10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
megnéztem 1 meccs erejéig a Kenny féle ini file-t. nemsok változást láttam,a kapus még mindig könnyen beszopja az átlós lövéseket:( -
thx.. -
figyi mindigj csinál mentést
de ez csak egy ini
azt elmented es ha kell visszatoltod de mondjuk a CD-n is rajta van
ja és arról beszéltem illetve idéztem a fordítást -
amugy már leirtam, hogy lehet gamepadnál felcserélni a gombokat
a config.dat megfelelő sorában kell felcserélni a számokat. -
Nem egészen értelek
hét analog kar van
az egyikkel mozgatot az ember a masikkal cselezel
a 4-en meg az inditás van az pont jo ott ha oda rakod a gyosr futástnemtusz egyszerre gyorsan futni és passzolni -
2003-11-06 FIFA 2004 v1.1 (c) EA Sports *CRACKED* 05x05 MB DEVIANCE 6.6
láttam ezt is nforce-on tehát lehet ez még 25 mega is lesz -
a Kenny-féle játékmodról beszélsz? ha felteszem és nem jó,letudom szedni? még sosem próbáltam ilyesmit,az alap fifákkal nyomultam.
amúgy a c+a féle ívelést vágod? elég hasznos.. -
Monkis #2161 01*5 Mb - ot ír ez meg csak 1.7 MB -
Monkis #2160 Nem csak a fele szerintem :)
-
Jony #2158 Hát a bizbasz az amit nem nyomkodni kell hanem huzogatni a hüvelykújaddal:D. Azóta pedig már az is nagyon érdekelne, hogyan lehet mondjuk a gyorsitást a 4-es gombra tenni. Nagyon hálás volnék ha megmondanád. -
jól nyomod! :) -
Rudee #2156 Aszongyák hiányzik vmi file, minnyá megnézem. -
ja azt mondom
ha műkszik majd szólj aztán akkor linkeld be légyszi -
thx.. -
-
ugye a Kenny féle játékmód az? -
hm a mircest mondod?
mert azzal várj mig kiproszáljuk -
Rudee #2150 v1.1 crack -
holholholholholholholhol? azé megpróbálom megkeresni..
-
megjelent a crack -
erről már párszor volt szó
a válasz megtalálod lejjed és a dxdiag-odban........ -
hírek vannak gyerekek -
előbb mond meg neked mi a bibasz és mi a felső irány billentyű
Analog és digitális kontlorrerrol meg számozott gombokrol beszélj öregem :-) -
" Több mint 100 beállítást a játékmenetben megváltoztattam.
a passzjáték komplett megváltoztatva, a lövéssegítség megváltoztatva, a kapus reakcióképessége megváltoztatva, a komputer által irányított csapat játéka megváltoztatva, beíveléseknél a segítség megváltoztatva, fejeseknél most magad tudod irányítani hová menjen a labda és egyéb kis meglepetések lettek beépítve. Tippek a játékmenethez: nem mindig a közvetlen út a legjobb a kapu felé, a "menés" gomb gyakori használatával nagyobb a kontrollod a labda felett, egyszerűen megállni és megfigyelni, hová lehet a labdát a legjobban megjátszani, úgy játszani mint ahogy az igazi futballt is játszanád."
a 2043-ban belinkeltem -
Rudee #2143 A SoccerAccess-en kintvan a link. -
hali ! valaki tudna nekem segiteni ? olyan problémám van hogy az irja ki a játék az elején hogy "FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration" gyenge a videókártyám ? van erre valami gyogyír ? valami butítás ? vagy valami PLS HELP ! mert nagyon szeretnék már vele játszani !! -
Jony #2141 Help! Akinek logitech dual action gamepadja van az, hogy oldotta meg, hogy ne csak azzal a bizbasszal lehessen irányitani? Akármit csinálok nem engedi hogy a rendes fölső irány billentyüket használjam. -
milyen az új gameplay?? kapuson tud az ilyesmi javítani? hol lelek rája? thx -
Rudee #2139 Az A-t kicsit megnyomod és átemeli. -
próbáljátok ki a c+a billentyűkombinációt!!!!!!!
lehet hogy már tudtok róla,de így egész hatásos íveléseket lehet csinálni,és az átvevő csatár sem szarozik annyit a levétellel..GÓÓÓL! -
De vajon a fifa04.com (azaz a Soccergaming) miert nem tett meg emlitest a patchrol?? Lehet ez meg nem hivatalos? (mert nem lett bejelentve szerintem sehol) -
NA mar a soccergaming.tv-n is elkezhdtek a problemaval foglalkozni, remeljuk valaki megirja miert is fagy ki (ma) a multi par perc utan...
ITT A FORUM -
"Valoszinusitheto, hogy amiatt" - na en is jol formazom a magyartot, tisztara, mint valami politikus :D -
erre énis gondoltam........ -
Na megjottem, de csak par percre. Legkozelebb holnap leszek, ha addig kell valami forditas, kuldjetek a mailemre, vagy irjatok be ide, biztos megcsinalja mas is :))
Rudi mondta, hogy ma senkinek sem megy a multiplayer, meg a LAN se. Valoszinusitheto, hogy amiatt, hogy a peccs nem tudta felulirni a crackelt exe-nket. Csak az a nagyon erdekes, hogy tegnap ejjel meg mindenkinek ment a jatek. Ma meg allitolag kifagy az 5-7. perc utan. Ez eleg erdekes. Mit csinalhattak az EA-sek ma delelott? Lehet, hogy az online peccs valami backdoor-t tett a gepunkre, amivel meg tudjak nezni, hogy eredeti-e a jatek?
No mind1, remelem hamarosan jon a krekkelt 1.1-es exe. -
meeert? -
donpedro #2130 Ma már nem, csak holnap, most sport1 lesz kb. este 11-ig. :) -
nemtom majd kiprobálom
de azt hiszem én most duhomben felrakom az uj gameplay-t -
most ebbe nem megyek vele, de sztem próbáld ki a gameplay-t -
főleg tőlem :-)
én elvből nem válaszolok azoknak akiknek a megoldás még ezen a lapon van P