10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• CzKaresz22
    Hálózati játékra van valami megoldás a FIFA 2004-hez ?Patch ?Ilyesmi ???
  • Breki33
    amúgy te honnan vágod ennyire?

talán van egy újabb fordítonk? :-)))
  • Breki33
    oké akkor mai ellenfél kéne :-)

Ja figyi kipróbálhatnánk majd ugyis hogy a gameplay mindkettőnknél fent van

sztem jó buli
  • Marcell
    Na egy re-install utan mostmar nekem is folment a patch, reszkess Breki! ;DDD
    Mondjuk legkozelebb holnap erek csak ra jatszani, de mindenkepp kiprobalom majd a #fifa.hu-s haverokkal! :)
  • Breki33
    köszönjük
  • GmorpH
    Offline patch-hez akinek esetleg még mindig nem működne:
    Az RTpatch tulajdonképpen nem más mint egy .dll file ezt az EA ftp-jén is megtaláljátok a FIFA2004 mappában. Ehhez, ha használni akarod kell egy .exe file ami mindössze abból áll, hogy egy kezelőfelületet csinál a .dll-nek. Na ez viszont nincs fent az EA ftp-n. Aki esetleg mégis használni szeretné (későbbiekben estleg és más ilyen jellegű patch-eléseknél is működik) megtalálja a lenti címen. Tehát az offline patchez ami kell az a patchw32.dll és a FIFA_PC_English_1-1.rtp (mindkettő az EA ftp-ről), és ehhez ez a kis program: pw32gui.exe és mindössze 51kB.

Nemtudom mennyire nehéz megszerezni, feltöltöttem egy helyre, szóval aki nem akar kutakodni a neten itt megtalálja. A cím:

http://plugg.fpn.hu/pw32gui.exe

Mondjuk amig nincs egy fifa2004.exe-nk is a játékhoz ez a patch igazából max szépségtapasz, de sokat nem segít szerintem.
    Azért mindenkinek jó játékot, remélem tudtam segíteni.
  • Breki33
    "Tippek a játékmenethez: nem mindig a közvetlen út a legjobb a kapu felé, a "menés" gomb gyakori használatával nagyobb a kontrollod a labda felett, egyszerűen megállni és megfigyelni, hová lehet a labdát a legjobban megjátszani, úgy játszani mint ahogy az igazi futballt is játszanád"

Erre a mondatra érdemes ám figyelni érdemtelenül elsikkadt.

Pedig én pont tegnap tapasztaltam milyen jó
  • Breki33
    és hány százalékokat kaptak?
    asz angolt olvastam ott kb 10%-al kapott többet a PES

Nekem kb ennyivel tetszik jobban a Fifa :-)

Szerencséra a bugok többsége nem a játékmenetben van, de am,it forditottál gameplay is igéretesnek tünik.
  • Breki33
    Hát sztem szedd le a demo-t és próbáld ki.
    Bár lehet ezt megtetted.

Nekem speciel bejön, deénis úgy vagyok vele mint Hedge hogy a köritést elkapkodták.

Gondolom a kiadó nyomta őket hogy mikor adjuk már ki mindjárt itt a PES

Azért pár ilyen hozzászólás érdekelne ha publikus :-)))
  • Breki33
    Ja amúgy én nem vagyok elszállva Hedge meg tényleg nagy fifás :-)

DE nyugodjunk már le emberek
    EZ JÁTÉK
  • Breki33
    erre a kérdésre már válaszoltam

"2.-at kipróbáltam az elsót meg a 2003-ban is lehetett"

Namost gondolod ha kipróbáltam azt jelenti hogy nem lehet?
    DE akkor nyomatékosítok ahogy teis

LEHET EGYMÁS ELLEN JÁTSZANI

hogy hány karral azt nemtom :-)

Bill-el és gamepaddal lehet.

Ha a kérdés arra vonatkozott két gamepaddal lehet-e azt nem próbáltam de ha a hardver tudja sztem lehet.

• Pityuka Fővezér
    Ne ordibálj már itt fütyifej. Vedd meg a gamét, a hivatalossal mindent lehet.
  • Jony
    Most nem azért, mindenki el van szállva, hogy nagy fifás és még azt se tudja senki az ország legnygyobb fórumán hogy a p...ba kell egymás ellen nyomulni PC-n???? Nem azért de én gép ellen nem is játszanék, annak mi a franc értelme van??? Szóval ha nem totál lámák járnak ide akkor válaszolhatna már valaki normálisan egy nagyonis idevaló kérdésre. LEHET EGYMÁS ELLEN PC-N KÉT KARRAL EZT A SZART JÁTSZANI????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Jony
    Na pls! Most indulnék megvenni, valaki nyugtasson már meg hogy érdemes belőle kettőt vennem!!
  • The Hedgehog
    Szerintem a patch ellenére is tele van bugokkal a játék és ezek nagy része apró igaz, de engem aki már a kezdetek óta elméjülten FIFA-buzi nagyon zavarnak. És a Career mód sem lett olyan jó mint amilyennek beígérték...
  • The Hedgehog
    Igen ez tényleg működik. Ilyenkor dühöngök, hogy nincs otthon netem, itt meg nincs FIFA-m :D

Egyébként azt írják az SG-n, hogy akinek eredeti FIFA-ja van annak mindent javít az update. Úgyhogy tényleg meg kell várnunk a crackelt updates exe-t!
  • Imremagdi
    figyelj ! 1950-nél lévő cuccot én már letöltöttem,de egy szál exe sincs bennne !

remélem sikerül :)
  • rage at work
    ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/

Írjátok be a böngészőbe ezt, s indítsátok el
    Lépjetek be az EN-US menübe
    Most az abban található ÖSSZES file-t töltsétek le egy könyvtárba
    Indítsátok el a letöltöttek közül a home2.htm-et

S ugyanúgy, rá kell keresni a patchre, majd a download-ra kattintani, de mivel a gépünkön van minden , kb 2-3 perc múlva megkapjuk a patch installed üzenetet

• Jony
    Egymás ellen gondoltam!!
  • The Hedgehog
    Na szóval magam is elmondom amire rájöttem az update-el kapcsolatban. Szóval lehet ezt a patchet net nélkül is telepíteni csak némi átalakítást kell rajta végezni, ha ez működik akkor holnap a FIFA HUNGARY-ra kiteszek egy EXE-s telepítőt.

De persze itt felmerül a gond, hogy az update csak bizonyos részeit javítja a játéknak. Hát ez betudható a crackelt exe-nek, de lehet, hogy csak ilyen hanyag az EA. Nem tudhatjuk de ennek is utánajárok az SG fórumán.
  • Breki33
    2.-at kipróbáltam az elsót meg a 2003-ban is lehetett
  • Breki33
    párosben ugy erted, hogy multizni valaki ellen vagy simán egymás ellen?
  • Breki33
    van a mircen egy diego
    de mivel azt mondtad otthon nincs neted gondolom az nem te lehetsz
  • Jony
    Hali! VAlaki megmondaná, ha veszek hozzá 2 db Logitech dual action game padot tudok vele párosban nyomulni a haverokkal?
  • Breki33
    demotakkornemamrcesdiegovagy?
  • Breki33
    énmég tudnék anyagot adni :-)

de gondolom magadtól is nézed a német oldalakat.

Ha nem idézek eghy ma kapott levélből:

> - http://www.gfo2004.de/ (FIFA 2004)
    > - http://www.fifa4fans.de/ (FIFA 2004)
    > - http://www.fifastadt.de/ (FIFA in General)
    > - http://www.gfo2003.de/ (FIFA 2003)

Ezek a legjobb német oldalak.
  • Breki33
    1950

Csak nem multizni akarsz Imikém? :-)
  • Imremagdi
    RTPatch programot hol találom meg ! nincs mindenkinek mindenhol internete !!!!!
  • Breki33
    tom én értem

vagy legalábbis úgy teszek :-)
  • Breki33
    hm nyami nyami

öcsém te megbízhatóbb vagy mint a hivatalos tolmácsok

perfekt vagy? :-)
    Amúgy remélem ezek másokat is érdekelnek és nem terhellek túl vele.
  • rage at work
    A patch fele működik kb.
    A multi a Direct IP-vel, s az advanced menüben állítható grafikai részletesség. (low-medium-high)

Ami nem működik, a controller beállítása (hiába próbálsz rákattintani a különböző lehetőségekre, nem történik semmi) , illetve a replay mentésének lehetősége.

Ezekhez 1.1-es EXE kellene...
  • Breki33
    de ugy néz ki a multi igyis működik
  • rage at work
    "Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. "

Így van , erről beszéltünk eddig.
    Az RTPatch hibaüzenettel szépen kihagyja az EXE lecserélését, s fent hagyja az 1.0-ást.

Csak nekünk 1.1-es cracked EXE kellene, hogy ezt felülírhassuk. Utána minden működni fog azon újítások közül, amiket a patch feltett.
  • Breki33
    itt most nincs exe-m mivel gondolom ugyanolyan helyen vagyok mint te :-)

ezért kérdem az otthoniakat

amufgy ezzel kapcsolatban ez a hozzászólás korrekt idézném:

Offline is lehet patch-elni ha letöltöd ezt a file-t ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
    filet, ez 16,43Mb. Ehhez kell még egy "RTPatch" nevű program ami elvégzi a patch telepítését. Így lehet offline elintézni a dolgot. Kicsit bonyolultabb talán, viszont így is működik.

Crack azért nem kell mert a Deviance féle verzióban a törést a fifa2004.exe fileban oldották meg és ezért a patch nem találja az eredeti .exe-t és ezért nem is változtatja meg. (Offline patchelésnél ez látszik, online nem próbáltam)
  • rage at work
    A patch előtti EXE-t könnyű megnézni, mivel a telepítő CD-n külön ott van.

A legtöbb embernek alighanem a patch utáni EXE méret ugyanez lesz, hiszen nem eredeti file lévén, nem írja felül a telepítő...
    Amennyiben neked felülírta, s új EXE-d van, ezt a file-t megoszthatnád a nagyérdeművel
  • Breki33
    Amugy aki segíteni akar beírhatna egy patch előtti és utánni pontos exe méretet
  • Breki33
    egyenlőre csak
    FIFA 2004 v1.0 +1 TRAINER

van
  • Breki33
    sztem délutánnál előbb nem lesz hisz még ki kell próbálnia otthon
  • Breki33
    Fifahungary
  • Breki33
    Hedge üzeni:

"ok! figy írd meg az sg-n hogy én már dolgozom egy sima EXE-s telepítőn...!"

csak, hogy pontosan adjam át :-)

én merg elmegyek cracket keresni :-)