10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Petya777 #2081 Melyik szerverrn van a #fifa.hu csati? -
donpedro #2080 Kinevezheted magad jó angolosnak, tényleg erről van szó. :) -
donpedro #2079 Csak annyit, hogy ez a sima rip-verzió. Legalábbis szerintem. -
Ez az info szerint egy többnyelvű FIFA 2004 RIP-pelt változat a mozik, a zenék, a közönség énekei és a kommentárok nélkül. -
az van itt :-)
Marcell téged keresnek :-))))))) -
amit belinkeltél az szerintem egy rippelt verzió lehet és a multi nem a multiplayert jelenti hanem hogy több nyelvre beállítható, de nem 100, kéne egy jó angolos :)) -
a shifteset már kikapcsoltam, de még mit lehet kikapcsolni? -
Affenébe:
Erröl van szó:
nforce link -
Erről tud valaki valamit?
-
lehet hogy ki kéne kapcsolni az XP ezen hulyeségét
nekem a gyakori shift nyomogatásra indult be először -
én szintugy :-) -
hát az új fifában annyira nem vagyok még profi, de a régiben nagyon jól nyomtam, legalábbis a többiek ellen is neten. egy problémám, hogy ha három gombot nyomok egyszerre pittyeg a billentyűzetem, nemtom mitől lehet -
előbb a szintedet please P -
Hello! Na frissítettem énis! Ki akar majd játszani egyet? -
Egy kis olvasnivaló -
sztem ez korrekt de ha valakinek ezse lenne elég itt van angolul hogy kell felranki (amit lehet)
1.Use disk 1 and let the autorun menu pop up
2. Click on check for update
3. You will be brought to the patch update webpage and choose your location( Europe or N.A)
4. Click on the green thingy button and when it says download patch click it again.
5. It begins downloading without showing progress. Don't worry just wait.
6. When the button shows patch installed, DO NOT, I repeat, DO NOT immediately close the window. Just let it stay there for a further 5-8 minutes just to be safe after you see the patch installed displayed. This is for precaution(it really pays to be safe)
7. After the waiting, you should close the window. It should close fine without any lockups.
8. Run the game and you should see the difference. -
Ja engem arra emlékeztet mikor a Novi Sad-on néztük a meccseket kisgyerekként nagy helyzeteknél mint az örült felugrottunk és kiabáltunk aztan mikor mindenki lecsöndesedett megszólalt a kommentátor tök álmos hangon:
Hát ez nagy helyzet volt........P -
ismerős nem lehetet legfeljebb a stilus :-)
magánbeszélgetés......... -
jajj kicsit összekeveredtünk
a német verziót csak azért hoztam fel mert eszebe jutott és egy jóbaráttal majdnem összevitáztunk ezen.
De as linkek nem ehhez vannak tulkép azért linkeltem, hogy hátha a germán félistenek előbb találnak megoldást a 2059-ben is leírt problémára :-)
A crack egy sima 1.1-es nocd exe lesz ami a patchelt fifa-t töri
remélem szakszerűen fogalmaztam :-) -
akkor azért volt ismerős :) -
ja mielőtt félreérthető lenne ezt csak idéztem vki irásábol. -
Mivel még mindig van aki a fifa2004.exe-vel kűzd, leírom megint, hogy miért nem találja a patch a file-t. A Deviance féle verzió .nfo file-jában is írják, hogy: "4) The crack has already been replaced :) "
Tehát eddig mindig az volt a játékokkal, ha "biztonsági másolatot :-)" használtunk, hogy telepítés után felül kellett írni egy tört .exe-vel azt a file-t amit a telepítő pakolt fel, hogy egyátalán menjen a game. Most viszont az a helyzet, hogy tulajdonképpen nincsen "eredeti" .exe file-unk amit a patch keres és próbál módosítani, mivel az amit a játék telepítője felrak már az is egy tört fifa2004.exe. Tehát szerintem biztos megoldás csak az lesz, ha megjelenik egy 1.1-es fifa2004.exe. -
Hi!!
Nem toom megfigyeltétek-e, de az angol kommentár iszonyúan lomha. Mire elmondja hogy kinél a labda akkor már réges régen máshoz passzoltam. Meg a nagy helyzeteknél is mindig elalszik!!! -
az nagyon süti lenne. -
nandi #2055 Van egy kis gondom.
Szepen feltelepitem a jatekot,de a menu nem latszodik hanem piros-zold alapon ki van irva mindenhova hogy : MISSING TEXTURE,es nem latszik semmi.Jatszani amugy tudok,ott nincs ilyen baj , es a 2003-mal sem volt gond.
Mi lehet a gond es hogy lehetne orvosolni ? koszonom -
Igan csak az a fura, hogy abban nem volt asszem Angol 2.ik liga
És sokaknak kilépett meccsek végén.
De jobban belegondolva lehet Német 3.-osztály volt helyette :-) -
erre csak ezt tudom:
asszem ki tudom cselezni a telepítőt, hogy menjen net nélkül! :D
most nézem a fájlokat! ha ez sikerül akkor írok neki egy saját telepítőt és holnap kint lesz a FIFA HUNGARY-n!
-
érdekes, hogy senkise tud semmit erről a német verziórol :-)
viszont tudod mi érdekelne még?
az itteni hozzászólások
hátha ők előbb találnak cracket
German fifa forum NOW :-) -
nekem is muontolva van és próbáltam úgy is, h nem volt bent a no-cd peccs. na mindegy eleget szoptam vele.
a no-cd peccset + azért raktam fel, mert mivel mással is jáccok, ne kelljen állandóan vissza rakni a bin-t. -
hm nemtom nekem nem volt fent NoCD-és nem kérte a CD-t
igaz daemonnal mountolva volt.
Úgy tudom másoknál bekérte a CD-t piszmogott vele kicsit és kész.
Hedge azt irta:
"módosítja! nem fájlokat cserél hanem módosít!"
Nemtom segítettem-e -
miért van az, h a peccs telepítésekor kiírja, h nem találja a régi fifa2004.exe-t??? fent volt a no-cd peccs, gondoltam azért. bemásoltam a sima exe-t, úgy se jó. fifa uninstall, fifa install. így se jó. letöltöm az en-uk verziót, (eddig az en-us-t próbáltam) úgy se jó.
???????????
-
ja ezért szidják az NHL-osok és velünk példálódznak :-)
amúgy sztem a kiadó sürgette őket ezért elkapkodták.
Nameg idén lehet az EB-s lesz a nagy durranás.
Emlékezzetek csak mekkora játék volt a 98-as World Cup és a multkori EB-s amit másik csapat csinált is sokaknak tetszett. És ott nem lehet időpontot tologatni. -
asszem nekünk sem :-)
kell az exe hozzá.
Nem irom le újra olvass kicsit vissza #1995 P -
Éncsak olvasgatok ésha találok vmi érdekeset irok.
I LIKE FOOTBALL :-)
De azért köszi jólesik.
Ja ha valahol látjátok a Fifazone-s Adidas labdát szóljatok a készitője keddre igérte.
Angolosoknak készséggel megadom az icq számát :-)
Ja Kenny Gameplay ittis fent van ha valakit érdekel
fifa4fans -
Jobban belegondolva a FIFA-sok még mindig jobban jártak, mert az NHL-ben ami már lassan másfél hónapja megjelent még mindig nincs igazán multi a direkt IP-n kívül. Talán a hónap végére ha összehozzák. A FIFA-hoz meg azért 1-2 nap után kidobták a patchet. Bár azt nemtudom miért volt jobb ez így nekik, ahelyett, hogy két nappal később dobják piacra a játékot és akkor megkímélik magukat a jogosan felháborodott és "patch-et követelő vásárlóktól".
-
kicsisammy én nagy Breki vagyok, legalábbis elöl nagy dolgok vannak.
Amúgy a link nem az enyim ugyanaz... :-) -
Elég sokat olvasgattam a topicot és tudom, hogy mennyit segítettél másoknak még pár emberrel együtt szóval köszi amit írtál. 
És köszi a linket is, így tényleg egyszerűbb, de a lényeg hogy a file ottvan és működik.
-
erről csak annyit, hogy az NHL-esek meg nagyon sokan szidják elég csak az itteni topic-ot megnézni vagy a kigásat az indexen.
A németekre gondoltzam, de nem sürgős csak érdekel, hisz a németek a legnagyobb spilerek ebben.
Ja a német verzióról nem olvastál, hogy tulajdonképpen mi?
volt egy vitám róla máshol ahol bétának kiáltották ki, sztem (infok alapjan) pont a Gamestarnak adott tesztelési verzió. -
köszi kezd egész jó csapat formálódni itt :-)
az ember azt hiszi ért valamihez aztán kiderül vannak akik mégjobban értenek hozzá :-)
Amúgy egyetértek sztem is jobb offline intézni az ilyet.
a linket meg mbelinkelem hátha úgy egyszerűbb
Én vagyok a link -
Breki:
Ha tudok szívesen segítek, akár fordításban akár másban. Kicsit utánajártam a dolgoknak ezért az a pár info. Emellet nemigazán kedvelem az online patcheléseket, ezért ha lehet kerülöm is őket és próbálom offline elintézni és eddig még minden programmal meg lehetett oldani. Más programokkal is elég sok gond volt online patch-elésnél és előbb utóbb kiadták az offline patchet is. (pl. Simcity 4 ami szintén EA termék :-) )
A linknek elvileg működnie kell, természetesen kipróbáltam mielőtt közétettem itt, és lejött a file simán.