FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
volt. gyerekek nekem nem jön most sehonnan...fater kikapcsolta a gépet...honnan zuzhatom? egyáltaán megéri? megy a játék?
van egy t3 as a kolin. nagypepe user de nincs slot...
nekem nem tunt fel semmi valtozas...
a nyelvet sajna nem lehet valtoztatni, lehet,hogy a szurkeexport elkerulese miatt
a nyelvet sajna nem lehet valtoztatni, lehet,hogy a szurkeexport elkerulese miatt
huha..de beindultunk 😊) hurrá
fizetõs warezon mikor lehet fenn?? jó sok letöltésem lesz mostanában(este cod is!!)
fizetõs warezon mikor lehet fenn?? jó sok letöltésem lesz mostanában(este cod is!!)
nekem az elso cd lent van a bittorrentmovies-rol, a masodik sajnos nem, mert elefeljtettem elinditani mielott lefekudtem
33%-nal jar, 65k/sec mellett
33%-nal jar, 65k/sec mellett
Ja és a FIFA 2004-(a.great football game) CD2-DEViANCE.bin.bin-ben volt.
Szar Bayern, szar Bayern :)
<a href="http://free.cjb.hu/r/u/rudee/souldrinker-anstoss4-dvdrip.nfo">Itt</a> az nfo, közbe sikerült bejelentkeznem is 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
16%...
Nah jó reggelt hétalvók P
Az soccergaming fórumon a következõket írják:
Just so you guys now there is a German version of the game floating around today, and it is multi-lingual as far as I know. I guess this means the PC version is pretty close to release, and you might as well give it a download if you've pre-ordered in full already anyway.
Az soccergaming fórumon a következõket írják:
Just so you guys now there is a German version of the game floating around today, and it is multi-lingual as far as I know. I guess this means the PC version is pretty close to release, and you might as well give it a download if you've pre-ordered in full already anyway.
Lehet nem csak nemet (ezek altalaban multi language-sek), csupan a 'kiadasa' nemet. Nemet warezosok publikaltak 😊
ps2re jelent meg multi peccs. pcre meg teljes
hogy mi?
Engem ez a bittorrent ugy lelassit, mint a szemet. Barmilyen oldalrol probalok kozben tolteni (akar csak honlapot is) 1-2K-val jonnek csak!
baz