10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#9663 CSak szolok hogy a HSP megint nem lett jó!!!!!
Részleteket nemsokára leírom!!!!!
-
#9662 hátha olvastál róla vhol, meg sztem ugyanott van mint a másikban
amúgy van itt a játéknak saját fóruma -
#9661 ok emil! honnan tudnám? meg sincs a a gém' még! -
#9660 Akkor emil nekem ha kell oks?
Ja ésha esetleg tudod a WEi-ben hol a stadionok füveinek mintázata érdekelne.
A textúra már megvan. -
#9659 Jah a DVD nem biztos de majd megbeszéljük... -
#9658 DVD-is, füvek is? -
#9657 kell hát csak szar az ICQ-m, majd ebédszünetben megnézem és újratelepítem! -
#9656 Magyar játékosok tulajdonságszintjét fixre belőni?
Az még senkinek sem sikerült :-)
Nem válaszoltál icq-n, nem tudom kell-e az anyag P -
#9655 SzaL! Ha már engem érint a HSP-s dolog. Szóval a csillagok nem befolyásolnak semmit csak látványelemek. A játékostulajdonságokat a belga bajnoksághoz igazítottam és mindíg azt hangsúlyoztam, hogy LEHETETLEN 400 játékos tulajdonságát valósághűen lemodellezni. Egyszerűen nem lehet! Kész! Ezzel is heteket dolgoztunk!
A V. Ottó fej pedig egy kis benthagyott poén! Akit zavar annak sajnálom a problémáit... :)
Ja ha valaki bevállalja, hogy ECP dbEdit-el szépen belövi a játékostulajdonságokat a valós szintre szivesen látjuk a csapatban. Ez most komoly... -
#9654 tudok is
bár a végét nem értem P -
pilfer #9653 nem a tor-hangokra gondoltam...
nem rossz, és a bemondás "hallhatatlan", ami ebben az esetben nem hátrány.
Azt hittem tudsz vmit, amit én nem.
Pl. cseréhez bemondóhang... de nem -
#9652 bemondó belmondó P
de tetszik amúgy?
bár akkor te már hallottad a Wei-ben -
#9651 hát a tor-hangokat gólhoz
ugye fifában a cseréhez nem lehet igy a stadion bemondót én mindenhova raktam
úgyis annyi van, hogy ritkán szól P -
pilfer #9650 Megérkeztek, meghallgattam game audio playerrel, de nem tudom, "hova" tegyem. -
#9649 tényleg a musikok megérkeztek? -
#9647 amikor Hedge előkerül
én nem fogom üldözni
Sztem sok különbség van bár én rögtön Wolfi szuper patchével kezdtem -
pilfer #9646 gyepről - jövő hét közepéig min. - hallani sem akarok.
(Mikor jelenik meg vhol?)
Lejött...Még nem sokat játszottam vele, de nekem semmi különbség nem tűnik fel a PES és e között, bár lehet azért, mert keveset játszottam - és "régen" - a PES-sel. -
#9645 Ez már Matthäusnak köszönhető P
Lejött a WEi?
Mer kéne pár jó gyep :-) -
pilfer #9644 Szerintem (is) túl erősek lettek a magyar játékosok. -
Rudee #9643 Nem a csillagok határozzák meg a csapatok erősségét, hanem a játékosok. A Realt is át lehet állítani 1*-osra, mégis erős csapat marad.
A játékosok viszont túl jók, de remélhetőleg lesz vmi javítás. -
Rudee #9642 Igen. -
#9641 Muszály a HSP-hez szolnom!!!!
Télleg tök jo hogy megcsinálták (végre) meg tök rendesek de: Vincze Otto feje ua mint a Beckhamé!!! A csapatok irreálisan jok vagy rosszak! Pl: fradi 4 és fél csillagos a Balaton FC aki ott van az elején a tabellának az meg 2 csillagos!!!
Szoval akkor install után ne írják oda hogy hűen tükrözi a mai magyar focit!!
És még csak egyet jáccottam eddig!!!
Jah: és a az automata magyarosítás: az arial.ttf-et végre megcsinálhatták volna hogy kiírja a betűket ne ugy kelljen másolgatni CS-röl a régi filet!!
De amugy jó!:))
-
#9640 Akkor ez azt jelenti hogy az összes csapatnak lesz 3.meze?(amennire tudok angolul) -
Rudee #9639 #9495 -
#9638 Az új kit raptor miben fog különbözni a régitől?(nem külsőleg) -
#9637 Sztem meg pont elég neki... -
#9636 de így nem elég a gomb sztem
-
#9635 Nem mert neki ez az első gamepadja, soha nem játszott még dual analog-gal, és cordless-el sem. -
#9634 -
#9633 és amit írtam a rumble-re az nem zavarja? -
Rudee #9632 -
#9631 A Logitech Cordless nekem bejött nagyon, szuper vele az irányítás. Az egyik barátom vett egy RumblePad-ot, ő is nagyon meg van vele elégedve. A harmadik cimbim egy Logitech joy-t vett, ő azzal fifázik, mert joy fanatikus. A negyedik most szenved egy kis 1500Ft-os gamepad-dal, de már ő is gondolkodik egy másik megvételén, mert küzd a Fifával, és nem akarja rendesen felismerni, illetve összekavarodnak a gombok.
Aztán lehet hogy még más cimboráim is beneveznek majd Logitech gamepadra, csak ne lenne olyan nehezen beszerezhető.... -
#9630 Majd egyszer kipróbálom, de most erre akarunk ráállni a cimbikkel. Mi is izgalmas meccseket játszunk, eddig én voltam a bajnok mindig, de már fejlődnek a többiek is, szombaton már kétszer ki is kaptam. De a legizgibb meccs mégis a Dortmund-Bayern rangadó volt, amikor vezetést szerzett a cimborám, aztán egyenlítettem, rögtön utána megint megszerezte a vezetést, és a 90. percben sikerült egyenlítenem.
Aztán aranygóllal megnyertem...
Az egyik barátom úgy ordított, hogy be is rekedt aznap este -
#9629 hát te tudod, nekem mióta megvan nemsokat fifáztam,
multiban +vmi eszméletlen. Egy haverral játszom sokat ő beívelni tud én meg végigcselezem (lásd gif). Aztán szekállom, hogy csak beadásos gólokat tud lőni én meg rendesen támadok.
csak egy példa: lövőcsel megnyomod a rúgást de mégsem akarsz rúgni asszem pasz gomb erre lövőcselt csinál
de nem offolok énis utáltam régen amikor jöttek a pes-el P
Amúgy milyen Logitech?
Nekem a dual helyett nem tudodd a CHS másikat hozni akartak adni helyette egy rumble-t ami ugye 4000-el drágább, de az nagyon gáz, pl elöl két gomb van nem négy.
Viszont a cordless rumblepad bejött, nincs gumi ami szétjöjjön és könnyen kezelhető, főleg, hogy zsinór nélküli -
#9628 Fifában=Fifával -
#9627 Nem, nem próbáltam ki. Meg vagyok elégedve a Fifában úgy nagyjából, ráadásul már a cimboráim is beneveztek Logitech cuccokra, úgyhogy szombatonként toljuk a multit. Nem örülnének neki, ha most egy újabb játékra kéne váltani, még ezt sem gyakorolták be rendesen... -
#9626 ja azt hittem azt amit kértem illetve kértek
tényleg te a Wei-t kiprószáltad? -
#9625 Megnéztem, az újabbat hirdeti. Az jobb is... -
#9624 Nem tom melyiket hirdeti, de minnyá megnézem...
Egyelőre elég ennyi labda -
#9623 Ja ha a WEihez is készitenél egy Nike-t csak szól most ezzel meg a BL labdávval szenvedek