FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLNAP NAGY NAP LESZ,VÉGRE KIADJÁK A DEMÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

demo? 😞
ha megjelenik a demo, akkor hol lesz fönn elõször? a hivatalos lapon?
Igaz is, srácok bocs az off-topic miatt, ezt ellensúlyozandó gyorsan be is írom, hogy az NHL 2004-bõl kiindulva, az új FIFA akár nagyon jó is lehet. Remélem nem szúrják el apró, de bosszantó hibákkal, mint a hokit, és akkor megint jönnek majd az átfocizott éjszakák...
Jah, hogy konzolos újságról van szó... Ezt eddig nem mondtad, de tulajdonképpen mindegy, hiszen így is érdekel a téma. Más kérdés, hogy konzolom momentán nincs. Anno volt Dreamcast-om, de anyagi okok miatt kénytelen voltam eladni. Kár érte, jó kis gép volt.
No mindegy, a lényeg, hogy már tegnap küldtem neked tesztet, remélem megkaptad. Ha nem túl nagy kérés, akkor légy oly jó hozzám, és akkor is válaszolj, ha esetleg nem tetszett a mûvem. Köszi.
No mindegy, a lényeg, hogy már tegnap küldtem neked tesztet, remélem megkaptad. Ha nem túl nagy kérés, akkor légy oly jó hozzám, és akkor is válaszolj, ha esetleg nem tetszett a mûvem. Köszi.
Let\'s rock BABY..!!!!...
Sztem az ezévi Fifa-ban nem fogunk csalódni!! Csak jönnne már az a demó!!!!!!!!!!!!!!!!!

az lehet..
de én is elég fanatikus vagyok,a 2002õt teljesen kiveséztem,de az utána lévõkben,az istennek se oda rúgta a lasztit,ahova én szerettem volna,nomeg amilyen magasan szerettem volna(kapura). a másik meg,hogy késõbb válnak meg a játékosok a bõrtõl,mint ahogy azt szeretné az ember(és ez a nagyobbik baj),ha sprintelsz,még megvár egy két ütemet,aztán rúgja el. addigra pedig már lehet,hogy a helyzet megváltozása miatt már mást szeretnék..
de én is elég fanatikus vagyok,a 2002õt teljesen kiveséztem,de az utána lévõkben,az istennek se oda rúgta a lasztit,ahova én szerettem volna,nomeg amilyen magasan szerettem volna(kapura). a másik meg,hogy késõbb válnak meg a játékosok a bõrtõl,mint ahogy azt szeretné az ember(és ez a nagyobbik baj),ha sprintelsz,még megvár egy két ütemet,aztán rúgja el. addigra pedig már lehet,hogy a helyzet megváltozása miatt már mást szeretnék..
igen,ezt én is szerettem volna látni már egy fifában,de én kétségekkel várom a 2004-et,irányíthatóság szempontjából,ugyanis nekem csalódás volt a WC2002 a kapura lövés miatt,a 2003 pedig a játékos "lekésett reagálásai" és a kapuralövés miatt. de várom már a demót,meg a jatekot. hajrá EA

Mindenképpen érdekelne a dolog, hamarosan küldöm a cikket, remélem tetszeni fog.
test
Válalkozó kedvü fiatalok FIGYELEM !!!!!!
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendõ tesztelõ,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante.......
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendõ tesztelõ,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante.......
Let\'s rock BABY..!!!!...
no meg ez is😞(
Fifa 2004 release-date updated:
PC: 31.10.03
PS2: 24.10.03
XBOX: 24.10.03
GBA: 31.10.03
PsOne: 24.10.03
GameCube: 24.10.03
PC: 31.10.03
PS2: 24.10.03
XBOX: 24.10.03
GBA: 31.10.03
PsOne: 24.10.03
GameCube: 24.10.03
Mit tudtok a menedzser-módról? Mibe szólhatok bele, mit kell irányítanom? A játékosok skill-jei változnak majd?
A medve nem játék.
Hat nemtudom...
A kepek tenyleg remekbeszabottak, de mint ahogy mar irtak is elottem, itt mar reg nem a grafikaval van a gond, hanem valami massal...
Nekem jatszhatosag, jatekelmeny szempontjabbol a csucs a FIFA 99 volt, azota szerintem meg sem kozelitik a kesobbi reszek annak jatek-szinvonalat.
A kepek tenyleg remekbeszabottak, de mint ahogy mar irtak is elottem, itt mar reg nem a grafikaval van a gond, hanem valami massal...
Nekem jatszhatosag, jatekelmeny szempontjabbol a csucs a FIFA 99 volt, azota szerintem meg sem kozelitik a kesobbi reszek annak jatek-szinvonalat.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Én nem sokat játszotam eddig a FIFA sorozattal (inkább az NHL-t nyomom), mert nagyon hiányzik nekem belõle a training. Szerintem Backhem sem rúgná így a szabadrugásokat, ha sosem gyakorolna. Jó lenne a kezdõ játékosoknak valami tutoriál féle is, ahhol megmutatnák a cseleket trükköket stb.
hi!
a képek jok! remélem tényleg lesz training mod! az nagyon kéne bele.... megaztán a játékosok intelligenciáján is van mit javítani.....
a képek jok! remélem tényleg lesz training mod! az nagyon kéne bele.... megaztán a játékosok intelligenciáján is van mit javítani.....
football without ultras is nothing
Szörnyen néz ki az EA labda és a stoplisok is toplákok! Végre az NHL arc technológiát kezdik használni. Megjegyzem, hogy az NHL készítõ team már jópár éve képes volt ezen a szinten alkotni.
Megjelentek a játékból az elsõ képek, melyeket az FIFA HUNGARY-n (vagyis annak fórumában) meg lehet tekinteni. Várom az észrevételeket és véleményeket...
Szerintetek...?
Szerintetek...?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!