10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Ezt már többször is írtad, és öszintén szólva én sem értem, hogy mi gondjuk van a gameplayvel. Az, hogy nem mersz játszani az eredetivel, nos, ez szvsz egyenesen marhaság. Megkérdezted, hogy srácok, lehet, hogy ti nem mertek játszani ellenem az új gameplay-vel? :)
  • donpedro
    Ez bizony így igaz, próbáld ki a full-t is bang, mert nem ugyanaz. Egyrészt szvsz nehezebb, másrészt jobb, bár az én ízlésemnek sajnos nem javult eleget... :(

Azért még nem töröltem le az ISO-t, igaz ki se írtam, majd még eldöntöm.
  • mosley
    breki33, kösz mindent,remélem késöb fojtatjuk :!!!
  • Breki33
    ja hogy azért jó hir is legyen

Spanyol kommentár 2004
  • Breki33
    2996

vissza kéne néha olvasni
  • mosley
    Kösz, már letöltöttem, de mit csináljak vele hova másoljam,hogy működjön a kód és ezzel együtt az online játék?

• Breki33
    Igen és nagyban javítja a játékot, de ezt egyesek nem képesek megérteni.

Most csalodtam par emberben.

Kérdésre, hogy miértnemlehet multiban játszani ezzel nem tudnak választ adni de csak azt hajtogatják, hogy mert nem megengedett.

Tehát van egy a jatékot jobbá tévő gameplay de nem lehet vele játszani, sőt engem csalónak állitanak be mondván én azért akarok vele játszani mert nem merek az eredetivel

És van aki elis hiszi.
    Húdedühös vagyok fel tudnék robbani.
  • Breki33
    baszki ne akarj másolt játékkal EA serveren játszani.

amugy el kéne menned a MY Account szekcióba de sztem ha rám hallgatsz nem teszed.........

Meg felajánlják a supportot ha sima válaszlevelet küldesz vagy menj a Help-re a hiv. honlapon
  • mosley
    Az online játék belépéséhez segítsetek egy regisztrációs koddal...
  • mosley
    Thank you for updating your personal information at EA.com -- the place to play. Your EA Member Account has been updated.

If you would like to update again in the future, please login at EA.com and go to the "My Account" section at http://www.ea.com.

If you need Customer Support, simply reply to this email with your question. Or, you can go to the "Help" link at http://www.ea.com.

Valaki forditsa le nekem..Cserébe játszunk egy derbit ..Kösz...
  • RemX
    Helló Srácok! a Kérdés a következő... az én verziómmal van a baj vagy tényleg nem kell évad közben presztizst kapni? De ha nem kapok akkor mi értelme az edzésnek, mert egyszer tudok az évben csinálni.. Vagy én csinálok valamit rosszul? Kérlek segítsetek, mert idegesít :) Köszike!
  • GmorpH
    Minden verzióval működik, de ez nem a FIFA 1.2-es patch. Ez egy gameplay patch amit egy srác (Kenny) csinált, és leginkább az AI-ban okoz változásokat.
  • Breki33
    Már megjelent a PC Guru novemberi száma, és 94%-osra értékeli a programot. Ha jól tudom, ez a legjobb eredmény a Fifa-sorozatok közül.
  • Breki33
    Zidane a lüke fejem
  • Breki33
    ez nemigaz

be volt másolva kb fél oldal a cselekről kezdve a ZIane féle cselről
    még videot is linkeltem :-)
  • Breki33
    pont 8 hozzászolással ezelőtt linkelték be a megoldást

néha tényleg vissza kéne olvasni !!!!
  • raziel.
    kiugratás:
    pl. egy középpájásodnál van a labda, megnyomod az Y-t ekkor irányíthatod a csatárokat, a shiftel és az irány gombokkal majd passzolsz a labdás játékossal és a csatárnak nyomja a bogyót:)
  • raziel.
    szabadrúgás:
    elöször beállítod hogy a kapu melyik részébe rugod, na ha ez megvan akkor a shiftet leszoritva beállítod hogy a labda melyik részét rúgod meg, majd
    az erősség következik:
    na van ugye egy csúszka, lenyomod a D-t ekkor megáll és elindul a csuszkán visszafele menni majd a zöld mezőnél megint le kell nyomni a D-t
    na gondolom érthető volt:)))))
    az a lényeg hogy 2x kell megnyomni a D-t aztán rájöttök:DD
  • mosley
    A zöld mezőbe kell megállitani a lövést...
  • mosley
    hdsdshh
  • RemX
    Helló Srácok! a Kérdés a következő... az én verziómmal van a baj vagy tényleg nem kell évad közben presztizst kapni? De ha nem kapok akkor mi értelme az edzésnek, mert egyszer tudok az évben csinálni.. Vagy én csinálok valamit rosszul? Kérlek segítsetek, mert idegesít :) Köszike!
  • Breki33
    demó alapján véleményt

ejnye bejnye csalódtam benned :-)

teljesen más amugy a ketto
    még donpedro is megmondta P

es a Kenny-t se tod igy kiprobálni
  • mohus
    "-200% javítás a játszhatóságban "

remélem az csak felsorolás az elején, és nem mínusz:) mert utána akkor plusz 600-at kéne javítani...és nekifutottam ma is de reménytelen :(

konzolon nincs patch szerencsére vagy sem....úgyhogy PC-re még lehet faragni, de az már nem az igazi....majd jövőre...nekem egy FIFA fan pont azt regélte ,hogy kétévente jönnek ki jó FIFÁK...és szerinte ez most nem a jó év

megvette már valaki eredetiben? innen a topicról?
  • GmorpH
    Nehogy kettőnél többet kelljen kattintania annak, aki még nem tette rá a kezét ezekre... és mert ráérek.

Kenny's patch 1.2

FIFA.2004.UPDATE.V1.1.CRACKED-DEViANCE
  • bang
    mert még mindig nincs meg a full verzsön :((((, így nincs multi sem (mondjuk amúgy sem szoktam multizni, múlt hét hétfőn nyomtam először "élő" ellenfél ellen (nyilván személyes jelenlét mellett :)). Az első meccset szűk egy góllal realizáltam, a negyediket már 5-tel :))
    a demot meguntam, sőt igatán a full megszerzését sem szorgalmazom igazán a korábban kifejtett véleményem miatt.
  • precision
    :P
  • precision
    Tudom, hogy hogyan működik, ismerem...csak a rövidítés nem ugrott be hogy mit jelent :D
  • Breki33
    már azt hittük elmaradott vagy :-)
  • Breki33
    hát le het ennyire egyszerűsíteni :-)

Ahhoz, hogy ezt a játékost irányíthassuk, nyomva kell tartani a Shiftet. Ezután az A, W vagy S gombbal passzolhatunk ennek a játékosnak.
  • precision
    Ja ok, így már megvan. THX!
  • Breki33
    köszi ezt bóknak veszem
    de miért a feltételes mód?
  • Breki33
    igen és 2003-hoz már ajánlottam annó :-)
  • CELL StormBird
    Off The Ball
    Nyomd meg az y-t és a cstárok feje felett kijön kijönek számok 1-3-ig annyiszor nyomd meg a y-t amelyik jáékosra akarsz válatni.
  • precision
    "Megjegyzem, eddig nem hittem, de most már belátom, valóban world classban is hülyére lehet verni a gépet az OTB használatával... sajnos."

OTB? Ez nekem új...ez micsoda???
  • bang
    Breki. Te értelmesebb ellenfél lennél, mint a progi :)
  • Breki33
    gyere ellenem :-)
  • bang
    NA.... akkor már, ha jól rémlik hárman vagyunk :))
  • Breki33
    ez 2003-as :-)

jöjjön már egy ember multizni aki hülyére veri.
  • Breki33
    tudod mit jelent az hogy írja le privátban? :-))
  • kisficege
    ez már offtopic