FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajjaj ott hogy jön ki a szorzó?
ati-khoz nem értek, de itt asszem nem a kártya a gyenge láncszem :-)
az 1.1 fent van?
A Fifa 2004-ben hogy lehet emelni a játékosok skilljét career módban?
Köszi:
Taranov
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Valaki szokott szervert csinálni, amennyiben ez lehetséges a Fifa2004-ben? Mert az egyik barátom szeretne gameolni valaki(k) ellen.
Élõre is köszi!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)

Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Az fh-ra rakasd ki, ha olyan jó!
Ps2 avagy Pc?
Kaplan
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2. Igen, most nézem. De valaki már meg is csinálta, ott az utolsó hozzászólásban a kép is.
Ezek a stadionhangok eddig abszolút nem voltak benne a Fifában.
Amúgy meg nem sokat kell vele foglalkozni mivel asf-ben van :-)
2. Nekem nem olyan fontos ez a labda, én arra vártam amit elkészítettél, csak a soccergamingon keresték nagyon, hogy ki tud ilyet.
Majd ha lesz egy kis idõm, lehet hogy nekiállok ennek a labdának, de nem tok semmit ígérni...
ahogy a hangosbemondó dumál meg ilyesmi és beraktam a fifa-ba.
Ezt kérdeztem annó érdekel-e. P
Amúgy ezt a labdát az sg-on kérték
Stadionhang? Mi volt a kérdés?
amúgy ezek az amatörök soxor jobbak és szebb munkákat adnak ki a kezük közül mint az EA (most természetesen nem magamra gondolok)
sõt nélkülük az EA a fenekem alatt lenne sztem (mint béka)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha valakinek van kedve, ideje és lehetõsége, akkor lehetne rá csinálni egy überállat fifa oldalt, elõször magyar nyelven, (olyat ami überel minden magyar fifa oldalt) és utána angolul is lehetne.
Kellenének letöltések, meg minden, de ezt egyedül nem tudom megcsinálni.
#9265 = miscstadiumtexobj.texobj1019271230__texture1019503845__2_0_0_0.fsh
#9264 = miscstadiumtexobj.texobj1019271230__texture1019503845__0_0_0_0.fsh
Remélem nem néztem el.