10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Jony #2223 Na. Zsir minden.:D Szóval Logitech dual actiont ha bedugod a másik usb-be már lehet is küldeni két karral. Nagyon nem bántam meg, hogy kettőt vettem, hiába a Logitech nem hagyja hogy csalódjanak benne. Szóval ha Joy akkor csak ez. Breki ha tudod azt megmondhatnád még amit este kérdeztem, mármint lehet e fifa 2004 et nem az egyik dual karról hanem a besülyesztett iránygombokról irányitani? -
amúgy mindjárt belinkeli -
miis keresgélünk ha válaszolni akarunk
de elküldtem -
ja csak slotja nincs
mindegy már 10k-val csorog :-)
köszi bipiiiiiiii P -
Ja de ha tudsz ujjabbat érdekel :-) -
levan írva a fifaiskolában hogy kell
bárt mintha az uj gameplay-asl máshogy rúgná
tetszik -
gondolom le kellett szedni
csak az nem igaz aki leszedte nem képes visszaosztani
Na mindegy várok a slot-omra -
Opsz megvan -
Úgynézem már sehonnan
Na mindegy majd elkérem Rudee-től P -
ezeket honnan lehet letölteni ?
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod -
Sziasztok
Namost énis lemaradtam.
Kell a 25 megás vagy elég az exe-t cserélni? -
Nem tudná vki csak az origi, ill a tört exét felrakni vhova(1.1)?
Köszi -
shit! lemaradtam róla... nincsen meg a forrás? -
donpedro #2200 Nálam a grafikai változást az jelemtette, hogy most mintha nem szaggatott volna, bár ez nem biztos, lehet, hogy már megszoktam, és azért nem tűnik fel.
Viszont a játékmenet nálam ugyanolyan: a próba kedvéért a Bayern ellen elindultam Lahm-mal a saját 16-osomról, pont a pálya közepén.
Nem mentem se jobbra, se balra, csak futottam előre, néha sprintelve, néha csak normálisan. Senki nem támadott le, úgyhogy végigfutottam az egész pályán (!), majd kb. 18 méterről teljesen tisztán lőttem, sajnos mellé, ami azért érdekes, mert továbbra sem nyomtam más irányt, csak az előre gombot. (Lehet, hogy kellett volna.)
Mindez semi-pro-n történt, de szerintem ez sokkal inkább volt amatőr... :( -
donpedro #2199 A patchel végre átállítottam a control-t a régire, erre döbbenten tapasztaltam, hogy már megszoktam ezt a szerencsétlen beállítást, és most a kiugratásoknál sprint helyett rendre passzolok... :(
Ergo szokhatok vissza megint. (Bár ez valszeg gyorsabban fog menni, végülis a Bayern-t így is megvertük idegenben.) -
donpedro #2198 Már a múltkor is akartam írni, de mindig elfelejtettem a sok bosszankodás miatt. Szóval a lövésanimáció nagy meglepetésemre a demo óta ki lett javítva! Ezért jár a pirospont. A full-ban nagyon szépek a lövések, végre nem páros lábbal akarnak gólt lőni a fiúk.
:)
(Ne mondjátok, hogy mindig csak negatívumokat írok...)
Más kérdés, hogy sajna a kapusok továbbra is durván bénák (az animációjuk is). Illetve a ziccereket gyakran hárítják, viszont távoli lövésnél dőlnek, mint a liszteszsák, rendre a kezeik között suhan be a laszti. Hiába, a script nagy úr... -
Pityuka Fővezér #2197 Én a hármast kihagytam.
Szal nem köll temetni ezt a gamét, sokat javított rajta a peccs: a játék pörgősebb, gyorsabb lett. A menü kiegészült a controll setuppal és a grapics detailssal. A menü és az in game graf kontrasztosabb, de ez szvsz. Multi részt nem néztem, eddig nem tettem fel, majd most.
Na ennyi első blikkre. -
Rudee #2196 Telepítés menete:
1. FIFA install
2. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Orig-Exe/fifa2004.exe-t átmásolod a fifa könyvtárába
3. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Update tartalmát (2 file) abba a könyvtárba, ahova telepítve van a fifa (pl:C:\Program Files\EA Sports\FIFA 2004
4. dev-rtp_fifa.exe-t elindítod
5. vársz míg végigmegy :)
6. FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE/Crack/fifa2004.exe-t átmásolod oda ahova telepítetted a fifát
7. Kettőt rákattintasz az asztalon található FIFA 2004 ikonra ;)
Jó játékot. -
Pityuka Fővezér #2195 thx -
Rudee #2194 Tölcsétek egésséggel :) -
Pityuka Fővezér #2193 time -
Pityuka Fővezér #2192 már csak 4 -
Rudee #2191 Na már csak 6 perc. -
Rudee #2190 Még kb fél óra, és kész vagyok. -
akkor vki egy linket passzintson ide (igaz, nekem még a játék sincs meg :)) -
Rudee #2188 Lejött a 25 megás cucc, most töltöm föl, még jó fél óra és jön a link. Ha lehet majd gyorsan szedjétek le és terjesszétek, mer ideiglenes tárhelyen lesz. -
Pityuka Fővezér #2187 Kijött az 1.1 cracked -
Nha letoroltem, ez sem volt valami hosszueletu (eddig 2-2 szar (NHL,Fifa) Remelem a NBA jobb lesz -
figyi a dxdiagban enabled-nek kell lennie mindháromnak
+D stb
DE sztem itt a kártya nagyon gyenge
AZ én régi gépem amit hirdetek itt sokkal jobb.
sajnálom -
naugye nem megmondtam? :-) -
a futás nélkül nyomod? pedig az hasznos..de maj ha lesz krekk átállítod.
en pro-n nyomom a real-al,második vagyok a tabellán:(
de sztem nagyon jó játék,és a Kenny-féle ini file is meghozta a hatást. -
Oszetett gollovo listat nem talaltam, de csapatonket a "Stat" resznel kiirja a golok szamat.
Amugy eleg szoros meccseket jatszok semi-prof szinten ugy hogy nem hasznalom a futast es a hosszu paszt mivel nem all ra a kezem (inkabb hagyom a fenebe)
Ez a EA sports mindig elcsesz valamit
-
nah megnéztem inak rola de választ nem látok :((((((( PLSPLSPLS HEEEEEELLLLLP :/// -
igaz -
amúgy sztem keresővel nézd végig a 4-5. oldaltól kezdve előre a hozzászólásokat a "hardware graphics acceleration" szöveggel,vagy hasonlóval és meglesz.. -
TNT2 M64 :((
de nincs valami butitás ?? -
mér milyen? -
az lehet hogy kaki a videókártyám ? -
FIFA 2004 requires hardware graphics acceleration
ezzel mit lehet kezdeni ? valami help !!! -
Nemtalálom sehol ! PLSPLS HELP !!!!