10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• kisficege
    VALAKI HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • GmorpH
    Szívesen.
  • Miska
    köszönöm szépen!
    üdv!
  • GmorpH
    Ja és ez Miska-nak (#2872) ment sorry.
  • GmorpH
    Az első háromra hosszú a válasz és a #2644-es hozzászólásban lévő linken megtalálsz mindent a FIFA-Iskola menüpontban.

Custom Cup és VB nincsen.
  • kisficege
    Bent va.Megpróbáltam mégegyszer de NEM INDUL!!!!A kibaszott demó is ezt csinálta.Nincs valaki akinek ilyen problémája volt?Amikor indítom akkor ezt írja ki:A(z) fifa2004.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
  • Miska
    Sziasztok!
    több kérdésem is lenne:
    1. hogy lehet cselezni? nem tudok rájönni.
    2. hogy lehet a bill.kiosztást változtatni?
    3. hogy lehet a szabadrúgást jól ellőni? hol kell megállítani? nem tudom begyakorolni.
    4. hogy lehet mondjuk vb-t játszani? van custom cup? vagy csak a gyári, nemzeti kupák? nem találok többet.
    na, hát ezekre szeretnék választ kapni.
    előre is köszi!
    Miska
  • GmorpH
    Tuti van vagy lesz jobb megoldás, de szerintem szimplán indíts el egy Winamp-ot a kedvenc zenéiddel, aztán a FIFA-ban lődd ki a zenét. Mondjuk így játék közben is lesz zene az igaz. Bár meccs előtt átlépni a Winampra és addig leállítani majd visszalépni a FIFA-ba sem okoz különösebb gondot.
  • CELL StormBird
    A játék zenéit valahogy kilehet szedni, hogy winampal is lehessen hallgatni?
  • GmorpH
    Szerintem mountold be a FIFA 2-es CD-jét. Ha bent van és mégis akkor sorry.
  • kisficege
    Helo!Nekem olyan gondom van,hogy amikor akarom indítani a Fifát,akkor kiírja hogy :A(z) fifa2004.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
    Ez miért van?Amikor a demónál is ezt írta ki.Valaki segítesen.Thanks
  • precision
    Lehet állítani! Kiválasztod hogy direct FK, és a location-nál állíthatod, hogy 1-es, 2-es...stb. És akkor más-más helyről lehet rúgni a szabadrúgást!
  • pinturicchio
    Azt olvastam valahol, hogy a practice mode-nál a szabadrúgás gyakorlásakor be lehet állítani a menüben, hogy ne csak oldalról hanem kapunak szemből is lehessen rálőni. Viszont az a menüpont nálam nem állítható. Tud erről valaki felvilágosítást adni?
  • GmorpH
    Mivel kérted ezért nem mondom, de ha a Game Modes->Multiplayer->Network felé elnézel a menüben szerintem meglesz amit kerestél. Mondjuk csak 1.1-es patch után.
  • Breki33
    de van

patch kell neki

bár mi IP_n nyomjuk
  • GmorpH
    Én a háttérénekesnőkre szavaznék.
  • NeoMaN
    Hogy a fenébe lehet ezt LAN-on nyomni???
    Ne mondjátok, hogy nincs benne multi, mert mingyá beszarok az idegtől...
    HELP!
  • Breki33
    látom értetted a finom iróniát

Érdekes nekem a fent emlitett uriember beszél olaszul
    vagy háttérénekesnőik vannak? P
  • Breki33
    az olasz jobb sztem

bar a nemet se rossz sokakkal elentétben newkem tetszik
    olyan zatájncos hangulat
  • GmorpH
    Csakazértis, hátha én is beléphetek a megjátszók klubjába

Angol kommentár itt:

The English commentaries for Fifa 2004 by John Motson and Alistair McCoist.
  • Breki33
    jóislenne

azért köszi

Viszont ha jól látom Angol tényleg van.

Ezt a németeseknek mondom.

Csak, hogy megjátszam ismét magam :-)
  • Breki33
    Spanish Commentaries for FIFA 2003
    Author : EA Sports
    (Added: 19-Nov-2002 | Hits: 28864 | Rating: 7.49 | Votes: 139 | Size: 25 x 10MB)
    Info | Rate It | Reviews (0) - Review It!

» Spanish Commentaries: Fifa World Cup 2002
    Author : EA Sports Spain
    (Added: 11-May-2002 | Hits: 1222 | Rating: 7.38 | Votes: 362 | Size: 4MB x 50)

» Spanish Commentaries for Fifa 2001: Installer File
    Author : EA SPORTS Spain
    (Added: 26-Feb-2002 | Hits: 454 | Rating: 7.23 | Votes: 102 | Size: 151 MB)

» Spanish Commentaries for Fifa 2002: Installer File
  • Breki33
    2783-at olvastad?
  • Breki33
    jajj már megint engem akar boncolni?
  • GmorpH
    Na most fény derült az igazságra. Lelepleztek. Itt az ideje nevet változtatni és plasztikai sebészhez fordulni.
  • Breki33
    Na emberek most felfedem valójában milyen ember vagyok:

":) sajna nem vagy 1 segitőkész ember:) a fórumba eljátszod hogy mennyire rendes vagy meg minden, de ha vki megkeres arra szarsz:)"

"hát mivel megjáccod a fórumon a nagy segitőklsz embert:) olyan jogon:) ott eljáccod hogy mennyire rendes vagy mindenkivel:)"

Szóval csak tájékoztatni szeretném a nagyérdeműt, hogy ami itt a fórumban is leírtam háromszor azt ha nem irom le mindenkinek priviben ujra akkor ha ez megjátszás akkor ilyen vagyok.

De nem szeretnék többet ilyen hülyeségeken vitatkozni.

És semmi kedvem, hogy ezért még valaki számon kérjen és neki álljon feljebb.

Akkor inkább leszek önző disznó
  • Breki33
    Hát én a Fifa 2004-es demo-nál is azt mondtam:

1. Nagyon gyorsan elindul a meccs - legnagyobb előny
    2. Nagyon lassan lehet kilépni - legnagyobb hátrány
    :-)
  • GmorpH
    Azok a frány vezetők. Folyton korlátozzák az egyén kibontakozási lehetőségeit. (Ez micsoda mondat volt )

És biztos elkerülte a figyelmüket eme idevágó cikkecske.

Én vagyok az idevágó cikk
  • Breki33
    perdig az ötlet jó
  • Breki33
    hm volt egy ilyen sejtésem amikor a méretét megláttam
  • GmorpH
    Legalább nem csak én gondolom így, ennek örülök.
  • GmorpH
    Első ránézásre, nekem úgy tűnik, (első ránézés = kb. 1 perc), hogy kiválasztasz egy csapatot és annak a meccseit lenyomod FIFA-ban barátságos meccsként, majd a végeredményt begépeled. Aztán lehet, hogy ez hülyeség, de többet nem tudtam kihámozni egyelőre belőle.

Hozzáteszem lesz időm tesztelgetni, ahogy most áll a dolog még hosszú ideig, de ez már OFF, szóval end.
  • Breki33
    esetleg readme?
  • Breki33
    Ja képzeld a múltkor valaki azrt írta játszak vele.

Mondom az igazgató ittt nem örülne neki

Erre valami olyasmit válaszolt, hogy de azért kérdezzem meg
  • CzKaresz22
    Válaszoljatok 2827
  • Breki33
    miazateirodbeazeredményt?

nemteljesen világos
  • GmorpH
    Hát igen, a munkahely hátrányai.
  • CzKaresz22
    Meccsek után miért nem ad pontokat ?Egy szaezon után ami pontokat kapok az nagyon kevés!!!Nektek ad pontokat meccs után?Mi a helyzet ha nyersz 1 BL meccset?Akkor sincsenek pontok amiket el lehetne költeni ?
  • Breki33
    a munkahelyen ilyen nehezen menne :-)
  • Breki33
    ezt kérdezzük P