10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• examinee
    CSak szolok hogy a HSP megint nem lett jó!!!!!
    Részleteket nemsokára leírom!!!!!
  • Breki33
    hátha olvastál róla vhol, meg sztem ugyanott van mint a másikban
    amúgy van itt a játéknak saját fóruma
  • The Hedgehog
    ok emil! honnan tudnám? meg sincs a a gém' még!
  • Breki33
    Akkor emil nekem ha kell oks?

Ja ésha esetleg tudod a WEi-ben hol a stadionok füveinek mintázata érdekelne.
    A textúra már megvan.
  • The Hedgehog
    Jah a DVD nem biztos de majd megbeszéljük...
  • Breki33
    DVD-is, füvek is?
  • The Hedgehog
    kell hát csak szar az ICQ-m, majd ebédszünetben megnézem és újratelepítem!
  • Breki33
    Magyar játékosok tulajdonságszintjét fixre belőni?
    Az még senkinek sem sikerült :-)

Nem válaszoltál icq-n, nem tudom kell-e az anyag P
  • The Hedgehog
    SzaL! Ha már engem érint a HSP-s dolog. Szóval a csillagok nem befolyásolnak semmit csak látványelemek. A játékostulajdonságokat a belga bajnoksághoz igazítottam és mindíg azt hangsúlyoztam, hogy LEHETETLEN 400 játékos tulajdonságát valósághűen lemodellezni. Egyszerűen nem lehet! Kész! Ezzel is heteket dolgoztunk!

A V. Ottó fej pedig egy kis benthagyott poén! Akit zavar annak sajnálom a problémáit... :)

Ja ha valaki bevállalja, hogy ECP dbEdit-el szépen belövi a játékostulajdonságokat a valós szintre szivesen látjuk a csapatban. Ez most komoly...
  • Breki33
    tudok is
    bár a végét nem értem P
  • pilfer
    nem a tor-hangokra gondoltam...
    nem rossz, és a bemondás "hallhatatlan", ami ebben az esetben nem hátrány.
    Azt hittem tudsz vmit, amit én nem.
    Pl. cseréhez bemondóhang... de nem
  • Breki33
    bemondó belmondó P

de tetszik amúgy?
    bár akkor te már hallottad a Wei-ben
  • Breki33
    hát a tor-hangokat gólhoz

ugye fifában a cseréhez nem lehet igy a stadion bemondót én mindenhova raktam

úgyis annyi van, hogy ritkán szól P
  • pilfer
    Megérkeztek, meghallgattam game audio playerrel, de nem tudom, "hova" tegyem.
  • Breki33
    tényleg a musikok megérkeztek?
  • Breki33
    amikor Hedge előkerül
    én nem fogom üldözni

Sztem sok különbség van bár én rögtön Wolfi szuper patchével kezdtem
  • pilfer
    gyepről - jövő hét közepéig min. - hallani sem akarok.
    (Mikor jelenik meg vhol?)

Lejött...Még nem sokat játszottam vele, de nekem semmi különbség nem tűnik fel a PES és e között, bár lehet azért, mert keveset játszottam - és "régen" - a PES-sel.
  • Breki33
    Ez már Matthäusnak köszönhető P

Lejött a WEi?
    Mer kéne pár jó gyep :-)
  • pilfer
    Szerintem (is) túl erősek lettek a magyar játékosok.
  • Rudee
    Nem a csillagok határozzák meg a csapatok erősségét, hanem a játékosok. A Realt is át lehet állítani 1*-osra, mégis erős csapat marad.
    A játékosok viszont túl jók, de remélhetőleg lesz vmi javítás.
  • Rudee
    Igen.
  • examinee
    Muszály a HSP-hez szolnom!!!!
    Télleg tök jo hogy megcsinálták (végre) meg tök rendesek de: Vincze Otto feje ua mint a Beckhamé!!! A csapatok irreálisan jok vagy rosszak! Pl: fradi 4 és fél csillagos a Balaton FC aki ott van az elején a tabellának az meg 2 csillagos!!!
    Szoval akkor install után ne írják oda hogy hűen tükrözi a mai magyar focit!!
    És még csak egyet jáccottam eddig!!!
    Jah: és a az automata magyarosítás: az arial.ttf-et végre megcsinálhatták volna hogy kiírja a betűket ne ugy kelljen másolgatni CS-röl a régi filet!!
    De amugy jó!:))
  • gercse
    Akkor ez azt jelenti hogy az összes csapatnak lesz 3.meze?(amennire tudok angolul)
  • Rudee
  • gercse
    Az új kit raptor miben fog különbözni a régitől?(nem külsőleg)
  • sammy
    Sztem meg pont elég neki...
  • Breki33
    de így nem elég a gomb sztem
  • sammy
    Nem mert neki ez az első gamepadja, soha nem játszott még dual analog-gal, és cordless-el sem.
  • Breki33
  • Breki33
    és amit írtam a rumble-re az nem zavarja?
  • Rudee
  • sammy
    A Logitech Cordless nekem bejött nagyon, szuper vele az irányítás. Az egyik barátom vett egy RumblePad-ot, ő is nagyon meg van vele elégedve. A harmadik cimbim egy Logitech joy-t vett, ő azzal fifázik, mert joy fanatikus. A negyedik most szenved egy kis 1500Ft-os gamepad-dal, de már ő is gondolkodik egy másik megvételén, mert küzd a Fifával, és nem akarja rendesen felismerni, illetve összekavarodnak a gombok.

Aztán lehet hogy még más cimboráim is beneveznek majd Logitech gamepadra, csak ne lenne olyan nehezen beszerezhető....
  • sammy
    Majd egyszer kipróbálom, de most erre akarunk ráállni a cimbikkel. Mi is izgalmas meccseket játszunk, eddig én voltam a bajnok mindig, de már fejlődnek a többiek is, szombaton már kétszer ki is kaptam. De a legizgibb meccs mégis a Dortmund-Bayern rangadó volt, amikor vezetést szerzett a cimborám, aztán egyenlítettem, rögtön utána megint megszerezte a vezetést, és a 90. percben sikerült egyenlítenem.

Aztán aranygóllal megnyertem...

Az egyik barátom úgy ordított, hogy be is rekedt aznap este
  • Breki33
    hát te tudod, nekem mióta megvan nemsokat fifáztam,
    multiban +vmi eszméletlen. Egy haverral játszom sokat ő beívelni tud én meg végigcselezem (lásd gif). Aztán szekállom, hogy csak beadásos gólokat tud lőni én meg rendesen támadok.

csak egy példa: lövőcsel megnyomod a rúgást de mégsem akarsz rúgni asszem pasz gomb erre lövőcselt csinál
    de nem offolok énis utáltam régen amikor jöttek a pes-el P

Amúgy milyen Logitech?
    Nekem a dual helyett nem tudodd a CHS másikat hozni akartak adni helyette egy rumble-t ami ugye 4000-el drágább, de az nagyon gáz, pl elöl két gomb van nem négy.

Viszont a cordless rumblepad bejött, nincs gumi ami szétjöjjön és könnyen kezelhető, főleg, hogy zsinór nélküli
  • sammy
    Fifában=Fifával
  • sammy
    Nem, nem próbáltam ki. Meg vagyok elégedve a Fifában úgy nagyjából, ráadásul már a cimboráim is beneveztek Logitech cuccokra, úgyhogy szombatonként toljuk a multit. Nem örülnének neki, ha most egy újabb játékra kéne váltani, még ezt sem gyakorolták be rendesen...
  • Breki33
    ja azt hittem azt amit kértem illetve kértek

tényleg te a Wei-t kiprószáltad?
  • sammy
    Megnéztem, az újabbat hirdeti. Az jobb is...
  • sammy
    Nem tom melyiket hirdeti, de minnyá megnézem...

Egyelőre elég ennyi labda
  • Breki33
    Ja ha a WEihez is készitenél egy Nike-t csak szól most ezzel meg a BL labdávval szenvedek