10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
sztem ezt a képet csak te látod másold fel a netre és ugy linkeld -
ricky #2935 És még lenne pár kérdésem:
Elmondaná valaki a Career módot hogyan kell csinálni. Azt nem értem, amikor egy meccs után bejön a menü és ott van fizikai tréning, team news, transfer...
Na meg, ott kiírja, hogy melyik csapat melyik emberemet igazoná le. Hogyan lehet embert eladni és venni??? -
ricky #2934 Ezt tök bírom:

:) Tök jó, hogy így kirajzolja az akciót!!! -
mochee #2932 Szevasztok! Ez a játék tényleg irányíthatatlan gamepad nélkül? -
Új mezek
-
amúgy pont ez az egyik jó dolog a Fifa-ban, hogy lehet spécizni -
sztem lehet cselezni -
ácsi
ha en felrakom a labdát ellenfélnek nem kell
ugyanez reklámtáblánál
ugyhogy............. -
:) -
sanyagee #2925 Jah és valaki tud megoldást arra ha belső ip címmel akarok neten játszani? Tudom a router ip-jét is az elég ahhoz, hogy játszak a neten? -
sanyagee #2924 Háló? :Ð én inkább valami tyúkketrecet mondanék mert meg sem rezzen egy gólnál :) -
mingyá 3000 -
"Képtelen vagyok cselezni, nekem nincsen analóg karom ezért nem tudom hogyan kell. "
nincs benne igazi cselezés, elhúzás csak totojázás...nullára lassulva lehet csak cselezni a "séta" gombot folyamatosan nyomva...asszem az a C
"Ami nevetséges még a játékban szerintem az, hogy pl. vezetem a labdát (futva, vagy sétálva), szembe jön a védő és tízből tízszer úgy elveszi a labdát tőlem, hogy csak nézek. Roppant dühítő!"
ez is a cselezés hiánya miatt van. Fuss és OTB-zzzzz, bár én csak passzolok laposan...aztán kiugratás és gól...Pro-n is annyit nyal be a kapus, hogy ihaj.
napersze azért nem árt gyakorolni jó sokat:) lehetőleg élő hús-vér ellenfél ellen....
-
Breki vazz:)))
olyan vagy mint a Street Legalosok tuning tuning tuning:)))nem irigylem a netes partnereidet:)....mindenkinek le kell tölteni a lasztit hálót gameplayt, hogy játszon veled...
vagy olyna is lehet hogy nálam gagyi háló van nalad otthon meg a szupcsi hálók vannak és közben ugyanazt a meccset nyomjuk? -
2909 :-)
kezd kicsit elegem lenni a visszaolvasás nélkül kérdezőkböl
csak úgy mondom........ -
sry.. -
ezek csak akkor vannak,ha carrier módban bejutsz a második idényben a bl-be,vagy az uefába..
amúgy van benne world cup?? peccs? -
ezek csak akkor vannak,ha carrier módban bejutsz a második idényben a bl-be,vagy az uefába..
amúgy van benne world cup?? peccs? -
szerintem minden oldalra be kéne írni kezdőszövegnek, hogyha valaki "bármit"(amit nem talált meg maga) állítani akar a FIFA 2004-ben keressen egy patchet....és köszönje meg az EA-nak a félkész gammát:)
megvette ezt valaki eredetiben??? innen a topicról?
-
"billentyűzetet át kalibrálni"
mit akarsz azon átkalibrálni? nem elég érzékenyek a gombok? -
Coco #2912 mivel még senki nem mondta (vagy csak nem láttam), most akkor van benne BL, UEFA?WC-t tom hogy van hozzá patch, de ezek? -

nemrossz mi? :-) -
Hát analóg kar nélkül nemis csodálom.
Amúgy igazából ha futsz a labdával 10-ből tízszer nem veszik el tőled? P -
eztmár nem hiszem el :-)))))
2907 P -
Gamepaddal (Gravis gamepad pro) a játék irányítása 4-5 meccs után nem valami élvezetes, töredezetten tudok csak támadni, nem folyamatos a játék. Alapbeállításnál a bíró szinte minden mozdulatomat szabálytalannak tartja, amikor kifele gurul a labda és a játékosommal vissza akarom rúgni a pályára, ehelyett rendszeresen kirúgja, nem pedig megmenti a labdát. Ez már évről évre így megy. Képtelen vagyok cselezni, nekem nincsen analóg karom ezért nem tudom hogyan kell. Ami nevetséges még a játékban szerintem az, hogy pl. vezetem a labdát (futva, vagy sétálva), szembe jön a védő és tízből tízszer úgy elveszi a labdát tőlem, hogy csak nézek. Roppant dühítő! -
na azé nyugi legyen mert már megint el lett rontva a forum :( -
pinturicchio #2900 köszi szépen! -
Elsőre is megértettem, de az egylőre nem lehetséges.
Amúgy meg alig egy hetes progi, azért legyetek egy picit türelmesebbek, amíg az emberek összedobják az ehhez való kiegészítőket. -
Csak a FIFA vagy más program is csinált ilyet? -
Egy player ami elvileg lejátssza az asf-ef. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a játékban "sima" asf fileok vannak. Akit érdekel próbálja ki.
A player -
Valaki segítsen!!! -
ja igen énis asf-re emlékeztem, csak nem akartam hülyeséget irni.
Akkor az srt-s progik nem tul előnyösek.
Viszont asf-et a media player classic is lejátszik pl
legalábbis volt asf-es sexvidéjom amit lejátszott :-) -
Deviance 1.2-es meg csak akkor lesz ha a patchból is lesz 1.2-es. Az meg - javítsatok ki ha tévednék - még nem jeelnt meg. -
köszönöm, megtennéd, hogy megköszönöd neki és további jó munkát kivánsz?
Sztem jól sikerült -
Ehhez elvileg létezik player is, de az NFS:U topicban is írták már, hogy változtatott az EA a formátumon és a régi progikkal már nem lehet változtatni (ki-be rakni zenét). Persze ettől még a FIFA lehet hogy nem változott. -
.asf kiterjesztés. -
A zenékhez annyit, hogy mivel licencelt zenék valószínű nem teljes hosszúságú számok. A másik amit Breki is írt a minőség sem az igazi. Szerintem írd fel amelyik érdekel ha simán csak hallgatni akarod és keresd meg mp3-ban valahol a neten. -
nézd meg a musicban milyen kiterjesztésüek -
Ja én amugy a Championst raktam be
Az tökjó focinóta.
Tényleg van olyan CD-m, hogy Best Of Footbaal Hit1s lehet majd berakom -
na akkor a zenékről
a 2003-hoz volt egy music patcher
de most nemtudom kiszedni akarjátok vagy berakni?
kiszedni nem érdemes nemlesz túl jó minőség, hisz erősen kell tömöríteni.
Berakni ha nem változtatták a formátumát sztem a 2003-as progival, progikkal mert most jut eszembe kettő is volt simán kivitelezhető.
De figyelem még nem próbáltam !!!