FIFA 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gí beszéleg??? MEGHKÖSÖZÖNTEM NEKI ERRE DIREKT LELÉPET!!!
Petya ha igy beszélész emberekkel és embereklõr ne csodálkozz ha nem segítenek.
Én megszerveztem, hogy fent legyen a DC-n de nehogymá én kerssem meg ki online most vele.
Gondolkodjá má ember
és tudod kit sérteges!!!
Manuszka erre ne várj negy nap kb és itt az angol......
Én megszerveztem, hogy fent legyen a DC-n de nehogymá én kerssem meg ki online most vele.
Gondolkodjá má ember
és tudod kit sérteges!!!
Manuszka erre ne várj negy nap kb és itt az angol......
Azt várhatod, hogy ezt a német verziót nforce-ra feltegyék, oda majd a "hivatalos", ingliss verzsön kerül ki 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
az nforce-ra is feltehetnék már. akkor nagyobb lenne az esélye, hogy máshol is megtalálja az ember.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
KÖCSÖG YETEE MEGKÖSZÖNTEM, hogy szedhetem tõle a 2004et erre offlineba ment!!
Erre egy megoldás van várni kell.....
Én is ezt csinálom,a bitorrent lassú és mindenki onnan szedi,én megvárom míg felrakják valamelyik warez oldalra azt leszedem
Én is ezt csinálom,a bitorrent lassú és mindenki onnan szedi,én megvárom míg felrakják valamelyik warez oldalra azt leszedem
EZ HIHETETLEN!!! Két napja kint vana game de én még sehonna sem tudtam leszedni! Bitorrent connection timed out, DC-n meg csakl 2 udernél van de mind foglalt!! HELP! 😞((
jaja
figyi jo hogy ittvagy nemtudnál mircre jonni kicsit
sokan kérdezik az ftp-t a fifasok közül
figyi jo hogy ittvagy nemtudnál mircre jonni kicsit
sokan kérdezik az ftp-t a fifasok közül
összefoglalná vki a gombvariációkat,hogy mi és mikor mirelehet használni
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
hol van mi? ki? én nem találok senkit dc-n....please help...
tegnap elmentem itthonról és az ürge kilépett dc-röl mára meg már csak bin-t látok rart sehol. kb. 95% a 2es cd-m, és az egyes, is 70valahány mega....honnan tudnám folytatni? vagy kezdhetem elöröl a binnel? valaki segitsen...please....már nagyon játszanék...
Akinek megvan a német verzió, az feltehetné vhová az inijét, ami csak mûxik a demóval is.Köszi
Steam Nick: adakiller
Akinek megvan a német verzió, az feltehetné vhová az inijét, ami csak mûxik a demóval is.Köszi
Steam Nick: adakiller
adsz programot szivesen segitek leforditani
Itt olvashatjátok többek közt Matt Holme hozzászólását arra a kérdésre, hogy lesz e LAN illetve Direct IP mód a FIFA-ban.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nem hiszem el, hogy csak Tomper volt az egyetlen rendes ember, aki megosztotta a jatekot masokkal is. Sajna ot lekorlatoztak, igy baromira lelassult. Most a CD2-t toltenem, de irdatlan lassu.
En bezzeg megosztom CD1-et, mert tolem lehet fixen tolteni 12-15K-val (tomper sajna mar csak 1-2K-val jon), pedig en Chellos vagyok!
Sok onzo ember van 😞((
En bezzeg megosztom CD1-et, mert tolem lehet fixen tolteni 12-15K-val (tomper sajna mar csak 1-2K-val jon), pedig en Chellos vagyok!
Sok onzo ember van 😞((
köszi akkor majd 30 óra mulva próbálom ki 😞 ha csak nem találok valami ftp t vagy oldalt ahonnan le lehet gyorsan húzni
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
http://tomper.srv.hu/fifa/eng.zip
data\cmn\fe\ -be kicsomagolni
data\cmn\fe\ -be kicsomagolni
nektek honan van meg ilyen hamar mert a mamiwrz rõl még 31 óra 😞 de ha kell várok de nem bírok.
Valaki merkérnék mogy magyarítsa le a német nyelvet.már aki tudja mert úgy látom csak német verzió van.
vagy van angol is?
Valaki merkérnék mogy magyarítsa le a német nyelvet.már aki tudja mert úgy látom csak német verzió van.
vagy van angol is?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
összefoglalná vki a gombvariációkat,hogy mi és mikor mirelehet használni
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
majd megnézem
amugy azis fontos, hogy shift-es iranynál csak oldalra irányíts le fõlfele lehetõleg ne.
Mondjuk ez nem bizonyitott.
Amúgy sztem ez nem béta
amugy azis fontos, hogy shift-es iranynál csak oldalra irányíts le fõlfele lehetõleg ne.
Mondjuk ez nem bizonyitott.
Amúgy sztem ez nem béta
Segítségért segítség
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell érkeznie, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Ennyi ha valami még nem vili kérdezz
Kvajó eza játééééééék
Ja nem multizunk egyet? P
Szabadrúgás:
Elõször nyomjuk le a D-t, ekkor a képernyõ alján lévõ sáv elindul jobbra. Ezzel állítható be a lövés ereje. Ha a sáv elérte a kívánt hosszúságot, nyomjuk le újra a D billentyût, ekkor visszafelé indul el. Ami a pontosságot illeti: a vonalkának pontosan a két zöld sáv közé kell érkeznie, ha ekkor nyomjuk le a D-t (és egy kis szerencsénk is van), a labda máris a hálóban van.
Ennyi ha valami még nem vili kérdezz
Kvajó eza játééééééék
Ja nem multizunk egyet? P
ööööö...
akkor mit tölt mindenki ilyen naon????
akkor mit tölt mindenki ilyen naon????
football without ultras is nothing