10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#9703 Ritka randa ez a kék mez... honnnan van? -
#9702 Mi van Brekusz? Csalod a FIFA-t? Ugye megfertőzött a KONAMI... nem megmondtam?! -
#9701 hát nemtom
mostanában inkább WE-zek -
#9700 Mondjuk juve már foglalt ha jól tudom,én ajaxszal vagyok. -
#9699 itt
A fifa online bajnokság,ha jól tudom,de az fh-n is kint volt. -
#9698 hm? -
#9697 Nem jössz jelentkezni Breki a bl-re?(Mu fan page) -
#9696 "© examinee: Szoval: tegnap ugye feltettük! Mindenki kiprobálta a magyarokat!!
Ám amaikor mással akartak lenni: pl barazilokkal - mindketten kiválasztották a brazil bajnokságot meg a csapatot és mindketten ugy látták hogy az ellenfelük belgát vagy dánt választott ki!!!!
Amikor bementek a játékba akkor ugye az ellenfél ezekkel a csapatokkal volt!
Tehát- én maradtam brazil ő meg dán! Ő meg ugy látta hogy ő a brazil én meg belga!!!
szoval eléggé összekeverte a dolgokat és uninstall lett, ráadásul az egész fifat uninstallolni kellett mert a HSP uninstall nem oldotta meg!!!"
Naszóval. Senki sem mondta sohasem, hogy a HSP működik online módban, mert úgy vettem ki ti ott próbáltátok ki. -
pilfer #9695 Nem rossz. -
#9694 -
#9693 igen -
miatyánk #9692 Hell
Nem igazán ismerem a FIFA sorozatot, úgy hogy elég buta kérdésem lenne hozzátok.
Szóval lehet e két gamepaddal, vagy bill + gpaddal egy gépen egymás ellen játszani, mint konzolon?
Elég ha igennel vagy nemmel válaszoltok. -
#9691 #9665
Ilyen gond is van vele! tehát nem lett az igazi és nem kis gond van vele!!! -
#9690 magolással is lehet
bár én azt útálom-tam -
#9689 Én itt szoktam
link
de ez nem magyar -
#9688 Azért valahogy el kell odáig jutni,vagy nem? -
#9687 nem egy vagy két diplomától lesz okos valaki -
#9686 Ja és az hogy okosabb vagy az nem vicc, azért egy diplomás ember(ha majd meg lesz (vagy megvan már)) -
#9685 Ja,le tudod írni hol tudok képet feltölteni? -
#9684 Én elfogadtam ez csak poén volt, nem vagyok én hirtelen haragú, meg sértődékeny, lesza..om az egészet -
#9683 figyi te kérdeztél én válaszoltam
nem kötelező elfogadni
-
#9682 Jó van bazze,tudom hogy idősebb vagy,tapasztaltabb,meg okosabb,legyen neked igazad(csak a hsp-vel már volt néha egy kis gond) -
#9681 oké te biztos jobban tudod :-) -
#9680 De,de szerintem más probléma van -
#9679 nekem is volt annó ilyen részletesen leírtam
csak tétmeccsen akadt ki barátságoson ugyanazzal a két csapattal ugyanabban a stadionban jó volt -
#9678 ez kérdés volt -
#9677 akkor visszaállitod
mentésről nem hallottál még -
#9676 Az ember zsozé,és neki is ez a baja(csak karierben akad ki, amúgy nem) -
#9675 Azt írta egy ember az Fh-n hogy barátságoson nem akd ki,de akkor mi a baj? -
#9674 De azt mondták, ne nyúljunk bele, mert vagy nem sikerül, vagy szétbassza az összes csapatét. -
#9673 jelentsd lol
próbáljátok ki másik mezzel sztem az kavar be -
pilfer #9672 Nem csak nálad van, csak az az érdekes, hogy akinél ugyanez a kilépés van, az a FTC-Balaton meccs előtt lép ki. Érdekes! Jelentsd Hedgénél! -
#9671 ÁÁÁ.Akkor nekem gagyi,de miéééééééééért?(mondjuk csak ez az egy meccs) -
pilfer #9670 Kipróbáltam egy barátságos meccsen, nekem elindult. (Balaton-FTC) -
#9669 Lenne egy nagy kérésem:akinek megvan a Hsp,attól azt szeretném kérni,hogy nézze meg a Balaton-Ftc meccset,hogy elindul-e?(nekem nem)(és nem ftc-balaton,hanem balaton-ftc) -
#9668 Akkor én a 20-ban vagyok -
#9667 Akkor meg minek!!!! 100-bol 80 ember multizik!!!!
Majd ha jo lesz biztos felteszik a többiek!!!! -
Rudee #9666 FH-n le van írva, hogy uninstall után miket kell visszamásolni a CDről.
Azt meg senki se mondta, hogy a multiba is jók lesznek a magyar csapatok. -
#9665 Szoval: tegnap ugye feltettük! Mindenki kiprobálta a magyarokat!!
Ám amaikor mással akartak lenni: pl barazilokkal - mindketten kiválasztották a brazil bajnokságot meg a csapatot és mindketten ugy látták hogy az ellenfelük belgát vagy dánt választott ki!!!!
Amikor bementek a játékba akkor ugye az ellenfél ezekkel a csapatokkal volt!
Tehát- én maradtam brazil ő meg dán! Ő meg ugy látta hogy ő a brazil én meg belga!!!
szoval eléggé összekeverte a dolgokat és uninstall lett, ráadásul az egész fifat uninstallolni kellett mert a HSP uninstall nem oldotta meg!!!
-
Rudee #9664