10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• fm
    megnéztem 1 meccs erejéig a Kenny féle ini file-t. nemsok változást láttam,a kapus még mindig könnyen beszopja az átlós lövéseket:(
  • fm
    thx..
  • Breki33
    figyi mindigj csinál mentést
    de ez csak egy ini
    azt elmented es ha kell visszatoltod de mondjuk a CD-n is rajta van

ja és arról beszéltem illetve idéztem a fordítást
  • Breki33
    amugy már leirtam, hogy lehet gamepadnál felcserélni a gombokat
    a config.dat megfelelő sorában kell felcserélni a számokat.
  • Breki33
    Nem egészen értelek

hét analog kar van
    az egyikkel mozgatot az ember a masikkal cselezel

a 4-en meg az inditás van az pont jo ott ha oda rakod a gyosr futástnemtusz egyszerre gyorsan futni és passzolni
  • Barni
    2003-11-06 FIFA 2004 v1.1 (c) EA Sports *CRACKED* 05x05 MB DEVIANCE 6.6
    láttam ezt is nforce-on tehát lehet ez még 25 mega is lesz
  • fm
    a Kenny-féle játékmodról beszélsz? ha felteszem és nem jó,letudom szedni? még sosem próbáltam ilyesmit,az alap fifákkal nyomultam.

amúgy a c+a féle ívelést vágod? elég hasznos..
  • Monkis
    01*5 Mb - ot ír ez meg csak 1.7 MB
  • Monkis
    Nem csak a fele szerintem :)
  • Jony
    Hát a bizbasz az amit nem nyomkodni kell hanem huzogatni a hüvelykújaddal:D. Azóta pedig már az is nagyon érdekelne, hogyan lehet mondjuk a gyorsitást a 4-es gombra tenni. Nagyon hálás volnék ha megmondanád.
  • Barni
    jól nyomod! :)
  • Rudee
    Aszongyák hiányzik vmi file, minnyá megnézem.
  • Barni
    ja azt mondom
    ha műkszik majd szólj aztán akkor linkeld be légyszi
  • fm
    thx..
  • Barni
  • fm
    ugye a Kenny féle játékmód az?
  • Breki33
    hm a mircest mondod?
    mert azzal várj mig kiproszáljuk
  • Rudee
    v1.1 crack
  • fm
    holholholholholholholhol? azé megpróbálom megkeresni..
  • Barni
    megjelent a crack
  • Breki33
    erről már párszor volt szó
    a válasz megtalálod lejjed és a dxdiag-odban........
  • Barni
    hírek vannak gyerekek
  • Breki33
    előbb mond meg neked mi a bibasz és mi a felső irány billentyű

Analog és digitális kontlorrerrol meg számozott gombokrol beszélj öregem :-)
  • Breki33
    " Több mint 100 beállítást a játékmenetben megváltoztattam.
    a passzjáték komplett megváltoztatva, a lövéssegítség megváltoztatva, a kapus reakcióképessége megváltoztatva, a komputer által irányított csapat játéka megváltoztatva, beíveléseknél a segítség megváltoztatva, fejeseknél most magad tudod irányítani hová menjen a labda és egyéb kis meglepetések lettek beépítve. Tippek a játékmenethez: nem mindig a közvetlen út a legjobb a kapu felé, a "menés" gomb gyakori használatával nagyobb a kontrollod a labda felett, egyszerűen megállni és megfigyelni, hová lehet a labdát a legjobban megjátszani, úgy játszani mint ahogy az igazi futballt is játszanád."

a 2043-ban belinkeltem
  • Rudee
    A SoccerAccess-en kintvan a link.
  • GaS*O
    hali ! valaki tudna nekem segiteni ? olyan problémám van hogy az irja ki a játék az elején hogy "FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration" gyenge a videókártyám ? van erre valami gyogyír ? valami butítás ? vagy valami PLS HELP ! mert nagyon szeretnék már vele játszani !!
  • Jony
    Help! Akinek logitech dual action gamepadja van az, hogy oldotta meg, hogy ne csak azzal a bizbasszal lehessen irányitani? Akármit csinálok nem engedi hogy a rendes fölső irány billentyüket használjam.
  • fm
    milyen az új gameplay?? kapuson tud az ilyesmi javítani? hol lelek rája? thx
  • Rudee
    Az A-t kicsit megnyomod és átemeli.
  • fm
    próbáljátok ki a c+a billentyűkombinációt!!!!!!!

lehet hogy már tudtok róla,de így egész hatásos íveléseket lehet csinálni,és az átvevő csatár sem szarozik annyit a levétellel..GÓÓÓL!
  • Marcell
    De vajon a fifa04.com (azaz a Soccergaming) miert nem tett meg emlitest a patchrol?? Lehet ez meg nem hivatalos? (mert nem lett bejelentve szerintem sehol)
  • Marcell
    NA mar a soccergaming.tv-n is elkezhdtek a problemaval foglalkozni, remeljuk valaki megirja miert is fagy ki (ma) a multi par perc utan...
    ITT A FORUM
  • Marcell
    "Valoszinusitheto, hogy amiatt" - na en is jol formazom a magyartot, tisztara, mint valami politikus :D
  • Breki33
    erre énis gondoltam........
  • Marcell
    Na megjottem, de csak par percre. Legkozelebb holnap leszek, ha addig kell valami forditas, kuldjetek a mailemre, vagy irjatok be ide, biztos megcsinalja mas is :))

Rudi mondta, hogy ma senkinek sem megy a multiplayer, meg a LAN se. Valoszinusitheto, hogy amiatt, hogy a peccs nem tudta felulirni a crackelt exe-nket. Csak az a nagyon erdekes, hogy tegnap ejjel meg mindenkinek ment a jatek. Ma meg allitolag kifagy az 5-7. perc utan. Ez eleg erdekes. Mit csinalhattak az EA-sek ma delelott? Lehet, hogy az online peccs valami backdoor-t tett a gepunkre, amivel meg tudjak nezni, hogy eredeti-e a jatek?
    No mind1, remelem hamarosan jon a krekkelt 1.1-es exe.
  • Barni
    meeert?
  • donpedro
    Ma már nem, csak holnap, most sport1 lesz kb. este 11-ig. :)
  • Breki33
    nemtom majd kiprobálom
    de azt hiszem én most duhomben felrakom az uj gameplay-t
  • Breki33
    most ebbe nem megyek vele, de sztem próbáld ki a gameplay-t
  • Breki33
    főleg tőlem :-)

én elvből nem válaszolok azoknak akiknek a megoldás még ezen a lapon van P