte csak azt használom állandóan ott az ujjam.
  • bang
    Breki, mél ment.